Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

19:56 - 23/03/2017

Παντεπόπτης Οφθαλμός : Το Άστρο που “γέννησε” τις Μυστικές Αδελφότητες

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Παντεπόπτης Οφθαλμός : Το Άστρο που “γέννησε” τις Μυστικές Αδελφότητες

Η Δημιουργία ενός νέου άστρου αρκετούς αιώνες πριν φαίνεται πως άλλαξε τον ρου της ιστορίας της Ανθρωπότητας, εκκινώντας μία νέα πνευματική αφύπνιση. Πως δημιουργήθηκε ο Παντεπόπτης Οφθαλμός που γέννησε μερικές από τις μεγαλύτερες μυστικές αδελφότητες της ιστορίας;

Πριν μερικές εβδομάδες οι Αστρονόμοι ανακοίνωναν πως το 2022 θα εμφανιστεί ένα νέο άστρο στους ουρανούς, ένα σπάνιο φαινόμενο που έχει να συμβεί 400 χρόνια και που θα δημιουργηθεί από την σφοδρή σύγκρουση δύο «σβηστών» άστρων. Αυτή η κοσμική σύγκρουση θα δημιουργήσει ένα λαμπρό κόκκινο αστέρα που θα λάμψει τόσο πολύ ώστε να μπορεί να είναι αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού.

Η Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και έγινε αντιληπτό από τα τηλεσκόπια της εποχής ήταν το 1604, αν και αυτό το άστρο δημιουργήθηκε από ένα σουπερνοβα, την έκρηξη κάποιου μακρινού Ήλιου που ήταν ορατος για αρκετούς μήνες στον αστερισμό του Οφιούχου. Αυτή η έκρηξη φαίνεται πως επέφερε ένα τεράστιο ψυχολογικό αντίκτυπο, οδηγώντας σε κοινωνικές «διαταραχές» που διαμόρφωσαν την ανθρώπινη ιστορία.

Μία νέα εποχή Διαφωτισμού

Ο Υπερκαινοφανής αστέρας Κέπλερ του 1604, πήρε το όνομά του από τον Αστρονόμο που το παρατήρησε εκείνη την εποχή. Όμως δεν ενθουσιάστηκαν μονάχα όσο λάτρευαν να εξερευνούν τα Άστρα, αφού το φαινόμενο εκκίνησε ένα νέο Φιλοσοφικό κίνημα. Τον ίδιο χρόνο, ο Γερμανός Θεολόγος Simon Studion δημοσίευσε το Naometria ( Οι μετρήσεις των Ναών), στο οποίο ερμήνευσε το γεγονός με αστρολογικούς όρους, αποδεχόμενος μία νέα εποχή Διαφωτισμού. O Studion πίστευε πως αυτό το νέο άστρο θα επιφέρει την ανάπτυξη της επιστημονικής, θρησκευτικής και κοινωνικής ελευθερίας – μία επαναστατική σκέψη για την εποχή.

Μέσα στα επόμενα χρόνια , μία ομάδα που έγινε γνωστή με το όνομα Ροδόσταυροι (ονομασία που προήλθε από το έμβλημά τους – ένα ρόδο και ένα σταυρό) ξεκίνησε να διαδίδει φυλλάδια που ονόμαζε Ροδοσταυρικά Μανιφέστο!

Κρυμμένα μηνύματα, παράξενοι γρίφοι και Αινιγματικός Συμβολισμός

Η Ανθρωπότητα δεν γνωρίζει πολλά για τους πρώτους Ροδόσταυρους και τα φυλλάδια – μανιφέστο που δημοσιεύτηκαν ανώνυμα κατά την διάρκεια της δεύτερης δεκαετίας του 17ου Αιώνα, όμως σίγουρα είχαν εμπνευστεί από το Ναομετρία του Studion, αφού ενστερνίζονταν την πιθανότητα μίας επερχόμενης νέας εποχής Διαφωτισμού.

Αυτά τα φυλλάδια περιείχαν κρυμμένα μηνύματα, παράξενους γρίφους και αινιγματικό συμβολισμό. Ανάμεσα στις διάφορες μυστικές ομάδες που αναδύθηκαν στα 1600, αρκετές ήταν εκείνες που εδραίωσαν την ύπαρξή τους μέσα από το Ροδοσταυρικό μοντέλο, και 300 χρόνια αργότερα, μερικοί από αυτούς συγχωνεύτηκαν για να ιδρύσουν την Μασονία. Το πιο χαρακτηριστικό σύμβολό τους είναι ο παντεπόπτης οφθαλμός, ένα σύμβολο που βρίσκουμε παντού ενσωματωμένο, ακόμη και στο Δολλάριο.

O παντεπόπτης οφθαλμός απεικονίζει ένα ουράνιο μάτι που ρίχνει τις ακτίνες του στον κόσμο, και είναι μεταγενέστερη εκδοχή ενός συμβόλου που χρησιμοποιήθηκε από τους Ροδόσταυρους και αντιπροσώπευε το νέο άστρο του 1604 που ακτινοβολούσε στην Γη.

Ο Καθρέπτης της Σοφίας και το Αόρατο Κολλέγιο

Ένα από τα πλέον μυστηριώδη Μανιφέστο των Ροδόσταυρων ήταν το Speculum Sophicum Rhodostauroticum του 1618, που θεωρείται πως γράφτηκε από τον Γερμανό Αλχημιστή Daniel Mögling, και αποκάλυπτε την ύπαρξη του αποκαλούμενου «αόρατου κολλεγίου», μίας μυστικής Ροδοσταυρικής κοινότητας μυημένων. Ο σκοπός τους ήταν να μεταμορφώσουν μυστικιστικές έννοιες όπως η Αλχημεία και η Αστρονομία, σε επιστήμες όπως η πειραματική Χημεία και η Σύγχρονη Αστρονομία.

Μία κρυπτογραφημένη απεικόνισει, εμφανίζει το κολέγιο ως ένα κτίριο με τροχούς, συμβολίζοντας πως το εν λόγω ίδρυμα δεν είχε στέρεα θεμέλια – ήταν μία σύμπραξη των ευφυών μυαλών και όχι ένα πραγματικό εκπαιδευτικό κατασκεύασμα – και στις πλευρές του λάμπει το νέο άστρο του 1604 μα και η αναπαράσταση του Οφιούχου, το ουράνιο σύμβολο που ενέπνευσε την ίδρυση του «ιδρύματος».

Αν και έχουν αναγνωριστεί αρκετά επιφανή μέλη του «Αόρατου Κολεγίου», όπως ο Φιλόσοφος Francis Bacon, ο εφευρέτης της σύγχρονης Άλγεβρας Thomas Harriot και ο καινοτόμος Αρχιτέκτονας Inigo Jones, είναι αρκετοί οι Ιστορικοί που υποστηρίζουν πως ένας τέτοιος οργανισμός δεν υπήρξε ποτέ! Όπως και να έχει, η ιδέα και μόνο ενός τέτοιου οργανισμού επηρέασε αρκετούς πειραματικούς επιστήμονες του 17ου Αιώνα όπως ο Robert Boyle, που ίδρυσε την Βασιλική Εταιρεία το 1660. Η Εκλεπτυσμένη Ακαδημία για την ανάπτυξη των επιστημών υπάρχει σήμερα, και τα μέλη της περιλαμβάνουν αρκετούς ανθρώπους που σχετίστηκαν με επιστημονικές ανακαλύψεις που άλλαξαν εντελώς τον κόσμο μας, όπως ο Ισαακ Νεύτων, ο Βενιαμιν Φρανκλίνος, ο Δαρβίνος, ο Αινστάιν αλλά και ο Στίβεν Χώκινγκ.

Η Κρυφή Γνώση των Ιλουμινάτι

Οι Ιλουμινάτι, λέξη που σημαίνει «Πεφωτισμένοι», είναι μία μυστική κοινότητα γύρω απο την οποία έχει αναπτυχθεί μία τεράστια θεωρία συνωμοσίας. Το μόνο που γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας σχετικά με τους Πεφωτισμένους, είναι το γεγονός πως ο Οργανισμός αρχικά λεγόταν Bavarian Illuminati, και ιδρύθηκε το 1776 από τον Γερμανό Φιλόσοφο Johann Adam Weishaupt, για να εναντιωθεί στις θρησκευτικές επιρροές πάνω στο κοινό και την διαφθορά των Κυβερνήσεων, ενώ ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως επηρεάστηκε από τα Μανιφέστο των Ροδόσταυρων. Σχεδόν ειρωνικά όμως το όνομα Ιλουμινάτι έγινε συνώνυμο της «κρυφής γνώσης», αν και αρχικά δημιουργήθηκαν για να προωθήσουν την ελευθερία της πληροφορίας.

Η ομάδα κινήθηκε «υπογείως» από το 1800 και έπειτα, αφού υποστήριξαν πως ξεκίνησαν την Γαλλική και Αμερικανική επανάσταση, και αρκετοί υποστηρίζουν πως οι Ιλουμινάτι υπάρχουν σήμερα, με τα μέλη τους να ορίζουν τις τύχες μας από υψηλόβαθμες κοινωνικές θέσεις.

Ανεξάρτητα από το αν ασχολήθηκε με τις επιστήμες, τις τέχνες ή τον Πνευματικό Διαφωτισμό, αυτό το κίνημα δεν θα είχε αναπτυχθεί χωρίς την επιρροή του άστρου του 1604. Για να διαπιστώσουμε όμως το εύρος του Κινήματος του Διαφωτισμού μέσα από τους Ροδόσταυρους και το «Αόρατο Κολέγιο», θα πρέπει να μελετήσουμε το μέρος στο οποίο συναντήθηκαν για πρώτη φορα. Αν και το κίνημα συμμετείχε σε διάφορες δραστηριότητες ανά την Ευρώπη, φαίνεται πως συγκέντρωσε τις δράσεις του κυρίως στη Βρετανία και ιδιαίτερα την Αγγλία.

Το Σημείο Συνάντησης και η Αρχή του Νέου Κόσμου

Στην εντυπωσιακή Έπαυλη του Canons Ashby κοντά στην πόλη Daventry που βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της Αγγλίας ανακαλύφθηκε το 2013 ένα μυστκό δωμάτιο που ήταν ερμητικά κλειστό για αιώνες. Το δωμάτιο χρονολογείται στα 1600 και είναι διακοσμημένο με μυστήριους συμβολισμούς που θεωρήθηκαν μασονικοί. Όμως το ίδιο το δωμάτιο και η διακόσμηση χρονολογούνται 100 χρόνια πριν την ίδρυση του Ελευθεροτεκτονισμού. Ο Μυστικός αυτός θάλαμος φαίνεται πως λειτούργησε ως κρυφό σημείο συνάντησης των επιφανών μελών μίας κοινότητας με την ονομασία «Ροδόσταυροι».

Το δωμάτιο είναι γεμάτο με Ροδοσταυρική Διακόσμηση, όπως η αναπαράσταση του νέου άστρου, τις κολώνες του Βιβλικού Ναού του Σολομώντα κ.α. Οι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι και περιλαμβάνουν τα ονόματα αρκετών ανθρώπων που συσχετίστηκαν με το αυθεντικό Ροδοσταυρικό κίνημα, όπως οι Robert Flood, Thomas Vaughan και Francis Bacon. Ίσως όμως το πιο αποκαλυπτικό όνομα ήταν εκείνο του Σεξπιρ, ο οποίος φημολογούταν πως ήταν όντως Ροδόσταυρος.

Η Ψυχολογική επιρροή του Νέου Άστρου του 1604 στην Ανθρωπότητα φαίνεται σχεδόν ξεκάθαρα. Εκείνοι που επηρεάστηκαν από τα Μανιφέστο των Ροδόσταυρων ίδρυσαν τις πειραματικές επιστήμες και την σύγχρονη θεώρηση του Σύμπαντος που οδήγησε προοδευτικά στην ανάπτυξη της σύγχρονης τεχνολογίας όπως την γνωρίζουμε σήμερα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι το γεγονός πως αρκετές μυστικές και μυστικιστικές κοινότητες υπάρχουν ακόμη και σήμερα, συνεχίζοντας το έργο τους πίσω από κλειστές πόρτες. Το νέο άστρο που έχει προβλεφθεί πως θα εμφανιστεί το 2022 βρίσκεται 1.800 έτη φωτός μακρυά, απόσταση που είναι αρκετή για να μην ανησυχούμε πως θα βλάψει με την ακτινοβολία του τον πλανήτη μας. Όμως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις ψυχολογικές και υποσυνείδητες επιδράσεις που θα επιφέρει, καθώς και τα κοινωνικά φαινόμενα που θα προκληθούν από ένα τέτοιο μεγαλειώδες φαινόμενο!

ΠΗΓΉ

mindhack.grΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/23/2017 @ 9:47 ΜΜ

  Λένε πως και ο μυθικός Κέκροπας, μισός φίδι και μισός άνθρωπος, ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας, ήταν Αιγύπτιος, αν και άλλοι τον θέλουν αυτόχθονα. «Ελέγετο δε διφυής και δια το από Αιγύπτου γενέσθαι και εις Ελλάδα ελθείν και βασιλεύσαι» και εισήγαγε από εκεί τη νομοθεσία -και τη λατρεία του Ηφαίστου.[53] (Περίληψη: «Πρώτος ο Κέκροπας αποκάλεσε το θεό «Δία», ενώ πριν δεν είχε όνομα. Πρώτος έστησε βωμό, και πρώτος άγαλμα της Αθηνάς») [54] «ούτος πρώτος βουν εθυσίασε και Ζήνα προσηγόρευσεν»[55] Να η επιβεβαίωση ότι τα ονόματα των θεών ήρθαν από την Αίγυπτο, όπως λέει ο Ηρόδοτος. Ο Παυσανίας διαφωνεί, λέγοντας πως ο Κέκροπας πρώτος ονόμασε τον Δία «Ύπατο», και απαγόρεψε τις αιματηρές θυσίες.[56] Και οι δυο μαρτυρίες τεκμηριώνουν θρησκευτική μεταβολή.

  Ο Κέκροπας, σύμφωνα με άλλο Μύθο, ήταν σύγχρονος με τη γέννηση του… Δία! Συνεπώς, είναι φυσικό να του έδωσε πρώτος όνομα. Φαίνεται πως περιμάζεψε και προστάτεψε τους Κουρήτες – Κορύβαντες, αυτούς που ανάθρεψαν τον Δία στην Κρήτη (στην Ίδη της Τροίας στην πραγματικότητα) Σκότωσε τον ξετρελαμένο πατέρα τους, τον Σώκο, που κυνήγαγε τη μαμά τους, την Κόμβη. Η Κόμβη ήταν κόρη του Ασωπού. Τα ονόματα των Κουρήτων – Κορυβάντων ήταν Πρυμνεύς, Μίμας, Άκμων, Δαμνεύς, Ωκύθοος, Ιδαίος και Μελισσεύς. Αν γεννήθηκαν στην Αιτωλία η την Χαλκίδα, (το άλλο όνομα της μαμάς τους)[57] από πού πήραν τα ονόματα «Ιδαίος» και «Μελισσεύς»; Φυσικά, από την Φρυγική πόλη Μέλισσα και το Τρωικό βουνό Ίδη, τον πραγματικό τόπο της γέννησής τους, μια που δεν ήταν Κρητικοί, αλλά Αιτωλοί, (σύμφωνα με το μύθο της Κόμβης) για να ονομαστούν από την Κρητική Ίδη. (Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο)

  Ο Όμηρος λέει πως το όρνεο Κύμινδις ονομάζεται και Χαλκίδα. Η μαμά των Κουρητών Κόμβη – Κύμινδις – Χαλκίδα, λέει ο Μύθος, μεταμορφώθηκε σε πουλί. Η σύνδεση πουλιών με τον Δία και τους Κουρήτες, σχετίζεται με τις αποδημίες τους, (δες κεφ. «Μαύρη ζωή») και υποδηλώνει την μακρινή = ξένη καταγωγή του θεού.

  Κάπως έτσι λατρεύονταν η Αφροδίτη σε έναν ναό στην Αθήνα. Η λατρεία λίθων είναι Σημιτική επιρροή

  Κάπως έτσι λατρεύονταν η Αφροδίτη σε έναν ναό στην Αθήνα. Η λατρεία λίθων είναι Σημιτική επιρροή…….https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/home/e-schese-tes-athenas-kai-tes-thebas-me-ten-aigypto/coin_elagabal_baetyl.jpg?attredirects=0………

 2. MINDHACK=MINDFUCK!

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/24/2017 @ 7:32 ΠΜ

  ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ; ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ, ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΩ.
  https://lh4.googleusercontent.com/-ajmIQmCRQOM/TW5vyEddbpI/AAAAAAAAAMw/j2N3jwSMpMg/s1600/images99.jpg
  https://lh6.googleusercontent.com/-9x3s1lkTUdA/TW5wJMb70II/AAAAAAAAAM0/W-iqjXxmWC4/s1600/AthosEye.jpg
  https://lh4.googleusercontent.com/-O5pR1bNa5y4/TW5wSmg_RQI/AAAAAAAAAM4/jP_qvsb3hZw/s1600/23.jpg

  • The sun always shine, σε δικαιους και αδικους αδιακριτος. 03/24/2017 @ 7:20 ΜΜ

   Υπαρχουν ισοσκελη τριγωνα που βλεπουν προς τα πανω,αλλα βλεπουν προς τα κατω ,και…αλλα ειναι σαν…αστερι… Υπαρχει εικονα που ειδα της Αγιας τριαδος προσωποποιημενη που αντι για στεφανι πανω απο την κεφαλη της εχει τριγωνο.Στις 3 γωνιες αναγραφονται τα γνωστα Ο Ω Ν -Η α η ω δεν θυμαμαι καλα.Ναι υπαρχουν τριγωνα και με το ματι στο κεντρο σε Ορθοδοξες εκκλησιες και μοναστηρια .Τελικα τα συμβολα φταινε η οι ανθρωποι που τα χρησιμοποιουνε κατα την ιδιοσυχνοτητα της ψυχης τους και τι επιθυμουν, τι πιστευουν να εκμαιευσουν απο την (( χρηση )) τους.

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/24/2017 @ 10:24 ΜΜ

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ [ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
    static.pblogs.gr/f/404225-ÂÂÂ.jpg

 4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ 03/24/2017 @ 9:39 ΠΜ

  ΚΟΨΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*