17:04 - 30/06/2018

Οι επιστήμονες του CERN δεν θα σας το πουν αυτό!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι επιστήμονες του CERN δεν θα σας το πουν αυτό!

Οι τελευταίες εξελίξεις με τα πειράματα στο CERN.Nέο πείραμα με συγκρούσεις αδρονίων ετοιμάζεται στο εργαστήριο της Γενεύης.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ JASON A : Corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 06/30/2018 @ Ιούνιος 30, 2018 5:24 μμ

  2. απορία αφελούς:-Και άμα συγκρουστούν τα “ανδρόνια”ρε παιδιά,τι βγαίνουν;-Πουστρόνια;

  3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΝ; ΟΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ, ΓΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΠΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΡΝ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

  4. ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΟΙ ΠΑΝΗΙΘΙΟΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ!

  5. Άλλο ένα άρθρο δαιμονοποίησης, από φραπεδιάρηδες αργόσχολους για το cern και γενικά για τους χιλιάδες επιστήμονες που λιώνουν κάθε φορά με το διάβασμα τους . Ο κάθε αργόσχολος
    του Κωλονακίου με λυμένα τα προβλήματα του από τα λεφτά του μπαμπά, που βαριέται να σπουδάσει, το παίζει και ειδικός

    • Δεν νομιζω να ειναι ετσι για ολους οσους μιλανε για το cern … γενικα η επιφανεια δεν ειναι ο καλυετερος δρομος να βγαλεις σωστα συμπερασματα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*