Ο Χίτλερ πάλι στα θρανία “Ο Αγώνας μου” θα διδάσκεται στην Γερμανία

χιτλερ
Ο Χίτλερ πάλι στα θρανία “Ο Αγώνας μου” θα διδάσκεται στην Γερμανία

Γερμανικοί εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν οτι τα αποσπάσματα από μια νέα έκδοση του βιβλίου “Ο Αγώνας Μου” του Αδόλφου Χίτλερ θα πρέπει να επιστρέψει στα θρανία. Ετσι οι μαθητές θα διδάσκονται τους κινδύνους που κρύβει ο εξτρεμισμός και ο φασισμός.
Αυτό αναφέρθηκε από την Αγγλική εφημερίδα Guardian.
mein-kampf-jpg
Η πρόταση για την εισαγωγή του “Ο Αγώνας Μου” του μεγαλύτερου δολοφόνου της ιστορίας, του Χίτλερ, προέρχεται από την γερμανική συνδικαλιστική ένωση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στο γυμνάσιο. Οι εκπαιδευτικοί θεωρούν οτι θα μπορούσαν να επιλεγούν ορισμένες αναφορές από το βιβλίο “ο Αγώνας μου”. Τα μαθήματα του Mein Kampf θα πρέπει να δοθούν στους μαθητές ηλικίας 16 ετών και άνω.

Ορισμένοι γερμανοί πολιτικοί αντίδρασαν θετικά στην πρόταση των εκπαιδευτικών. Αλλά πολλές εβραϊκές οργανώσεις έχουν ήδη ταχθεί κατά του σχεδίου. Αποκάλεσαν την πρόταση των εκπαιδευτικών «ανεύθυνη» γιατί θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα αντισημιτικά κείμενα του Χίτλερ στα γερμανικα σχολεία και θέλουν να τα εξαπλώσουν.

Αυτά ήταν τα νέα στο ματριξ εδώ αυτά που μας δίνει η αριθμοσοφία του “Ο Αγώνας μου” στα γερμανικά Mein Kampf

Mein Kampf in Simple Gematria Equals: 88
Uncle Sam = 88
George Washington = 88
Poison = 88
Program = 88
Maleficent = 88
hr_maleficent_p

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Ο Χίτλερ πάλι στα θρανία “Ο Αγώνας μου” θα διδάσκεται στην Γερμανία

  1. Heron says:

    Άλλη μια προφητεία του αγ. Παϊσίου επιβεβαιώνεται ! “Το ξαναζωντάνεμα του Χίτλερ” και η διάλυση της Ε.Ε. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως οι Γερμανοί που είναι τόσο φανατικοί εθνικιστές , λατρεύουν ένα Εβραίο ( τον Χίτλερ ) σαν Θεό . Γιατί κατα το ήμισυ Εβραίος ήταν ! Που τους προξένησε μάλιστα τόσο μεγάλο κακό . Και δεν αυτοκτόνησε όπως εντέχνως έχουν διαδώσει τα διάφορα διεθνή λαμόγια .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *