20:44 - 20/12/2015

«ΨΗΝΕΤΑΙ» ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Τα τρία «προαπαιτούμενα» για συνεργασία που θέτει ο πρώην πρωθυπουργός

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

5

Έντονα «παίζει» τα τελευταία 24ωρα το σενάριο δυναμικής επιστροφής του Κώστα Καραμανλής, φήμες που φούντωσαν μετά και τις δηλώσεις του Θεόδωρου Ρουσόπουλου περί επαφών του πρώην πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου, όπως αποκαλύπτει το Βήμα, το όνομα του κ. Καραμανλή προφέρεται με ιδιαίτερη ευλάβεια από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σαν να πρόκειται για το πρόσωπο που μελλοντικά θα αποταθούν όταν η κατάσταση φτάσει στα άκρα και ο Τσίπρας φτάσει στα όρια του.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, οικονομικά και πολιτικά γραφεία των Αθηνών, κεντρικοί παράγοντες του δημοσίου βίου συζητούν ακόμα και το πως θα γίνει η συνεργασία. Σύμφωνα με τα όσα «ακούγονται» μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξει κυβερνητικό χάος, ο κ. Καραμανλής θα ζητήσει από τα βασικά κόμματα να στηρίξουν μια κυβέρνηση: α) υπογράφοντας το προγραμματικό πλαίσιο που θα κινηθεί, β) να έχει αυτή η κυβέρνηση 18μηνη διάρκεια ζωής και γ) να επιλέξει ο ίδιος ο κ. Καραμανλής τους υπουργούς που θα απαρτίζουν το κυβερνητικό σχήμα.

Όσον αφορά στα περί επικοινωνιών μεταξύ Τσίπρα-Καραμανλή αν και επισήμως από το καραμανλικό μπλοκ υποστηρίζουν ότι έχει γίνει μόνο μία -κατα την περίφημη Σύνοδο Κορυφής- ωστόσο στελέχη της Κουμουνδούρου επιμένουν ότι έχουν γίνει τουλάχιστον άλλες δύο.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*