«ΨΗΝΕΤΑΙ» ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Τα τρία «προαπαιτούμενα» για συνεργασία που θέτει ο πρώην πρωθυπουργός

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

5

Έντονα «παίζει» τα τελευταία 24ωρα το σενάριο δυναμικής επιστροφής του Κώστα Καραμανλής, φήμες που φούντωσαν μετά και τις δηλώσεις του Θεόδωρου Ρουσόπουλου περί επαφών του πρώην πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου, όπως αποκαλύπτει το Βήμα, το όνομα του κ. Καραμανλή προφέρεται με ιδιαίτερη ευλάβεια από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σαν να πρόκειται για το πρόσωπο που μελλοντικά θα αποταθούν όταν η κατάσταση φτάσει στα άκρα και ο Τσίπρας φτάσει στα όρια του.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, οικονομικά και πολιτικά γραφεία των Αθηνών, κεντρικοί παράγοντες του δημοσίου βίου συζητούν ακόμα και το πως θα γίνει η συνεργασία. Σύμφωνα με τα όσα «ακούγονται» μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξει κυβερνητικό χάος, ο κ. Καραμανλής θα ζητήσει από τα βασικά κόμματα να στηρίξουν μια κυβέρνηση: α) υπογράφοντας το προγραμματικό πλαίσιο που θα κινηθεί, β) να έχει αυτή η κυβέρνηση 18μηνη διάρκεια ζωής και γ) να επιλέξει ο ίδιος ο κ. Καραμανλής τους υπουργούς που θα απαρτίζουν το κυβερνητικό σχήμα.

Όσον αφορά στα περί επικοινωνιών μεταξύ Τσίπρα-Καραμανλή αν και επισήμως από το καραμανλικό μπλοκ υποστηρίζουν ότι έχει γίνει μόνο μία -κατα την περίφημη Σύνοδο Κορυφής- ωστόσο στελέχη της Κουμουνδούρου επιμένουν ότι έχουν γίνει τουλάχιστον άλλες δύο.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *