Ο Ολάντ θέλει να “μονιμοποιήσει” την κατάσταση έκτακτης ανάγκης

paris

Επιδιώκει να την “περάσει” στο γαλλικό σύνταγμα

Ο Ολάντ θέλει να “μονιμοποιήσει” την κατάσταση έκτακτης ανάγκης Tweet Email SHARES 27 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Την ώρα που οι έρευνες για την υπόθεση των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι συνεχίζονται, η γαλλική κυβέρνηση ετοιμάζεται να ζητήσει την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, όπως διαρρέουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβέρνηση Oλάντ θέλει να περάσει στο σύνταγμα νόμο που θα επιτρέπει αυτή την κατάσταση για περίοδο έξι μηνών και μάλιστα ήδη, όπως έγινε γνωστό, σχετικό προσχέδιο διαβιβάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε μετά τις επιθέσεις, βασίζεται σε νόμο του 1955 και έχει χρησιμοποιηθεί δύο φορές στο παρελθόν, τη μία σε γαλλικές κτήσεις και την άλλη εντός της Γαλλίας. Την πρώτη φορά το 1984 στη Νέα Καληδονία και το 2005 στα παρισινά προάστια, όπου είχαν ξεσπάσει ταραχές.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δίνει τη δυνατότητα στις αρχές να «απαγορεύουν την κυκλοφορία ανθρώπων ή οχημάτων», να εγκαθιδρύουν «περιοχές προστασίας ή ασφαλείας όπου ρυθμίζεται η διαμονή ανθρώπων» και να απαγορεύουν τη διαμονή σε μία γεωγραφική περιοχή «σε όποιο πρόσωπο αποσκοπεί να εμποδίσει, με οποιονδήποτε τρόπο, τη δράση των δημόσιων αρχών».

lifo.gr

One thought on “Ο Ολάντ θέλει να “μονιμοποιήσει” την κατάσταση έκτακτης ανάγκης

  1. ΙΩ says:

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΠΟΤΈ ΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ… ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΗΤΟ ” ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ”.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *