NanoBots: ο Πραγματικός Σκοπός των Αεροψεκασμών -και Αντίμετρα

image

Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ:Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που έκαναν ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στο www.miastala.com και στο www.terrapapers.com. Αναζήτησε το άρθρο μου, που από το 2006 δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Άβατον «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί»

image
Όμως επειδή η βλακεία είναι ίδιον της αγνωσίας, συνέχισαν και συνεχίζουν χωρίς να έχουν ιδέα, το τι ολέθριο έχουν πάθει ήδη και το τι εξακολουθητικά παθαίνουν. Έτσι παρά τις αντιρρήσεις των αδαών, αλλά και αυτών που γνωρίζουν τι γίνεται και οι οποίοι μας προσφέρουν την πιπίλα της Γεωμηχανικής, για τους δικούς τους «περίεργους» αλλά όχι ανεξήγητους σκοπούς, το ψέκασμα συνεχίζεται. Η Γεωμηχανική μάλιστα στην Ελλάδα, συνδυάζεται με την πολιτική δράση συγκεκριμένων χώρων – Μυστικών Εταιριών(!!)

Ενώ λοιπόν όλη αυτή η υπέρτατη καταστροφική βλακεία των ανθρώπων συνεχίζεται, η γιγαντιαία από απόψεως λογιστικής υποστήριξης επιχείρηση των αεροψεκασμών συνεχίζεται κυρίως στην Δύση. Το γιατί στην Δύση, εξηγείται, από τις διατροφικές συνήθειες (ζωικά και γαλακτοκομικά) και από το ότι στατιστικά, τα καλύτερα μυαλά του πλανήτη βρίσκονται στην Δύση, συγκεντρωμένα μάλιστα στις σεισμογενείς παραθαλάσσιες περιοχές.

Φυσικά η επιχείρηση διεξάγεται από το ΝΑΤΟ, για αυτό όλες οι κυβερνήσεις “ποιούν την νήσσαν” και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Στην α-νόητη ερώτηση “γιατί δεν φοβούνται αυτοί που διατάζουν το ψέκασμα, αφου κι αυτοί βρίσκονται μαζί με εμάς”, απαντώ για πολλοστή φορά, γιατί ΔΕΝ έχουν ανθρώπινο dna και εμείς οι άνθρωποι, είμαστε αναλώσιμοι και ΒΡΩΤΟΙ, σε ποσοστό άνω του 90%.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Teds Woodworking

Άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 16.000 σχέδια επεξεργασίας ξύλου Plus βήμα-βήμα βίντεο

Ενα φανταστικο προιον για ολους οσους θελουν να δημιουργουν καθημερινα , ειτε καποιος ειναι χομπιστας ειτε επαγγελματιας αυτο το προιον θα σας γλυτωσει χιλιαδες ευρω η θα σας δωσει κερδη αν θελησετε να το κανετε και σαν επαγγελμα !

ΤΙΜΗ 67$ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

image

Διάβασε «Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας!» (και την ατζεντα 2030) και πάψε να κάνεις ανόητες ερωτήσεις, εξαρτάται η ζωή σου από την ποιότητα των ερωτήσεων που κάνεις.

Για να καταλάβεις τα παρακάτω, πρέπει να αποσυνδέσεις το μυαλό σου από οποιαδήποτε κατεστημένη σκέψη-εμφύτευση-πίστη-πεποίθηση-εκπαίδευση διδάχτηκες, πριν ακόμη από την στιγμή της γεννήσεως σου. Αν μπορείς να το κάνεις πάει καλά, συνέχισε! Η τυχόν αποτυχία σου να αλλάξεις τον τρόπο που σκέπτεσαι, δεν θα σε αφήσει να αντιληφθείς με ακρίβεια, ούτε καν κατά προσέγγιση, το τι συμβαίνει γύρω σου και πόσο επηρεάζει την ζωή σου, στο δικό σου παρόν, αλλά και το παρόν των παιδιών σου. Άρα άφησε το άρθρο και ασχολήσου με κάτι άλλο, που να χαϊδεύει τα αυτιά σου, ικανοποιεί το υπερφίαλο εγώ σου και δεν ταράζει την ζωούλα σου.

Αν συνεχίζεις, θα σου δείξω πως σε ελέγχουν μέσω της Νάνο-Τεχνολογίας, για να τελειώσει η σύγχυση και η παραφιλολογία με το θέμα του αεροψεκάσματος. Το πώς όλα αυτά δένουν σε μια ευρύτερη εικόνα και σε συνδυασμό με την μαζική πλύση εγκεφάλου μέσω των ταινιών και των ΜΜΚ (Μαζικά Μέσα Κατευθύνσεως). Αν πιστεύεις πως όλα αυτά είναι οι απόψεις και μόνον, κάποιου αυτόκλητου ερευνητή -στην καλύτερη των περιπτώσεων – ή ενός συνομωσιολόγου, σε ενημερώνω, πως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε πιθανότητα συνομωσιολογίας και αυτό το βλέπουμε ολοκάθαρα πλέον και από τις ταινίες πλύσης εγκεφάλου, που ολοφάνερα, δείχνουν τα πάντα.

Η αιτία των πάντων
Κοίτα προσεκτικά τις εικόνες (ψηφιακή αναπαράσταση) εικόνα Α, είναι η επιτομή της πραγματικότητας. Δείχνουν το τι συμβαίνει στο σώμα σου. Αυτό είναι το Μεγαλύτερο Μυστικό Παγκοσμίως, διότι σου έχει επιβληθεί εν αγνοία σου, όπως και το Μεγαλύτερο Μέρος των Πεποιθήσεων σου. Αυτό που βλέπεις στις εικόνες είναι ένα νανο-ρομπότ που ενσωματώνεται με ένα νευρώνα ή μια σύναψη. Οι εικόνες είναι απλώς μια αναπαράσταση, αλλά δείχνει ακριβώς το τι έχει συμβεί ήδη από την περασμένη δεκαετία. Αυτό επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του ξενιστή (το σώμα σου) εξ αποστάσεως. Για να το πω πιο τεχνικά οι νευρώνες σους έχουν ενσωματωθεί και οι συνάψεις σου έχουν γεφυρωθεί.

 

Η βασική ιδέα συνίσταται, σε ένα σετ νανο-συρμάτων εικόνα Β, συνδεδεμένα με ηλεκτρονικά, στον κυρίως καθετήρα, ώστε να απλωθούν σαν «μπουκέτο» σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του αγγειακού συστήματος του εγκεφάλου. Μια τέτοια διευθέτηση μπορεί να υποστηρίξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό καθετήρων (εκατομμύρια από αυτά). Κάθε τέτοιο νανο-σύρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει, με μεγάλη ασφάλεια, ηλεκτρική δραστηριότητα ενός μοναδικού ή μια μικρή ομάδα νευρώνων, χωρίς να εισβάλλει στο παρέγχυμα του εγκεφάλου.(!!!)
Ποιος είναι ο σκοπός των Αεροψεκασμών

Μπλοκάρισμα του ήλιου. Αυτή είναι η στάνταρντ δικαιολογία πού δίνεται στους ηλίθιους κυβερνητικούς, για να την μεταφέρουν ανεπίσημα στους ηλίθιους πολίτες. Χρειαζόμαστε να σταματήσουμε μυστικά την παγκόσμια υπερθέρμανση, έτσι κρατείστε το μυστικό όσο ψεκάζουμε. Η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι η καραμέλα για όλους στις κυβερνήσεις, όπως και το μαϊμούδισμα για όλα τα trolls του διαδικτύου. Εάν είσαι πιο έξυπνος και ρωτάς ενοχλητικά, σου λένε μια καλύτερη δικαιολογία. Μια ελάττωση του ηλιακού φωτός στον πλανήτη ελαττώνει λίγο την γεωργική παραγωγή. Είναι το προαπαιτούμενο για να δημιουργηθεί κρίση στα τρόφιμα και να επιφέρει λιμό. Αυτό είναι δεμένο με την εξαφάνιση των μελισσών, ώστε να μην γίνεται επικονίαση. (αναζήτησε το άρθρο Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!)

image

Υπερθέρμανση της Ατμόσφαιρας: Για να δημιουργηθούν σεισμοί και τυφώνες (τεχνητοί όπως η Katrina στη Νέα Ορλεάνη) η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι περισσότερο αγώγιμη στον ηλεκτρισμό έτσι ώστε εγκαταστάσεις όπως το HAARP να κάνουν τα μαγικά τους. Έτσι ψεκάζουν εκατομμύρια τόνους αλουμίνιο και βάριο ώστε να δημιουργήσουν μια πιο αγώγιμη ανώτερη ατμόσφαιρα. (διάβασε κι εδώ Χαρπουνίζοντας το HAARP κι εδώ Stuxnet, Fukushima και HAARP κι εδώ Τσουνάμι, Οργονίτες και HAARP το 2012 έχει κι άλλο Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP).

Κατάρρευση της Υγείας: Συνήθως οι αεροψεκασμοί δεν είναι πρόβλημα για τους υγιείς ανθρώπους και για όσους προσέχουν πολύ την διατροφή τους. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι κατά μέσον όρο θα πεθάνουν νωρίτερα από το προσδόκιμο και οποιαδήποτε επιπλοκή υγείας -έστω και ασήμαντη- είναι συνήθως θανάσιμη. Αυτό είναι αποτέλεσμα του ψεκάσματος και επιθυμητό από αυτούς που το κάνουν. Κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να αυξήσουν τους θανάτους, να μειωθεί ο πληθυσμός, άλλωστε οι εντολές που έχουν είναι αυστηρές, χωρίς να αρχίσουν να κτυπάνε οι συναγερμοί, χωρίς να το καταλάβουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα πεζά κι ανόητα –ποδόσφαιρο, εκκλησία, πολιτική, πόλεμοι, καλοπέραση- και δεν κάνουν τον κόπο να δουν το δάσος, αντί για ένα κλαδί απ’ το δέντρο.

Έλεγχος κλίματος: Καταστροφή των σοδειών, από την μια κρατάνε τον καιρό καλό, για τα μεγάλα γεγονότα, προπαγάνδας της «ελίτ», όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες, ενώ από την άλλη προκαλούν τυφώνες κατά βούληση και με σφραγίδα μάλιστα.

Διάδοση των Νανο-ινών: Οι νανο-ίνες (πολυμερή πυριτίου) είναι βασικά ένας μηχανισμός μεταφοράς. Τίποτε περισσότερο. Έχουν ένα φορτίο να παραδώσουν. Εικόνα Γ. Ένα φορτίο που αλλιώς θα καταστρεφόταν από τον ήλιο και την ατμόσφαιρα ή δεν θα έφτανε στον προορισμό του (το σώμα σας). Όπως ένας ιός, RNA, αλουμίνιο, νάνο-εξαρτήματα, κλπ. Οι ίνες είναι «αβλαβείς» και τις έχουμε όλοι μας. Δείγματα αυτών των ινών θα βρείτε σε όλο το ιντερνέτ ψάχνοντας για τη λέξη morgellons. «Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες», «Παθογενές Μυκόπλασμα από το Ψέκασμα των Ουρανών»

Οι ίνες πρέπει να ψεκαστούν μόνες τους, γιατί εάν αναμειγνυόταν στο καύσιμο του αεροπλάνου, τότε θα καταστρεφόταν το φορτίο. Έτσι, δεν είναι κρίσιμες οι ίνες, αλλά το φορτίο τους. Γιατί; Πρόκειται για περίπλοκη ερώτηση. Οι «άνθρωποι» που τα δημιούργησαν (το ίδιο γκρουπ που έφτιαξε τον HIV και άλλα) θέλουν να ελέγχουν απόλυτα τους ανθρώπους στην φάση μετατροπής τους σε κάτι άλλο ομοιόμορφο υπάκουο και το οποίο δεν θα αναπαράγεται με τον γνωστό τρόπο. Παρατηρείστε τους νέους ανθρώπους μέχρι τριάντα ετών. Ειδικά στις κοπέλες βλέπετε την ανυπαρξία λεκάνης με ότι συνεπάγεται αυτό για μια γέννα. Είναι πιο στενή και από τις πλάτες τους. Στους άνδρες συμβαίνει αντίστοιχα το αντίθετο.

Οι φάσεις της εισροής των Νανο-Ρομπότ στο σώμα: Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει επηρεασθεί και εμπλέκεται σε αυτήν την αρχική φάση. Ο κάθε ένας σε διαφορετικό βαθμό βεβαίως έχει αυτές τις νανο-ίνες μέσα στο σώμα του και συνεπώς είναι «καλωδιωμένος». Αν φοβάστε το 666 μην σκάτε, έχετε πολλά εκατομμύρια Νανο-Τσιπάκια μέσα σας. Εάν έχετε φίλο μικροβιολόγο που έχει μικροσκόπιο που «βλέπει» σε νανοκλίμακα πηγαίνετε τα ούρα σας για μια μη συμβατική εξέταση.

Οι παρενέργειες, μπορούν να γίνουν αντιληπτές και περιλαμβάνουν ένα ήχο σαν «κλικ» μέσα στο κρανίο και αρθρώσεις που πονάνε, θα δούμε παρακάτω τα διάφορα συμπτώματα. Αυτή η φάση περιλαμβάνει πλήρη τηλεχειρισμό της ομιλίας σας και των σκέψεων σας μέσω υποβολής σκέψεως (υποσυνείδητα). Υποθέτουμε ότι στο 98,5 του πληθυσμού αυτή η φάση ελέγχου των λέξεων, σκέψεων και κατά προέκταση των συναισθημάτων, έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Εάν θέλετε να το διαπιστώσετε κάντε το εξής πείραμα, για το οποίο έχω ξαναγράψει. Πάρτε ένα μαντήλι από δίκλωνο καθαρό μετάξι χρώματος ιβουάρ παντελώς ανεπεξέργαστο και κάντε το μπαντάνα. Θα εκπλαγείτε από τα πρώτα λεπτά, όταν διαπιστώσετε ότι το 90% των σκέψεων σας απλά δεν υφίσταται. Κλασσικό «κόλπο» των «μυημένων» τρομάρα τους, οι οποίοι έχουν σεντόνια, μαξιλάρια, εσώρουχα και το εσωτερικό των καπέλων τους από ακατέργαστο μετάξι, για συγκεκριμένους λόγους.

Τελική φάση: Αυτή η φάση πρέπει να ενεργοποιηθεί για να δουλέψει και είναι ακραία. Συμβιβάζει τελείως την υγεία σου και μπορούν να κάνουν τα πάντα από το να σε σκοτώσουν μέχρι το να σε παρακολουθούν. Αυτό το βήμα περιλαμβάνει πολλαπλούς νανο-αισθητήρες από τα μάτια μέχρι την καρδιά και όλα τα άλλα όργανα. Η τελική φάση παρέχει πλήρη τηλεχειρισμό και έλεγχο του σώματος, των σκέψεων, των σωματικών λειτουργιών και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Παρενέργειες των Νανο-ινών

Το παράδειγμα των νανο-ρομπότ των αεροψεκασμών. Βεβαίως με κάτι τόσο ακραίο όπως να εγκαθίσταται η Νανοτεχνολογία στα σώματα των ανθρώπων συμπεραίνεις ότι θα υπάρχουν προβλήματα υγείας και παρενέργειες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα ΜΜΚ που δείχνουν πως οι παρενέργειες που περιγράφονται παρακάτω αναγνωρίζονται και συνδέονται με κάτι γελοίο η βλακώδες που εξουδετερώνει την αυθεντικότητα του μυαλού του θεατή. Σαν αποτέλεσμα πείθουν τον θεατή να απορρίψει μια πραγματική παρενέργεια σαν κάτι που είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό. Κάθε παρενέργεια αντιμετωπίζεται και με μια ταινία του Χόλυγουντ!

Κλικ και Στριγκλίσματα στο Κρανίο: Μια παρενέργεια που ξεκινά από το 2001. Το τι ακριβώς συμβαίνει δεν είναι πλήρως γνωστό, αλλά εμπλέκεται με την εγκατάσταση/τηλεχειρισμό κάποιου είδους Νανο-chip στο κρανίο του ξενιστή. Ο ήχος κλίκ/στρίγκλισμα συνήθως παρατηρείται κατά την νύχτα, διαρκεί δε κατά μέσο όρο ένα μήνα και κρατάει μόνον μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς να προκαλεί πόνο και εύκολα αγνοείται ή το προσπερνάει όποιος δεν είναι υποψιασμένος.

Πόνοι στις αρθρώσεις, Πονοκέφαλοι, Κόπωση κλπ: Ο κορεσμός από Νανο-ίνες του σώματος έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Ο τεράστιος αριθμός των Νανο-ινών μέσα μας έχει διαφορετικά αποτελέσματα στην υγεία σε διαφορετικούς ανθρώπους. Κάποιοι θα πάνε στο γιατρό που θα τους διαγνώσει Ινομυαλγία. (Η ινομυαλγία είναι μια μορφή ρευματισμού που προσβάλει τους μυς και τους συνδέσμους, αλλά όχι τις αρθρώσεις. Δεν προκαλεί μόνιμες βλάβες, είναι πιθανό όμως να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια. Καθώς δεν συνοδεύεται από ορατές, εξωτερικές ενδείξεις, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας συχνά δεν αντιλαμβάνονται τον πόνο και το αίσθημα κόπωσης που σας βασανίζουν. Τα άτομα που πάσχουν από ινομυαλγία συνήθως φαίνονται καλά στην όψη, ενώ αισθάνονται πολύ άσχημα. Ιατρική). Η Ινομυαλγία δημιουργήθηκε μόλις πριν μια δεκαετία και δίνει κάτι στους γιατρούς να πούνε στους ασθενείς τους, όταν παραπονούνται.

Συνεχής Φαγούρα στο Δέρμα: Συχνά ένα ειδικό κομμάτι του σώματος ενός ανθρώπου (για παράδειγμα ο αριστερός αγκώνας) έχει μόνιμη φαγούρα, πιο πολύ από το υπόλοιπο σώμα.

Μυρωδιά Καμένου: Όταν εισπνέουμε ή εκπνέουμε απότομα, συνήθως έχουμε μια μυρωδιά καμένου/καπνού. Είναι άγνωστο το γιατί, πρέπει να είναι μια παρενέργεια. Η με μεγαλύτερη ακρίβεια η ενσωμάτωση ενός νευρώνα στο σώμα που αφορά τις αισθήσεις (για παράδειγμα την όσφρηση, γεύση κλπ) πρέπει να δημιουργεί κάποιες μικρές παρενέργειες. Είναι ενδιαφέρον ότι όταν κλαίμε η όσφρηση ενισχύεται και μυρίζει σαν ποπ-κορν με βούτυρο

Το αριστερό μάτι: Μια από τις ιδέες που προωθούν στις ταινίες είναι ότι το αριστερό μάτι είναι κακό, για κάποιον λόγο!!! Στην τελική φάση μια πραγματική νανο-κάμερα εγκαθίσταται στο αριστερό μάτι. Οι άνθρωποι που ήδη την έχουν μπορούν να σχολιάσουν το πώς νοιώθουν, σαν να έχουν ένα μικρό οίδημα στο μάτι τους, υπό κάπως ξηρότερες συνθήκες, όπως όταν πηγαίνεις για ύπνο το βράδυ. Δες την εικόνα με το μάτι.

Μόνιμη Μεταλλική Γεύση: Μερικοί άνθρωποι θα παραπονεθούν, για μια περίεργη μεταλλική γεύση στο στόμα. Συνήθως όταν πηγαίνουν για ύπνο γίνεται πιο έντονη. Αυτό είναι αποτέλεσμα της παρακολουθησεως. Όσο περισσότερο σε παρακολουθούν, τόσο περισσότερο έντονη είναι η μεταλλική γεύση. Δεν είναι παρενέργεια πιθανών φαρμάκων. Αυτή είναι η τυπική απάντηση που θα δώσει ο γιατρός σου. Εάν δεν παίρνεις φάρμακα ή είσαι τελείως υγιής και ξαφνικά έχεις μια μόνιμη μεταλλική γεύση στο στόμα, σε παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο, την εβδομάδα.

Morgellons: Τα Morgellons δυνητικά μπορούν να χτυπήσουν τον καθένα. Είναι ένα απ’ ευθείας πρόβλημα των νανο-ινών. Το ανοσοποιητικό των ανθρώπων δεν μπορεί να δει ή να αναγνωρίσει αυτές τις ίνες. Σημείωσε ότι τεχνικά ο καθένας μας μπορεί να έχει Morgellons (νανο-ίνες), τα συμπτώματα των Morgellons παρουσιάζονται όταν το σώμα προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτά, με τον μόνο δυνατό τρόπο, που είναι η αποβολή από το δέρμα. Στο www.miastala.com παλαιότερα και στο www.terrapapers.com έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα επί του θέματος, όταν ήταν άγνωστα θέματα στους περισσότερους και δεν υπήρχε βιβλιογραφία στην Ελλάδα. Φυσικά, τι ξάφνιασμα, κάποιοι τα δημοσίευσαν σωστά και κάμποσοι τα γάμησαν -σκόπιμα ή ελεγχόμενοι, γιατί πληρωμένοι δεν είναι, το αποκλείει η ηλιθιότητα τους, άλλωστε το πιο φτηνό πράγμα στο ιντερνέτ είναι το trolling- αρχίζοντας από τον Μετεωρολογικό Πόλεμο.
ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ: Το επαναλαμβάνω, Αντίμετρα, ΝΑΙ Υπάρχουν και είναι τα εξής:

1. Κατασκευή και τοποθέτηση CB, τουλάχιστον τρία ανά νομό σωστά κατασκευασμένα. Υπάρχουν δύο βασικά είδη. Το συμβατικό με κρυστάλλους πρέπει να έτσι κατασκευασμένο ώστε να ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ κάθε χρόνο, γιατί υφίσταται «κόπωση». Διάβασε Το Απόλυτο Αντίμετρο στο Χημικό Βιολογικό Ψέκασμα των Ουρανών Τα Induction CB δεν χρησιμοποιούν κρυστάλλους και δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Εκτός αυτού είναι και πολύ φθηνότερα. Διάβασε Επαγωγικό CB με 80 – 100 ευρώ. Αναζήτησε τα άρθρα.

2. Gifting, δηλαδή «δωράκια» οργονίτες στις κεραίες. Μην ξεχνάμε πως πρώτα εγκαταστάθηκε το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας και μετά άρχισε το συστηματικό ψέκασμα. Αυτό γίνεται με πάμφθηνους οργονίτες κόστους 10-30 cents ο ένας, εφόσον τους φτιάξεις μόνος σου. Οδηγίες για την κατασκευή τους στο www.orgonodrome.gr.

3. Μπορείς να κάνεις το εξής απλό. Ένα αληθινά καυτό μπάνιο στην μπανιέρα. Γεμίζεις την μπανιέρα με καυτό νερό, ρίχνεις μέσα 25 χάπια Alfalfa (πρόσθετο διατροφής από τους σπόρους τριφυλλιού, όπως της Nature Plus σε συσκευασία 300 χάπια) και 5-10 χάπια St. Johns Wort ή Υπέρικος ή Βαλσαμόχορτο. Επίσης ένα ποτηράκι του κρασιού βιολογικού απορρυπαντικού πλυντηρίου Sonett. Μπαίνεις μέσα μόλις μπορέσεις να αντέξεις την θερμοκρασία και κάθεσαι μια ώρα. Εάν έχεις Morgellons θα τα δείς να βγαίνουν μαζικά από το σώμα σου. Επίσης μπορείς να κάνεις μπάνιο με 50 σταγόνες MMS (Miracle Mineral Supplement), (chlorine dioxide) ψάξε να την βρεις στο internet!

4. Πάρε κόκκινο ξηρό κρασί, μόνο πολύ – πολύ καλής ποιότητας και κάνε μπουκώματα το πρωί μόλις ξυπνήσεις. Το κάθε μπούκωμα πρέπει να κρατάει 3-5 λεπτά. Σύνολο 15 λεπτά κάθε πρωί. Όταν θα φτύνεις κοιτάξε τον νεροχύτη, αρκεί να φτύνεις στο πλάι. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με ελαιόλαδο, αλλά για 15 λεπτά και στις δύο περιπτώσειςμεγάλη προσοχή να μην το καταπιείς. Διάβασε και το άρθρο “θεραπεία με ελαιοκάθαρση”

5. Χρησιμοποίησε το χάλκινο μενταγιόν του www.orgonodrome.gr [εικ. επάνω] φτιάχτηκε λαμβάνοντας και τα nano-robot υπ όψιν. Μια και στο site δεν γράφονται όλες οι δυνατότητες για ευνόητους λόγους. Σταματάνε οι ήχοι στο κρανίο, η μυρωδιά του καμένου, η μεταλλική γεύση κλπ. Η όλη κατασκευή επιδρά στα νανο-ρομπότ τα καταστρέφει και τα αποβάλει μέσα από τα ούρα κυρίως, διαλύοντας τα. Μπορείς να το νοιώσεις τον πρώτο μήνα παρακολουθώντας το χρώμα των ούρων, από τις πρώτες μέρες και την αλλαγή στην μυρωδιά.

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά
Μελετώντας κι Ερευνώντας θα κατανοήσεις πως δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, πόσο μάλλον με την πολιτική ή κυριαρχική βούληση, με κάθε δικαστική ή άλλη αρχή. Βρίσκονται και δρουν, πολύ πάνω από την λαοπρόβλητη και κοσμοαγάπητη Δημοκρατία. Γι αυτό και δεν μπορούν να τους ελέγξουν, αν είναι δυνατόν … και το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι να προσέξεις, πολύ –μα πάρα πολύ- την διατροφή σου και να ανεβάσεις, να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου.

Εδώ θα σου πω και κάτι ακόμη. Μου λένε συχνά φίλοι και «πολύ φίλοι» γιατί ως γνωστόν δεν έχω εχθρούς (χα τρις), “ΕΣΥ (εννοώντας εμένα) δεν ψεκάζεσαι, γιατί τα λες σε εμάς;” Απαντώ πως ΝΑΙ φυσικά, όλους μας ψεκάζουν, αλλά επειδή πολλά χρόνια πριν φροντίζω να έχω δυνατό ανοσοποιητικό, δεν υπάρχει τίποτε από αυτά τα καλούδια στον οργανισμό μου. Κάνω όλα αυτά που περιγράφω ως αντίδοτα και πολύ περισσότερα που δεν αναφέρονται στο άρθρο, με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε ίχνος από βαρέα μέταλλα ή άλλες τέτοιες ομορφιές … όπως επίσης και πολλοί φίλοι μου.

Η διατροφή μου είναι όπως περιγράφεται στην κατηγορία «Διατροφικά» και πολλά ακόμη που θα δημοσιευτούν εν καιρώ.

… άντε και καλά ξεμπερδέματα !

Πηγήhttp://www.diadrastika.com/2015/11/nanobots-pragmatikos-logos-chemtrails-antimetra.html?m=1

Loading...

18 thoughts on “NanoBots: ο Πραγματικός Σκοπός των Αεροψεκασμών -και Αντίμετρα

 1. pc1 says:

  με αυτα που λες ακυρωνεις ολους τους αγιους και ολη την ορθοδοξια ο θεος μας εχει κανει ελευθερους και για αυτο το χαραγμα δεν θα στο βαλουν με το ζωρι εαν στο βαλουν δεν πιανει απανο σου το λενε παραπολοι αγιοι καθενας εχει ελευθερη βουληση

  • mnk says:

   @ pc1

   Μάλλον ξεχνάς το γεγονός της πτώσης.
   Ελεύθερη βούληση μπορεί να έχει μόνον όποιος διεκδικεί το δικαίωμά του σ’ αυτήν και στο μέτρο του τιμήματος που είναι πρόθυμος να πληρώσει για να το διεκδικήσει. Οι γεροντάδες, όταν τα λένε αυτά, δεν απευθύνονται σε όλους γενικά τους ανθρώπους, αλλά σε κάποιους που ήδη πολεμάνε για την ελευθερία τους.
   Αν η ανθρώπινη βούληση ήταν ήδη, άπαξ και δια παντός ελεύθερη, δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη να πει ο Χριστός, «μάθε την αλήθεια και η αλήθεια ΘΑ σε ελευθερώσει».

   Αυτός δεν είναι δρόμος για οπαδούς. Είναι Οδός Ηρώων.
   « …οι βιασταί γαρ κληρονομήσουσι την βασιλεία των ουρανών»

 2. Teo says:

  Φιλε faros εχω ξαναγραψει παλι επανω σε αυτο το θεμα και εχω τις εξης αποριες. 1) αυτοι που ψεκαζουν τι ειναι; τι DNA εχουν;
  2) τα αντιμετρα πως θα καταλαβουμε αν λειτουργουν; αν υποθεσουμε οτι εχουμε παρει οργονιτες κτλπ γιατι στο εμποριο υπαρχουν αρκετοι που φτιαχνουν και προσωπικα εχω καμπωσους αλλα δεν νομιζω οτι κανουν κατι το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το επαγωγικο CB που μπορω να βρω απο αυτο η απο αυτα αλλα να δουλευουν σιγουρα τσεκαρισμενα απο καποιον;
  3) ο ζεολιθος & χλωρελα αποβοβαλουν αυτες τις νανο-ινες; η γυμναστικη βοηθαει; η διατροφη σιγουρα βοηθαει αλλα ποιος μου λεει εμενα οτι τρωγωντας πολλα φρουτα-λαχανικα δεν παιρνω και φυτοφαρμακα οσο καλα και αν τα πλενεις (απο φιλτρο); κοτοπουλα με διοξινες ψαρια με υδραργυρο κτλπ
  4) σε περιπτωση που φτιαξω ενα αποστειρωμενο περιβαλλον (με φιλτρα αερα,συγκεκριμενα φυτα κ.α) και ζω μεσα σε αυτο ολα αυτα αποβαλλονται απο το σωμα;
  5) γιατι αυτοι που τρολλαρουν δεν το παραδεχονται αφου και αυτοι το ρουφανε και οι δικοι τους; και αυτοι ανθρωποι ειναι η τουλαχιστον καποιοι απο αυτους;

 3. Ανώνυμος says:

  Κι αν κάποτε, μια φορά κι έναν καιρό βρούν τον απόλυτο τρόπου ελέγχου της μάζας;;; Αν τότε ψεκάσουν μια μέρα Νανορομπότ τα οποία θα εισέλθουν στο μυαλό των ανθρώπων και θα τους μετατρέψουν όλους σε ρομπότ;;;;; Και τοτέ όλοι θα πάψουν να αντιδρούν μια και για πάντα. Τέρμα όλα τα μέτρα και η αστυνομία. Τέρμα και τα χρήματα. Απλά θα δουλεύουν όλοι και θα υπηρετούν τους αφέντες τους. Αν βρεθεί αυτή η τεχνολογία να ξέρετε ότι θα εφαρμοστεί αυτό.

 4. ps1 says:

  Σε αυτο αναφερομε Η τελική φάση παρέχει πλήρη τηλεχειρισμό και έλεγχο του σώματος, των σκέψεων, των σωματικών λειτουργιών και οτιδήποτε ενδιάμεσο δηλαδη δεν εχεις ελευθερη βουληση που ειναι ο θεος

  • mnk says:

   @ ps1

   « ὅπου ἐγὼ ὑπάγω, ὑμεῖς οὐ δύνασθε ἐλθεῖν 23 καὶ εἶπεν αὐτοῖς· ὑμεῖς ἐκ τῶν κάτω ἐστέ, ἐγὼ ἐκ τῶν ἄνω εἰμί· ὑμεῖς ἐκ τοῦ κόσμου τούτου ἐστέ, ἐγὼ οὐκ εἰμὶ ἐκ τοῦ κόσμου τούτου»

   « …οι βιασταί γαρ κληρονομήσουσι την βασιλεία των ουρανών»

   Η Ελευθερία ποτέ δεν ήταν τζάμπα.
   Απ’ την πτώση και δώθε, τουλάχιστον.

 5. Fe3O4 says:

  για το 2)
  δύσκολα θα καταλάβεις εκτος αν εισαι ο πρωτος στην περιοχη που βάζεις
  εφοσον εχει πολυεστερα_μεταλλο_χαλαζια δουλεύει θες δεν θες
  το κοστος βγαίνει το πολυ 10 ευρω το λιτρο συν οτι σωληνες βάλεις
  δεν γραφω πολλα θα μου τα σβησει παλι
  αηλ μπη μπακ..

 6. Fe3O4 says:

  κι επειδής με @ορδες μαλλιά δεν βάφονται,αυτο που μπορείς να κάνεις τώρα τώρα τώρα,αν έχεις έστω μισο μετρο γης εξω ειναι:
  παιρνεις μια σωληνα οτι μεταλλο να’ναι
  _ενα γοργονακι από αυτα που έχεις,μην τα λυπασαι
  _ενα σφυρί,τηγανι,οτι εχεις
  _μπηγεις την σωληνα στο έδαφος,βαζεις απο πανω το χρυσοπληρωμενο υποθέτω τερατακι,λιγο χωμα να στηριζεται,λιγο να μην φαίνεται κι αυτο ηταν
  δεν κανω πλακα,αυτα τα πραματακια αναλογικα με το μέγεθος τους εχουν φοβερη δυναμη
  πωπω πορωθηκα παλι

 7. sintalkas apollon says:

  Κυριε Φαρο
  Που μπορω να βρω για αγορα η κατασκευη αντιμετρων εξωτερικων οργονιτες οπως τους λετε.
  Ευχαριστω

 8. mnk says:

  Το ανθρώπινο Πνεύμα μπορεί να υπερβεί και να σπάσει κάθε εξωγενή προγραμματισμό.
  Αλλά, για να αναπτύξει την απαιτούμενη ενέργεια και ταχύτητα διαφυγής, θα πρέπει να έχει ψυχολογία καμικάζι. Ελευθερία ή Θάνατος. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Ποτέ δεν υπήρξε.

 9. ps1 says:

  mnk
  ρε φιλε εσεις λετε εαν σε ψεκασουν με τσιπ ο ανθρωπος ειναι τηλεκατευθυνομενος χωρις να φταιει οι αγιοι της ορθοδοξιας λενε εαν παρει το χαραγμα ενας ανθρωπος χανει την ελευθερια του τοτε ειναι τηλεκατευθυνομενος εαν μας κανουν ολους τηλεκατευθυνομενους που ειναι ο θεος δεν λεω οτι δεν υπαρχουν αυτα αλλα στην καλυτερη περιπτωση να σε σκοτωνουν

  • mnk says:

   @ ps1

   Φίλε, αυτά είναι ηλεκτρονικά μαραφέτια. Μεταβιβάζουν πληροφορίες απ’ τα κυκλώματα του εγκεφάλου του θύματος, στον χειριστή τους, και εντολές απ’ τον χειριστή στα κυκλώματα του εγκεφάλου. Κάνουν αυτό ακριβώς που κάνουν οι συσκευές παρακολούθησης, η τηλεόραση και τα ηλεκτρόδια του εγκεφαλογραφήματος, μόνο που το κάνουν μέσα στο κεφάλι σου κι όχι απ’ έξω. Την ίδια δουλειά κάνουν και τα ψυχοτρονικά, με παρεμβολές στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του εγκεφάλου. Υποθέτω πως αυτά τα νανο-μαραφέτια χρειάζονται για ενίσχυση του σήματος των ψυχοτρονικών και για συνεχές, πλήρες και εξατομικευμένο κλείδωμα των εγκεφαλικών λειτουργιών.

   Αν συμβαίνει να είσαι ήδη υποχείριο στις έξεις και τις παρορμήσεις σου (αυτά που οι πατέρες ονομάζουν πάθη), δεν θα μπορείς να διακρίνεις από που έρχεται η σκέψη ή η παρόρμηση, θα την νομίζεις δική σου, θα την αποδέχεσαι, θα την υπακούς και θα μετατρέπεσαι σε τηλεκατευθυνόμενο ζόμπι χωρίς να το καταλάβεις. (Συμβαίνει ήδη, με την προπαγάνδα, τα κόμματα, τις ιδεολογίες, τις μόδες, το ποδόσφαιρο, τις κοινωνικές νόρμες, το πολίτικαλ κορέκτ, την εκπαίδευση, την αγωγή -καλή ή κακή- που παίρνουμε ως παιδιά… Πάντα συνέβαινε. Μόνο που αυτή η τεχνολογία το κάνει πολύ πιο ισχυρό και ύπουλο.)
   Δες το σαν τις υποβολές των δαιμόνων. Τώρα τις υποβολές θα στις κάνει ένα νανο-μαραφετάκι, ένας χειριστής, ένας κομπιούτωρας. Όχι με πνευματικά, αλλά με τεχνολογικά μέσα. Αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
   Το μαραφετάκι θα σε έχει υπό έλεγχο 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, ενώ οι δαίμονες κάνουν και κανένα διάλειμμα. Γι΄αυτό ο Παΐσιος είπε πως «αν σφραγιστείς δεν θα μπορείς πια να μετανοήσεις», αφού το μυαλό σου θα είναι κάτω από πλήρη και συνεχή έλεγχο. Κι ο Πατροκοσμάς είχε πει πως «αν βουλωθείς θα σε βρίσκουν και στου βοδιού το κέρατο», αφού το ίδιο σου το μυαλό θα αναμεταδίδει συνέχεια το στίγμα σου στον δορυφόρο, όπως τώρα το κινητό.

   Όμως…
   Κάποιος που είναι εκπαιδευμένος να παρακολουθεί τον εαυτό του, να αξιολογεί τις σκέψεις και τις παρορμήσεις του, να επιλέγει συνειδητά και να λέει ΟΧΙ στον εαυτό του, θα αντιδράσει. Δεν θα καταπιεί την παραμύθα αμάσητη.
   Το μαραφετάκι δουλεύει με ηλεκτρομαγνητισμό, μέσα σε κάποια όρια και προδιαγραφές που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του. Το ανθρώπινο μυαλό δουλεύει επίσης με ηλεκτρομαγνητισμό, όμως τα όρια και οι προδιαγραφές του είναι ΑΓΝΩΣΤΑ!
   Όταν η ψυχή θα επαναστατεί, τότε «το Πνεύμα θα πνέει», και το μυαλό θα τραβάει έναν τέτοιο ηλεκτρομαγνητικό παλμό, που θα καίει όλα τα εγκεφαλικά νανο-γκατζετάκια της γειτονιάς.
   Ζήτα και θα πάρεις. Αρκεί να έχεις φροντίσει να μάθεις από πριν, τι να ζητήσεις κι από Ποιόν.
   🙂

   ———————————————–
   Μαθητευόμενοι μάγοι.
   Προσπαθώντας να γίνουν θεοί, κατήντησαν γελοίες καρικατούρες δαιμόνων.
   Τζάμπα μάγκες.

 10. ΜΑΡΙΑ says:

  ΕΧΩ ΟΦΕΛΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΩ .
  ΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΟΠΗ ΠΟΥ ΕΓΗΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
  ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΕΣΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΥΜΗΡΙΖΕΙ.
  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΦΞΑΝΕΤΕ .
  ΔΕΝ ΑΡΩΣΤΕΝΟ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ
  .ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΠΡΗΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΗΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΕΙΝΑΙ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗΕΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΕΡΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΗΡΕΜΟ . ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΡΓΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ.
  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.

  Υ.Γ
  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΝΧΩ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Η GOOGL MOY ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΑΡΓΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?ΤΟΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΗΣ ΕΛΕΝΧΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ…………

 11. ps1 says:

  mnk
  εγω που το εψαξα λενε οτι ολοι στην ευροπη εχου αυτα τα τσιπ απο τους αεροψεκασμους δεν βρικα καμια αποδικση ομως οτι ηπαρχουν παντως δεν εχουν καμια σχεση με το σφραγισμα που λεει ο παισιος αλα και να μην ειναι το σφραγισμα δεν παει να πη οτι ειναι αθοα κανενας δεν θα ηθελε να τον ελενχουν δεν αποριπτο τιποτα αλα εαν ηταν αληθινα γιατι να καρφονοταν ετσι skai.gr/news/technology/article/275005/i-samsung-kai-ta-telescreens-tou-orwell/ η ετσι gr.pcmag.com/hello-barbie/19094/feature/hello-barbie-me-wi-fi-paidike-koukla-e-kataskopos απαντισε μου εαν γινετε με αποδειξεις οτι υπαρχουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...