Μουσουλμάνοι της Ευρώπης υποστηρίζουν την ISIS

Μουσουλμάνοι της Ευρώπης υποστηρίζουν την ISIS, ακούστε
Ένας μουσουλμάνος που ζει στη Σουηδία καλεί στην εκπομπή του ο “Brother Rachid”, για να πει πως υποστηρίζει τον ISIS και ότι έχει θρησκευτικό καθήκον να διαδώσει το Ισλάμ.
Ο Brother Rachid είναι ένας διάσημος Μαροκινός πρώην Μουσουλμάνος, που απαρνήθηκε την θρησκεία του και έγινε Χριστιανός.
Σε αυτό το βίντεο θα κατανοήσετε τις εντολές στο κοράνι για ιερό πόλεμο καθώς και τα λάθη των τζιχαντιστών.

Μουσουλμάνοι της Ευρώπης υποστηρίζουν την ISIS

Μουσουλμάνοι της Ευρώπης υποστηρίζουν την ISIS.Έναν μουσουλμάνο που ζει στη Σουηδία καλεί στην εκπομπή του ο “Brother Rachid”, για να πει πως υποστηρίζει τον ISIS και ότι έχει θρησκευτικό καθήκον να διαδώσει το Ισλάμ.Ο Brother Rachid είναι ένας διάσημος Μαροκινός πρώην Μουσουλμάνος, που απαρνήθηκε την θρησκεία του και έγινε Χριστιανός. Παρουσιάζει μια εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή τηλεφωνημάτων στο αραβικό τηλεοπτικό κανάλι Al Hayat, όπου συγκρίνει το Ισλάμ και τον Χριστιανισμό και κάνει συζητήσεις με Ισλαμιστές μελετητές.Σε αυτό το βίντεο θα κατανοήσετε τις εντολές στο κοράνι για ιερό πόλεμο καθώς και τα λάθη των τζιχαντιστών.

Geplaatst door ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ balanthsberoia op zondag 22 november 2015

Loading...

One thought on “Μουσουλμάνοι της Ευρώπης υποστηρίζουν την ISIS

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ……
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ…… ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ…….. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ »ΑΝΘΡΩΠΩΝ»;
    EN ANAMONH TΗΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *