Μπουρκίνι σε σχολεία στην Ευρώπη – Μισογυνικά πρότυπα επαναφέρουν τον Μεσαίωνα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Είναι οριστικό! Η Ευρώπη ισλαμοποιείται.
Την ώρα που ο χριστιανισμός «ξεφτίζει» συνεχώς στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, το Ισλάμ κερδίζει έδαφος ακόμα και μέσα στα σχολεία.

Η υπουργός Οικογένειας της Γερμανίας, Φραντσίσκα Γκίφεϊ, υποστήριξε ότι τα ολόσωμα μαγιό, τα μπουρκίνι, που φορούν οι νεαρές μουσουλμάνες, μπορεί να δράσουν υποβοηθητικά ώστε τα νεαρά κορίτσια να ενσωματωθούν στα γερμανικά σχολεία επιτρέποντάς τους να λάβουν μέρος στα μαθήματα κολύμβησης.

Η σοσιαλδημοκράτισα πολιτικός έχει θητεύσει και ως περιφερειάρχης στη συνοικία Νόικελν του Βερολίνου όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι «μετανάστες».

Σημείωσε ότι είναι απολύτως δικαιολογημένο τα σχολεία όχι μόνο να επιτρέπουν το μπουρκίνι να φοριέται στην τάξη αλλά και να το δανείζουν στους μαθητές, οι οποίοι στην αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο μάθημα.

Ευτυχώς υπάρχουν αντιδράσεις.

Η υπουργός Γεωργίας Τζούλια Κλόκνερ διαφώνησε λέγοντας ότι «το μπουρκίνι, που καλύπτει ολόκληρο το σώμα εκτός από τα χέρια, τα πόδια και το πρόσωπο, θεμελιώνει ένα μισογυνικό πρότυπο σε ένα χώρο όπου τα παιδιά και οι έφηβοι υποτίθεται ότι μαθαίνουν το αντίθετο».

Την δημόσια αυτή συζήτηση προκάλεσε σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην δυτική πόλη Χέρνε, το οποίο μοιράζει δωρεάν μπουρκίνι σε μαθητές, των οποίων οι γονείς δεν μπορούν να αγοράσουν, ώστε να συμμετέχουν στα μαθήματα κολύμβησης.

Η Γκίφεϊ τόνισε ότι ο εκπαιδευτικός ρόλος των σχολείων πρέπει να βρίσκεται πάνω από οτιδήποτε άλλο και ότι το ζήτημα του μπουρκίνι δεν πρέπει να «υπερεκτιμηθεί λες και σημαίνει την κατάρρευση της Δύσης», αγνοώντας τις προειδοποιήσεις εκπαιδευτικών και όχι μόνο για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την συνεχή έλευση μουσουλμάνων μεταναστών και την ενσωμάτωση στοιχείων της ιδεολογίας του Ισλάμ στην εκπαίδευση.

Θυμηθείτε το βίντεο με την Αυστριακή εκπαιδευτικό που είχε μεταφράσει το el.gr και αποτελεί «καμπανάκι» κινδύνου:

el.gr

Loading...

One thought on “Μπουρκίνι σε σχολεία στην Ευρώπη – Μισογυνικά πρότυπα επαναφέρουν τον Μεσαίωνα

  1. Ακομα δεν καταλαβαίνετε; says:

    ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ …ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός . Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    Η επέκταση του Ισλάμ στην ΔΎΣΗ εξυπηρετεί αποκλειστικά και μονο τα συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης .ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΠΆΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΛΥΚΟΎΣ ΓΎΡΩ ΜΆΣ ΠΟΥ  ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΤΙΣ ΖΩΈΣ ΜΑΣ  ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΎΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ  ΚΟΠΆΔΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΜΑΣ .ΠΕΡΙΟΡΊΖΟΝΤΑΣ   ΟΛΕΣ   ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ .
    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΝΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ.ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

    ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ …ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός . Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *