MEΓAΛΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!

Το 1948 με την ίδρυση του «κράτους» των Εβραίων, του Ισραήλ, ξεκίνησε η προσπάθεια του «εκλεκτού λαού» για την παγκόσμια κυριαρχία.
Το χαρακτηρισμένο και σαν «λυόμενο κράτος», που δεν φέρει καν τα βασικά στοιχεία που συγκροτούν μια πολιτεία, ιδρύθηκε πραξικοπηματικά πάνω στην γη των Παλαιστινίων! Και λέω πραξικοπηματικά, γιατί τότε ….
δεν υπήρχανε σχεδόν καθόλου Οβριοί στην γη της Παλαιστίνης, αλλά η χώρα αυτή – που ήτανε και κράτος με την ονομασία Παλαιστίνη – ήτανε κατοικημένη αποκλειστικά από Άραβες Παλαιστινίους…
Με συνέπεια η ίδια η θεμελίωση αυτού του ψευτοκράτους να είναι παράνομη, αφού άρπαξε τα Εδάφη ενός άλλου Έθνους και για αυτό και οι περισσότερες χώρες δεν αναγνωρίζανε το Ισραήλ για πολλές δεκαετίες. Ανάμεσα σε αυτές ήτανε και η δική μας χώρα, μέχρι που ο γνωστός φίλος των Εβραίων Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (με υπουργό εξωτερικών τον Αντώνη Σαμαρά βεβαίως, βεβαίως!…) αναγνώρισε το 1990 το Ισραήλ…


Η πεποίθηση ότι «πρέπει» οπωσδήποτε να κυριαρχήσουνε πάνω στην Γη είναι βαθιά ριζωμένη στους Εβραίους από την αρχαιότητα. Οφείλεται στο ότι πάντοτε ζούσανε σε μια περιοχή όπου υπήρχανε και ανθίζανε πολιτισμοί (με κορυφαίο τον δικό μας, τον Ελληνικό!), ενώ οι ίδιοι ήτανε ανίκανοι να οικοδομήσουν έναν στοιχειώδη δικό τους πολιτισμό…
Μείνανε πάντα υπανάπτυκτοι, περιφερόμενοι εδώ και εκεί σαν… αγύρτες (!) και αυτά μπορεί κάποιος να τα βρει και στην Παλαιά Διαθήκη. Εκεί μέσα, ακόμα και όταν – ελάχιστες φορές – ήτανε ελεύθεροι και όχι κάτω από την δουλεία άλλων Εθνών, προσπαθούνε να προβάλλουνε τάχα μεγάλους βασιλιάδες, τεράστιους ναούς, λαμπρό πολιτισμό και άλλα τέτοια. Αυτά όμως πολύ απλά ΠΟΤΕ δεν υπήρξανε! Την ώρα, που εκτός απ’ την Ελλάδα, άνθιζε τότε ο πολιτισμός της Αιγύπτου, της Μεσοποταμίας, της Περσίας, της Ινδίας, πιο πέρα της Κίνας και όχι μόνο…
Και προσπαθούνε λοιπόν πάντα όχι ηρωικά, όπως εμείς οι Έλληνες, δηλ. με την Πολεμική Αρετή, να προωθήσουνε τα συμφέροντά τους, αλλά πάντοτε με δόλιο τρόπο, έμμεσα και πισώπλατα… Αυτά δεν τα λέω εγώ, που στο κάτω-κάτω δεν τους… συμπαθώ και ιδιαίτερα (!), αλλά τα γράφουνε οι ίδιοι στα βιβλία των παραδόσεών τους. Για αυτό και τους βλέπουμε συνέχεια σκλάβους των άλλων λαών, με τους Εβραίους να προσπαθούνε συνέχεια με πονηριές και υπουλίες να επιβιώσουνε και να επιβληθούνε απέναντι στους άλλους…
Να θυμίσω εδώ την υποδούλωσή τους στους Αιγύπτιους (ιστορία του Ιωσήφ); Ή την περίπτωση της Εσθήρ, όπου οι Εβραίοι ξεσηκώσανε τους Πέρσες άτιμα κατά των Ελλήνων, γιατί πάντα μισούνε θανάσιμα οτιδήποτε Ελληνικό;… Αυτά μπορεί κάποιος να τα διαβάσει, αφού – δόξα τω Θεώ – υπάρχουνε πολλές εκδόσεις της Παλαιάς Διαθήκης στα Ελληνικά. Αλλά το ζήτημά μου εδώ πέρα είναι το πώς δημιουργήσανε και πώς προωθούνε το θέμα του «Μεγάλου Ισραήλ».
Ακριβώς από το κόμπλεξ αιώνων, χιλιετιών ίσως, σκλαβιάς και εκδίωξής τους από τα Έθνη του κόσμου (γιατί άραγε παντού και πάντα τους κυνηγούσανε, τυχαίο;…) οι Εβραίοι δημιουργήσανε τον δικό τους «εθνικό» μύθο: τον μύθο του Μεγάλου Ισραήλ. Που βασίζεται σε κάτι, το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Βασίζεται δηλ. σε μια διπλή επιδίωξη.
Από την μια στην ίδρυση του «κράτους» του Ισραήλ (που την πετύχανε πριν από 60 τόσα χρόνια) και το μεγάλωμά του σε βάρος των γειτόνων του και από την άλλη στην «μόλυνση» του κόσμου από τα εβραϊκά «ιδεώδη» και την καθυπόταξη των Εθνών στο Μεγάλο Ισραήλ…
Όσους λοιπόν αιώνες ήτανε στην σκλαβιά και την καταδίωξη οι Εβραίοι τηρήσανε μερικούς βασικούς κανόνες επιβίωσης και ανάπτυξης. Διατηρήσανε άθικτη την θρησκεία τους, αλλά και την φάρα τους, αφού ο Εβραίος παντρευότανε πάντα ΜΟΝΟ με Εβραία, έτσι ώστε να γεννιούνται καθαρά Εβραιόπουλα!
Αυτοί δηλ. που καταδικάζουνε τον «ρατσισμό» των άλλων υπήρξανε οι μεγαλύτεροι ρατσιστές στην Ιστορία! Και, φυσικά, εγώ το λέω ευθέως: ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνανε, αφού μόνο με την καθαρή Φυλή επιβιώνει το Έθνος και προωθείται το Εθνικό Συμφέρον!… Επίσης, για να πετύχουνε τους μακροπρόθεσμους στόχους τους, οι υπομονετικοί Εβραίοι διατηρήσανε ατόφια την παράδοσή τους (ήθη και έθιμα κτλ.) και πάντοτε μιλάγανε στα παιδιά τους όχι για «πολυπολιτισμικές» αηδίες, αλλά για το όνειρο του Μεγάλου Ισραήλ και της παγκόσμιας κυριαρχίας. Και έτσι γεννήθηκε ο Σιωνισμός.
Πάντα λέγανε οι Εβραίοι στην δική τους πρωτοχρονιά, αντί άλλης ευχής: «Του χρόνου στα Ιεροσόλυμα»!!! (Εμείς γιατί να μην λέμε αντίστοιχα «Του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη!»;;;)
Τελικά οι Εβραίοι, με τις γνωστές τους μεθόδους, καταφέρανε και πετύχανε τον πολύ δύσκολο αυτό στόχο τους. Διείσδυσαν παντού μέσα στα Έθνη σαν παράσιτα, ενώ κάνανε και ό,τι μπορούσανε για να φτιάξουνε το «κράτος» τους, που το θεωρούνε κάτι σαν «πολιτισμική κιβωτό» του παγκόσμιου εβραϊσμού.
Υλοιποιήθηκε έτσι το σχέδιο του Τεοντόρ Χερτσλ, αυτού του αρχισιωνιστή, που έγραψε και το βιβλίο «Το εβραϊκό κράτος», ενώ στο γνωστό συνέδριο του 1897 είπανε ότι πρέπει σε μισό αιώνα το πολύ να έχουνε κάνει το «κράτος» τους πραγματικότητα. Και έτσι και έγινε και από εκείνη την περίοδο είναι και τα γνωστά Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, που περιγράφουνε την μέθοδο που θα εφαρμόσουνε οι σιωνιστές και οι εβραιομασόνοι για να κυβερνήσουνε τον κόσμο.
Αυτά δηλ. που βλέπουμε συνέχεια γύρω μας, όλα αυτά τα διαβάζει κανείς στο βιβλίο των Πρωτοκόλλων, που βγήκανε στα τέλη του 19ου αιώνα…
Και ποιοι οι στόχοι του Μεγάλου Ισραήλ, που θα μας φέρει την εφιαλτική Νέα Εποχή του Σατανά; Η εδαφική του εξάπλωση, με άμεση διεκδίκηση και Ελληνικών Εδαφών, όπως είναι η αλύτρωτη (ακόμα!) Κύπρος ΜΑΣ, αλλά και η Κρήτη ΜΑΣ, καθώς και περιοχές όπως η Κιλικία, πέρα για πέρα Ελληνικές από τα βάθη της Ιστορίας, που όμως σήμερα κατέχουνε οι Μογγόλοι.
Αλλά και περιοχές της Αιγύπτου, της Συρίας, του Λιβάνου κτλ. κτλ., με την δημιουργία καθαρού Μεγάλου Ισραήλ, χωρίς «περιττούς» Άραβες, αλλά μόνο με Εβραίους στο Γένος και στο Θρήσκευμα… (Αυτά να τα βλέπουμε εμείς, αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν Έθνος!)
Δεν είναι σύμπτωση που οι Οβριοί δεν «κωλώνουνε» πουθενά και ασκούνε βία όχι μόνο κατά των Παλαιστινίων (που τους έχουνε κατασφάξει…), αλλά και κατά ξένων «ακτιβιστών». Αυτό που έγινε δηλ. πριν δυο χρόνια, όταν οι Ισραηλινοί ξεπάστρεψαν τους Τούρκους «ακτιβιστές» πάνω στο καράβι, αλλά και πριν μερικά χρόνια όταν η

εβραϊκή μπουλντόζα δεν δίστασε να λιώσει την Αμερικάνα «προοδευτικιά» που υπερασπιζότανε τα παλαιστινιακά φτωχόσπιτα από την κατεδάφισή τους!…
Ενώ δηλ. κατηγορούνε ΟΛΟΥΣ τους άλλους για «ρατσισμό» κτλ. κτλ., ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι Εβραίοι είναι αποδεδειγμένα οι μεγαλύτεροι σωβινιστές, έχοντας φτιάξει ένα στρατιωτικό «κράτος», όπου ακόμα και οι γυναίκες πάνε στον Στρατό για να υπερασπιστούνε το συμφέρον τους!
Αλλά εδώ υπάρχει και μια βαθύτατη θεολογική διάσταση στο θέμα μας. Η προσμονή των Εβραίων (που δεν την κρύβουνε καν!) ότι από το Μεγάλο Ισραήλ θα ξεπηδήσει ο «βασιλιάς» τους, που θα γίνει και… κυβερνήτης του κόσμου!
Δεν είναι παρά ο Αντίχριστος, ο Ψευτομεσσίας του «περιούσιου λαού» και των Γιαχωβάδων, που τον αναμένουνε από ώρα σε ώρα και μάλιστα σήμερα μας λένε ότι έχει πια γεννηθεί… Και απειλούνε ότι «τώρα θα δούμε», αφού σε λίγο θα τον έχουμε πάνω από τα κεφάλια μας σαν παγκόσμιο δικτάτορα! Δείτε λοιπόν το σχέδιό τους, βήμα προς βήμα. Ίδρυση του «κράτους» του Ισραήλ. ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ και άλλοι παγκόσμιοι οργανισμοί.
Παγκοσμιοποίηση και «πολυπολιτισμικότητα».
Κυριαρχία των τραπεζιτών-διεθνών τοκογλύφων που κατά «σύμπτωση» είναι όλοι Εβραίοι… Και σήμερα: παγκόσμια Κρίση, που την προκαλούνε αυτοί οι ίδιοι, μαζεύοντας επίτηδες το χρήμα από παντού, για να εξαθλιώσουνε τον κόσμο και αύριο να μας πούνε: «Αν θέλετε να επιβιώσετε, θα πρέπει να μας… ακούτε και να είστε καλά παιδιά! Να προσκυνήσετε τον μεσσία μας, να πάρετε το τσιπάκι, να δεχτείτε την ανωτερότητα του Ισραήλ… Τότε και μόνο τότε θα σας επιτρέψουμε να ζήσετε»!!!
Δεν μας ξέρουνε όμως καλά οι Εβραίοι! Δεν ξέρουνε ότι από τον Ελληνισμό θα ξεπεταχτεί και πάλι το «Αναπάντεχο», η Σπίθα που θα κάνει “Delete” στα σχέδιά τους!!! Δεν ξέρουνε ότι εμείς οι Ελληνόψυχοι είμαστε ανυπότακτοι και θα τους πούμε την μέρα εκείνη όπου θα ξημερώνει η Ελληνική αυγή: «Μαζεύτε την πραμάτεια σας και… βουρ γρήγορα πίσω στον Μπαθομέτη σας, στυγνοί έμποροι των Εθνών»!!!
Σόνια Μαυρίδου 

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *