«Κυνήγι χριστιανών»: Το νέο… παιχνίδι για smartphone

Δεν πάει καιρός από τότε που μικροί και μεγάλοι με κινητά στα χέρια έβγαινα στους δρόμους ψάχνοντας Pokemon και πετούσαν… poke balls για τα πιάσουν.

Τώρα βρήκαν άλλο και μάλιστα προσβλητικό απέναντι στην χριστιανική πίστη.

Το «Follow JC Go!», η χριστιανική version του παιχνιδιού, δίνει την δυνατότητα τους παίκτες να κυνηγήσουν «αγίους» ή χαρακτήρες της Βίβλου.

Το παιχνίδι είναι δημιούργημα της καθολικής ευαγγελικής οργάνωσης Fundación Ramón Pané και σχεδιάστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νέων 2019, μια εκδήλωση για νεαρούς καθολικούς που πραγματοποιείται στον Παναμά τον Ιανουάριο.

Όπως και με το Pokemon Go, αναφέρει το BBC, το παιχνίδι χρησιμοποιεί την κάμερα από το smartphone του παίκτη για να αποτυπώσει τον περιβάλλοντα χώρο και στη συνέχεια εμφανίζει στην οθόνη ψηφιακούς χαρακτήρες. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση αντί για τον Πίκατσου είναι πιθανότερο να βρει κανείς τον Αγιο Πέτρο.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε θεολογικού περιεχομένου ερωτήματα όταν συναντούν έναν άγιο. Επίσης, μπορεί να τους ζητηθεί να σταματήσουν και να προσευχηθούν όταν περνούν μπροστά από μία εκκλησία, ή να πουν μια προσευχή για τους ασθενείς σε ένα νοσοκομείο. Οι παίκτες μπορούν επίσης να κάνουν δωρεές μέσω της εφαρμογής, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κυνήγι χριστιανών από χριστιανούς. Μήπως αργότερα βάλουν και… ψηφιακούς λάκκου ςλεόντων;

Χριστιανοί και μη λοιπόν στο «καζάνι» της Νέας Τάξης.

el.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *