08:43 - 12/06/2019

Κλιματική αλλαγή να το λέμε τώρα;

Η μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια της παγκοσμιοποίησης έχει την τάση να αλλάζει ονόματα σαν τα πουκάμισα. Κάθε φορά που το τελευταίο τους όνομα δεν ταιριάζει με την πραγματικότητα αρκεί να αλλάξουν μόνο το όνομα και εμείς με τη σειρά μας να κάνουμε πως δεν το είδαμε.

Το 70 μας έλεγαν ότι την Ευρώπη θα τη σκεπάσουν παγετώνες, από το 80 και έπειτα είχαμε την παγκόσμια υπερθέρμανση του πλανήτη και τα τελευταία χρόνια που ο καιρός δεν ακολουθεί τις προβλέψεις των καλοπληρωμένων “επιστημόνων” το λέμε κλιματική αλλαγή. Με λίγα λόγια μονά ζυγά δικά μου.

Η τελευταία απόδειξη αυτής της απάτης έρχεται από ένα μουσείο του Καναδά όπου έπιασαν τους υπαλλήλους να εξαφανίζουν κρυφά τις πινακίδες που υποδείκνυαν πως ο παγετώνας που ήταν μπροστά τους θα είχε λιώσει ολοκληρωτικά μέχρι το 2020. Για κακή τους τύχη ο παγετώνας αυτός έχει αυξηθεί σε όγκο τα τελευταία χρόνια σε κόντρα με τους τρομολάγνους ιδεολόγους του ΟΗΕ και των πρόθυμων κυβερνήσεων μας.

climatedepot.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh