Και όμως στο Βέλγιο εφαρμόζεται το ελληνικό σχέδιο ασφάλειας

βρυξελλες 1Και όμως στο Βέλγιο εφαρμόζεται το ελληνικό σχέδιο ασφάλειας

Μπορεί αυτές οι εικόνες να ξενίζουν τους περισσότερους από εμάς, όμως για την ακρίβεια εμείς οι Έλληνες τις έχουμε ξαναζήσει και μάλιστα στο πολύ πρόσφατο παρελθόν μας.

Προσωπικά ως εθελοντής των ολυμπιακών αγώνων του 2004, έζησα αυτό το μοντέλο αστυνόμευσης 2+1 για τρεις περίπου μήνες (από 1 Ιουλίου 2004 μέχρι το τέλος της παραολυμπιάδας στα τέλη Σεπτέμβρη).

Αυτές οι εικόνες που βλέπετε σήμερα στο Βέλγιο και τις προηγούμενες μέρες στη Γαλλία και πιθανόν τις επόμενες μέρες σε όλη την Ευρώπη, είναι ένα αμιγώς ελληνικό σχέδιο, ελληνικής έμπνευσης και θεωρείται το πλέον επιτυχημένο.

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο;


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλοι οι σταθεροί στόχοι (κυβερνητικά κτίρια, ξενοδοχεία, πρεσβεία, οικίες επιχειρηματιών κλπ) φυλάσσονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Στρατό, πάντα από 2 φρουρούς. βρυξελλες 4

Μειώνονται οι εποχούμενες περιπολίες και αυξάνονται οι πεζές. Πάντα ο πεζός βλέπει καλύτερα και δίνει και το αίσθημα ασφαλείας που χρειάζονται οι πολίτες για να κάνουν αποδεκτά τα μέτρα περιορισμού τους…

Σε αυτές τις πεζές περιπολίες εφαρμόζεται το σύστημα 2+1, δηλαδή δύο στρατιωτικοί με βαρύ οπλισμό και ένας αστυνομικός με συνήθη οπλισμό. Οι δύο δεν εμπλέκονται στα συνήθη περιστατικά, εαν δεν το ζητήσει ο ένας.

Επιπλέον σε σταθερά σημεία, check points υπάρχει τεθωρακισμένα, για το φόβο των Ιουδαίων που λέει ο λαός.

βρυξελλες 2

βρυξελλες 3

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...