Και όμως στο Βέλγιο εφαρμόζεται το ελληνικό σχέδιο ασφάλειας

βρυξελλες 1Και όμως στο Βέλγιο εφαρμόζεται το ελληνικό σχέδιο ασφάλειας

Μπορεί αυτές οι εικόνες να ξενίζουν τους περισσότερους από εμάς, όμως για την ακρίβεια εμείς οι Έλληνες τις έχουμε ξαναζήσει και μάλιστα στο πολύ πρόσφατο παρελθόν μας.

Προσωπικά ως εθελοντής των ολυμπιακών αγώνων του 2004, έζησα αυτό το μοντέλο αστυνόμευσης 2+1 για τρεις περίπου μήνες (από 1 Ιουλίου 2004 μέχρι το τέλος της παραολυμπιάδας στα τέλη Σεπτέμβρη).

Αυτές οι εικόνες που βλέπετε σήμερα στο Βέλγιο και τις προηγούμενες μέρες στη Γαλλία και πιθανόν τις επόμενες μέρες σε όλη την Ευρώπη, είναι ένα αμιγώς ελληνικό σχέδιο, ελληνικής έμπνευσης και θεωρείται το πλέον επιτυχημένο.

Τι περιλαμβάνει το σχέδιο;Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Όλοι οι σταθεροί στόχοι (κυβερνητικά κτίρια, ξενοδοχεία, πρεσβεία, οικίες επιχειρηματιών κλπ) φυλάσσονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Στρατό, πάντα από 2 φρουρούς. βρυξελλες 4

Μειώνονται οι εποχούμενες περιπολίες και αυξάνονται οι πεζές. Πάντα ο πεζός βλέπει καλύτερα και δίνει και το αίσθημα ασφαλείας που χρειάζονται οι πολίτες για να κάνουν αποδεκτά τα μέτρα περιορισμού τους…

Σε αυτές τις πεζές περιπολίες εφαρμόζεται το σύστημα 2+1, δηλαδή δύο στρατιωτικοί με βαρύ οπλισμό και ένας αστυνομικός με συνήθη οπλισμό. Οι δύο δεν εμπλέκονται στα συνήθη περιστατικά, εαν δεν το ζητήσει ο ένας.

Επιπλέον σε σταθερά σημεία, check points υπάρχει τεθωρακισμένα, για το φόβο των Ιουδαίων που λέει ο λαός.

βρυξελλες 2

βρυξελλες 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *