ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τα δικαστήρια διατάσσουν αναγκαστικές κατασχέσεις σε βάρος του δημοσίου

· ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

katasxesi perifereia mitilinisΤα δικαστήρια διατάσσουν αναγκαστικές κατασχέσεις σε βάρος του δημοσίου

Αυτό αποτελεί μήνυμα των δικαστών προς την κυβέρνηση; Σίγουρα.

Είναι του τύπου “αν μας πειράξετε τους μισθούς θα σας διαλύσουμε με τη χρήση των κατασχέσεων σε βάρος του δημοσίου”…

Θα μπορούσα να το υποθέσει ελεύθερα από την ώρα που υπάρχουν σχεδόν 10 δις οφειλών του δημοσίου σε βάρος ιδιωτών, οπότε οι κατασχέσεις σε βάρος του δημοσίου είναι απλά θέμα χρόνου να πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως η εικόνα που έβλεπαν δεκάδες Μυτιληνιοί σήμερα, όπου δικαστικός επιμελητής προχωρούσε στην κατάσχεση των κινητών περιουσιακών στοιχείων στο κτίριο της Περιφέρειας Μυτιλήνης, οι δικαστικοί λένε ότι είναι μόνον η αρχή.

Αυτοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό ήταν οι υπάλληλοι που πλέον δεν έχουν ούτε καρέγκλα να καθίσουν…

Δείτε την είδηση όπως την παρουσίασε το τοπικό μέσο LESVOS POST

Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Χρύσανθος Αργυρίου, δήλωσε: “Σχετικά με την υπό εξέλιξη διαδικασία κατάσχεσης κινητών περιουσιακών στοιχείων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενημερώνουμε ότι γίνεται σε εκτέλεση απόφασης που αφορά σε οφειλή προηγούμενης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της Σάμου (πολλά χρόνια πριν την ίδρυση της κατά “Καλλικράτη” Περιφέρειας), για την οποία οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν αναλάβει ήδη τις απαιτούμενες κατά νόμο ενέργειες. Η νέα περιφερειακή αρχή δεν έχει δημιουργήσει οφειλές, αντίθετα προσπαθεί, με τους περιορισμένους πόρους και δυνατότητες που διαθέτει, να αντιμετωπίσει σωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος”  Ας σημειωθεί ότι η υπόθεση αυτή ξεκινά από εποχής Νομαρχίας Κάρλα στη Σάμο.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Στρατιωτική άσκηση MEDUSA 15 στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

MEDUSA 15 στην Κρήτη: Drones, αντιαεροπορική άμυνα και προστασία κρίσιμων υποδομών στο επίκεντρο

Τράπεζες και οικονομία στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Πιερρακάκης προς τράπεζες: «Μπορούν να κάνουν περισσότερα» – Πίεση για περισσότερη χρηματοδότηση στην οικονομία

Καύσιμα και ενέργεια στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Ενέργεια και καύσιμα: Νέο πακέτο στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις – Τι εξετάζεται για φόρους και πετρέλαιο

Μία απάντηση στο “Τα δικαστήρια διατάσσουν αναγκαστικές κατασχέσεις σε βάρος του δημοσίου”

  1. Πολύ ωραία είδηση που επιβεβαιώνει την φθορά της κοινωνίας. Η φθορά και η διαφθορά θα οδηγήσει στην κατάρευση με μαθηματική ακρίβεια. Η δικαιοσύνη έφυγε από τα χέρια σας Κοι Δικαστές. Την αφήσατε να φύγει, η κατάρευση θα πέσει με ορμή στα δικά σας κεφάλια. Οψόμεθα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *