Τα δικαστήρια διατάσσουν αναγκαστικές κατασχέσεις σε βάρος του δημοσίου

katasxesi perifereia mitilinisΤα δικαστήρια διατάσσουν αναγκαστικές κατασχέσεις σε βάρος του δημοσίου

Αυτό αποτελεί μήνυμα των δικαστών προς την κυβέρνηση; Σίγουρα.

Είναι του τύπου “αν μας πειράξετε τους μισθούς θα σας διαλύσουμε με τη χρήση των κατασχέσεων σε βάρος του δημοσίου”…

Θα μπορούσα να το υποθέσει ελεύθερα από την ώρα που υπάρχουν σχεδόν 10 δις οφειλών του δημοσίου σε βάρος ιδιωτών, οπότε οι κατασχέσεις σε βάρος του δημοσίου είναι απλά θέμα χρόνου να πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Πάντως η εικόνα που έβλεπαν δεκάδες Μυτιληνιοί σήμερα, όπου δικαστικός επιμελητής προχωρούσε στην κατάσχεση των κινητών περιουσιακών στοιχείων στο κτίριο της Περιφέρειας Μυτιλήνης, οι δικαστικοί λένε ότι είναι μόνον η αρχή.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αυτοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό ήταν οι υπάλληλοι που πλέον δεν έχουν ούτε καρέγκλα να καθίσουν…

Δείτε την είδηση όπως την παρουσίασε το τοπικό μέσο LESVOS POST

Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Χρύσανθος Αργυρίου, δήλωσε: “Σχετικά με την υπό εξέλιξη διαδικασία κατάσχεσης κινητών περιουσιακών στοιχείων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενημερώνουμε ότι γίνεται σε εκτέλεση απόφασης που αφορά σε οφειλή προηγούμενης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της Σάμου (πολλά χρόνια πριν την ίδρυση της κατά “Καλλικράτη” Περιφέρειας), για την οποία οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν αναλάβει ήδη τις απαιτούμενες κατά νόμο ενέργειες. Η νέα περιφερειακή αρχή δεν έχει δημιουργήσει οφειλές, αντίθετα προσπαθεί, με τους περιορισμένους πόρους και δυνατότητες που διαθέτει, να αντιμετωπίσει σωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος”  Ας σημειωθεί ότι η υπόθεση αυτή ξεκινά από εποχής Νομαρχίας Κάρλα στη Σάμο.

 

 

One thought on “Τα δικαστήρια διατάσσουν αναγκαστικές κατασχέσεις σε βάρος του δημοσίου

  1. Ανώνυμος says:

    Πολύ ωραία είδηση που επιβεβαιώνει την φθορά της κοινωνίας. Η φθορά και η διαφθορά θα οδηγήσει στην κατάρευση με μαθηματική ακρίβεια. Η δικαιοσύνη έφυγε από τα χέρια σας Κοι Δικαστές. Την αφήσατε να φύγει, η κατάρευση θα πέσει με ορμή στα δικά σας κεφάλια. Οψόμεθα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *