08:32 - 15/11/2015

Και άλλη σύμπτωση… Κάτι μου θυμίζει… Αυτοί οι Εβραίοι πόσο κωλόφαρδοι είναι τελικά;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ispania-amesi-epaneksetasi-ton-metron-asfaleias-sti-horaΚαι άλλη σύμπτωση… Κάτι μου θυμίζει… Αυτοί οι Εβραίοι πόσο κωλόφαρδοι είναι τελικά; 

Οι Εβραίοι ιδιοκτήτες πούλησαν πρόσφατα το θέατρο Bataclan στο Παρίσι, όπου έγινε το μακελειό

Το θέατρο Bataclan στο Παρίσι όπου έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις το βράδυ της Παρασκευής, ήταν εβραϊκής ιδιοκτησίας για δεκαετίες, αλλά πωλήθηκε… μόλις πριν από δύο μήνες!

Σύμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα Τimes of Ιsrael, το θέατρο υπήρξε εδώ και χρόνια στόχος των αντι-σιωνιστικών ομάδων, καθώς οι Εβραίοι ιδιοκτήτες του συχνά είχαν events υπέρ του Ισραήλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ένα μέλος της εξτρεμιστικής ομάδας Στρατός του Ισλάμ, δήλωσε στις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες το 2011 ότι, «Είχαμε προγραμματίσει μια επίθεση εναντίον του Bataclan, επειδή οι ​​ιδιοκτήτες του είναι Εβραίοι».

Ο Pascal Laloux, ένας από τους πρώην ιδιοκτήτες του θεάτρου, δήλωσε το Σάββατο ότι το θέατρο «πουλήθηκε τον Σεπτέμβριο μετά από 40 χρόνια».

Ο αδελφός του Joel και συν-ιδιοκτήτης, είπε στο Channel 2 ότι πούλησε το θέατρο στις 11 Σεπτεμβρίου, και ο ίδιος πρόσφατα μετανάστευσε στο Ισραήλ. Είπε ότι πήρε μια κλήση από το θέατρο κατά τη στιγμή της επίθεσης και «μπορούσα να ακούσω τους πυροβολισμούς».

Ο Pascal είπε ότι οι Παριζιάνοι δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς “μετά από αυτό που συνέβη εδώ.”

Τι ακριβώς δεν καταλάβατε; Το ότι πουλήθηκε την 11η Σεπτέμβρη μετά από 40 χρόνια και συμπτωματικά πριν γίνει το κακό; Μεγάααλο προαίσθημα είχαν τελικά! Τι άλλο δεν καταλάβατε; Ότι έφυγε για το Ισραήλ γιατί ζητάνε από τη διασπορά να πάει εκεί για να επανδρώσει το κράτος, ενόψει της έλευσης του Μεσσία τους, μάλιστα;

Τι ακόμα δεν καταλάβατε; Ότι επειδή οι Παριζιάνοι δεν θα νιώθουν ασφαλείς θα χαίρονται που θα έχουν χούντα; Τι δεν καταλάβατε, τέλος πάντων; Ότι πίσω από το Κράτος του Ισλάμ είναι το Κράτος της Σιών;

Ελπίζω και να το καταλάβατε και να το εμπεδώσατε, γιατί η γνώση αυτή θα σας χρειαστεί στο μέλλον που θα απαιτεί από σας γερά νευρά και καθαρό μυαλό!

http://nea.allnewz.gr/

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Και ο ISIS στις αρχές έλεγε πως θα τους χτυπήσει όλους εκτός από Ισραήλ! Μα πόσο κατευθυνόμενοι πια???
    Τουρκία και Ισραήλ πίσω από ISIS. Θέλετε να τους ξεκάνετε? Ξεκινήστε πρώτα από τα αφεντικά τους!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*