ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Kαι νέα δωρεάν διαφήμιση των μασόνων Ρόταρυ στην ελληνική τηλεόραση.

· Κατοχικά Νέα

Η διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθη στο Σικάγο στις 23.2.1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul P. Harris. Κάτω από το πρόσχημα φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καλύπτει μυστικούς σκοπούς. Δια τούτο θεωρείται ως «το νηπιαγωγείον της Μασονίας»



Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Θεόκλητος(υπ’ αριθ. 1.227/4.4.1973 Εγκύκλιον)

Η Οργάνωσις του Ρόταρυ έχει στενή σχέσιν και συγγένειαν προς τον Τεκτονισμόν (Μασωνίαν), χαρακτηρισθείσα υπό των ειδότων ως «εξάδελφος» και «πρώτος σταθμός» και «προθάλαμος» της Μασωνίας και «προεισαγωγή» εις αυτήν.

2. – Μέγα ποσοστόν των Ροταριανών συμβαίνει να είναι και τέκτονες. Ο δε πρώτος «Κυβερνήτης» του εν Ελλάδι Ρόταρυ υπήρξε «διακεκριμένον μέλος» της Ελληνικής Μασωνίας.

Το έμβλημα του Ρόταρυ, ο οδοντωτός τροχός καταμαρτυρεί ότι η λέσχη κινεί καί κινείται από έτερους αφανείς τροχούς με εμπλεκόμενους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες λέσχες σε Αμερική, Ευρώπη (με κέντρο την Ελβετία όπου γίνονται τα συνέδρια), Αυστραλία, Αφρική, Ασία. Το δε ειδικό σήμα της λέσχης (σύμπλεγμα λευκού και αντεστραμμένου μαύρου τριγώνου) είναι των «Θεοσοφιστών»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τὸν Δεκέμβριον τοῦ 1928 ἱδρύθη ὁ Ροταριανὸς Ὅμιλος Ἀθηνῶν, ὁ πρῶτος Ὅμιλος ὄχι μόνον εἰς τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν ὑπόλοιπην Βαλκανικὴν περιοχήν,  ἀλλὰ ἐπίσης καὶ εἰς τὴν Ἀνατολικὴν Μεσόγειον.
Ιδρυτικά μέλη ήταν

ΑγαπητΟς Σπήλιος   Μάτσας Ἀντώνιος 
Αθηνογένης Ἰωάννης Μίλλερ Γουλιέλμος 
Ανδρεάδης Ἀνδρέας ΟΙκονόμου Ἄγγελος 
Βαλαωρίτης Ἀριστοτέλης Παπαδημητρίου Στέλιος
ΒοΪλας Βασίλειος  Πετρακόπουλος Δημήτριος
Δραγούμης Φίλιππος  ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος
Ζαχαρίας Προκόπιος ΡακτιβΑν Γρηγόριος
Καλαντίδης Χρῆστος  ΣισιλιΑνος Δημήτριος
Καραγιαννόπουλος Γεώργιος  ΣταθΑτος Ἀντώνιος
Κυριαζίδης Κυριᾶκος ΤσαμαδΟς Μιχαὴλ
Κωνσταντινίδης Γεώργιος  Φίξ Ἀντώνιος (ο  ιδρυτής της μπύρας “Άλφα” ;;;;)
Λοβέρδος Σπυρίδων  Χαριτάκης Γεώργιος

Πρώτος πρόεδρος  του ελληνικού Ρόταρυ υπήρξε ο ο τραπεζίτης Σπύρος Λοβέρδος  απο το 1928-1931, διετέλεσε διαδοχικά διευθυντής της “Εθνικής” και της “Γενικής Τράπεζας ” και υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Π. Τσαλδάρη 1933-34 ,ενω υπήρξε και τέκτονας, μέλος της Στοάς Παρθενών.

Περισσότερα για τον Σπύρο Λοβέρδο και τον ρόλο του ως υπουργος Οικονομικών διαβάστε  εδω

Και επειδή η συμμετοχή σε τέτοιες οργανωσεις γινόταν ανέκαθεν,ας δούμε και τι γίνεται σήμερα.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Kαρχιμάκης απο το Πασοκ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ὁ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας καί Ἐπίτιμος Πρόεδρος Ρ.Ο.Α.(Ροταριανού ομίλου Αθηνών) κύριος Κωνσταντῖνος Στεφανόπουλος διαβάζει τό Δίπλωμα τῆς ἀνακηρύξεώς Του.

Εικόνα

Mαρκογιαννάκης

Εικόνα

 

http://lh4.ggpht.com/_JZP39JzllUw/TUKx_HkBrrI/AAAAAAAAB3c/NUAcgCE2PLA/s1600/cf81cebfcf84ceb1cf81ceb9ceb1cebdcebfceb9-cebacebfcebccebfcf84ceb7cebdceb7cf83%5B4%5D.jpg
Πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Στρατιωτική άσκηση Aurora 26 στη Σουηδία τον Μάιο του 2026ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Προετοιμασία για ταφή έως 500.000 ανθρώπων σε σενάριο πολέμου – Τι πραγματικά έγινε στην Aurora 26

Οι ΗΠΑ επαναφέρουν τη Ρωσία στο τραπέζι του G20 και προκαλούν την οργή της ΕυρώπηςΔΙΕΘΝΗ

43.000 drones σε ένα καλοκαίρι: Ο πόλεμος επιστρέφει στο εσωτερικό της Ρωσίας – Καύσιμα, αεροδρόμια και οικονομία υπό πίεση

Ρωσία: Κλείνουν τα παραρτήματα του Goethe-Institut σε Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και ΑικατερινούποληΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία κλείνει τα Goethe-Institut: Η κρίση των drones μετατρέπεται σε διπλωματικό πόλεμο με τη Γερμανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά