21:30 - 03/07/2020

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: «ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»…

Ο παρών τόμος ασχολείται συστηματικά, σε πολύ μεγάλο βάθος, ύψος και έκταση με την Νέα Τάξη Πραγμάτων και με τον θρησκευτικό οικουμενισμό. Ή, δηλαδή, άλλως πως: με την πανθρησκεία. Μέσα στα κεφάλαια του παρόντος πονήματος θα διαβάσετε, θα νιώσετε και θα βεβαιωθείτε βαθιά μέσα στην καρδιά σας ότι: ναι!, τωόντι ή πράγματι, ξαναγράφεται η ιστορική διαδρομή, το οδοιπορικό και η έως τώρα πορεία της ανθρωπότητας. Και ότι ο πέριξ μας κόσμος ξαναχτίζεται ή οικοδομείται εκ νέου. Εξαρχής. Και τώρα μάλιστα, στις πραγματικές του διαστάσεις, πτυχές, αλήθειες και όρια.

Εισέτι, θα καταλάβετε, και μάλιστα αυτό πολύ χορταστικά: ότι το έως τώρα γνωσιακό οδοιπορικό της παγκόσμιας ιστορίας ανατρέπεται και ξαναγράφεται. Ότι το γνωσιακό μόρφωμα του ανατραπέντος μέσα σας και παλαιότερου κόσμου ήταν ανυπόστατο, άτοπο, ψευδές, λάθος, ασύνδετο και εικονικό. Ότι επιτέλους, η γνώση σας παίρνει ή καταχωρίζει τα πραγματικά στοιχεία, παραμέτρους, χρώματα, μορφές, παίκτες, δεδομένα και διαστάσεις.

Και ότι, επιπροσθέτως, η καινούργια ιστορική αφήγηση, η σύνθετη εικόνα και η γνωσιακή ευταξία που θα βρείτε στον ανά χείρας τόμο δεν είναι ή αποτελεί μια σειρά από κάποια επιφανειακά, αστήριχτα, εικονικά, επιπόλαια και αβάσιμα στοιχεία, δεδομένα ή/και κάποια ίσως αισχρή και φθηνή προπαγάνδα. Ή, κάποια ίσως χαζοχαρούμενη, πλανεμένη και άτοπη συνωμοσιολογία. Όχι! Ούτε λόγος. Σας το υπογράφω!

Πέραν αυτών, αυτό που πιστεύω ότι θα σας συγκλονίσει περισσότερο είναι το πόσα πολλά και σπουδαία πράγματα, γεγονότα ή καταστάσεις υπήρχαν και υπάρχουν τα οποία είναι επιμελώς θαμμένα, εξαφανισμένα, διαστρεβλωμένα, καταχωνιασμένα ή κρυμμένα. Και ότι όλα αυτά είναι, επίσης, λεπτομερώς ή καταλεπτώς προσχεδιασμένα και στημένα. Αοράτως και αθεάτως κατευθυνόμενα. Και σκοπίμως αθώρητα ή επιμελώς διαγραμμένα.

Με άλλα λόγια, αυτό που θα σας συνταράξει είναι το εύρος της γιγαντιαίας άγνοιας ή της τιτάνιας στρέβλωσης που υπάρχει για μια σειρά από άκρως σοβαρά θέματα, ανθρώπους, δεδομένα και καταστάσεις. Θα νιώσετε δε βαθύτατο αποτροπιασμό, απέχθεια και ανεκλάλητη ντροπή όταν θα διαβάσετε ή θα νιώσετε μέσα στην καρδιά σας, το τι το ακατάληπτο και σατανικό συμβαίνει γύρω σας και εσείς απλώς είτε το αγνοείτε είτε ίσως το μισοξέρετε.

Αγαπητέ αναγνώστη, με όλο το σεβασμό μου, ταπεινώς σε παρακαλώ: Θέσε άμεσα τέρμα στην συζήτηση, στην έρευνα, την αγωνία και στην αναζήτηση. Βάλε σε όλα αυτά μια τελεία. Βάλε σε όλα αυτά ένα οριστικό τέλος. Και μάθετα όλα εξαρχής. Και σε μια νέα βάση. Διότι: ένας! και μόνον ένας ήταν, είναι και θα είναι ο εχθρός του ανθρώπινου γένους ή φυλής: οι διεθνείς Σιωνιστές!

Ναι! φίλε μου αναγνώστη, είναι οι σημερινοί απόγονοι του Ιούδα, μαζί με την από αυτούς ελεγχόμενη χρυσοπαρέα τους και όλοι τους κάτω από την Εβραϊκή οικογένεια Ρόθστσιλντ, που: μέσα στις στοές και στα λαγούμια, μέρα-νύχτα, ακούραστα και σκιωδώς, ως αιμοβόροι τυφλοπόντικες, εργάζονται και απεργάζονται δαιμονικά σχέδια και καταχθόνιες επιδιώξεις και επιβουλές κατά ολόκληρης και της απονήρευτης ανθρωπότητας.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν βάλει ως μοναδικό τους στόχο και σκοπό να μειώσουν δραματικά τον πληθυσμό της γης και να ιδρύσουν στη συνέχεια την παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου. Ή, δηλαδή, του δικού τους μεγαλοτραπεζίτη και επερχόμενου μεσσία: Του αναμενόμενου βασιλιά των Ιουδαίων. Είναι αυτά τα αυτό-καταραμένα και «τρισέγγονα» του προδότη του Ιησού, που θέλουν στην αρχή να τσιπάρουν και στη συνέχεια να ελέγξουν και να υποδουλώσουν όλα τα επί της γης «γκόιμ» ή «δίποδα κτήνη»: Ή, δηλαδή, έτσι όπως χαρακτηριστικώς αποκαλούν οι σταυρωτές όλους τους μη Εβραίους.

Το ανά χείρας βιβλίο ξετινάζει και κάνει «φύλλο και φτερό» όλα τα φρικτά, τα δυσώδη, τα αποτρόπαια, τα φοβερά, τα ανθρωποκτόνα και τα Χριστοκτόνα σχέδια των πεφωτισμένων οικουμενιστών ή των παιδιών των σιωνο-Ρόθστσιλντ και Εβραιο-ιλλουμινάτων της Νέας Τάξης ή Εποχής. Φέρνει στην επιφάνεια, στο φως και μπροστά στα μάτια του αναγνώστη το κύριο φάσμα της υπόγειας δράσης, εργασίας και πλοκής όσο και των φοβερών και αθέατων εωσφορο-σχεδίων του Εβραιο-σιωνισμού: Που ως πρώτο σχέδιο και άξονά τους έχουν την δραστικότατη μείωση του πληθυσμού της γης.

Τέλος, το πόνημα αυτό, ταπεινά, με απλό λόγο, με αγνή προαίρεση και με αγαθή πρόθεση, έρχεται ή στοχεύσει να ενημερώσει και να αφυπνίσει τον πολλαπλώς χειμαζόμενο Έλληνα πολίτη. Και φυσικά όχι μόνον. Σε πολλά του σημεία ο παρών τόμος θα αποκαλύψει, θα κατατρομάξει, θα ξαφνιάσει και θα αιφνιδιάσει τα μέγιστα. Ενώ, σε άλλα σημεία του θα συναρπάσει, θα θυμώσει, θα μαγνητίσει, θα ξεσηκώσει και θα εξοργίσει τον αναγνώστη. Καλή σας ανάγνωση!

Σημαντική προλογική παρατήρηση: Όπως κάνω και σε άλλα βιβλία μου, έτσι και εδώ θέλω να κάνω μια εισαγωγική δήλωση. Λοιπόν: Σέβομαι, υπολήπτομαι και εκτιμώ στον ίδιο ακριβώς βαθμό και εύρος όλες ανεξαιρέτως τις φυλές, τα έθνη, τους ανθρώπους και τα κράτη του κόσμου. Ισομερώς και χωρίς απολύτως καμία διάκριση μεταξύ τους. Εξάλλου, ως πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός δεν μπορεί να έχω, εξ ορισμού, κάτι εναντίον προσώπων-αδελφών μου και προσώπων-δημιουργημάτων του ίδιου Τριαδικού Θεού. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να έχω κάτι και εναντίον της Εβραϊκής φυλής ή/και του κράτους του Ισραήλ.

Δεν είμαι εναντίον ανθρώπων, κρατών-εθνών ή φυλών. Όχι. Εντούτοις, ναι!, πράγματι είμαι σφόδρα εναντίον όλων εκείνων των φανερών ή κρυφών κινημάτων και μυστικών ή αόρατων εταιρειών και στοών που αθεάτως και υπογείως: απεργάζονται σκοτεινά, φρικτά και ανθρωποκτόνα σχέδια εναντίον όλων των πολιτών της γης, συμπεριλαμβανομένων και αυτών των πολιτών του κράτους του Ισραήλ. Δεδομένο, γεγονός ή απόλυτη βεβαιότητα, που συστηματικώς εργάζονται, συνωμοτούν και υλοποιούν οι διεθνείς Σιωνιστές μαζί με τα χρυσά τους διεθνικά ανδρείκελα και υποζύγια: Τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Δεν είμαι, ωσαύτως, ούτε και μπορώ κατά ουδένα τρόπο να χαρακτηρισθώ ως αντισημίτης! Είμαι, ωστόσο, βαθύτατα αντισιωνιστής! Αλλά!, άλλο πράγμα είναι ο «σημιτισμός» και άλλο εντελώς πράγμα είναι ο «σιωνισμός»! Αυτά τα δύο αποτελούν δύο όρους και δύο έννοιες που είναι εντελώς διαφορετικές. Και απολύτως διακριτές.

Και αυτό το δήθεν ή περί «αντισημίτης», μακριά από μένα. Διότι: «Ο αντισημιτισμός χαρακτηρίζεται η συστηματική αντίθεση προς την Εβραϊκή φυλή, καθώς και η προσπάθεια περιορισμού της έκφρασής της, φθάνοντας πολύ συχνά στην εχθρότητα, αλλά και σε προσπάθειες ακόμη μέχρι και την εξόντωσή της» (Βικιπαίδεια). Προς τούτο και προϊδεάζω, εξηγώ και δηλώνω, ευθέως, ρητώς και κατηγορηματικώς πως: όταν στα βιβλία μου γράφω, λ.χ., Εβραίοι, παιδιά του Ιούδα, τέκνα κατάρας, κλπ, πάντα και παντού αναφέρομαι ή εννοώ τους διεθνείς Σιωνιστές! Και μόνον αυτούς!.. [Κλπ…].

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Πρόλογος

1. Η Ιστορία του Θρησκευτικού Οικουμενισμού

2. Οι Σκοποί των Αντίχριστων Οικουμενιστών

3. Τα Είδη και τα Στάδια της Οικουμενιστικής Κίνησης

4. Το Σχέδιο του Οικουμενισμού (MRA)

5. Πανθρησκεία και Παγκόσμια Κυβέρνηση

6. Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών

7. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (ΠΣΕ)

8. Τα Δόλια Μέσα των Χριστοπόλεμων Οικουμενιστών

9. Τα Σκοτεινά Όργανα των Απογόνων του Ιούδα

10. Το Παγκόσμιο (ΟΗΕ) και τα Περιφερικά Κέντρα του Οικουμενισμού

11. Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ): Σιωνισμός, Εωσφορισμός, Ιλλουμινατισμός,

Ιησουϊτισμός και Μασονισμός

12. Οι Ιστορικές Πηγές της ΝΤΠ: Σολομωνική, Θεοσοφία, Καμπάλα και Ταλμούδ

13. Σύμβολα: Από την Εξάλφα (666) και την Πεντάλφα, στον Φοίνικα

14. Η Γεναρχία των Ρόθστσιλντ και το 11ο Κέρατο της Αποκάλυψης

15. Ο Πρώτος και Κεντρικός Στόχος: Η Εξαφάνιση της Ορθοδοξίας και του

Χριστιανισμού

16. Από τον Μωαμεθανισμό και τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, στον Κομμουνισμό και τον

Χιτλερισμό

17. Παπισμός, η Θεωρία της «Αγάπης» και το Χριστομάχο Βατικανό

18. Η Μεγάλη, η «Αγία» και Πανορθόδοξη Σύνοδος στο Κολυμπάρι

19. Από την Πνευματική Χρεωκοπία και την Γενική Αποστασία, στον Γ’ Παγκόσμιο

Πόλεμο και την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας

20. Χάραγμα, ο Αντίχριστος και τα Έσχατα

Ἐπικοινωνία για το νέο βιβλίο:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣΛαγουμιτζῆ 42, 117 45 – ΑθήναΤηλ: 30 210 9212315, 9212 574Fax: 30 210 9226970Email: info@orthodoxia.gr

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh