in , ,

Η οικογένεια της νέας εποχής καλωσορίζεται ΠΑΝΤΟΥ ως κάτι το φυσιολογικό – Ο ρόλος της Εκκλησίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δεν θα πρέπει να μας προκαλεί και πολλά ερωτήματα η κίνηση εκπροσώπων της Καθολικής Εκκλησίας στην…αποδοχή της νέας μορφής οικογένειας.

Του Άρη Δημόπουλου

Αυτός ήταν εξάλλου ένας από τους κύριους σκοπούς του Παγκόσμιου Συνεδρίου για τις Οικογένειες, το οποίο και φιλοξένησε φέτος η πόλη του Δουβλίνου.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο συνέδριο πολλές μορφές «της μοντέρνας οικογένειας» έχουν κατά καιρούς προωθηθεί.

Οι οικογένειες που αποτελούνται από LGBTQ άτομα είναι μία εξ αυτών.

Ωστόσο στο φετινό συνέδριο του Δουβλίνου, τα βλέμματα συγκέντρωσαν οι εκπρόσωποι της Καθολικής Εκκλησίας, παρουσιάζοντας και τον τρόπο όπου οι Χριστιανοί θα μπορούν πλέον να «αγκαλιάσουν» τις LGBTQ οικογένειες.

Με τις…ευλογίες του Πάπα Φραγκίσκου, στο βήμα του Συνεδρίου ανέβηκε ο Αμερικανός Ιησουίτης ιερέας , James Martin , βγάζοντας έναν λόγο στον οποίο καλωσόρισε στις τάξεις των Καθολικών τους LGBTQ.

Ο ίδιος σημείωσε μεταξύ άλλων σε έναν λόγο που φυσικά καταχειροκροτήθηκε από το κοινό:

«Οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι LGBTQ έχουν πληγωθεί από την Εκκλησία μας. Τους έχουν χλευάσει και απομονώσει είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε δημόσια.

Δεν έχουν ακούσει ποτέ λέξεις όπως είναι το «γκέι» ή η «λεσβία» να έχουν θετική σημασία.

Οπότε να είστε όπως ο Ιησούς Χριστός: Ακούστε και δώστε θάρρος. Εάν η εκκλησία ακούσει την LGBTQ κοινότητα, νομίζω πως το 90% της ομοφοβίας στην εκκλησία μας απλά θα εξαφανιστεί».

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
  ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
  Η ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.Το Ιω. 8,11 Πηγαινε και από τώρα και πέρα μη αμαρτάνεις πλέον” μετατρέπεται σε δεν πειράζει συνέχισε να αμαρτάνεις κατά τον σατανισμό ενώ αγνοείται η Αποκάλυψη.21-6 Και μου είπε: Έχει γίνει. Εγώ είμαι το Άλφα
  και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος. Εγώ σ’ αυτόν
  που διψά θα δώσω από την πηγή του νερού της
  ζωής δωρεάν.
  21-7 Αυτός που νικά θα κληρονομήσει αυτά, και
  θα είμαι σ’ αυτόν Θεός και αυτός θα μου είναι
  γιος.
  21-8 Αλλά για τους δειλούς και άπιστους και
  βδελυρούς και φονιάδες και πόρνους και μάγους
  και ειδωλολάτρες και για όλους τους ψεύτες, το
  μέρος τους θα είναι μέσα στη λίμνη που καίγεται
  με φωτιά και θειάφι, το οποίο είναι ο θάνατος ο
  δεύτερος.

 2. Οι λαοί είναι ανήμποροι μπροστά στις δυνάμεις του Σκότους και θα υποταχθούν σε ο,τι τους επιβληθεί.
  Οι νέες γενιές εξάλλου δεν γνωρίζουν τι θα πει Οικογένεια και τον Ύψιστο ρόλο της γιατι απλώς δεν γνώρισαν τις αληθινές οικογένειες που υπήρξαν μέχρι και τις δεκαετίες του 70 και του 80 .
  ήταν το σύνθημα του μεγάλου μας ηγέτη Γεώργιου Παπαδόπουλου .
  Από εκεί και ύστερα ήρθε το Χάος.

 3. 6939,=9
  3520,=1
  2627,=8
  1768,=4
  2095,=7
  5107=4
  4035,=3
  =36=9
  369
  οι αριθμοι δεν ειναι απλως ψηφια
  αλλα και δυναμεις, ειναι θεοι.
  αριθμοι θεοι και μυθοι
  ειναι συνυφασμενοι.
  το συμπαν διεπεται απο μια ΤΑΞΗ=369
  την οποια αποκαλυπτουν
  οι Α-ριθμοι 1*
  ρυθμοι=629-1*
  ->1~
  -9+
  ~1<-
  1137
  3728

 4. ”Θα πλανηθούν οι εκλεκτοί τις έσχατες ημέρες”.
  Η Αγία Γραφή αναφέρει: “Δεν θα μπει στη βασιλεία των ουρανών καθένας που λέει σε μένα: Κύριε, Κύριε· αλλ’ αυτός που πράττει το θέλημα του Πατέρα μου, ο οποίος είναι στους ουρανούς.” (Ματθαίος 7: 21) Ο Κύριος δηλώνει επίσης στο εδάφιο Κατά Ιωάννη Ευαγγελίου (6: 40): “Και το θέλημα εκείνου που με απέστειλε είναι τούτο: Καθένας που βλέπει τον Υιό και πιστεύει σ’ αυτόν, να έχει αιώνια ζωή κι εγώ θα τον αναστήσω κατά την έσχατη μέρα.” Επομένως πρέπει να “βλέπουμε τον Υιό”, να προσηλωθούμε στον πραγματικό Ιησού, στη ζωή Του, και να πιστέψουμε στα λόγια που είπε. Ο Ιησούς μας διαβεβαίωσε: “Σας διαβεβαιώνω απόλυτα ότι εκείνος που ακούει τον λόγο μου, και πιστεύει σ’ αυτόν που με απέστειλε, έχει αιώνια ζωή και σε κρίση δεν έρχεται, αλλά έχει ήδη μεταβεί από τον θάνατο στη ζωή.” (Ιωάννης 5: 24).Τραγικά, πλανημένοι πιστοί με κάθε ειλικρίνεια θα θεωρούν πως είναι γνήσιοι οπαδοί που ενεργά στο έργο του Χριστού. Ακόμη και προφητείες θα δίνουν στο όνομα του Ιησού, θα εκβάλουν δαιμόνια στο όνομα του Ιησού και θα πραγματοποιούν θαύματα στο όνομά Του. Η Αγία Γραφή αναφέρει: “Πολλοί θα μου πουν κατά την ημέρα εκείνη: Κύριε, Κύριε, δεν προφητεύσαμε στο όνομά σου, και στο όνομά σου εκβάλαμε δαιμόνια, και στο όνομά σου κάναμε πολλά θαύματα; Και τότε θα ομολογήσω σ’ αυτούς: Ότι ποτέ δεν σας γνώρισα· φεύγετε από μένα εσείς που εργάζεστε την ανομία.” (Ματθαίος 7:22 & 23) Οι οπαδοί του ψευδόχριστου διαπράττουν ανομία. Παραβαίνουν το νόμο του Θεού, δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις εντολές του Ιησού. Αντίθετα, ο Ιησούς δηλώνει στο εδάφιο κατά Ιωάννη Ευαγγελίο (14: 21): “Εκείνος που έχει τις εντολές μου και τις τηρεί, εκείνος είναι που με αγαπάει· κι εκείνος που με αγαπάει, θα αγαπηθεί από τον Πατέρα μου· κι εγώ θα τον αγαπήσω και θα του φανερώσω τον εαυτό μου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αυστραλία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Μάλκολμ Τέρνμπουλ

Νεκρό βρέθηκε πρώην «κουνελάκι» του Playboy- Την στραγγάλισαν στο κρεβάτι της