16:09 - 28/12/2015

Η Κίνα μπαίνει στη μάχη – Ψήφισε νόμο για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

china

Το νομοθετικό σώμα της Κίνας ενέκρινε την Κυριακή τον πρώτο αντιτρομοκρατικό νόμο στη χώρα, που επιτρέπει στον κινεζικό στρατό να συμμετάσχει σε αντιτρομοκρατικές αποστολές εκτός κινεζικών συνόρων.

Ο νόμος ψηφίστηκε σε μια κρίση χρονική στιγμή για την Κίνα αλλά και όλο τον πλανήτη, με το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα να έχουν εξαπλώσει παγκόσμιο τζιχάντ σε όλες τις ηπείρους.

Ο νέος νόμος αφορά πρωτίστως την εθνική ασφάλεια της ίδια της Κίνας.

Θέτει σε εφαρμογή βασικούς κανόνες για αντιτρομοκρατική δράση ώστε να ισχυροποιηθούν τα προληπτικά μέτρα αλλά και η ικανότητα να τιμωρούνται διεθνή δίκτυα τρομοκρατίας.

Επίσης, ο ίδιος νόμος βοηθά τις κινεζικές Αρχές να μπορούν να συνεργάζονται με υπερωκεάνιες χώρες, διεθνείς οργανισμούς, να ανταλλάσσουν πληροφορίες με υπηρεσίες άλλων κρατών.

Εταιρείες τηλεφωνίας και πάροχοι διαδικτύου θα προσφέρουν τεχνική υποστήριξη και βοήθεια, μεταξύ των οποίων και αποκρυπτογράφηση, στην Αστυνομία και στις Αρχές εθνικής ασφαλείας στην πρόληψη και έρευνα τρομοκρατικών δραστηριοτήτων.

Πριν την Κυριακή, όσο κι εάν αυτό ακουστεί παράξενο, η Κίνα δεν είχε αντιτρομοκρατική νομοθεσία.

Επίσης, ο ίδιος νόμος θεωρείται ότι ανοίγει τον δρόμο στην Κίνα να επεμβαίνει στρατιωτικά σε άλλες χώρες που δρουν οι τζιχαντιστές.

Η Κίνα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τους Τούρκους Οιγούρους τζιχαντιστές που διεξάγουν ανορθόδοξο πόλεμο και τρομοκρατικές επιθέσεις στη δυτική επαρχία Σιντζιάνγκ.

Οι Ουιγούροι τζιχαντιστές θέλουν να αποσχιστούν από την Κίνα και να ιδρύσουν ισλαμικό κράτος στη Σιντζιάνγκ.

Χιλιάδες Ουιγούροι πολεμάνε στη Συρία κάτω από τις σημαίες της Αλ Κάιντα και της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Η Κίνα θεωρεί ότι πίσω από τους Ουιγούρους τζιχαντιστές βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κινεζικά πολεμικά πλοία και ένα αεροπλανοφόρο βρίσκονται από τον Σεπτέμβριο στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά δεν μπορούσαν να χτυπήσουν τους Ουιγούρους τζιχαντιστές επειδή δεν υπήρχε κινεζικό νομοθετικό πλαίσιο.

Τους Οιγούρους και Τουρκμένους σφυροκοπά από τον Σεπτέμβριο η Ρωσία, ωστόσο, για την Κίνα αποτελούν «προσωπική» υπόθεση και ζήτημα που αφορά την εθνική ασφάλεια της Κίνας, αφού όλοι αυτοί οι Ουιγούροι όταν επιστρέψουν στη Σιντζιάνγκ θα αποτελέσουν μια μαγιά βετεράνων πολεμιστών αποφασισμένων να πολεμήσουν ενάντια στην κινεζική κυβέρνηση.

tribune

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΑΛΗΘΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 12/28/2015 @ Δεκέμβριος 28, 2015 4:47 μμ

  ΤΟΥΣ ΟΥΙΓΓΟΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ, Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
  ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΟΙ ΟΥΙΓΓΟΥΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ (ΕΝΔΙΑΜΕΝΟΣ “ΔΥΤΙΚΟΣ” ΑΞΟΝΑΣ ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ(ΕΞ.) 666) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑ Ο “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ” ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑΣ “ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ” ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ “ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ” ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ (ΒΛ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ “ΕΨΙΛΟΝ 666” ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΕΛΟΧΙΜ ΣΕΝΤΑΪ – ΜΟΓΓΟΛΑΪ – ΣΑΜΟΥΡΑΪ – ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΕΝΤΑΪ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ (ΒΛ. ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΝΑ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ” ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΑΚΟΥΣ” ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΘΙΒΕΤ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ Ο “ΔΡΑΚΟΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ – ΣΙΪΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ 888) ΜΕ ΤΑ 200.000.000 ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ “ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ” (ΒΛ. ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” – ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.

 2. ΑΛΗΘΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Ο.Ε.Α. - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ 12/28/2015 @ Δεκέμβριος 28, 2015 5:03 μμ

  ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 ΑΦΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΑ+ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΙΪΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (Ρ.Ι.Κ.)…ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΥΚΟ Ή ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΩΣ “ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ”.
  OI ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΔΡΑΚΟ-ΧΕΛΩΝΟ-DNA ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΩΔΙΚΩΣ “ΤΙΓΡΗ”.
  White Tiger of the West (Ο ΛΕΥΚΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ)
  en.wikipedia.org/wiki/White_Tiger_(China)
  ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ “ΤΙΓΡΗ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΔΡΑΚΟΥ”.
  ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΥΠΟΝΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΤΙΓΡΗ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο “ΔΡΑΚΟΣ” ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ GAME OVER.

 3. Κάποτε συμπαθούσα λίγο την τρέλα της ΟΕΑ. Έχετε ξεφύγει όμως τελείως και ούτε και τα “Ελληνικά σας” ακόμα δεν προσέχετε (“ΚΑΙ GAME OVER.”).

  • Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΤΩΡΑ TAXA ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ “ΤΡΕΛΩΝ” ΚΕΙΜΕΝΩΝ?
   ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
   GAME OVER IT IS.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*