Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:14 - 10/06/2023

Η Επιτροπή Βιοηθικής του Βελγίου έδωσε το πράσινο φως για πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα για όλους, ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού!!!Oι LGTB γίνονται γονείς μέσω παρένθετης μητέρας!……

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Η Επιτροπή Βιοηθικής του Βελγίου έδωσε το πράσινο φως για πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα για όλους, ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού!!!Oι LGTB γίνονται γονείς μέσω παρένθετης μητέρας!

Το άρθρο του BFMTV αναφέρει ότι η βελγική συμβουλευτική επιτροπή βιοηθικής πιστεύει ότι η παρένθετη μητρότητα είναι «δεοντολογικά αποδεκτή», αλλά ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα νομικό πλαίσιο. Επί του παρόντος, η πρακτική δεν είναι ούτε εξουσιοδοτημένη ούτε απαγορευμένη από το νόμο.
Η πρακτική επιτρέπεται, εάν δεν απαγορεύεται, και αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα. Η συμβουλευτική επιτροπή βιοηθικής του Βελγίου δημοσίευσε μια νέα συμβουλευτική γνώμη για την παρένθετη μητρότητα (GPA) τη Δευτέρα, λέγοντας ότι είναι «δεοντολογικά αποδεκτή» και ζητώντας τη θέσπιση νομικού πλαισίου. Υπερασπίζεται επίσης την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα για όλους, ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης και της οικονομικής ικανότητας των αιτούντων,

«Η επιτροπή επιθυμεί να επιβεβαιώσει ότι η παρένθετη μητρότητα είναι δεοντολογικά αποδεκτή, με την επιφύλαξη του σεβασμού των ηθικών αρχών και εκτιμήσεων», γράφει το όργανο, επικαλούμενο τις αρχές της «αναπαραγωγικής αλληλεγγύης», της «αυτονομίας» των διαφόρων μερών, της «καλής ζωής» των ενδιαφερόμενων ή ακόμα και «ισότιμη πρόσβαση» στην παρένθετη μητρότητα, την «πρόθεση» όσων επιθυμούν να γίνουν γονείς και τον «αλτρουισμό».

«Καθώς τίποτα δεν το πλαισιώνει, τίποτα δεν το εμποδίζει»
Η συμβουλευτική επιτροπή ζητά επίσης τη θέσπιση νομικού πλαισίου για την παρένθετη μητρότητα. Πράγματι, εάν αυτή η πρακτική δεν απαγορεύεται από τη βελγική νομοθεσία, δεν επιτρέπεται ούτε νομικά. Επομένως, εφαρμόζεται από ορισμένα ιδρύματα που εφαρμόζουν τους δικούς τους κανόνες.

“Η GPA παραμένει κάτι αρκετά ταμπού και απολύτως δεν ρυθμίζεται από τη βελγική νομοθεσία. Και αφού τίποτα δεν τη ρυθμίζει, τίποτα δεν την εμποδίζει”, εξήγησε η Catherine de Bouyalski, δικηγόρος των Βρυξελλών στο RTBF το 2020. ” Είναι εξουσιοδοτημένο ελλείψει νομοθεσίας.

Για μια «ασφαλή» και «ηθικά αποδεκτή» παρένθετη μητρότητα
Για τη συμβουλευτική επιτροπή, ένα νομικό πλαίσιο θα «διασφάλιζε τα δικαιώματα των ενδιαφερόμενων μερών».

“Αυτό το νομικό πλαίσιο θα πρέπει να επικυρώνει τον δεσμό γονικής μέριμνας μεταξύ των προβλεπόμενων γονέων και του μελλοντικού παιδιού και να συγκεκριμενοποιεί τις συμφωνίες μεταξύ των προβλεπόμενων γονέων και της παρένθετης γυναίκας”, προτείνει η έκθεση, εξηγώντας ότι το πλαίσιο για τη μεταβίβαση των γονικών δικαιωμάτων αναπτύχθηκε για υιοθεσία ” δεν είναι επαρκώς κατάλληλο» για παρένθετη μητρότητα και δημιουργεί «υψηλό βαθμό αβεβαιότητας σχετικά με τη γονική κατάσταση».

Αυτό το πλαίσιο θα καθιστούσε επίσης δυνατή την οργάνωση της παρένθετης μητρότητας με «ασφαλή» και «ηθικά αποδεκτό» τρόπο, ενισχύοντας τη νομική ασφάλεια του παιδιού και τον δεσμό με τους προβλεπόμενους γονείς του και διασφαλίζοντας ότι «διαφωτίζεται η συγκατάθεση της παρένθετης γυναίκας, εκούσια και χωρίς χρηματικά κίνητρα.

“ελάχιστες απαιτήσεις”
Ως εκ τούτου, συνιστά «ελάχιστες απαιτήσεις» για την ανάπτυξη αυτού του νομικού πλαισίου.

«Η πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα θα πρέπει να περιορίζεται στους προβλεπόμενους γονείς που δεν έχουν άλλη ιατρική επιλογή όσον αφορά την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ή που αντιμετωπίζουν σημαντικούς κινδύνους που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη», γράφει η συμβουλευτική επιτροπή.

Υπερασπίζεται επίσης την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα για όλους, ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης και της οικονομικής ικανότητας των αιτούντων, υπό τον όρο ότι το γονικό έργο είναι «επαρκώς σταθερό». Ζητεί την απαγόρευση συμφωνιών με οικονομικό όφελος.BFMTV 9/6/23

και τα παγωτά PRIDE της Αlgida με θέμα τους LGTB ωραία στρατολόγηση παιδιών με παγωτά… παλιά τους δίναν καραμέλες για να τα παρασύρουν τώρα παγωτά.

dimpenews.comΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Επειδή είμαι έτοιμος να την πω την χοντρή και βλέπω η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος να μου χτυπάει την πόρτα δεν θα πω..προς το παρόν

  2. to sima .. tou… I scream..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*