in

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…

Γράφει ο Γεωκών

Εκλεκτοί της νέας εποχής δεν θα είναι αυτοί, οι οποίοι κατεβαίνουν από το Όρος με τον Λόγο τού Θεού …”Εκλεκτοί” της νέας εποχής θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα κατεβαίνουν από το mall με το iPhone των “θεών”.

Ευσεβείς της νέας εποχής δεν θα είναι αυτοί που, οι οποίοι αγρυπνούν μήπως κι ανοίξουν οι “Ουρανοί”, ελπίζοντας να πάρουν τη Γνώση…

“Ευσεβείς” της νέας εποχής θα είναι αυτοί, οι οποίοι αγρυπνούν μήπως “ανοίξουν” οι προσφορές, ελπίζοντας να πάρουν το iPad των “εκλεκτών”.

Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, τα κτήνη, που σήμερα ορίζουν την τύχη της, δεν έχουν έλεος. Είναι αποφασισμένοι να “κατεβάσουν” τον άνθρωπο στα “τάρταρα”, προκειμένου αυτοί να φαίνονται “ψηλά”.

Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο…

Να ξεπεράσουν τον μόνο πολιτισμό, ο οποίος δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να στέκεται στα πόδια του, την ώρα που αυτοί τον θέλουν “γονατισμένο”.

Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ελληνικό πολιτισμό…

Οτιδήποτε θυμίζει στον άνθρωπο πόσο όμορφος, έξυπνος και ταλαντούχος είναι …εξαιτίας της θείας καταγωγής του…

Αυτός είναι ο πόλεμος των πολιτισμών τον οποίο προανήγγειλε ο Χάντιγκτον. Θέλουν να επιτεθούν και να κατανικήσουν τον Ελληνισμό.

Θέλουν να τον “σβήσουν” από την ιστορία και μαζί μ’ αυτόν και τους σύγχρονους Έλληνες. Θέλουν να “σβήσουν” οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τις αρχές αυτού του μεγάλου πολιτισμού.

Η Ελλάδα έγινε ο στόχος τους, γιατί αντιπροσωπεύει τα απολύτως αντίθετα απ’ αυτά που οι ίδιοι πρεσβεύουν.

Η υπέρλαμπρη Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπεύει το “θαύμα” της αρχαιότητας και το θεμέλιο της σύγχρονης ζωής, συκοφαντήθηκε και δυσφημίστηκε όσο κανείς άλλος στον κόσμο.

Οι αρχαίοι Έλληνες έγιναν ξαφνικά δουλέμποροι και ο Αλέξανδρος ένας κοινός σφαγέας των λαών. Αυτός είναι ο λόγος που τους έχει γίνει έμμονη ιδέα η Μακεδονία …Αυτή είναι που συνδέει τον Ελληνισμό με τον Αλέξανδρο και τον Θεό

Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν μπροστά τους την ελληνική αντίσταση σε οποιαδήποτε μορφή κι αν αυτή υπάρξει κι εκδηλωθεί.

Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος έδωσε τα πρότυπα των ελεύθερων και σκεπτόμενων ανθρώπων και οι οποίοι δεν παύουν να είναι ευσεβείς –

Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος δίδαξε στον κόσμο τη Δημοκρατία ως το μόνο πολίτευμα με το οποίο μπορούν τέτοιοι άνθρωποι να συνυπάρξουν.

Γι’ αυτόν τον λόγο εξευτελίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα, αφού προηγουμένως εξευτέλισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας.

Αυτός είναι ο στόχος τους… Να εξευτελίσουν το αιώνιο σύμβολο της αντίστασης απέναντι στη βαρβαρότητα και τον ολοκληρωτισμό…

Το αιώνιο σύμβολο της αμφισβήτησης αυτών, οι οποίοι αυθαίρετα παριστάνουν τους επίγειους θεούς . Γι’ αυτόν τον λόγο χαίρονται, που παρουσιάζουν τον πνευματικά πιο παραγωγικό λαό στην ιστορία σαν έναν λαό υπερχρεωμένων τεμπέληδων.

Να είναι όμως σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν τον στόχο τους. Δεν το κατάφεραν κάποτε και δεν θα το καταφέρουν ούτε και τώρα.

Οι βάρβαροι θα νικηθούν ξανά στην Ελλάδα …γιατί ΕΤΣΙ είναι “γραμμένο”… Όπως επίσης είναι “γραμμένο” ότι στην τελική φάση τού Θεϊκού Σχεδίου θα έχουμε κλάματα κι ανατροπές… Ανατροπές και κλάματα …

Θα κλάψουν αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους θεούς και γελάνε με τα βάσανα που οι ίδιοι προκαλούν στους ανθρώπους. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι με μόνο προσόν το χρήμα βρέθηκαν “καβάλα” σε “άλογα” εξουσίας…

oimos-athina

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Την κατάρα ολων των ελλήνων να έχουν και ο θεός θα τους τιμωρήσει άσχημα όπως αυτός ξέρει κανεις κακό θα λάβεις κακό ε θα το παθουνε απο τον θεο

 2. Οι πρωην σκηνητες σημερινοι κουστουματοι – ρεμαλια οι μανδραγορατραφεις νομιζουν οτι τα παντα δικα των !!! ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ .

 3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…
  “ΑΓΑΛΙ-ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΓΟΥΡΙΔΑ”.
  ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
  ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ SURVIVOR H ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΗΡΙΑΛΣ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΕΣ.
  ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΦΗΣ…. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ [ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ], Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ “ΝΕΩΤΕΡΙΖΟΝΤΑΣ” ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ….
  Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ….. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΦΑ, ΒΗΤΑ, ΓΑΜΑ, ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ’ ΕΞΗΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ.
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ, ΘΑ ΠΟΥΝ “ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ”….
  ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ….
  ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ [ΚΙΝΕΖΙΚΗ] ΤΣΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΩ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ;; ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 535.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
  http://www.youtube.com/watch?v=7HNYIwipypM
  ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ.

 4. Δεν φτανει μονο να κληρονομεις ,πρεπει και εσυ να δημιουργεις και να επαυξανεις ,ωστε να εισαι αξιος των προπατορων σου .Αρα αντι να λιβανιζεσαι με το θυμίαμα του Ελληνικου πολιτισμου καλο ειναι να μας εξηγησεις πως οι σημερινοι κατοικοι του Ελλαδικου χωρου ,τιμουν τους προγονους τους την γλωσσα τους τα ηθη τους την ιστορια τους και πως προσπαθουν να διατηρήσουν καθημερινα αυτο το Ελληνικο πνευμα που φωτισε αυτο τον πλανητη. Η Ελληνική παιδεία απο μονη της , δεν σε κάνει Έλληνα ,σε κάνει απλώς φιλέλληνα . Ελληνική συνείδηση αποκτάς όταν ενστερνίζεσαι   τις διδαχές  και τους αγώνες  των προγόνων σου διότι θέλεις να τους μοιάζεις  και να είσαι η συνέχεια τους. .ΑΡΑ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΣΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΟΥ  ΠΑΙΔΕΊΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ
   ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ  ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΈΛΛΗΝΑ.
  Η αλήθεια είναι οτι, δεν υπάρχει ,αλλος λαος που να έχει τέτοια ιστορία παγκοσμιας εμβελειας και να προσπαθεί καθημερινά, και μετα μανίας να απαξιώνει τον εαυτό του ,την ιστορική του, κληρονομιά και την χώρα του ..ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΜΙΑ ΧΏΡΑ ΓΕΜΆΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΆ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΏΣ ΜΙΛΆΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ..ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΈΝΑ ΛΌΓΩ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΔΕΌΝΤΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ,,ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ …ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΌ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ  ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ .ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΊΑ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ. ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΕΩΡΕΊ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΉ ΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΆΝΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ..
  ΘΑ ΣΟΥ  ΓΙΑΤΊ  ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ…Πιασε ενα κυνηγόσκυλα  απο τα καλα. Βαλτο δεμενο στον κηπο και δινε του μπριζολες λουκανικακια και οτι τραβαει η ορεξη του.Βγαλτο κανα χρονο μετα για κυνηγι.Τι περιμενεις να σου φερει μπεκατσες? Θα γυρισει απο την εξωπορτα με τιν ουρα στα σκελια και θα περιμενει με την γλωσσα εξω τις μπριτζολες του.
  .Αρχισε να του κοβεις λιγο λιγο τα εδεσματα μεχρι να  του πετας κανα κοκαλο που και που.Παρτον παλι για κυνηγι .ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ   ΚΥΝΗΓΉΣΕΙ  Πισω στον κηπο θα τρεξει και θα περιμενει με την γλωσσα εξω για τα κοκαλα που του δινεις.
  ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ?
   Γιατι θα ονειρεύεται  για παντα την εποχη που ετρωγε τις μπριτζολες και τα λουκανικα….Και θα περιμένει μάταια  οτι θα τα ξαναφαει… ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΘΑΊΡΕΤΟ.. ..ΑΡΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΛΉΘΗΣ

  Ο

 5. Δέν μπορούν νά κάνουν τίποτε άλλο εκτός από προσπάθειες,διαφορετικά θά πρέπει νά αφανίσουν όλα τά πολιτισμένα Κράτη αυτού τού πλανήτη.
  (Όλα τα πεπολιτισμένα έθνη, εις ότι αφορά την δραστηριότητα τού πνεύματος, είναι αποικίαι της Ελλάδος. Will Durant).

  • Ο πολιτισμός δεν κληρονομείται. Κάθε γενιά πρέπει να τον μάθει και να τον κερδίσει από την αρχή. Αν αυτή η μεταβίβαση διακοπεί για έναν αιώνα, ο πολιτισμός θα πεθάνει και θα ξαναγίνουμε άγριοι.
   Will Durant

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τι σχεδιάζε η ελίτ επί αιώνες για σήμερα

Γι’ αυτό οι Τούρκοι θα πάνε στην «Κόκκινη Μηλιά» – Η αλήθεια βγήκε στο Φως