Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:19 - 09/12/2022

Η Εξάπλωση της Πετροχημικής Ιατρικής

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η αληθινή ιστορία της εξαπάτησης μέσα στην άνοδο της δυτικής ιατρικής.

Πολλοί έχουν δει ιστορίες τους τελευταίους μήνες που καλύπτουν τον μυστηριώδη θάνατο ή την εξαφάνιση μεγάλου αριθμού γιατρών που ασκούν ομοιοπαθητική ή εναλλακτική ιατρική.

Παρά το πώς νιώθει κανείς για την νομιμότητα αυτής της ιστορίας ή τον ισχυρισμό ότι αυτή η ομάδα στοχοποιείται κατά κάποιο τρόπο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την ύπουλη και δόλια ιστορία πίσω από την προέλευση της σύγχρονης ιατρικής σε αυτή την χώρα.

Με την άνοδο της ευαισθητοποίησης για την αλήθεια των ολιστικών θεραπειών όπως το έλαιο CBD, που έχει αποδειχθεί ότι θεραπεύει ή τουλάχιστον αντιμετωπίζει με επιτυχία τον καρκίνο, πολλοί Αμερικανοί έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από την παραδοσιακή «φαρμακευτική» δυτική ιατρική. Αυτό θεωρείται σοβαρή απειλή για μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι μεγάλοι επενδυτικοί όμιλοι πίσω από την φαρμακευτική βιομηχανία δεν θα μπορούσαν να είναι σε θέση να κάνουν μια τεράστια εκστρατεία για να σταματήσουν ή να επιβραδύνουν την άνοδο της ολιστικής ιατρικής, ας ρίξουμε μια ματιά πίσω στην αρχή αυτού που οι Αμερικανοί βλέπουν ως “παραδοσιακή δυτική ιατρική.”

Στα πρώτα χρόνια της Αμερικανικής αυτοκρατορίας, όταν υπήρχε ακόμη μια ελεύθερη αγορά στον ιατρικό τομέα, υπήρχαν πολλά ακμάζοντα ομοιοπαθητικά νοσοκομεία και ιατρικές σχολές.

Πάνω από έναν αιώνα πριν, τα ιδρύματα Carnegie και Rockefeller αποφάσισαν να σχεδιάσουν το ιατρικό πρόγραμμα σπουδών μέσω των επιχορηγήσεων και των δωρεών τους στις πολλές διαφορετικές ιατρικές σχολές που θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν να είναι κερδοφόρες για τις συνδεδεμένες επιχειρήσεις τους. Όπως έχουν κάνει με τις περισσότερες πτυχές της Αμερικανικής κοινωνίας, αποφάσισαν ότι θα μεταρρυθμίσουν την ιατρική εκπαίδευση στην Αμερική ώστε να ταιριάζει στις οικονομικές τους επιθυμίες.

Υπήρχαν πολλοί διαφορετικοί τύποι ιατρικών σχολών, από ομοιοπαθητικές και φυτικές, μέχρι αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως σύγχρονη δυτική ιατρική.

Τα ιδρύματα Rockefeller και Carnegie επεδίωξαν να κατοχυρώσουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την πετροχημική ιατρική εκπαίδευση ως την μοναδική πρακτική στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι σχολές φυσικής υγείας δεν προωθούσαν αρκετά χημικά φάρμακα και τα φάρμακα αυτά ανήκαν κατά κύριο λόγο στα Carnegies και τους Rockefellers.

Έτσι βγήκε η εξουσιοδοτημένη προκαθορισμένη Έκθεση Flexner, που χρηματοδοτήθηκε από τα δύο ιδρύματα, που καλούσε τις Αμερικανικές ιατρικές σχολές να θεσπίσουν υψηλότερα πρότυπα εισαγωγής και αποφοίτησης. Αυτή η έκθεση χρησιμοποιήθηκε για την μετάβαση από την ολιστική στην φαρμακευτική πρακτική. Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, η οποία αξιολογούσε τις διάφορες ιατρικές σχολές, έθεσε ως αποστολή του να στοχοποιήσει και να κλείσει τις μεγαλύτερες και πιο σεβαστές ομοιοπαθητικές ιατρικές σχολές.

Ο Κάρνεγκι και ο Ροκφέλερ άρχισαν αμέσως να ρίχνουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στις ιατρικές σχολές που επικεντρώνονταν στην διδασκαλία της εντατικής φαρμακευτικής ιατρικής των σκευασμάτων τους.

Ο Carnegie και ο Rockefeller φρόντισαν να διορίσουν το δικό τους προσωπικό σε υψηλές θέσεις στα διοικητικά συμβούλια αυτών των σχολείων. Φρόντισαν αυτά τα σχολεία να διδάσκουν το πρόγραμμα σπουδών που εκείνοι υπαγόρευαν, αλλιώς δεν θα “δώριζαν” τα εκατομμύρια που τόσο προφανώς ήθελαν τα σχολεία. Από την στιγμή που είχαν τον πλήρη έλεγχο του διοικητικού συμβουλίου, το πρόγραμμα σπουδών αυτών των σχολείων άρχισε να κινείται καθαρά προς την αποκλειστική κατεύθυνση των φαρμακευτικών σκευασμάτων που πωλούνταν από τους Carnegie και Rockefeller και έχει παραμείνει έτσι από τότε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχολεία που είχαν την χρηματοδότηση αυτών των ιδρυμάτων έβγαζαν τους “αναγνωρισμένους” γιατρούς που διδάσκονταν να προωθούν φαρμακευτικά σκευάσματα αντί για ολιστικές θεραπείες, ακόμη και αν η ολιστική θεραπεία θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα ή θα κόστιζε λιγότερο.

Μέχρι το 1925, 10.000 βοτανολόγοι ήταν εκτός ζήτησης και μέχρι το 1940 πάνω από 1.500 χειροπράκτες διώκονταν για άσκηση κομπογιαννίτικου επαγγέλματος. Οι 22 ομοιοπαθητικές ιατρικές σχολές που άκμασαν την δεκαετία του 1900 μειώθηκαν σε μόλις δύο το 1923 και μέχρι το 1950 όλες οι σχολές που δίδασκαν ομοιοπαθητική έκλεισαν.

Στο τέλος, αν ένας γιατρός δεν είχε αποφοιτήσει από μια εγκεκριμένη από τον Φλέξνερ ιατρική σχολή, δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Οι περισσότεροι γιατροί σήμερα δεν συνειδητοποιούν καν ότι είναι τσιράκια της φαρμακοβιομηχανίας.

Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία του ιατρικού τομέα σε αυτή την χώρα και βλέποντας τις πολλές κραυγαλέες ενέργειες της Αμερικανικής κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια, είναι γελοίο να μην σκέφτεσαι τις πιθανότητες να υπάρχει άσεμνο παιχνίδι σε όλον τον ιατρικό τομέα. Σε αυτό το σημείο, το μόνο που μπορεί να κάνει ο Αμερικανικός λαός είναι να διαδώσει οποιαδήποτε πληροφορία προκύψει και να συνεχίσει να κάνει ερωτήσεις. Όταν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σιωπούν, πίσω από αυτή την σιωπή κρύβονται οι σημαντικότερες ειδήσεις.

Εναλλακτική Ιατρική: Η αμέλεια της κύριας θεραπείας

Καθ’ όλη την διάρκεια της δυστοπικής έναρξης στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που δεν παρακολουθούνται και δεν ελέγχονται σε κάποιο βαθμό πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του μεγάλου αδελφού.

Αυτός ο έλεγχος εξαρτάται πλήρως από την ίδια την συμμόρφωσή μας, ωστόσο λίγοι έχουν το θάρρος να σταθούν και να αψηφήσουν την οδηγία από την αυτοκρατορία. Η τρέχουσα κατάσταση ελέγχου αυτού του έθνους δεν ήταν ποτέ τόσο εμφανής όσο στην σύγχρονη ιατρική. Όμως πλέον η εναλλακτική ιατρική στο σύνολό της βλέπει μια τεράστια άνοδο καθώς όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται με το γεγονός ότι ολόκληρη αυτή η χώρα έχει σφετεριστεί από εταιρικά συμφέροντα.

Λόγω όλων εκείνων των θαρραλέων πολεμιστών πληροφόρησης που αγωνίζονται για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και να καθοδηγούν τους πρόσφατα αφυπνισμένους προς την σωστή κατεύθυνση, βλέπουμε πραγματικά τα πρώτα στάδια μιας αλλαγής παραδείγματος. Τα μυαλά ανοίγουν και για πρώτη φορά, βλέπουν την ιστορία της ιατρικής χειραγώγησης αυτής της χώρας μέσα από έναν καθαρότερο φακό.

Ο ιατρικός τομέας έχει την δική του εκδοχή λομπίστα και είναι οι πολύ γνωστοί, φαρμακευτικοί εκπρόσωποι.

Αυτοί οι εκπρόσωποι έχουν μοναδικό στόχο να πείσουν τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα της εταιρείας τους. Αυτό θα γίνει παρά τις όποιες παρενέργειες ή ελλείψεις μπορεί να έχει το φάρμακό τους σε σύγκριση με άλλα. Σε αυτούς τους αντιπροσώπους δίνεται η οδηγία να χρησιμοποιούν «προνόμια» ή «μίζες» για να δωροδοκήσουν ουσιαστικά τον γιατρό για να συνταγογραφήσει το φάρμακό τους, είτε είναι απαραίτητο είτε όχι.

Δεν είναι όλοι οι γιατροί τόσο μικροπρεπείς και αντιεπαγγελματίες, αλλά κοιτάμε με καχυποψία τον ιατρικό κλάδο που έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι κάπως διεφθαρμένος. Ωστόσο, ακόμη και οι έντιμοι γιατροί εκεί έξω έχουν ένα κίνητρο κέρδους να λάβουν ορισμένες ηθικά διφορούμενες αποφάσεις που δεν προκαλούν απαραίτητα άμεση βλάβη, αλλά είναι απλώς αδικαιολόγητες. Για παράδειγμα, να συνταγογραφήσουν ένα αντιβιοτικό ενώ μπορεί να είναι περιττό, προκειμένου να καλύψει μια συγκεκριμένη ποσόστωση που θα μπορούσε να τον στείλει στο Κανκούν για ένα σημαντικό για αυτόν Συνέδριο.

Με την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την εναλλακτική ιατρική, από το CBD και το THC-έλαιο, το kratom και το φυτό dagga, έως τα κοινά είδη οικιακής χρήσης στην διατροφή όπως ο κουρκουμάς και ο μαϊντανός, υπάρχει μια αυξανόμενη ανησυχία της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας που αρχίζει να γίνεται αισθητή.

Αναλαμβάνουν δράση σε όλο το έθνος για να επιβραδύνουν, να σταματήσουν ή να παρανομοποιήσουν εντελώς κάθε φυσική ουσία που μπορεί να εμποδίσει το σχέδιο φαρμακευτικής θεραπείας που έχουν σχεδιάσει για κάθε ανυποψίαστη ψυχή που γεννιέται.

Το δυσάρεστο είναι ότι πολλοί γιατροί σήμερα δεν συνειδητοποιούν καν πόσο χειραγωγημένοι και ελεγχόμενοι είναι. Όλοι έχουμε κατηχηθεί από την γέννησή μας να ρίξουμε οποιονδήποτε γιατρό σε ένα φως καλοσύνης και παντογνωσίας, ωστόσο, δυστυχώς, η πλειονότητα των γιατρών σήμερα έχει ενταχθεί πλήρως στην δυναμική του φαρμάκου για το κέρδος και είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει να μην αναρωτιέται γιατί. Στην πραγματικότητα, η θεραπεία ενός ασθενούς έχει γίνει ένα απομεινάρι μιας ξεχασμένης εποχής και η αέναη θεραπεία έχει αυξηθεί για να την αντικαταστήσει. Όλοι αυτοί μέσα στον ιατρικό τομέα, απλά βγάζουν πάρα πολλά χρήματα για να το αλλάξουν αυτό.

@Author Ryan Cristián – 2016

terrapapers.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*