Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
08:42 - 08/10/2020

Η Χρυσή Αυγή Τελείωσε! Να Πάμε Τώρα στα Αληθινά μας Προβλήματα;

Και τώρα που επιτέλους απεφάνθη ορθά -πώς έγινε αυτό; – η ελληνική Δικαιοσύνη για την αυτονόητη εγκληματικοτητα της Χρυσής Αυγής, προσκαλώ άπαντες να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά: 

“Σκότωσε τον Φασίστα που έχεις μέσα σου”!!*1Πάμε όλοι μαζί (λέμε τώρα) να αντιμετωπίσουμε αυτό το τερατούργημα στο οποίο έχει μετατραπεί σύσσωμη η Ελληνική Κοινωνία!Ο Φασισμός είναι μια κατάσταση ύπαρξης, είναι ένας ιός που μεταλλασεται διαρκώς και μπορεί να εισχωρήσει οπουδήποτε: Μέσα στα Κόμματα -Εννοείται και του τραγελαφικου “Δημοκρατικού Τόξου”- μέσα στους δημόσιους κρατικούς οργανισμούς, μέσα στα νοσοκομεία, μέσα στα πανεπιστήμια, στους συλλόγους, στις ομάδες, στις παρέες, στα ζευγάρια, στις οικογένειες, μέσα στο άτομο, μέσα στο μυαλό, την καρδιά και το σώμα του.

Ζούμε μια κατάσταση Εκφασισμού συνολικά της Ελληνικής Κοινωνίας. Μάγδα Φύσσα, συγχαρητήρια για τον τεράστιο αγώνα που έκανες όλα αυτά τα χρόνια και που η ψυχή του παιδιού σου θα αναπαυτεί έτι περαιτέρω μετά απ αυτή τη δικαίωση. Περίμενα ωστόσο να βγεις απ την Ευελπίδων να πεις και κάτι για τον Εκφασισμό όλης της Κοινωνίας και για το πολύ μεγαλύτερο αυγό του φιδιού που έχει εκκολαφτεί εδώ πέρα: Της διαχείρισης της “Πανδημίας” και του Covid19.

Το ότι καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή είναι κάτι υπερβολικά μικρό σε σημασία μπροστά στον απίστευτο, πρωτοφανή και πολυμέτωπο εφιάλτη στον οποίο έχουμε μπει όλοι μας ανεξαιρέτως εδώ και 7 μήνες. Ελπίζω μόνο να μη δούμε κάπου στο 2030 να καταδικάζονται όλοι αυτοί που στο σήμερα μας απαγορεύουν να ζήσουμε τη ζωή μας και μας έχουν βάλει όλη μας τη ζωή στο γύψο με αχαλίνωτη προπαγάνδα, βία, λογοκρισία, Κρατική και Μηντιακή τρομοκρατία, διάλυση της Εργασίας από το ίδιο το Κράτος και με μια Ιατρική που απ τον Μάρτιο του ’20 έχει πάψει να είναι Επιστήμη: Είναι πλήρως ελεγχόμενη και Κατεχόμενη από την Φαρμακοβιομηχανία, τους Πολιτικούς και αυτούς που είναι πίσω απ αυτούς!! 

Ασκούν Ιατρική οι καρεκλοκένταυροι διορισμένοι από τα Κράτη (?) γιατροί, μας διαβάζουν στοιχεία που δεν μπορεί κανείς να επαληθεύσει, προχωρούν σε μέτρα που δεν έχουν καμία σχέση με την Ιατρική ούτε με την Υγεία, αλλά μάλλον με τον Έλεγχο και την καταπίεση της Ελευθερίας και των ατομικών δικαιωμάτων (αρχίζει και μου φαίνεται άγνωστη αυτή η φράση! δικαίωματα; ατομικά; Τι; ), και όποιοι επιστήμονες βγαίνουν και αμφισβητούν με επιχειρήματα τους διορισμένους γιατρούς του Κατεστημένου, είτε λογίζονται ως μη γενόμενα (αγνοούν και την ύπαρξή τους ακόμα) είτε τους βγάζουν ψευδοεπιστήμονες ενώ είναι πιο καταρτισμένοι από αυτούς, χωρίς να απαντούν ποτέ σε κανένα από τα εκατοντάδες αντεπιχειρήματα που έχουν ειπωθεί εδώ και 7 μήνες για την πολιτική που ακολουθείται, και μετά βάζουν τα ελληνικά Hoaxes -τη μεγαλύτερη απάτη του εγχώριου Διαδικτύου, όπου ο chief της φάσης είναι κολλητάρι του Κουλη- να λογοκρίνουν και να εμποδίζουν την Κοινοποίηση του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου που έγινε στις 19-20/09/20 στο Διαδίκτυο!!

Ο Φασισμός έχει πολλά κεφάλια. Όποιος νομίζει ότι σήμερα ξεμπερδέψαμε απ τον Φασισμό ή ότι ο Φασισμός έχει να κάνει μόνο με τους Ακροδεξιούς ή τους δεδηλωμένους Ναζιστές, για μένα δεν είναι απλά βαθιά νυχτωμένος αλλά είναι και επικίνδυνος, διότι τον έχω ικανό να κάνει νέα αίσχη και να προβεί σε νέες κατάπτυστες πράξεις (πχ να ρουφιανεύει τον πολίτη που δεν φοράει φίμωτρο στο SM) έχοντας μέσα του μια νοοτροπία πλήρως αλλοιωμένη και διαστρεβλωμένη στο τι ειναι σωστό και τι λάθος!

Y.Γ. Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται τέτοιος απίστευτος συνωστισμός χιλιάδων ανθρώπων*2 που ήταν πατείς με πατώ σε στις 7/10/20 στο κέντρο της Αθήνας για τη δίκη της Χ.Α. και να απαγορεύτηκαν οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου. Ας μου απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ*3. 

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1 παράφραση του γνωστού τραγουδιού του ελληνικού Ροκ συγκροτήματος “Αρνακια” ‘Σκότωσε τον Μπάτσο που έχεις Μέσα σου’)

*2

*3 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι Θεολόγος, τελειόφοιτος στο ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου www.eiselixibooks.gr και της σελίδας στο fb Πνευματική Ψυχολογία. Στείλτε του email στο info@eiselixibooks.gr

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. We are all one 10/08/2020 @ 10:23 ΠΜ

  Έχεις δίκιο. Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Όταν μου είπε μια φίλη ότι καταδικάστηκε η ΧΑ, της απάντησα πως τώρα πια δεν την χρειάζονταν αφού έχουμε έτσι κι αλλιώς αστυνομικό κράτος. Ακόμα και φίλοι μου που ήταν παλιά ακτιβιστές υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τώρα σωπαίνουν, κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν και επικεντρώνονται στο μικρόκοσμό τους. Σκέψου όμως ότι όταν ήρθε η προπαγάνδα του κορονοιού, είχαμε ήδη αποξενωθεί, είχαμε ήδη ενστερνιστεί το όσους κλείνει η πόρτα μας και είχαμε απαρνηθεί τη δημιουργικότητά μας στο βωμό της φήμης. Οι σχέσεις μας ήταν ήδη υποκριτικές. Οι θεσμοί ήταν ήδη πουλημένοι. Η δικαιοσύνη. Πόσοι γιατροί δεν ήταν ήδη διεφθαρμένοι κ θυσίαζαν την υγεία για το χρήμα; Ο ιος ήρθε να σφραγίσει τη ζωή που μόνοι μας προδώσαμε. Γι αυτό, δε νομιζω ότι αρκεί να πάμε κόντρα στους κούληδες για να βγούμε καθαροί. Χρειάζεται εσωτερική αλλαγή και συνειδητοποίηση.

 2. Ιωλκαίος 10/08/2020 @ 12:52 ΜΜ

  Πάντως, θεολόγε, όποιος ζεί με το σπαθί, πεθαίνει με το σπαθί. (Λέει το παλιό ρητό.)

  Αυτός που αυτονομαζόταν “κίλλαχ” (δολοφόνος) και τραγουδούσε ότι θα σκοτώσει φασίστες (επειδή απλά τους αντιπαθούσε – χωρίς να τον έχουν πειράξει μέχρι τότε), δηλαδή νοητικά και ψυχικά ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΣΕ το κακό, νόμιζε πως πάντα θα παραμένει στην απέξω;

 3. ΜΑΣΚΑΡΑΣ 10/08/2020 @ 1:21 ΜΜ

  Η δικαιοσύνη είναι τυφλή κρατάει ζυγαριά και ακούει πολύ καλά τι τις λένε στο τηλέφωνο , τώρα περιμένουμε να καταδικαστεί και ολη η νδ για τον φόνο τεμπονερα όλος ο σύριζα το πασοκ και η ανταρcia για τους φόνους στην μαρφιν και τους φόνους Φουντουλι Καπελονη

 4. τελειωμένη ήταν… οπως ειπε ο Μιχάλης Χαραλαμπιδης του πατριωτικου Πασοκ.. εγινε για να δυσφημιστει ο” Ελληνισμος ” ο πατριωτιαμος η δεξια.. κατα κυριο λογο.. ιδεολογικα” ναζι” σοβαρα υπηρχε περειπτωση να περασει στον Έλληνα.. η ο κουμουνισμος του Τσιπρα… σδω κι μιστερ πιτσα λεβεντης και καλο παιδι εγινε συνταγματικο δημοκρατικο” κατι..” χρησιμοι ηλιθιοι.. μετρηθηκαν ζυγηστηκαν και χερι χερι βρεθηκαν ελιπης.. μονο ο ξαρατζατετοιος μας αφησε “μεταγραφες” βοριδη αδωνη δεκανικια της σαπιας οικογενοιοκρατιας κοτσαμπασισμου ωστε να μπορεσει να συνεχισει η μασωνικη νεα δημοκρατία ως νατιβιστικοτερη αντινατιβιστικη κατι τετοιο τελος παντων.. αντιδραση για να διωξει το παλιο με βια.. η να τιμωτησει το προδοταριο.. αυτοι ωμως ως κοτες τρωγανε ξυλο απι τους αριστερους.. αντιφα του σωρος… μαζεφτικανε δε ολα τα κουμουνια δημοκρατικα και αφηφωντας χαρδαλια ζητησαν τιμωρια γιατι οργη λαου κομουνιστικου.. ο δικαστης τι επιλογες ειχε να σηκώσει κομουνιστικην επαναστασην? … βαβαια στη ζουλα παραχωρηθηκε η αμωχωστος και εγινε διασπορα εοοικιστων ισλαμοωρκ με εχπρες διαδικασιας ιθαγένειας .. η δημοκρατία ομως θριαμβευσε το 1974 μιση κυπρος και τριτος ατιλας 2020..αμωχωστος και επεται συνεχεια.. οσο για τη χρυση αυγη κριμα ειναι μια ζωη τρωγανε ξυλο απο αριστερους ο δε ρουπακιας πρωην κουμουνιστικο μπουμπιυκι.. πρεπει να απαλαχθουν λογω βλακειας δεν ειναι φαδιστες καρπαειζπρακτορες με δυο νεκρους μαλιστα αυτοι δεν ειχαν μαναδες… η μαμα του φυσα να βγει να καταγκειλει και τον κουμουνιστικο φασισμο οπως και τον χιτλεριο.. ετσι θα βρει δικαιωση ο γιος της.. κσι δεν θα περνουν ψηφους οι αριστεροι του οτι δηλωσεις εισαι.. οταν τους βοευει πρατουν για αποπροσανατολισμο.. αυτους ολους απι Γαπ εως κουλη νεοταξιτες κομουνιστες ολοι με μνγμονια οικονομικες εθνικες προδωσιες.. μεσα απι στοες αντινατιβιστικες με την κοντη αριστερη που την διορισαν μετα απο απαλαγη των εγκληματων κατα του εθνους ποιος θα τους δικασει.. ισως ο Θεός.. υπαρχει και θεος. ποιος ειναι εγκληματικη οργανωση ενας χαζος πιυ νομιζει οτι ειναι φυρερ Ναπολέων για το δαφνι.. η ενας που καταστρεφει και απο χωρα μετατρεπει σρ χωρο ενα εθνος διαπρατοντας γενεοκτονια.. γιατι με το μνημονιο τον εποικισμο την καταργηση των καθιερωμενων τροπων διακυβέρνηση.. δηλαδη δημοκρατια και μειωση συνόρων.. απαιτει αμεση προσφηγη στο γουδι της συνηδησεως του ελληνικου λαου που σφετεριστηκαν την εξουσια του με κολπα χωρις εντολη… με πρωτη την κοντη.. και τελευταίο τον φλωρο που εκτελει διαταγες.

 5. … ποτε πεθσνε η Δημοκρατία…. ποιος τη δολοφονησε?!?… και μεις δε το πηραμε χαμπάρι ? να τα βαψουμε.. Μαυροκκοκινα σημαια των αντιφα….. ζει κα βασιλευει…. και περα απο τα καθιερωμενα δημοκρατικης διακυβερνησης θα μειωσει τα συνορα.. υα εποικισει το χωρο πρωην χωρα Ελλάδα.. με το μνημόνιο επαψαν να γενουν οι ελληνες.. οποτε ζητω η μασωνικη ισλαμικη δημοκρατία.. την ελιτ του αντι νατιβισμου δηλαδη εχθρος του ελκγνικιυ λαου.. δημοκρατια δεν ειναι η εξουσια να πηγαζει απο το θελημα του ελλκηνικιυ λαου.. ο ελληνικος λαος ειναι αρωστος αδυναμος χωρις ηγετη.. δημοκρατια ειναι διακριση εξουσιων.. γιατι τα τουρκοκαναλα παιρνουν χρημα να στηριζει το σαπιο το ιδιο η εκλησια μουγκα η δικαστης η κοντη προεδρος δεν διοριστηκε ποιος την ψήφισε .. αυτοι ολοι που εριχναν μπογιες στο Μικη θεωδωρακη απειλησαν δικαστες για την οποια αποφαση ο σαμαρας δεν πηρε τηλεφωνο επεμβασης σε παναθηναικακια.. μαριλενα.. οπως βλεπεις η δημοκρατία ειναι εκει στη βουλη ενωμενη δυνατη…σταυλοι του αυγεια..χρειάζεται ενας ηρακλης να ενωσει την κοινωνια ωστε να αντιδρασει ο λαος.. γιατι κι ο Στρατος απι οτι φενεται δε θα σωσει οτι ακομη σωζεται.. η πατριδα χανεται μονο η Παναγια ο απομηχανης θεος της Ελλάδας.. η Υπςρμαχω στρατηγο… δεν εχουμε δημοκρατια εχουμε μασονοκρατια.. με θεσμους δανειστες στους οπιιους δεσανε το λαο σε σκλαβοπαζαρο τον ξεπουλησαν πουλνε την πατριδα.. τι ελαφρυντικο εχεις μαριλενα που κκεινεις τα ματια σε ολα αυτα.. χαζη εισαι η τα παιρνεις.. η προδοσια ο εποικισμος εξισλαμισμος η παραδωση εθνικου εδαφους.. η γενεοκτονια απο μη γενησεις εξαιτιας παρανομιων στο ελστατ.. σπο τον Καραγκιόζη πασοκο.. απο το γελοιο τσιπρα του οχι ναι και των αλλων γελοιων.. ποιοςς λαος αποφασιζει σε ποια δημοκρατία.. ο φλωρος ειναι υποχρεωμενος στον στραταρχη κουλη σε πολεμο να υπακούει.. απο που θα ερθει η σωρηρια απο τη σεγκιουλας απο τις καλπες.. μια παρεα ειναι όλη νεοταξιτες κουμουνιστες φιλοι του σωρος του μπαιντεν του μπιλ γκειτσ.. ποιο ελαφρυντικο απο ποια δικαιοσυνη σε ποια δημοκρατία σεποιου το ονομα των ελληνων αφου υπερισχυει η μοιωψηφια λογω ρατσισμου… ολα για τους ισλαμοεποικους.. ο ελκηνας τα αδερφια νας η πιστη μας το εθνος μας ο νατιβισμος μας Μαριλενα.. εισαι ελληνιδα ορθοδοξη αγαπας την Ελλάδα τον Χριστο.. τον συνελληνα ως εαυτον σου?υπερ πιστεως και πατριδας Μαριλενα.. οι κυβερνησεις πεφτουνε μα η πατριδα μενει. θα προτιμουσα Βασιλεια και παυση των κομματων.. η προεδρικη δημοκρατία με ανεξαρτητη δικαιοσυνη..κι Εκλκλησια.. θελω οι ομογενεις να επεμβουν με οτι μεσο εχουν η ελλαδα χάνεται.. οι πολιτικοι ειναι για τοβ φουτσο του ερντογαν και το αιδειο της μερκελ.. αρονται και φερονται.. οπως και να εχει η χρυση αυγη σμαχητη μπαινει στη στενη. πολιτικος δε σημαινει πουλαω τρελοπον .. σημαινει οταν η πατριδα μου κινδυνευει και θα μιλησω και υα πραξω.. εσυ Μαριλενα τι θα κανεις για την πατριδα σου… τι μπορεις να κανεις.. σε ολους αυτους..θα δωσεις ελαφρυντικα.. δε καταλαβες οτι Γιαννης κερναει Γιαννης πινει.. σε ποια δημοκρατία κυβερνας περα απο τα συνταγματικα και καθιερωμενα και με μυστικη διπλωματια μοιραζεις τα εδαφη και ενέργεια…ας βρουμε λοιπον συνταγματικα νομιμα ποιος μπορει ισως ενας φλωρος αν τρελαθει σπο αγαπη για την πατριδα.. ο Έλληνας ο λαος εναν εχει εχθρο την αντινατιβιστικη αντεθνικη αντιδημοκρατικη οι θεσμοι παου σεν ειναι υεσμοι ελιτ κουμουνιστικη αντιχριστιανικη και φιλοεποικιστικη εξισλαμιστικη πολιτική με τις ψηφους των λαθρο θα συνεχισουν την προδοσια χωρις να εχουν αναγκη την οποια δημοκρατία αφησε η σεγκιουλαρ τα τουρκοκαναλα και ημασωνο του εγκεφαλου πλυση Μαριλενα με ονοματεπωνυμο.. ολοι αυτοι βαλανε υπογραφες με το ακαταδιωκτο και με νομους κατα παραγγελία η προδοσια.. θα φωναξεις την κοντη μασωνοκουμουνιστρια να τους δικασει αυτη νομιμοποιησε μνημόνιο γενοκτονία αυτη νομιμοποιησε πρεσπες. δυστηχως δεν εχεις κανενα ελαφρυντικο μαριλενα μονο ελαφρο μυαλό.. ακατοικιτο… Μαριλενα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*