in

Νέα τουρκική NAVTEX για άσκηση με πυρά στο Αιγαίο – Σε ισχύ και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά, η οποία θα είναι σε ισχύ και ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, εξέδωσε η Άγκυρα.

Νέα πρόκληση από την τουρκική πλευρά που εξέδωσε NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά, η οποία μάλιστα θα είναι σε ισχύ και ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τη NAVTEX που εξέδωσε ο υδρογραφικός σταθμός της Σμύρνης, δεσμεύεται θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Σκύρο, Ψαρά, Εύβοια και Χίο από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 28 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, η NAVTEX έχει ως εξής:

TURNHOS N/W : 1246/20 (İzmir NAVTEX Station) (Published Date: 07-10-2020 21:21)

TURNHOS N/W : 1246/20

AEGEAN SEA

1. FIRING EXERCISE, ON 26,27 OCT 20 FROM 0600Z TO 1300Z AND 28 OCT 20 FROM 0500Z TO 0900Z IN AREA BOUNDED BY;

38 45.00 N – 025 21.00 E

38 45.00 N – 024 52.00 E

38 18.00 N – 024 52.00 E

38 18.00 N – 025 21.00 E

CAUTION ADVISED.

sputniknews.gr

Report

What do you think?

-4 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

One Comment

Leave a Reply
  1. Όπως όλα δείχνουν αλλά και οι πληροφορίες από έγκριτους αναλυτές μας λένε ότι γίνονται κάποιες συνομιλίες παρασκηνιακά. Όπως π.χ. για ζώνες ουδέτερες από πτήσεις μαχητικών Ελληνικών και Τουρκικών Α/φων 35 χιλιόμετρα εκατέρωθεν του FIR ΑΘΗΝΩΝ. Αν είναι δυνατόν… Δηλαδή τα μαχητικά μας δεν θα πλησιάζουν τα Ελληνικά νησιά μας που είναι ανατολικά. Τα όρια του FIR είναι τα εναέρια σύνορά μας σύμφωνα με τον ICAO, τον Διεθνή Αεροναυτικό Οργανισμό. Τρελά πράγματα ζητούν οι Τούρκοι. Οι δικοί μας πολιτικοί υπάλληλοι της Μέρκελ τα συζητούν μυστικά όλα αυτά ;;; Πρώτη φορά βλέπω μια χώρα (η Ελλάδα) να παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο εις βάρος της διότι το ζητάει η Μέρκελ, ΗΠΑ κ.λ.π. Η Κυβέρνηση βέβαια τις διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες αλλά ποιος τους πιστεύει;;;; Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ… Γιαυτό τα ενδεχόμενα είναι δύο: Ή πάμε για μεγάλη Διπλωματική Ήτα (προδοσία δηλαδή) με ότι
    και να υπογράψουν ή πάμε για Μεγάλο Γενικευμένο ΠΟΛΕΜΟ. Ας προετοιμαστούμε και για τα δύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Χρυσή Αυγή Τελείωσε! Να Πάμε Τώρα στα Αληθινά μας Προβλήματα;

Συγκομιδή 11 κιλών κάνναβης από 16 δενδρύλλια στην Πιερία