18:30 - 25/03/2021

Η αλλαγή του αμυντικού δόγματος: από το ”Ελευθερία ή θάνατος΄΄ του 1821 στο ανυπόστατο ψευδοδίλλημα ”σκλαβιά ή θάνατος” του 2021!

Το στρατιωτικό δόγμα της Επανάστασης του 1821 Ελευθερία ή θάνατος δεν ήταν παρά μια επικαιροποίηση του ή ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς που είχε σαν αποκορύφωμα τις Θερμοπύλες..Είναι η ίδια αμετακίνητη θέση αιώνες μετά που αποδεικνύει τη συνέχεια ενός λαού αδούλωτου στο φρόνημα και στη ψυχή.

Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι του covid19 παραφράζουν αυτή την αρχή που αποτυπώνεται σήμερα συνοπτικά στο σκλαβιά ή θάνατος….Αυτή η αντιστροφή αξιών είναι θνησιγενής και με ημερομηνία λήξης καθώς ουσιαστικά δεν πρόκειται για διλληματικό διακύβευμα αλλά για μια κακόβουλη ισότητα αφού η σκλαβιά η υποδούλωση κι ο ραγιαδισμός ως πνευματικός θάνατος ισοδυναμεί με αυτόν καθ΄εαυτόν τον θάνατο.

Η αλλαγή του αμυντικού δόγματος: από το ”Ελευθερία ή θάνατος΄΄ του 1821 στο ανυπόστατο ψευδοδίλλημα ”σκλαβιά ή θάνατος” του 2021!

Η μετατόπιση από την πάγια αμυντική θέση του ελληνισμού δεν καταγράφεται για πρώτη φορά στον .. πόλεμο κατά .. του αόρατου εχθρού. Υπό αυτή τη συγκυρία απλά επιβεβαιώνεται η αλλαγή του αμυντικού δόγματος που επήλθε σταδιακά αλλοτριώνοντας την φυσιογνωμία του που κατέστη εθνική ανεπάρκεια.. Ο διαρκής ενδοτισμός στην εξ ανατολών απειλή, η υποχωρητικότητα, η παράδοση άνευ όρων στον δυτικό παράγοντα, ο ραγιαδισμός στο κράτος-βιλαέτι μιας εξουσίας υποταγμένης και χειραγωγούμενης από ξένες δυνάμεις και συμφέροντα αλλοίωσαν το φρόνημα και παραχάραξαν ανεξίτηλα τη ψυχή..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ!!

Οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι οχυρωμένοι στο χάνι της Γραβιάς στο Κούγκι στο Αρκάδι ή έστω ως ελεύθεροι Πολιορκημένοι σε κάποιο ”ένδοξο αλωνάκι” όπως το Μεσολλόγγι αν και δόθηκαν και πρόσφατα οι ιστορικές ευκαιρίες για κάτι τέτοιο. Είναι ταμπουρωμένοι έγκλειστοι στην ενδοχώρα των διαμερισμάτων τους και η μόνη πολεμότρυπα είναι πια ένα ακόμη διαδικτυακό παράθυρο… Τουλάχιστον κανένα βόλι να μην πάει χαμένο, από μολύβι η σφαίρα κι η γραμματοσειρά ας είναι το μακρόσυρτο φυτίλι που σιγοκαίει η ελπίδα.

Ο ηρωοποιός Θεός που υπέγραψε την Ελευθερία της Ελλάδας δεν παίρνει την υπογραφή του πίσω αυτό ας το έχουν υπόψιν τους οι σημερινοί Δυνάστες όσο και τ΄ασκέρια του Νεοθωμανού Σουλτάνου!

Η γὰρ δύναμίς μου ἐν ἀσθενείᾳ τελειοῦται! … κι ας ”Άκρα του τάφου σιωπή στην πόλη βασιλεύει”…

”Δεν έχουμε ποτάμια δεν έχουμε πηγάδια δεν έχουμε πηγές, μονάχα λίγες στέρνες, άδειες κι αυτές, που ηχούν και που τις προσκυνούμε” Τέλος το προσκύνημα σε άδειους ναούς σε άδεια σχολεία σε άδειες τσέπες σε άδειους δρόμους σε άδεια αγορά… Αυτή η απέραντη αδειοσούνη της Έρημης Χώρας που την ερημοποίησαν οι σύγχρονοι Κιουταχήδες αφού ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ…

Ο Έλληνας στενάζει από τις διαταγές προστάγματα της Υψηλής ……Πύλης του Βρανδεμβούργου…

Άκης Τσελέντης (Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Τσουνάμι και Καθηγητής Σεισμολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) : ”Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, όπως δεν φοβάμαι και τους ιούς της γρίπης. Ποτέ δεν τον φοβήθηκα. Φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τον κορωνοϊό, γιατί εξαιτίας του φόβου τους χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους ως οικοδομικό υλικό για το χτίσιμο του καφκικού «Πύργου» στον οποίο επιδιώκεται να μας φυλακίσουν.Και μόνο η ανατριχιαστική μονοφωνία που επιβλήθηκε στα εξαγορασμένα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης από διεφθαρμένους «δημοσιογράφους» και μαϊντανούς «επιστήμονες» που επιστρατεύτηκαν για τη δολοφονία της επιστήμης ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν την αμφισβήτηση κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου και να τρομοκρατήσουν εκείνους που σιτίζονται στον τηλεοπτικό βόθρο.”

Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι του covid19 ζουν ως ραγιάδες στην αυτοαποκαλούμενη Ελληνική Δημοκρατία…

Ο μεγαλύτερος FAKE ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ TOY 21…

να γιορτάζεις το μεγαλύτερο ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ με καταναγκαστική ΚΑΘΗΛΩΣΗ και ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ…… γιορτάζει ο Λαός σήμερα, τις Επαναστάσεις τις κάνουν οι ΛΑΟΙ κι όμως τον λαό τον κλείσαν απέξω.

Πόσες φορές με γλίτωσες από του εχθρού τα χέρια…

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Καλύτερα μια ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh