H φοροκάρτα, οι εταιρίες μάρκετινγκ και η Παγκόσμια διακυβέρνηση… VIDEO

Ξεκινά την Δευτέρα η προαιρετική διανομή της φοροκάρτας
Η κάρτα θα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή και θα απαλλάξει τους πολίτες από την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων (* Το τυράκι για να πέσουμε στην φάκα ), ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στο υπουργείο Οικονομικών να έχει πλήρη εικόνα του ΦΠΑ. Με απλά λόγια όλες οι συναλλαγές όλων των υπάκουων εργατών θα καταγράφονται σε μία βάση δεδομένων στην οποία θα έχει πρόσβαση η κυβέρνηση και θα μπορεί να ελέγχει τον κάθε πολίτη, (εκτός και αν ανήκει στον κομματικό στρατό της) με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής. Θα εμπιστευόσασταν τα οικονομικά σας δεδομένα σε….

μια κυβέρνηση που ξεπουλάει την χώρα, απολύει τους πολίτες για να πληρώσει τοκογλύφους; Πιστεύετε ότι τα πρόσωπα που κατείχαν τα ηνία της χώρας και συνεργάζονταν με πράκτορες όπου παρέδιδαν intelligence reports για την κυβέρνηση Καραμανλή (Χριστοφοράκος) και έπαιρναν μίζες από την siemens και την κάθε εταιρία, δεν θα παραδώσουν (έναντι ποσού φυσικά) τα στοιχεία κατανάλωσης του κάθε πολίτη σε πολυεθνικές εταιρίες ή σε εταιρίες μάρκετινγκ, ώστε να δουν τις προτιμήσεις σας και να κινηθούν αναλόγως; ΜΕ άλλα λόγια ο φορολογούμενος θα αντιμετωπίζεται ως ένα προϊον με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής. Είναι πλέον εμφανές ότι είχαν εξ αρχής στο μυαλό τους αυτό.. Είναι η γνωστή τακτική problem – reaction – solution (Πρόβλημα – αντίδραση- λύση). Δηλαδή παρουσιάζουν το μέτρο των αποδείξεων έναν χρόνο πριν, πιέζουν ακόμα και τους ηλικιωμένους να μαζεύουν αποδείξεις και μάλιστα να καταγράφουν τον αριθμό της κάθε απόδειξης σε ένα αρχείο (τρέχα γύρευε δηλαδή) και μας ταλαιπωρούν άδικα τρομοκρατώντας μας παράλληλα λέγοντας ότι αν δεν συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό σε αποδείξεις θα υπάρχει πρόστιμο (Πρόβλημα). Φανταστείτε του ηλικιωμένους της Χώρας στο άκουσμα αυτού εκβιασμού πως αντέδρασαν. Φυσικά και υπέκυψαν όμως δυσανασχέτησαν (αντίδραση). Αφού λοιπόν επί έναν χρόνο ταλαιπωρήθηκαν οι μισοί φορολογούμενοι, έρχεται το κράτος ως ευεργέτης (λύση) και προσφέρει μια λύση που θα μας απαλλάξει από όλα τα βάσανα της χαρτούρας εισάγοντας την φοροκάρτα ή αλλιώς φακελο-κάρτα.


Είδη σήμερα του news247 αλλά και άλλα ειδησιογραφικά sites ρίχνουν τίτλους που ηχούν στα αυτιά μας πολύ ωραία “Ο Οκτώβριος μας φέρνει τη φοροκάρταΜε στόχο να απαλλαγούμε από τη συλλογή αποδείξεων,”

Κοιτάζοντάς τα νέα δεδομένα που εισέβαλαν στην ζωή μας τόσο γρήγορα από απόσταση και με ψύχραιμο μάτι, μπορεί να καταλάβει κανείς οτι οδεύουμε προς κατάργηση του χρήματος. Η φοροκάρτα θα εξελιχθεί σε κάρτα του πολίτη και η κάρτα του πολίτη σταδιακά θα αντικαταστήσει τα μετρητά, συμβαδίζοντας έτσι με το όνειρο του Gap και των τραπεζιτών – νεοταξιτών, την Νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση….

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

πηγηΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *