in

Γιατί το κρέας πρέπει να καταργηθεί ως τροφή

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πριν κρίνετε διαβάστε το όλο.

Η βρώση κρέατος είναι μια ζημιογόνα συνήθεια που καταστρέφει στην κυριολεξία τον οργανισμό και το πνεύμα. Λανθασμένα πιστεύουμε πως το κρέας είναι υγιεινό και δυναμωτικό, μολύνει το αίμα μας και μετατρέπει το σώμα σε ένα βούρκο δημιουργώντας ένα πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθούν και να αναπτυχθούν ασθένειες. Δεν είναι τυχαίο που οι υπεραιωνόβιοι έχουν σαν κοινό το ότι δεν τρώνε κρέας, όπως και αυτοί που δεν τρώνε κρέας δεν παθαίνουν καρκίνους. Το κρέας επηρεάζει τον χαρακτήρα του ανθρώπου τον κάνει πιο θυμώδη, επιθετικό, καταθλιπτικό, απερίσκεπτο απότομο,ακραίο ή υπερβολικό ανάλογα τον χαρακτήρα. Ενώ αυτός που δεν τρώει είναι ήπιος στην συμπεριφορά του και πράος στις ορμές του και στις διαθέσεις του, οι περισσότεροι χορτοφάγοι δεν έχουν διανοητικές διαταραχές.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ *Στο Γαλλικό περιοδικό Presse Medicale 8 Μαρτιου του 1913 παρατήρησαν στους Έλληνες. Ότι η νάρκωση, η αποθεραπεία και η επούλωση των πληγών γίνονταν πολύ πιο γρήγορα από ότι ήταν το φυσιολογικό,το είδαν σε Έλληνες στρατιώτες στον 1 παγκόσμιο πόλεμο. Δεν ήταν τα γονίδια ήταν γιατί δεν έτρωγαν κρέας,επειδή προφανώς δεν είχαν αυτή την δυνατότητα.

Το κρέας μειώνει την ταχύτητα και την δραστικότητα της αυτοθεραπείας.

*Στις εποχές των παγκόσμιων πολέμων δεν υπήρχε κρέας,όλοι έτρωγαν λαχανικά και καρπούς, σε αυτές τις εποχές δεν υπήρχαν ασθένειες που να αφορά το συκώτι την χολή τα νεφρά.

*Στα έργα του ο Lucas Bouchard Pascal εξηγεί πως οι νεφρίτιδες, ηπατικά, καρδιολογικά προβλήματα έλκη, σκωληκοειδίτιδα οφείλωντε στο κρέας.

*Το 1914 το κρέας στην Σμύρνη της Μικράς Ασίας είχε εξαλειφθεί λόγο του πολέμου. Όσοι είχαν προβλήματα με το στομάχι και το συκώτι είχαν γίνει καλά και δεν υπήρχε κρούσμα σκωληκοειδίτιδας. Εκείνη την εποχή η ισπανική γρίπη είχε θερίσει όλη την Ευρώπη αλλά όχι τους Έλληνες στην Σμύρνη, αυτούς τους αποδεκάτισε κατά μεγάλο βαθμό ένα κρούσμα χολέρας όταν ήταν κρεατοφάγοι.

Τα σαρκοφάγα ζώα,έχουν πολύ πιο ισχυρά οξέα και έχουν 3 φορές μικρότερα έντερα σε μάκρος για να αποβάλλεται πολύ γρήγορα η σάπια τροφή,επίσης παράγουν πολύ αμμωνία για να μην βλάπτονται από το κρέας αν αυτό γίνονταν στον άνθρωπο θα πέθαινε. Τα σαρκοφάγα ζουν λιγότερο σε σύγκριση με τα φυτοφάγα.Τα οικόσιτα σαρκοφάγα έχουν ανάγκη από συμπληρώματα και βιταμίνες ενώ τα φυτοφάγα όχι.

O κόσμος νομίζει ότι το κρέας δίνει δύναμη,ενώ είναι ψέμα.Το ότι νομίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Το κρέας δημιουργεί στην αρχή μια ευεξία η οποία ακολουθείτε από κατάπτωση.

* Oι πυραμίδες φτιάχτηκαν από ανθρώπους που έτρωγαν σκόρδο,μαύρο ψωμί και κρεμμύδι,το γνώριζαν αυτό οι αρχαίοι Αιγύπτιοι,ήθελαν ακούραστους και δυνατούς τους σκλάβους ενάντια στην κούραση και τις ασθένειες.

*Τα σαρκοφάγα είναι δυνατά σε σύντομες μάχες και εξασθενούν πολύ γρήγορα δείτε την τσίτα και την γαζέλα. Ένα λιοντάρι είναι πιο δυνατό από ένα γαϊδούρι, όμως το λιοντάρι δεν θα άντεχε να σέρνει μια ολόκληρη μέρα ένα κάρο. Τα περιστέρια μπορούν να πετούν ακατάπαυστα με ταχύτητα 50 χιλιόμετρα την ώρα διανύοντας μια απόσταση 1000 χιλιομέτρων χωρίς διάλειμμα, ο αετός και το γεράκι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

* ΌΤΑΝ δεν τρως κρέας έχεις αντοχή, οι βυζαντινοί στρατιώτες το γνώριζαν αυτό και νήστευαν πριν τις μάχες και πάντα νικούσαν, όταν άλλαξαν το διατροφολόγιο τους οι νίκες τους μειώθηκαν πολύ.

*Ένας άνθρωπος για να είναι κουρασμένος δεν χρειάζεται να κοπιάζει σωματικά η πνευματικά,αρκεί μονάχα να έχει κουρασμένα όργανα η απότομες ορμονικές αυξομειώσεις. Με το κρέας το ουρικό οξύ φτάνει στα ύψη έτσι τα νεφρά υπερλειτουργούν,έτσι φθείρονται και χαλάνε πριν την ώρα τους.

Μπορεί κάποιος να είναι 25 χρονών και να έχει τα νεφρά που έχει ένας 50 χρονών. To υψηλό ουρικό οξύ αυξάνει την τριχόπτωση,την εμφάνιση αρθριτικών, και του έρπη. Με το ουρικό οξύ το ph του αίματος και των υγρών μας,πέφτει και γίνεται όξινο,έτσι ο οργανισμός δαπανά όση ενέργεια μπορεί να δώσει για να το ξανακάνει το ph αλκαλικό, δαπανά τόση πολύ ενέργεια που μετά το φαγητό θέλει ο άνθρωπος να κοιμηθεί η να ξεκουραστεί,ενώ κανονικά θα έπρεπε να νιώθει πιο ενεργός. To κρέας έχει μέσα πτωμαΐνη, τοξίνες,περιπτώματα που δηλητηριάζουν και αποδυναμώνουν τον οργανισμό,οι χρόνιοι κρεατοφάγοι παρουσιάζουν επιπλοκές μετά από εγχειρήσεις και σοβαρές λοιμώξεις,δεν αφήνει τον οργανισμό να θεραπευτεί τον οπισθοδρομεί. Το κρέας αποδυναμώνει και δημιουργεί προβλήματα που δεν ανακαλύπτονται με τις τωρινές εξετάσεις. Ο οργανισμός αντιδρά για την αφύσικη διατροφή μας.Το αίμα μας όταν έχει τοξίνες μπλοκάρει τον οργανισμό μας.
15
ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

*Διοξίνες PCBs και ισομερές TCDD είναι πολύ ισχυρά δηλητήρια που αποθηκεύονται στο λίπος του κρέατος δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στο μεταβολισμό και αυξάνοντας την ταχύτητα εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων το ίδιο ισχύει και για τα ψάρια των ιχθυοτροφιών σε μικρότερο όμως βαθμό. Τα ζώα δεν κινούνται και έτσι έχουν πολύ λίπος στην σάρκα τους.

*Escherichia coli είναι εντεροτοξικογόνο βακτηρίδιο που δημιουργεί εντερικές διαταραχές όπως διάρροιες και εμετούς.

*Clostridium perfringens παράγεται στο κρέας εάν δεν καταψυχθεί εγκαίρως, αυτό αυξάνει τις λοιμώξεις και της διατηρεί,έτσι σε μια επέμβαση μπορεί να προκληθεί επιπλοκή από λοίμωξη που θα μπορούσε ακόμα και να σκότωνε.

*Listeria monocytogens στους αδύναμους οργανισμούς, π,χ, παιδεία και ηλικιωμένους προκαλεί μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα, ακόμα και σηψαιμία, είναι τραγικό που δίνουν σε νοσοκομεία κρέατα.

*Trichinella spiralis, υπάρχει στα μισοψημένα και ωμά κρέατα και στα λουκάνικα που βάζουν βρώμικα αλεσμένα τμήματα γουρουνιών, και προκαλεί ασθένειες όπως τριχίνωση. Είναι ασθένεια που την παθαίνουν συνήθως οι Άγγλοι οι Γάλλοι οι Ιάπωνες που τρώνε ωμά η μισοψημένα κρέατα. Επίσης στις εγκυμονούσες γυναίκες το παιδί μπορεί να γεννηθεί με ψυχοκινητικές διαταραχές(τικ), μικροκεφαλία, υδροκεφαλία και να αντιμετωπίζει προβλήματα με το συκώτι μετέπειτα στην ζωή του.

* Τα κρέατα έχουν νιτρώδη άλατα τα οποία καταστρέφουν το DNA και τα κύτταρα του παγκρέατος που παράγουν ινσουλίνη, αυξάνοντας κατά πολύ τον διαβήτη. Στο ψημένο κρέας δημιουργούνται ετεροκυκλικές αμίνες η οποίες προκαλούν καρκίνο, μειώνεται αυτή η δράση όταν προστίθεται λεμόνι και ρίγανη.

*Στα κρέατα ρίχνουν γλουταμινικό μονονάτριο τοξική ουσία για τα όργανα για να έχει καλύτερη γεύση το κρέας, Ρίχνουν ακόμα και σκόνη από κοβάλτιο(ραδιενεργό) για να μην σαπίζει το κρέας όταν το μεταφέρουν από χώρα σε χώρα που οι αποστάσεις είναι μεγάλες.

*Πριν 100 χρόνια μια αγελάδα ζύγιζε 300 κιλά πλέον ζυγίζουν 600 κιλά ακόμα και 1000 κιλά,και ακόμα αυξάνουν το μέγεθος τους. Δίνουν στις αγελάδες μια βοηδές αυξητική ορμόνη rBGH και κάνουν συνδυασμούς και με IGF-1 φτάνοντας στο σημείο να παράγουν 50 ακόμα και 80 λίτρα γάλα την ημέρα. Ύστερα τις σκοτώνουν όταν πάψουν να παράγουν γάλα, όταν τρώμε αυτά τα κρέατα πολλαπλασιάζουν τα καρκινικά κύτταρα. Και μέσα σε όλο αυτό μαζί με με τις συνθετικές τροφές που δίνουν, για να μην πεθάνουν πριν την ώρα τους, δίνουν στα βοηδεί 5 φορές παραπάνω από όσο θα έπρεπε αντιβιοτικά.

*Τα κοτόπουλα πλέον μεγαλώνουν 3 φορές πιο γρήγορα με 3 φορές λιγότερη τροφή. Ζούν σε τόσο κλειστούς χώρους που δεν χωρούν να κάτσουν,τα πόδια τους η σπάνε από την απότομη αύξηση βάρους ή πρήζονται και γεμίζουν φλεγμονές και ρίχνουν φάρμακα για να μην πεθαίνουν στις τροφές τους,οι χώροι δεν αερίζονται καλά και η αμμωνία στον αέρα αυξάνεται επικίνδυνα, έτσι το κρέας τους γίνεται τοξικό. Οι άνθρωποι πολλές φορές πριν μπουν μέσα σε αυτούς τους χώρους φορούν μάσκες. Μετά την σφαγή τους κάνουν ενέσεις συνθετικών οιστρογόνων για να φαίνεται πιο παχύ το κρέας.Το βίντεο το έχουν σβήσει.

*Στους χοίρους φροντίζουν να διαμορφώνουν του χώρους έτσι ώστε να τρώνε και τα κόπρανα τους για να καθαρίζουν τους χώρους τους. Στα ζωοκομεία δίνουν σε όλα τα ζώα αναβολικές στερεοειδείς ουσίες,
14
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

*Το ζωικό λίπος κολλάει και φράζει τις φλέβες, έτσι δημιουργούνται στυτικά προβλήματα και δυσκολίες. Χώρος που θα πήγαινε το αίμα για την στύση είναι πιασμένο από το λίπος. Επίσης δημιουργούνται προβλήματα στα όργανα και στην καρδιά φτάνοντας στην καρδιακή ανακοπή, έμφραγμα και την αρτηριοσκλήρυνση.

*Τα 2/3 των ζώων πλέον έχουν καρκίνο ύστερα από όλη αυτή την διαχείριση. Είναι δυνατόν όταν άνθρωποι τρώνε τόσα καρκινικά κρέατα, να μην πάθουν καρκίνο; Το ποσοστό καρκίνου στους Ινδούς είναι σχεδόν ανύπαρκτο γιατί δεν τρώνε κρέας, όχι γιατί δεν στεναχωριούνται όπως λένε παντού στο κόσμο.

*Το κρέας δεν σε σκοτώνει γρήγορα γιατί συνδυάζετε και με άλλες τροφές. Το κρέας αφαιρεί θρεπτικά άλατα του οργανισμού για να παραχθούν τα ανάλογα οξέα ώστε να μπορέσει να μεταβοληθεί το κρέας.

*Το κρέας χτυπάει στον εγκέφαλο,του κάνει ζημιές. Η νόσος των τρελών αγελάδων η σπογγοειδής εγκεφαλοπάθεια-γίνεται ο εγκέφαλος σαν σπόγγος σαν σφουγγάρι-γεμίζει με τρύπες,έγινε επειδή για οικονομία έδιναν κρέας στις αγελάδες. Το κρέας τρώει σαν σαράκι την μυελίνη. Τα καλώδια έχουν μια πλαστική επικάλυψη για να μην δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα, έτσι και τα καλώδια των εγκεφαλικών συνάψεων και κυττάρων έχουν μια πλαστική επένδυση που λέγεται μυελίνη. Όταν αυτή φθαρεί έχουμε ας πούμε βραχυκυκλώματα στον εγκέφαλο, και έτσι έχουν παθήσεις όπως αλτσχάημερ, σκλήρυνση κατά πλάκας,και γενικά αρκετές νευρολογικές ζημιές. Έτσι αντί να έχουμε σοφούς ηλικιωμένους που να μπορούμε να επικοινωνήσουμε έχουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν ούτε με τον εαυτό τους. Η μυελίνη δεν αποκαθίσταται,αυτό τουλάχιστον λένε και διδάσκουν. Υπάρχει ένα συμπλήρωμα όμως που το κάνει είναι το lion’s mane της dxn. Και γίνεται η διατήρηση της όταν συνδυάζεται με συμπλήρωμα φολλικό οξύ με Β12

*Όταν φτιάχνουν σαλάμια, πάριζες, και λουκάνικα, αλέθουν ολόκληρο το ζώο,ακόμα και αν είναι μισοζωντανό. Αλέθονται και οι τρίχες και σε μικροσκοπικό επίπεδο είναι σαν σκλήθρες. Τα νεφρά σε μικροσκοπικό επίπεδο είναι σαν ένα πλέγμα ένα κουβάρι από αγγεία που δουλεύει σαν σήτα καθαρίζοντας το αίμα.Οι σκλήθρες η αλλιώς οι αλεσμένες τρίχες φράζουν και τραυματίζουν τα νεφρά. Προσέξτε ότι οι νεφροπαθείς είχαν τέτοια διατροφή, ή έπαιρναν φάρμακα χωρίς να πίνουν πολύ νερό.

Μέσα σε αυτά τα είδη κρεάτων τρώτε και κόπρανα!το ζώο όταν αλέθεται δεν τα έχει αποβάλει. Το ότι δεν πεθαίνεται οφείλετε στην ποσότητα που τρώτε και στα φάρμακα που έχουν βαλει. Δείτε εδώ ένα βίντεο με αυτήν την διαδικασία.

*Τα ζώα δεν σφάζονται ακαριαία αλλά ταλαιπωρούνται και βασανίζονται με μεσαιωνικούς τρόπους, άνθρωποι που έχουν βιώσει ανάλογες συνθήκες η έστω συναισθηματικός,εξιστορούν ότι το στόμα τους αποκτά πικρή γεύση. Όταν τα θηλαστικά πλάσματα βασανίζονται σαν άμυνα εξαπολύουν δηλητήριο και τοξίνες που κυκλοφορούν στο αίμα και στα υγρά τους,κάνουν το ίδιο τους το σώμα τους δηλητηριώδη. Για αυτό και τα σαρκοφάγα ζουν λίγο,παρ’ όλο που έχουν πολύ ισχυρά οξέα και 3 φορές αναλογικώς μικρότερα έντερα σε μήκος ώστε να αποβάλλεται γρήγορα. Μια πολύ σύντομη γευση

https://www.youtube.com/watch?v=rj5i9wmACx4

12

13
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

* O mahatma gandhi θεωρούνταν ένας ασήμαντος αδύνατος ξυπόλητος γέρος, κατάφερε να απελευθερώσει την Ινδία από τις Βρετανικές δυνάμεις μόνο με τις πνευματικές του δυνάμεις χωρίς να ξεκινήσει πόλεμο. Αρκετοί Ινδοί φτάνουν σε υψηλά πνευματικά επίπεδα αλλά και ψυχικά,έχουν λίγες ασθένειες και σχεδόν καθόλου καρκίνους, ο κοινός τους παρανομαστής είναι ότι δεν τρώνε κρέατα.

*Tα ταπεινά αισθήματα όπως άγχος,μεγαλομανία,αρπακτικότητα,συκοφαντία φθόνος είναι αποτελέσματα κρεατοφαγίας. Οι κρεατοφάγοι είναι πιο τραχύς πιο απότομοι στην συμπεριφορά, πιο ευερέθιστοι π,χ, θα θυμώσουν και θα αντιδράσουν άσχημα και αδικαιολόγητα αν χτυπήσει 2-3 φορές το τηλέφωνο η το κουδούνι.

*Έχουμε στην Ελλάδα στα 10.000.000 πληθυσμό 100.000 δηλωμένους ιατρικός ψυχοπαθής,και καταναλώνονται το χρόνο περίπου 11.000.000 αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά. Oι άνθρωποι έχουν γίνει τόσο νευρωτικοί. Ο κόσμος τριγυρνάει και κουβαλάει χάπια μαζί του για να είναι καλά.Δείτε στην Αμερική τι φοβία τι ανασφάλεια υπάρχει όλοι έχουν όπλα. Όλα αυτά είναι σημάδια παραλογισμού πράγματα που έλεγε ο Ιπποκράτης τον οποίο θυμούνται όποτε τους συμφέρει,έλεγε: Εισροή κρέατος εκροή πνεύματος,κατεργάζεται. Οι χορτοφάγοι δεν έχουν τέτοιες διανοητικές διαταραχές όπως άγχος μεγαλομανίες, παράξενες φοβίες,ανασφάλειες,συνεχές χαζές αποφάσεις και απερισκεψίες,πολλοί αρμόδιοι ρεζιλεύονται από τις κινήσεις τους ενώ δεν είναι χαζοί. Επιδρά αυτή η τροφή μέσα στο μυαλό. Παρατηρήστε ότι οι φαντασιόπληκτοι,οι ψευδομανείς, οι πολύ επιθετικοί οι πολύ ισχυρογνώμονες είναι κρεατοφάγοι, Το κρέας επιδρά πάνω στο πνεύμα.

*Στο βιβλίο Ψυχολογία των όχλων του Gustave Le bon στα αγγλικά The Crowd: Α study of the popular mind, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες διαφορές από έκδοση σε έκδοση. Εξηγείτε σε αυτό το βιβλίο πως το κρέας επιδρά στην μάζα. Στο βιβλίο ο τέλειος τρόπος διαίτης της Anne Kingsford αναφέρει πως ο άνθρωπος γίνεται παράλογος με το κρέας, το βιβλίο είναι σπάνιο επειδή είναι πολύ παλιό. Μέσα σε διάφορες παρόμοιες μελέτες αναφέρετε και ένα πείραμα, έδιναν σε αρκούδα επί 4 ημέρες μόνο λαχανικά και φρούτα και άρχισε να γίνεται ήρεμη και ήσυχη και ήταν δεκτική στα χάδια, μετά τις έδιναν συνέχεια κρέας,μόνο κρέας ήταν άγρια δεν μπορούσαν ούτε να την πλησιάσουν.Μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε τέτοια πειράματα σε ζώα.

*Μόνο η Αμερική για ”ψυχιατρικές” ασθένειες όπως πολύ άγχος,μανίες, φοβίες, βγάζει 336$ δις τον χρόνο από 10 είδη φαρμάκων μόνο, που δίνουν στους ανθρώπους για να είναι ”φυσιολογικοί”
11
Πολλοί λένε ότι δεν είναι το κρέας που επηρεάζει τον άνθρωπο αλλά ο διάβολος. Σε αυτούς που πιστεύουν: O διάβολος δρα ως εξής. Απλά ”σπρώχνει”, δεν πολεμάει,βλέπει την κλήση κάποιου και του αυξάνει τους λογισμούς και την επιθυμία. Δεν πάει κόντρα απλά οξύνει. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο, τα άλλα τα κάνει από μόνος του ο άνθρωπος. Ένας νευρωτικός ευερέθιστος άνθρωπος είναι ένα το αγαπημένο του παιχνιδάκι.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΩΦΕΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

1)Η βιταμίνη Β12: βρίσκεται κυρίως μόνο στα ζωικά κρέατα,η έλλειψη Β12 μπορεί να προκαλέσει σύντομες αναπνοές,προβλήματα στην παραγωγή αιμοσφαιρίων,απώλεια μνήμης ακόμα και προβλήματα όρασης. Η πολύ ζωική πρωτεΐνη φθείρει τα τοιχώματα του στομαχιού επειδή είναι συχνά όξινη έτσι δημιουργείτε μια ουσία που εμποδίζει την απορρόφηση της Β12. Τα αντιβιωτικά καταστρέφουν την Β12. Το συκώτι μπορεί να αποθηκεύσει Β12 για 20 χρόνια. Το σάλιο μας παράγει την Β12 όταν έχει ph7.34 και ΔΕΝ πίνουμε καφέ αλκοόλ και όξινες χημικές ουσίες η τροφές ,όταν δεν καπνίζουμε και όταν δεν τρώμε κρέας. Ρετζούβελακ-google it.Τέλος Β12 μπορεί να πάρει κάποιος και σε συμπλήρωμα. Επίσης http://www.neraidokiklos.gr/forum/showthread.php?t=8193

2)Σίδηρος: εκτός από τα κρέατα βρίσκεται πολύς στις σταφίδες,φακές,μελάσα,μπρόκολο και θαλασσινά και αυξάνεται η αφομοίωση της όταν συνδυάζεται με τροφές που έχουν βιταμίνη C.

3)Πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας: Η πρωτεΐνη αποτελείτε απο αμινοξέα,τα είδη αμινοξέων και η ποσότητα τους ορίζει και το πόσο δυνατή είναι μια πρωτεΐνη για την μυική μας σύνθεση.Των ζώων είναι οι καλύτερες, το όφελος το παίρνουμε ύπο την προϋπόθεση ότι γυμναζόμαστε σκληρά. Μια εναλλακτική λύση είναι να κάνεις συνδυασμούς π,χ, όσπρια με δημητριακά, φακές με ρύζι, ρεβύθια με πατάτα,φασόλια με σιτάρι. Δείτε ότι όσοι δεν το πιστεύουν έχουν άποψη χωρίς να έχουν γνώση. Επίσης πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας υπάρχει στα μαλάκια, γαρίδες και ψάρια. Ως αθλητής δύναμης και πρώην φανατικός κρεατοφάγος μπορώ να πω ότι είδα μια μικρή πτώση στη δύναμη και αξιοσημείωτη αύξηση αντοχής και από μυικής πλευράς εμφανισιακά έχασα λίγο όγκο”μάζεψα”,την δύναμη που έχασα την ξανά απέκτησα σιγά σιγά.

*Όσοι θέλουν να μην τρώνε ούτε ψάρια πηγή για ωμέγα-3 είναι το λινολεϊκο οξύ.
10
ΗΘΙΚΗ

Τα κρέατα είναι πτώματα, πρέπει να καταλήγουν στα νεκροταφεία και όχι στα στομάχια μας. Οι αρχαίοι σοφοί απέρριπταν και κατηγορούσαν την κρεατοφαγία.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 Comments

Leave a Reply
 1. nai re bro egw megalo savato evlepa tin tenia tou xrhstou mas k m ekane entipwsh p ekei p espage tin agora me ta xrusa eixe eleutherwsei k arnakia k opou k na to deis se palies alithines eikones an oxi pantou telos panton se polles einai me arnakia k kati m elege mesa m pws tin megali vdoamda tin kuriakh p olio trogame ta zwa k auta ithela na to kratisw mia mera akoma gt me exei voithisei para ma para polu to telefteo diastima I eswterikh m anazitish k kati m to elege auto p m les …tha prospathisw k pistevw tha ta kataferw opws k pollla akoma p exw allaksei apotoma k stahtera tautoxrona to telefteo diastima stin zwh m k auto to tha me voithouse polu perisotero an to evazes pio prin tin megalh vdomada alla dn peirazei ola gia kapoio logo ginonte gt mallon eprepe na niwsw tin ntropi m apenanti tou p eniwsa otna m epivevwses auto p m edeikse….k pali se euxaristw sunexiste tin teleia douleia sas paidia!!!

 2. Sosto thema kai mpravo kai ontos etsi einai!mono pou to kreas einai sti trofiki mas alisida na to kopsoume den ginete na t periorisoume opws kanan kapote pou trogan mia fora ti vdomada pali mporoume!omws min ksexname oti kai ta laxanika kai ta psarika distixos einai to idio kai ta auta opws exoun ginei oi anagkes gia kathimerini<>trofi!

  • Αγαπητοι φιλοι,γραψτε με ελληνικο αλφαβητο.Μην το κανατε αυτο στον εαυτο σας.Ξερω οτι επι 42 χρονια “αυτοι”,προσπαθουν να βλαψουν τη γλωσσα και τη γραφη μας.Ας μην τους κανουμε τη χαρη να τα καταφερουν.Συμπαθει κανεις μας τη Διαμαντοπουλου;Ολοι δυσκολευομαστε καπως με την ορθογραφια.Η αιτια ειναι οτι “αυτοι”δε μας επιτρεπουν να την εξασκουμε.Προσωπικα πολλες φορες βλεπω καποια μαργαριταρια,εκ των υστερων,που εγραψα σε σχολια, και ψαχνω τρυπα να βαλω το κεφαλι μου, απο ντροπη!Ενας τροπος ειναι να μπαινουμε στο Γκουγκλ,για να βλεπουμε λεξεις οταν εχουμε αμφιβολια.Θελω να ξαναθυμηθω το πολυτονικο,αλλα δε ξερω τι πληκτρολογιο να χρησιμοποιησω.Αν ξερει κανεις μου λεει.

 3. Όλα στον βωμό της κονομας! Θα’ρθει μια μερα που ο ανθρωπος θα πληρωσει τον… λογαριασμό στην φυση…

 4. χρονια τωρα κανω απαχη απο κρεας ψαρια και φυτα απο την διατροφη μου εν συνιδιση .
  Tροω μονο καρπους δεντρον καρπους μονοετον φυτον πχ σιταρι ζαρζαβατικα γενικα χωρις χιμικα και διλιτιρια .αβγα απο δικες μου κοτες και δικες μου καλιεργιες γενικοτερα (προσπαθω τουλαχιστον) . και αρεα και που τυρι
  Απο υγεια ειμαι μια χαρα και καλιτερα απο τοτε που ετρογα ζοντανα και η σινιδιση μου ελαφρινε μπορω να πω
  Τελικα μηπος ο ανθρωπος ειναι γεννημενος φυτοφαγος??

 5. Τις ζωικες πρωτεινες δεν τις φθανει σε διατροφικη αξια ,η φυτικη πρωτεινη.Ο εγκεφαλος του ανθρωπου ωφειλει το μεγεθος του στο μαγειρεμενο κρεας και οχι στα χορταρακια .Η αληθεια ειναι οτι το κρεας πρεπει να τρωγεται αλλα οχι ως κυρια τροφη.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΚΕΡΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ .Εαν ομως εκτρεφεις εσυ για τον εαυτο σου χωρις ορμονες και φαρμακα ειναι ενταξει.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΡΕΑΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΗΔΙΑΖΕΙ

 6. ΟΝΤΩΣ.. διοτι καταπατά τα δημοκρατικά δικαώματα των αρνιών. Τόσο αίμα εριξαν για τον αγώνα τους.
  Και όσες τίγρεις σκοτώνουν ζώα για να φάνε.. θα έπρεπε να οδηγηθούν στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

 7. Το λάχανο πολλοί μίσησαν, το burger κανείς….
  Απίστευτη ιστορία: Είχαν διάσημο χορτοφαγικό εστιατόριο, οι ίδιοι όμως έτρωγαν… κρέας
  05/05/201622:357
  Απίστευτη ιστορία: Είχαν διάσημο χορτοφαγικό εστιατόριο, οι ίδιοι όμως έτρωγαν… κρέας
  30
  SHARES
  Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του ζευγαριού να τρώνε μπέργκερ και να έχουν το ψυγείο τους γεμάτο από βοδινό κρέας
  Σάλος έχει ξεσπάσει στους κύκλους της υψηλής γαστρονομίας της Καλιφόρνια, καθώς ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια-ιδιοκτήτες vegeterian εστιατορίων, ο Μatthew και η Terces Engelhart πιάστηκαν στα πράσα να καταναλώνουν… κρέας.

  Το ζευγάρι που διατηρεί μία μικρή αλλά διάσημη στους celebrities αλυσίδα χορτοφαγικών εστιατορίων ονόματι Cafe Gratitude, ανακοίνωσαν ότι δέχονται απειλές για την ζωή τους, μετά την αποκάλυψη την περασμένη εβδομάδα ότι εκτρέφουν, σφάζουν και καταναλώνουν το κρέας από τα ζώα που έχουν στην πολυτελή τους φάρμα στον Σαν Φρανσίσκο.

  Το ζευγάρι, και οι δύο στην ηλικία των 60 ετών, άνοιξε το πρώτο κατάστημα του Cafe Gratitude το 2004, και ανάμεσα στους πελάτες του βρίσκονταν όλο αυτό το διάστημα η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Μπιγιονσέ, αντέτεινα στην κριτική που τους γίνεται ότι τα ζώα χρησιμοποιούνται για να μελετήσουν την «αναγεννητική γεωργία» όπως την ονομάζουν (θυμίζει λίγο από την «δημιουργική λογιστική», δεν είναι;…), και ότι έχουν το δικαίωμα για οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσα στην ιδιοκτησία τους.

  Συνεχίζοντας την πρωτότυπη απολογία τους (η οποία μάλλον κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ευτράπελα) λένε ότι: «Ξεκινήσαμε να παρατηρούμε την φύση και απ’ ότι είδαμε δεν μπορεί να υπάρξει η ίδια η φύση χωρίς τα ζώα» σε δηλώσεις τους στο Hollywood Reporter.

  Ο όλος θόρυβος ξεκίνησε από φωτογραφίες που διένειμαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον Τύπου ακτιβιστές για τα ζώα, οι οποίες είχαν αλιευθεί από blog του ζευγαριού το 2015 από το website της φάρμας, συμπεριλαμβάνοντας φωτογραφίες από τον καταψύκτη τους γεμάτο παστό κρέας, βάζα με σάλτσες για κρέατα και τον ίδιο τον Matthew να απολαμβάνει ένα χάμπουργκερ, γράφοντας στο ποστ ότι απολαμβάνει την «μετάβασή» του στο κρέας μετά από 40 χρόνια χορτοφαγίας.

  Ο θόρυβος που ξέσπασε συγκέντρωσε εκατοντάδες κόσμου έξω από τα καταστήματά τους, ενώ και στο Facebook ξεκίνησε μία εκστρατεία για μποϊκοτάζ των εστιατορίων τους. Οι περισσότεροι τους κατηγορούν για υποκριτές, λέγοντας ότι έχουν ξεγελάσει την κοινότητα των χορτοφάγων ενώ οι ίδιοι σκοτώνουν τα ζώα και τα τρώνε.

  Το ζευγάρι των Engelharts είχε δημιουργήσει μία μικρή αυτοκρατορία πάνω στην χορτοφαγική κοσμοθεωρία, είχαν γράψει αρκετά βιβλία, ενώ όλη τους η δραστηριότητα περιστρεφόταν γύρω από την προστασία των ζώων αλλά και την καλή διάθεση που δημιουργεί στον άνθρωπο η χορτοφαγία.

  Πάντως οι θυμωμένοι χορτοφάγοι δείχνουν αποφασισμένοι να γκρεμίσουν την αλυσίδα των Engelhart, η οποία μέχρι την αποκάλυψη του σκανδάλου σέρβιρε περί τα 28.000 γεύματα την ημέρα, ενώ είχε και σημαντική προσφορά σε κοινωνικές δράσεις.

 8. Έκοψα το κρέας, κοτόπουλο και ψάρι πριν τέσσερα χρόνια κι έχω να πω ότι παρατήρησα αύξηση της αντοχής μου, δεν ένιωθα τόση κούραση όση πριν, πνευματική διαύγεια και ηρεμία, χωρίς να μεταβληθεί καθόλου το σωματικό μου βάρος.

  Παράλληλα με εμένα το έκοψε και η μάνα μου η οποία επί μια ζωή είχε χαμηλό αιματοκρίτηα, έπαιρνε σίδηρο και οι γιατροί της έλεγαν να τρώει συκώτι, αλλά δεν έβλεπε βελτίωση. Από τη στιγμή που έκοψε το κρέας κι άρχισε να τρώει πάρα πολλά πράσινα λαχανικά και χόρτα διορθώθηκε και το πρόβλημα του αιματοκρίτη της μια και καλή. Είναι λοιπόν ένας μύθος και τίποτα άλλο ότι το κρέας είναι κατάλληλη τροφή για τον άνθρωπο. Είναι μόνο τροφή έκτακτης ανάγκης, εάν δεν έχεις επιλογή και τίθεται ζήτημα επιβίωσης.

 9. αδελφε ξεβρακωνομαι απλα με το αρθρο απλα τελειο αλλα εχεις ενα λαθακι,ο τομας εντισον ηταν μεγαλο αρχιδ….,σκοτωνε ελεφαντες με ρευμα για να καταστρεψει τον τεσλα που αυτος ηταν που επρεπενα ειχες βαλει στο αρθρο,αυτος ηταν πραγματικος επιστημονας και ανωτερο ον.

  τωρα θελω να σου θεσω καποια ερωτηματα και αν μπορεις απαντησε μου ,1)
  τα γερακια και τα φιδια ζουν αποκλειστικα με κρεας γτ συμβαινει αυτο?
  2)επειδη μιλησες για συχνοτητες και οτι ολα δονουνται,πες οτι εγω σκοτωνω ενα σκυλι και πριντο σκοτωσω το κακοποιω απιστευτα,αυτο θα εκπεμψει καποιες δονησεις ,αυτες οι δονησεις με ποιο τροπο ενωνονται μαζι μου το βασανιστη?βαση φυσικης εννοω παντα.και μετα εγραψες οτι θα παρουν εκδικηση,δηλαδη αυτες οι δονησεις σκορκιπονται στον αιθερα και μετα με ποιο τροποεπιστρεφουν σε σενα και μετα απο ποσο καιρο??

  3)εδω η ερωτηση ξεφευγει λιγο και αφορα τα φιδια ,γτ ορισμενα φιδια καταπινουν ζωντανα τα θηραματα τς??πιστευω στην ψυχη δινοντας της τον ορισμο συνηδειτοτητα,που πιστευω ειναι ενα συολο σωματιδιων κατι σαν φωτονια αλλης διασταση αδυνατης να γινει αντιληπτη απο την φυσιολογια των αισθησεων μας,αν καποια ζωα τρωνε κρεας που αποτελουνται απο μορια και ατομα ,ετσι αλλες οντοτητες μπορει να τρωνε αυτη την συνηδειτοτητα μιας και ολες οι τροφες στο τελικο σταδιο απευλεθερωνουν φωτονια,αρα τα φιδια τρωγοντας ζωντανα τα θηραματα μηπως εχουν καποια δυνατοτητα να απορροφανε αυτο το συνολο φωτονιων ας το θεσω ετσι δηλαδη την συνηδειτοτητα τς??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πέντε στάδια ή επίπεδα ζωής..

Σοκαριστική και ακραία πτήση προς Τζακάρτα: 31 τραυματίες