in ,

Γιατί το κρέας πρέπει να καταργηθεί ως τροφή

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πριν κρίνετε διαβάστε το όλο.

Η βρώση κρέατος είναι μια ζημιογόνα συνήθεια που καταστρέφει στην κυριολεξία τον οργανισμό και το πνεύμα.

Λανθασμένα πιστεύουμε πως το κρέας είναι υγιεινό και δυναμωτικό, μολύνει το αίμα μας και μετατρέπει το σώμα σε ένα βούρκο δημιουργώντας ένα πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθούν και να αναπτυχθούν ασθένειες. Δεν είναι τυχαίο που οι υπεραιωνόβιοι έχουν σαν κοινό το ότι δεν τρώνε κρέας, όπως και αυτοί που δεν τρώνε κρέας δεν παθαίνουν καρκίνους. Το κρέας επηρεάζει τον χαρακτήρα του ανθρώπου τον κάνει πιο θυμώδη,επιθετικό,καταθλιπτικό,απερίσκεπτο απότομο,ακραίο ή υπερβολικό ανάλογα τον χαρακτήρα. Ενώ αυτός που δεν τρώει είναι ήπιος στην συμπεριφορά του και πράος στις ορμές του και στις διαθέσεις του, οι περισσότεροι χορτοφάγοι δεν έχουν διανοητικές διαταραχές.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

*Στο Γαλλικό περιοδικό Presse Medicale 8 Μαρτιου του 1913 παρατήρησαν στους Έλληνες. Ότι η νάρκωση η αποθεραπεία και η επούλωση των πληγών γίνονταν πολύ πιο γρήγορα από ότι ήταν το φυσιολογικό,το είδαν σε Έλληνες στρατιώτες στον 1 παγκόσμιο πόλεμο. Δεν ήταν τα γονίδια ήταν γιατί δεν έτρωγαν κρέας,επειδή προφανώς δεν είχαν αυτή την δυνατότητα.Το κρέας μειώνει την ταχύτητα και την δραστικότητα της αυτοθεραπείας.

*Στις εποχές των παγκόσμιων πολέμων δεν υπήρχε κρέας,όλοι έτρωγαν λαχανικά και καρπούς, σε αυτές τις εποχές δεν υπήρχαν ασθένειες που να αφορά το συκώτι την χολή τα νεφρά.

*Στα έργα του ο Lucas Bouchard Pascal εξηγεί πως οι νεφρίτιδες, ηπατικά, καρδιολογικά προβλήματα έλκη, σκωληκοειδίτιδα οφείλωντε στο κρέας.

*Το 1914 το κρέας στην Σμύρνη της Μικράς Ασίας είχε εξαλειφθεί λόγο του πολέμου. Όσοι είχαν προβλήματα με το στομάχι και το συκώτι είχαν γίνει καλά και δεν υπήρχε κρούσμα σκωληκοειδίτιδας. Εκείνη την εποχή η ισπανική γρίπη είχε θερίσει όλη την Ευρώπη αλλά όχι τους Έλληνες στην Σμύρνη, αυτούς τους αποδεκάτισε κατά μεγάλο βαθμό ένα κρούσμα χολέρας όταν ήταν κρεατοφάγοι.

Τα σαρκοφάγα ζώα,έχουν πολύ πιο ισχυρά οξέα,και έχουν 3 φορές μικρότερα έντερα σε μάκρος για να αποβάλλεται πολύ γρήγορα η σάπια τροφή,επίσης παράγουν πολύ αμμωνία για να μην βλάπτονται από το κρέας αν αυτό γίνονταν στον άνθρωπο θα πέθαινε. Τα σαρκοφάγα ζουν λιγότερο σε σύγκριση με τα φυτοφάγα.Τα οικόσιτα σαρκοφάγα έχουν ανάγκη από συμπληρώματα και βιταμίνες ενώ τα φυτοφάγα όχι.

O κόσμος νομίζει ότι το κρέας δίνει δύναμη,ενώ είναι ψέμα.Το ότι νομίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Το κρέας δημιουργεί στην αρχή μια ευεξία η οποία ακολουθείτε από κατάπτωση.

* Oι πυραμίδες φτιάχτηκαν από ανθρώπους που έτρωγαν σκόρδο,μαύρο ψωμί και κρεμμύδι,το γνώριζαν αυτό οι αρχαίοι Αιγύπτιοι,ήθελαν ακούραστους και δυνατούς τους σκλάβους ενάντια στην κούραση και τις ασθένειες.

*Τα σαρκοφάγα είναι δυνατά σε σύντομες μάχες και εξασθενούν πολύ γρήγορα δείτε την τσίτα και την γαζέλα. Ένα λιοντάρι είναι πιο δυνατό από ένα γαϊδούρι, όμως το λιοντάρι δεν θα άντεχε να σέρνει μια ολόκληρη μέρα ένα κάρο. Τα περιστέρια μπορούν να πετούν ακατάπαυστα με ταχύτητα 50 χιλιόμετρα την ώρα διανύοντας μια απόσταση 1000 χιλιομέτρων χωρίς διάλειμμα, ο αετός και το γεράκι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

* ΌΤΑΝ δεν τρως κρέας έχεις αντοχή, οι βυζαντινοί στρατιώτες το γνώριζαν αυτό και νήστευαν πριν τις μάχες και πάντα νικούσαν, όταν άλλαξαν το διατροφολόγιο τους οι νίκες τους μειώθηκαν πολύ.

*Ένας άνθρωπος για να είναι κουρασμένος δεν χρειάζεται να κοπιάζει σωματικά η πνευματικά,αρκεί μονάχα να έχει κουρασμένα όργανα η απότομες ορμονικές αυξομειώσεις. Με το κρέας το ουρικό οξύ φτάνει στα ύψη έτσι τα νεφρά υπερλειτουργούν,έτσι φθείρονται και χαλάνε πριν την ώρα τους. Μπορεί κάποιος να είναι 25 χρονών και να έχει τα νεφρά που έχει ένας 50 χρονών. To υψηλό ουρικό οξύ αυξάνει την τριχόπτωση,την εμφάνιση αρθριτικών, και του έρπη. Με το ουρικό οξύ το ph του αίματος και των υγρών μας,πέφτει και γίνεται όξινο,έτσι ο οργανισμός δαπανά όση ενέργεια μπορεί να δώσει για να το ξανακάνει το ph αλκαλικό, δαπανά τόση πολύ ενέργεια που μετά το φαγητό θέλει ο άνθρωπος να κοιμηθεί η να ξεκουραστεί,ενώ κανονικά θα έπρεπε να νιώθει πιο ενεργός. To κρέας έχει μέσα πτωμαΐνη, τοξίνες,περιπτώματα που δηλητηριάζουν και αποδυναμώνουν τον οργανισμό,οι χρόνιοι κρεατοφάγοι παρουσιάζουν επιπλοκές μετά από εγχειρήσεις και σοβαρές λοιμώξεις,δεν αφήνει τον οργανισμό να θεραπευτεί τον οπισθοδρομεί. Το κρέας αποδυναμώνει και δημιουργεί προβλήματα που δεν ανακαλύπτονται με τις τωρινές εξετάσεις. Ο οργανισμός αντιδρά για την αφύσικη διατροφή μας.Το αίμα μας όταν έχει τοξίνες μπλοκάρει τον οργανισμό μας.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

*Διοξίνες PCBs και ισομερές TCDD είναι πολύ ισχυρά δηλητήρια που αποθηκεύονται στο λίπος του κρέατος δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στο μεταβολισμό και αυξάνοντας την ταχύτητα εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων το ίδιο ισχύει και για τα ψάρια των ιχθυοτροφιών σε μικρότερο όμως βαθμό. Τα ζώα δεν κινούνται και έτσι έχουν πολύ λίπος στην σάρκα τους.

*Escherichia coli είναι εντεροτοξικογόνο βακτηρίδιο που δημιουργεί εντερικές διαταραχές όπως διάρροιες και εμετούς.

*Clostridium perfringens παράγεται στο κρέας εάν δεν καταψυχθεί εγκαίρως, αυτό αυξάνει τις λοιμώξεις και της διατηρεί,έτσι σε μια επέμβαση μπορεί να προκληθεί επιπλοκή από λοίμωξη που θα μπορούσε ακόμα και να σκότωνε.

*Listeria monocytogens στους αδύναμους οργανισμούς, π,χ, παιδεία και ηλικιωμένους προκαλεί μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα, ακόμα και σηψαιμία, είναι τραγικό που δίνουν σε νοσοκομεία κρέατα.

*Trichinella spiralis, υπάρχει στα μισοψημένα και ωμά κρέατα και στα λουκάνικα που βάζουν βρώμικα αλεσμένα τμήματα γουρουνιών, και προκαλεί ασθένειες όπως τριχίνωση. Είναι ασθένεια που την παθαίνουν συνήθως οι Άγγλοι οι Γάλλοι οι Ιάπωνες που τρώνε ωμά η μισοψημένα κρέατα. Επίσης στις εγκυμονούσες γυναίκες το παιδί μπορεί να γεννηθεί με ψυχοκινητικές διαταραχές(τικ), μικροκεφαλία, υδροκεφαλία και να αντιμετωπίζει προβλήματα με το συκώτι μετέπειτα στην ζωή του.

* Τα κρέατα έχουν νιτρώδη άλατα τα οποία καταστρέφουν το DNA και τα κύτταρα του παγκρέατος που παράγουν ινσουλίνη, αυξάνοντας κατά πολύ τον διαβήτη. Στο ψημένο κρέας δημιουργούνται ετεροκυκλικές αμίνες η οποίες προκαλούν καρκίνο, μειώνεται αυτή η δράση όταν προστίθεται λεμόνι και ρίγανη.

*Στα κρέατα ρίχνουν γλουταμινικό μονονάτριο τοξική ουσία για τα όργανα για να έχει καλύτερη γεύση το κρέας, Ρίχνουν ακόμα και σκόνη από κοβάλτιο(ραδιενεργό) για να μην σαπίζει το κρέας όταν το μεταφέρουν από χώρα σε χώρα που οι αποστάσεις είναι μεγάλες.

*Πριν 100 χρόνια μια αγελάδα ζύγιζε 300 κιλά πλέον ζυγίζουν 600 κιλά ακόμα και 1000 κιλά,και ακόμα αυξάνουν το μέγεθος τους. Δίνουν στις αγελάδες μια βοηδές αυξητική ορμόνη rBGH και κάνουν συνδυασμούς και με IGF-1 φτάνοντας στο σημείο να παράγουν 50 ακόμα και 80 λίτρα γάλα την ημέρα. Ύστερα τις σκοτώνουν όταν πάψουν να παράγουν γάλα, όταν τρώμε αυτά τα κρέατα πολλαπλασιάζουν τα καρκινικά κύτταρα. Και μέσα σε όλο αυτό μαζί με με τις συνθετικές τροφές που δίνουν, για να μην πεθάνουν πριν την ώρα τους, δίνουν στα βοηδεί 5 φορές παραπάνω από όσο θα έπρεπε αντιβιοτικά.

*Τα κοτόπουλα πλέον μεγαλώνουν 3 φορές πιο γρήγορα με 3 φορές λιγότερη τροφή. Ζούν σε τόσο κλειστούς χώρους που δεν χωρούν να κάτσουν,τα πόδια τους η σπάνε από την απότομη αύξηση βάρους ή πρήζονται και γεμίζουν φλεγμονές και ρίχνουν φάρμακα για να μην πεθαίνουν στις τροφές τους,οι χώροι δεν αερίζονται καλά και η αμμωνία στον αέρα αυξάνεται επικίνδυνα, έτσι το κρέας τους γίνεται τοξικό. Οι άνθρωποι πολλές φορές πριν μπουν μέσα σε αυτούς τους χώρους φορούν μάσκες. Μετά την σφαγή τους κάνουν ενέσεις συνθετικών οιστρογόνων για να φαίνεται πιο παχύ το κρέας.Το βίντεο το έχουν σβήσει.

*Στους χοίρους φροντίζουν να διαμορφώνουν του χώρους έτσι ώστε να τρώνε και τα κόπρανα τους για να καθαρίζουν τους χώρους τους. Στα ζωοκομεία δίνουν σε όλα τα ζώα αναβολικές στερεοειδείς ουσίες,

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

*Το ζωικό λίπος κολλάει και φράζει τις φλέβες, έτσι δημιουργούνται στυτικά προβλήματα και δυσκολίες. Χώρος που θα πήγαινε το αίμα για την στύση είναι πιασμένο από το λίπος. Επίσης δημιουργούνται προβλήματα στα όργανα και στην καρδιά φτάνοντας στην καρδιακή ανακοπή, έμφραγμα και την αρτηριοσκλήρυνση.

*Τα 2/3 των ζώων πλέον έχουν καρκίνο ύστερα από όλη αυτή την διαχείριση. Είναι δυνατόν όταν άνθρωποι τρώνε τόσα καρκινικά κρέατα, να μην πάθουν καρκίνο; Το ποσοστό καρκίνου στους Ινδούς είναι σχεδόν ανύπαρκτο γιατί δεν τρώνε κρέας, όχι γιατί δεν στεναχωριούνται όπως λένε παντού στο κόσμο.

*Το κρέας δεν σε σκοτώνει γρήγορα γιατί συνδυάζετε και με άλλες τροφές. Το κρέας αφαιρεί θρεπτικά άλατα του οργανισμού για να παραχθούν τα ανάλογα οξέα ώστε να μπορέσει να μεταβοληθεί το κρέας.

*Το κρέας χτυπάει στον εγκέφαλο,του κάνει ζημιές. Η νόσος των τρελών αγελάδων η σπογγοειδής εγκεφαλοπάθεια-γίνεται ο εγκέφαλος σαν σπόγγος σαν σφουγγάρι-γεμίζει με τρύπες,έγινε επειδή για οικονομία έδιναν κρέας στις αγελάδες. Το κρέας τρώει σαν σαράκι την μυελίνη. Τα καλώδια έχουν μια πλαστική επικάλυψη για να μην δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα, έτσι και τα καλώδια των εγκεφαλικών συνάψεων και κυττάρων έχουν μια πλαστική επένδυση που λέγεται μυελίνη. Όταν αυτή φθαρεί έχουμε ας πούμε βραχυκυκλώματα στον εγκέφαλο, και έτσι έχουν παθήσεις όπως αλτσχάημερ, σκλήρυνση κατά πλάκας,και γενικά αρκετές νευρολογικές ζημιές. Έτσι αντί να έχουμε σοφούς ηλικιωμένους που να μπορούμε να επικοινωνήσουμε έχουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν ούτε με τον εαυτό τους. Η μυελίνη δεν αποκαθίσταται,αυτό τουλάχιστον λένε και διδάσκουν. Υπάρχει ένα συμπλήρωμα όμως που το κάνει είναι το lion’s mane της dxn. Και γίνεται η διατήρηση της όταν συνδυάζεται με συμπλήρωμα φολλικό οξύ με Β12

*Όταν φτιάχνουν σαλάμια, πάριζες, και λουκάνικα, αλέθουν ολόκληρο το ζώο,ακόμα και αν είναι μισοζωντανό. Αλέθονται και οι τρίχες και σε μικροσκοπικό επίπεδο είναι σαν σκλήθρες. Τα νεφρά σε μικροσκοπικό επίπεδο είναι σαν ένα πλέγμα ένα κουβάρι από αγγεία που δουλεύει σαν σήτα καθαρίζοντας το αίμα.Οι σκλήθρες η αλλιώς οι αλεσμένες τρίχες φράζουν και τραυματίζουν τα νεφρά. Προσέξτε ότι οι νεφροπαθείς είχαν τέτοια διατροφή, ή έπαιρναν φάρμακα χωρίς να πίνουν πολύ νερό.
Μέσα σε αυτά τα είδη κρεάτων τρώτε και κόπρανα!το ζώο όταν αλέθεται δεν τα έχει αποβάλει. Το ότι δεν πεθαίνεται οφείλετε στην ποσότητα που τρώτε και στα φάρμακα που έχουν βαλει.
Δείτε εδώ ένα βίντεο με αυτήν την διαδικασία. https://www.youtube.com/watch?v=lFPYSBubbI0&feature=youtu.be

*Τα ζώα δεν σφάζονται ακαριαία αλλά ταλαιπωρούνται και βασανίζονται με μεσαιωνικούς τρόπους, άνθρωποι που έχουν βιώσει ανάλογες συνθήκες η έστω συναισθηματικός,εξιστορούν ότι το στόμα τους αποκτά πικρή γεύση. Όταν τα θηλαστικά πλάσματα βασανίζονται σαν άμυνα εξαπολύουν δηλητήριο και τοξίνες που κυκλοφορούν στο αίμα και στα υγρά τους,κάνουν το ίδιο τους το σώμα τους δηλητηριώδη. Για αυτό και τα σαρκοφάγα ζουν λίγο,παρ’ όλο που έχουν πολύ ισχυρά οξέα και 3 φορές αναλογικώς μικρότερα έντερα σε μήκος ώστε να αποβάλλεται γρήγορα. Μια πολύ σύντομη γευση https://www.youtube.com/watch?v=rj5i9wmACx4

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

* O mahatma gandhi θεωρούνταν ένας ασήμαντος αδύνατος ξυπόλητος γέρος, κατάφερε να απελευθερώσει την Ινδία από τις Βρετανικές δυνάμεις μόνο με τις πνευματικές του δυνάμεις χωρίς να ξεκινήσει πόλεμο. Αρκετοί Ινδοί φτάνουν σε υψηλά πνευματικά επίπεδα αλλά και ψυχικά,έχουν λίγες ασθένειες και σχεδόν καθόλου καρκίνους, ο κοινός τους παρανομαστής είναι ότι δεν τρώνε κρέατα.

*Tα ταπεινά αισθήματα όπως άγχος,μεγαλομανία,αρπακτικότητα,συκοφαντία φθόνος είναι αποτελέσματα κρεατοφαγίας. Οι κρεατοφάγοι είναι πιο τραχύς πιο απότομοι στην συμπεριφορά, πιο ευερέθιστοι π,χ, θα θυμώσουν και θα αντιδράσουν άσχημα και αδικαιολόγητα αν χτυπήσει 2-3 φορές το τηλέφωνο η το κουδούνι.

*Έχουμε στην Ελλάδα στα 10.000.000 πληθυσμό 100.000 δηλωμένους ιατρικός ψυχοπαθής,και καταναλώνονται το χρόνο περίπου 11.000.000 αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά. Oι άνθρωποι έχουν γίνει τόσο νευρωτικοί. Ο κόσμος τριγυρνάει και κουβαλάει χάπια μαζί του για να είναι καλά.Δείτε στην Αμερική τι φοβία τι ανασφάλεια υπάρχει όλοι έχουν όπλα. Όλα αυτά είναι σημάδια παραλογισμού πράγματα που έλεγε ο Ιπποκράτης τον οποίο θυμούνται όποτε τους συμφέρει,έλεγε: Εισροή κρέατος εκροή πνεύματος,κατεργάζεται. Οι χορτοφάγοι δεν έχουν τέτοιες διανοητικές διαταραχές όπως άγχος μεγαλομανίες, παράξενες φοβίες,ανασφάλειες,συνεχές χαζές αποφάσεις και απερισκεψίες,πολλοί αρμόδιοι ρεζιλεύονται από τις κινήσεις τους ενώ δεν είναι χαζοί. Επιδρά αυτή η τροφή μέσα στο μυαλό. Παρατηρήστε ότι οι φαντασιόπληκτοι,οι ψευδομανείς, οι πολύ επιθετικοί οι πολύ ισχυρογνώμονες είναι κρεατοφάγοι, Το κρέας επιδρά πάνω στο πνεύμα.

*Στο βιβλίο Ψυχολογία των όχλων του Gustave Le bon στα αγγλικά The Crowd: Α study of the popular mind, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες διαφορές από έκδοση σε έκδοση. Εξηγείτε σε αυτό το βιβλίο πως το κρέας επιδρά στην μάζα. Στο βιβλίο ο τέλειος τρόπος διαίτης της Anne Kingsford αναφέρει πως ο άνθρωπος γίνεται παράλογος με το κρέας, το βιβλίο είναι σπάνιο επειδή είναι πολύ παλιό. Μέσα σε διάφορες παρόμοιες μελέτες αναφέρετε και ένα πείραμα, έδιναν σε αρκούδα επί 4 ημέρες μόνο λαχανικά και φρούτα και άρχισε να γίνεται ήρεμη και ήσυχη και ήταν δεκτική στα χάδια, μετά τις έδιναν συνέχεια κρέας,μόνο κρέας ήταν άγρια δεν μπορούσαν ούτε να την πλησιάσουν.Μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε τέτοια πειράματα σε ζώα.

*Μόνο η Αμερική για ”ψυχιατρικές” ασθένειες όπως πολύ άγχος,μανίες, φοβίες, βγάζει 336$ δις τον χρόνο από 10 είδη φαρμάκων μόνο, που δίνουν στους ανθρώπους για να είναι ”φυσιολογικοί”

Πολλοί λένε ότι δεν είναι το κρέας που επηρεάζει τον άνθρωπο αλλά ο διάβολος. Σε αυτούς που πιστεύουν: O διάβολος δρα ως εξής. Απλά ”σπρώχνει”, δεν πολεμάει,βλέπει την κλήση κάποιου και του αυξάνει τους λογισμούς και την επιθυμία. Δεν πάει κόντρα απλά οξύνει. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο, τα άλλα τα κάνει από μόνος του ο άνθρωπος. Ένας νευρωτικός ευερέθιστος άνθρωπος είναι ένα το αγαπημένο του παιχνιδάκι.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΩΦΕΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

1)Η βιταμίνη Β12: βρίσκεται κυρίως μόνο στα ζωικά κρέατα,η έλλειψη Β12 μπορεί να προκαλέσει σύντομες αναπνοές,προβλήματα στην παραγωγή αιμοσφαιρίων,απώλεια μνήμης ακόμα και προβλήματα όρασης. Η πολύ ζωική πρωτεΐνη φθείρει τα τοιχώματα του στομαχιού επειδή είναι συχνά όξινη έτσι δημιουργείτε μια ουσία που εμποδίζει την απορρόφηση της Β12. Τα αντιβιωτικά καταστρέφουν την Β12. Το συκώτι μπορεί να αποθηκεύσει Β12 για 20 χρόνια. Το σάλιο μας παράγει την Β12 όταν έχει ph7.34 και ΔΕΝ πίνουμε καφέ αλκοόλ και όξινες χημικές ουσίες η τροφές ,όταν δεν καπνίζουμε και όταν δεν τρώμε κρέας. Ρετζούβελακ-google it.Τέλος Β12 μπορεί να πάρει κάποιος και σε συμπλήρωμα.

2)Σίδηρος: εκτός από τα κρέατα βρίσκεται πολύς στις σταφίδες,φακές,μελάσα,μπρόκολο και θαλασσινά και αυξάνεται η αφομοίωση της όταν συνδυάζεται με τροφές που έχουν βιταμίνη C.

3)Πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας: Η πρωτεΐνη αποτελείτε απο αμινοξέα,τα είδη αμινοξέων και η ποσότητα τους ορίζει και το πόσο δυνατή είναι μια πρωτεΐνη για την μυική μας σύνθεση.Των ζώων είναι οι καλύτερες, το όφελος το παίρνουμε ύπο την προϋπόθεση ότι γυμναζόμαστε σκληρά. Μια εναλλακτική λύση είναι να κάνεις συνδυασμούς π,χ, όσπρια με δημητριακά, φακές με ρύζι, ρεβύθια με πατάτα,φασόλια με σιτάρι. Δείτε ότι όσοι δεν το πιστεύουν έχουν άποψη χωρίς να έχουν γνώση.

Επίσης πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας υπάρχει στα μαλάκια, γαρίδες και ψάρια. Ως αθλητής δύναμης και πρώην φανατικός κρεατοφάγος μπορώ να πω ότι είδα μια μικρή πτώση στη δύναμη και αξιοσημείωτη αύξηση αντοχής και από μυικής πλευράς εμφανισιακά έχασα λίγο όγκο”μάζεψα”,την δύναμη που έχασα την ξανά απέκτησα σιγά σιγά.

*Όσοι θέλουν να μην τρώνε ούτε ψάρια πηγή για ωμέγα-3 είναι το λινολεϊκο οξύ.

ΗΘΙΚΗ

Τα κρέατα είναι πτώματα, πρέπει να καταλήγουν στα νεκροταφεία και όχι στα στομάχια μας. Οι αρχαίοι σοφοί απέρριπταν και κατηγορούσαν την κρεατοφαγία.

*Ο Πυθαγόρας απαγόρευε το κρέας στους μαθητές του λέγοντας ότι είναι ανήθικο και βλαβερό.

*Ο Πλάτων δίδασκε ότι είναι οικτρή πράξη η κρεατοφαγία και το σφάξιμο.

*Ο Πλούταρχος δίδασκε ότι το κρέας και το αλκοόλ μας κάνουν ασθενείς και αδύναμους ενώ η αποχή μας δυναμώνει στο ήθος στα όργανα και την υγεία μας.

*Ο Χρύσιππος έλεγε αν τα ζώα φτιάχτηκαν για να τα τρώει ο άνθρωπος τότε οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να τους τρώνε οι τίγρης.
Οι πρώτοι διαμορφωτές θρησκειών όπως ο Βούδας και ο Χριστός ήταν προσπάθησαν να περιορίσουν την κρεατοφαγία με νηστείες.

* Ο Νεύτων,o Thomas Edison, o leonardo da vinci είναι από τους διάφορους σπουδαίους και σοφούς ανθρώπους που καταδίκαζαν την κρεατοφαγία

*Μόνο το 20% των φυσικών ζωοτροφών π,χ, σιτάρι, φύτρα, καλαμπόκι φτάνει για να τρέφει όλους τους ανθρώπους που πεινούν. Αυτό όμως θα σήμαινε -20% κέρδος σε $. Αν δεν αγοράζαμε κρέατα ή μειώναμε τις αγορές μας όλες αυτές οι τροφές θα στέλνονταν στους φτωχούς αλλιώς θα σάπιζαν.

*Η ηθική των ανθρώπων έχει γίνει τόσο επιλεκτική που είναι πλέον παράλογη,δέχονται τον βασανισμό και τον μεσαιωνικό βίο των ζώων στα σφαγεία αλλά σε άλλα ζώα όπως σε σκύλους η χάμστερ αν γίνεται το ίδιο σοκάρονται και τρελαίνονται.

* Φουαγκρά,άλλη μια διεστραμμένη πράξη των ανθρώπων,παχαίνουν πάπιες ταΐζοντας τις μονίμως ακινητοποιημένες, το συκώτι τους πρήζεται και αρρωσταίνει αυτό οι άνθρωποι το τρώνε και το ακριβοπληρώνουν. Καθώς το βγάζουν μερικές πάπιες είναι ακόμα ζωντανές.

*Το πάσχα είναι μια θρησκευτική γιορτή όπου ήρθε ένας Θεάνθρωπος να διδάξει ανθρωπιά,τον βασάνιζαν τον σταύρωσαν και αυτός ήρθε ενώ τα γνώριζε όλα αυτά με σκοπό οι άνθρωποι να σώζονται. Ισχύει η δεν ισχύει αυτό, οι άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό,στις μεσογειακές χώρες κυρίως και όχι μόνο,σφάζουν κατά 1000αδες τα καλόβουλα ζώα πηγαίνετε σε ένα σφαγείο και δείτε μέχρι την τελευταία πνοή τους πόσο έντρομα είναι ,δείτε τι βιώνουν. Τα νεκρά ζώα ύστερα τα σουβλίζουν, ψήνουν τα έντερα(κοκορέτσι) τους βράζουν τα όργανα τους για να γιορτάσουν,χορεύοντας και γλεντώντας γύρω από τα πτώματα των ψημένων ζώον. Πόσο ήθος να έχει μια τέτοια πράξη; Να γιορτάζεται η ζωή, η ανάσταση, η υποσχόμενη αθανασία με τον θάνατο τόσων φιλήσυχων αθώων κατώτερων πλασμάτων; και να διασκεδάζουμε για αυτό.

Είναι ένα Εβραϊκό έθιμο που έχει εξαπλωθεί και πρέπει να εκλείψει όπως και κάθε έθιμο που δεν τιμά τον άνθρωπο και την ζωή.

*Για τους βάρβαρους που σφάζουν επίτηδες άγρια και βάναυσα με σκοπό την ικανοποίηση η την εκτόνωση τους,ας θυμούνται: O Θεός βλέπει πως φερόμαστε στα κατώτερα είδη και αποδίδει αναλόγως… Κάθε πραγματική μετάνοια είναι άμεσα αποδεχτή.

*Κλείνοντας είναι λυπηρό και κατάντια δίκαιοι και τίμιοι άνθρωποι να έχουν τέτοιες επιχειρήσεις, καλό θα ήταν να άνοιγαν άλλου είδους επιχειρήσεις.

ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

Θα ακουστεί τρελό αλλά στο μέλλον θα θεωρείτε κάτι αυτονόητο. Μέσα στο αίμα μας υπάρχει ένα είδος νανο-κρυστάλλων όπου αποθηκεύει το συμπιεσμένο φως των φυσικών τροφών. Οι κρυσταλλικές δομές αποθηκεύουν ενέργεια αλλά και την μετατρέπουν σε άλλης μορφής ενέργειας.Το κρέας τους θολώνει-βρομίζει και εκπέμπουν αρνητική ενέργεια. Πριν από κάθε ιερή τελετή η μύηση απαιτείται νηστεία κάποιων ημερών για να καθαρίσουμε. Αλήθεια από τι να καθαρίσουμε;αφού μπάνιο έχουμε κάνει,χωνέψαμε και αφοδεύσαμε, οπότε γιατί η νηστεία; Tι ακριβώς πρέπει να καθαρθεί;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ:Το ηλιακό φως περιέχει 1)αιθερική ενέργεια στην πιο καθαρή-θετική υπόσταση που γίνεται, 2)Θείο πυρ(ενέργεια) ή αλλιώς κουνταλίνι 3)Όλα τα γνωστά είδη ακτινοβολίας ,ηλεκτρομαγνητισμό κτλ 4)κάποιες άλλες ακτινοβολίες που επηρεάζουν τα ανώτερα πνευματικά μας σώματα. Η δημιουργία είναι πολυδιάστατη και κάθε υπόσταση της χρειάζεται την ανάλογη τροφή-ενέργεια αλλιώς υπολειτουργεί αυτό το κομμάτι της.

Οι κρυσταλλικές δομές των υγρών των φρούτων,βοτάνων,λαχανικών και των σπόρων έχουν πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες,δηλαδή αποθηκεύουν μια μορφή ενέργειας και την μετασχηματίζουν σε μια άλλη,είναι ένα είδος μετασχηματιστή.Τα προϊόντα της φύσης μας δίνουν αυτές τις μορφές ενεργειών. Αποφύγετε τις πολυβιταμίνες και τρώτε τα προϊόντα της φύσης. Η ενέργεια των ανδροειδή ρομπότ στο μέλλον αυτή θα είναι(απομίμηση του αίματος μας) στο αίμα τους θα υπάρχουν νανοκρύσταλλοι με πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες που θα παράγουν ενέργεια όσο θα κινούνται μέσω της κίνησης του τεχνητού αίματος από την ρομποτική καρδιά. Ρομπότ που θα κάνουν τις δουλειές μας και εμείς θα έχουμε χρόνο άπλετο να ασχολούμαστε με το πνεύμα και την διασκέδαση.

Φανταστείτε ότι σας σφάζουν όπως τα ζώα,αναλογιστείτε τι αγανάκτηση,κατάρα,μίσος φόβο ,τρόμο,εκδίκηση,και πόνο,θα εξέπαπτε; και πως αυτό θα χαράζονταν στην υλική υπόσταση-σάρκα σας. Πόσο ωφέλιμος ως τροφή θα ήσασταν; Κάντε τον κόπο και επισκεφτείτε ένα σφαγείο και δείτε τι βιώνουν τα ζώα.

Σε όλες τις σημερινές μυστικιστικές σχολές απαγορεύεται όλοι μαζί και οι μαθητές να καταναλώνουν κρέας η αλκοόλ, ακόμα και ζάχαρη.

ΤΙΜΩΡΙΑ ή ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ

Στα Ορφικά κείμενα απαγορεύουν οποιαδήποτε θανάτωση ζώου,γιατί το κρέας είναι βρώμικη τροφή και οι ψυχές των ζώων θα τιμωρήσουν όσους τα σκοτώνουν. Βλέπουμε ότι σήμερα οι άνθρωποι παθαίνουν καρκίνο και έχουν τόσα πολλά προβλήματα υγείας θα μπορούσαμε να πούμε πως φαίνεται σαν να παίρνουν εκδίκηση τα ζώα. Γινόμαστε οι τάφοι των ζώων. Όσο αθώα είναι τα ζώα άλλο τόσο αθώοι είναι και οι περισσότεροι άνθρωποι που τρώνε κρέατα συνεχώς χωρίς να γνωρίζουν τι τρώνε. Όποιος γνωρίζει και τρώει δεν είναι αθώος.

Η φύση, μας δίνει πολλά και πολύ ωραία πράγματα δεν χρειάζεται να τρώμε ζώα. Ας μην μετατρέπουμε το στομάχι μας σε ένα βούρκο πτωμάτων.

*Η ζωή φέρνει ισορροπία δηλαδή ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ έτσι μας έδωσε ένα σώμα όπου το DNA για να διορθωθεί θέλει 2 μήνες, το δέρμα 1 μήνα η επίστρωση στομαχιού 5 ημέρες το αίμα 4 μήνες, ο εγκέφαλος 1 χρόνο,ο σκελετός 3 μήνες.

*Η ΤΙΜΩΡΙΑ, ας πούμε ότι είναι μια δίκαιη επιστροφή των πράξεων μας, είναι δράση αντίδραση.Αν δεν μαθαίνουμε τότε παθαίνουμε για να μάθουμε,είναι μια μορφή εκπαιδευτικής τιμωρίας. Το κρέας κάνει ευπαθεί τον άνθρωπο και του προκαλεί πρόωρα και άρρωστα γεράματα.Η βρώση κρέατος είναι κάτι αφύσικο. Πάντα υπάρχει χρόνος για να αλλάξουμε.

*ΔΕΝ είναι τιμωρία η δικαιοσύνη,είναι φυσικό επακόλουθο το εξής:Πολλά κακά συμβαίνουν στο κόσμο και μεγάλο μέρος όλων αυτών ευθύνεται στον συνεχές βασανισμό δισεκατομμυρίων ζώων, οι ψυχικοί κραδασμοί και οι χαμηλές συχνότητες που εκπέμπονται από τους ψυχικούς και τους σωματικούς πόνους των ζώων δημιουργούν το ευνοϊκό έδαφος για τις σκοτεινές δυνάμεις, να παίζουν με τα νήματα της ζωής,να δημιουργείτε και να εξαπλώνεται πολύ εύκολα το κακό,πολέμους συμφορές, δυστυχία και άλλα πολλά.Φταίει και η κακομεταχείριση των ανθρώπων μεταξύ τους,αλλά πλέον το θέμα με τα ζώα έχει πάρει τρομακτική έκταση. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το πλέγμα της Γης και τα μορφογεννητικά πεδία (google it),όποιος τα ελέγξει γίνεται κυρίαρχος της Γης. Ο κόσμος δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε η ξέρουμε.Ο κάθε άνθρωπος φέρνει μια ευθύνη που του αναλογεί όταν γνωρίζει την αλήθεια. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, από αυτό μπορεί να εξαρτηθούν πολλά, όλα είναι αλληλένδετα. Κανένας ανώτερος πολιτισμός δεν θα έρθει σε επικοινωνία με την ανθρωπότητα μαζικά, εάν πρώτα δεν αποκτήσει ήθος η μάζα.

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

*Η χρησιμότητα των ζώων, φτιάχνουμε δέρματα,συμπληρώματα και φάρμακα, γίνονται μελέτες και πειράματα που έχουν προχωρήσει την ανθρωπότητα,τον έχουν προστατεύσει σώσει βοηθήσει και στηρίξει. Τα ζώα έχουν γίνει το δεξί χέρι του ανθρώπου.

*Σκοπός μας ως φιλοξενούμενοι σε αυτή την ζωή και αυτόν τον πλανήτη είναι να εκμεταλλευόμαστε τα ζώα με γνώμονα την επιβίωση και την εξέλιξη μας ενώ παράλληλα να δείχνουμε σεβασμό,απέναντι στα ζώα και να μην τα κακομεταχειριζόμαστε η βασανίζουμε. Για να σταματήσει αυτό χρειάζεται να γίνει ενημέρωση να δει ο κόσμος όλη την εικόνα όχι μόνο κομμάτια της αλήθειας, να μάθει για το αντίκτυπο στην υγεία του στο πνεύμα του στον κόσμο και στην φύση. Δεν χρειάζονται ανόητες διαδηλώσεις γιατί είναι απλά άκαρπες.

Οι άνθρωποι έχουν αποευαισθητοποιηθεί με τόση βια,την έχουν συνηθίσει και μάλιστα πολλοί είναι εθισμένοι,έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες, π,χ, ο δυτικός κόσμος σοκάρετε με ένα κεφάλι σκύλου σε μια κρεαταγορά ενώ με μιας αγελάδας δεν τρέχει τίποτα. Όποτε εσείς που ενημερώνετε μην στηρίζεστε τις ελπίδες σας μόνο με το να δείχνετε την κακοποίηση των ζώων.

Μειώστε την κατανάλωση ζωικών αυξήστε την κατανάλωση φυτικών προϊόντων και οι εταιρίες θα συμμορφωθούν,αυτό γίνεται όταν η μάζα παίρνει μορφή, όταν είναι πλήρως ενημερωμένη. Μερικοί θα πουν είστε τρελοί θα γίνουμε χορτοφάγοι; ναι γιατί όχι, τι ακριβώς έχεις να χάσεις; Tα υγιεινά κρέατα; η τα προϊόντα από τα ντοπαρισμένα ζώα. Δοκίμασε για μερικούς μήνες. Κάθε αρχή και δύσκολη, κανείς δεν βλαπτικέ από μια τέτοια δοκιμή, κάθε τι καινούργιο και διαφορετικό είναι και κατακριτέο.

TO OΦΕΛΩΣ ΜΑΣ;;;

Χωρίς τα κρέατα και ακόμα και χωρίς τα προϊόντα τους γινόμαστε:Ποιο ενεργοί σεξουαλικός με καλύτερες επιδόσεις, καλύτερη ψυχολογία, παραπάνω σωματική και πνευματική αντοχή, ένα μυαλό σε εγρήγορση, ορθότερη κρίση, αυξημένη διαύγεια δημιουργικότητα και λόγο, συναισθηματική σταθερότητα, υγείες μακροβιότητα.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Σε έναν κόσμο που δεν είναι αθώος το να μην ερευνάς, σε καθιστά αυτόματα και θύμα. Οι επιστήμονες και ιερείς δεν διαφωτίζουν τον κόσμο. Την αλήθεια την βρίσκεις όταν οι προκαταλήψεις και οι απόψεις σου δεν σε εμποδίζουν να μελετήσεις.Μην καταντάτε το στομάχι σας νεκροταφείο ζώων. Oι αρμόδιες υπηρεσίες, οι κτηνίατροι, οι δημοσιογράφοι, οι κρεατο-επιχειρηματίες πρέπει να σταματήσουν να παίζουν σκάκι παίζοντας με την υγεία του κόσμου για το αν το τάδε μολυσμένο κρέας κάνει να το δώσω και αν ναι πόσο θα με συμφέρει και πόση ζημία θα έκανε αν κυκλοφορήσει η αν δεν μιλήσω. Δελφικό παράγγελμα 124, ΠΛΟΥΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ=να πλουτίζεις με δίκαιους τρόπους.

Η τροφή είναι το φάρμακο μας που σημαίνει ότι το φάρμακο μας είναι το φαγητό μας. Ότι ασθένεια και αν έχετε σταματήστε την κρεατοφαγία και δείτε την διαφορά, θα ζείτε και πιο θετικά από πλευράς ψυχολογίας.Όχι μόνο να μην τρώτε κρέατα αλλά να τρώτε και λίγο και θα διαπιστώσετε την διαφορά. Θα έχετε υγεία χαρά και ευτυχία πράγματα που ένας άρρωστος δεν τα έχει. Αποφύγετε τα ψάρια του ιχθυοτροφείου,επικεντρωθείτε πιο πολύ στα μαλάκια και οστρακοειδή.

Τα φάρμακα επικαλύπτουν το πρόβλημα, και ξαφνικά και απρόοπτα εμφανίζετε από το πουθενά η ασθένεια.

Το επιστημονικό και ιατρικό κατεστημένο, βοηθάει το οικονομικό κατεστημένο και το ανάποδο. Θέλω να πω πως μην περιμένετε να ακούσετε κάποια μεγάλη αλήθεια από την τηλεόραση η τα περιοδικά η τους περισσότερους γιατρούς.

Μην αγοράζετε κρέατα, μόνο και μόνο για το καλό του εαυτού σας.Αυτό που προτείνω είναι όχι στο κρέας ζώων πλην των ψαριών. Από πλευράς διατροφής δεν έχουμε ανάγκη τα ζώα. Υπάρχουν φυτικά γαλακτοκομικά και άλλες εναλλακτικές πολύ πιο ωφέλιμες και υγιεινές.

Δείτε το ντοκιμαντέρ Chew on This όσοι ενδιαφέρονται για τα την χορτοφαγία και την εμφάνιση τους και την σωματική τους διάπλαση

http://www.breakthroughthedocumentary.com/

και εδώ

http://rawveganlife.blogspot.gr/

πατήστε λέξεις κλειδιά και θα βρείτε πολλές πληροφορίες, ψαχτείτε σε ειδικά η μεγάλα βιβλιοπωλεία θα μάθετε τόσα πολλά που θα θυμώσετε και θα εκπλαγείτε για τα όσα δεν ξέρατε και δεν σας λένε.

Υπάρχουν 3 είδη χορτοφάγων, αυτοί που τρώνε ψάρια.αυτοί που τρώνε μόνο προϊόντα των ζώων και αυτοί που τρώνε μόνο από την φύση.

Αυτοί που τρώνε μόνο φυτικά δεν ξέρουν πως να τραφούν σωστά και έτσι έχουν λιποθυμίες αδυναμίες κ.α. και από εκεί έχει βγεί η φήμη ότι με την χορτοφαγία καταστρέφεσαι.

TEΛΟΣ

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΙΣ
Πλουτάρχου, Περί Σαρκοφαγίας

Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει.

Οι πνευματικοί άνθρωποι, ο νόμος της μη βίας και η χορτοφαγία.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

57 Comments

Leave a Reply
 1. Δεν είναι τυχαίο του ότι το Νοσοκομείο John Hopkins της Αμερικής , για την καταπολέμηση του καρκίνου μεταξύ αλλων απαγορεύει και το κρέας, διαβάστε εδώ http://ipokratiadiatrofi.blogspot.gr/2012/04/john-hopkins.html
  Βέβαια εγω που σας γραφω δεν ειμαι χορτοφάγος αλλα κανω μεγαλη προσπαθεια και αποφεύγω το κρεας οσο το δυνατον γινεται

 2. φρουτα και λαχανικά εχουν τοσα πολλα δηλητηρια που κανει το κρεας να μοιαζει ακρως υγιεινη τροφη….
  ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΉΤΗΡΙΑ

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΦΥΤΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΑΓΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

  ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΖΩΗ
  ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΡΕΑΣ
  ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ…..
  ΤΑ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
  ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ
  ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΒΕΤΖΙ

  Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΛΙΓΟ
  ΑΠ ΟΛΑ

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ

  ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ….

  • Ενώ τα χορταρικά που ταίζουν τα ζώα είναι Α' ποιότητας, ε???
   ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΡΑ ΚΡΕΑΣ ΤΑΪΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ!

  • ANTE NA ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΕΙΝΑΙ Θ Α Ν Α Τ Ο Σ
   ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ

   ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ
   ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ
   ΟΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

   ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ…..ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ….ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ
   ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ …..

   ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΖΩΗ

   ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ

   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

  • Εγώ ξέρω πως όταν νηστεύω, αιμορροΐδες ΤΕΛΟΣ!!!!!

   Μπορεί να μην έχει σχέση με το κρέας, δεν ξέρω….
   Την προσωπική μου εμπειρία γράφω.

  • Καλύτερα μεταλλαγμένο λαχανικό παρά βιολογικό κρέας. Μα τι λέω, δεν υπάρχει βιολογικό κρέας. Όσο σωστά ταϊσμένο να είναι το ζώο ακόμα και το πιο αγνό κρέας (π.χ. κουνέλι) είναι όξινο για το ανθρώπινο σώμα. Έχουμε κατά 99% ίδιο DNA με τους πιθήκους που είναι χορτοφάγοι. Όλα για τη γεύση γίνονται ακούστε που σας λέω, παλιά που έτρωγα κρέας και γαλακτοκομικά το έκανα για τη γεύση και όχι για πρωτεϊνες και άλλες δικαιολογίες. 3 χρόνια vegan και κάνω και βάρη, τι δεν καταλαβαίνετε???

 3. Το κρεας οντος δεν ειναι και το καλυτερο για τη διαθεση ειδικα αν φας το καταπετασμα.
  Εχω αραιωσει το κρεας (μονο κοτοπουλο) το τσαι το καφε.
  Τα αναψυκτικα τα εχω κοψει εδω και χρονια οινοπνευμα δε πινω κι αν πολυ σπανια.
  Τροω φρουτα φακες κτλπ.
  Η μονη μου αμαρτια η νουτελα και τα κεικ ειδικα τωρα στις γιορτες τα βλεπεις οπου κι αν πας.
  Και η πιτα με γυρο η σουβλακι ειναι αμαρτια μου αλλα οκ για την ωρα δεν εχω και την ευκαιρια για να φαω.

  Οντος καλυτερευει η διαθεση αν αραιωθει το κρεας και τα υπολοιπα που βλαπουν την υγεια αλλα δεν ηρεμει το πνευμα για να ηρεμησει το πνευμα παιζουν αλλοι παραγοντες ρολο κι οχι η διατροφη..

  Οσον αφορα το πασχα αυτο ειναι οντο ενα εβραικο εθιμο κι απορο γιατι το γιορταζουμε και στην Ελλαδα αφου στην ουσια θα επρεπε να γιορταζουμε την ανασταση του θεανθρωπου να τσουγκριζουμε τ αυγα μας κι ως εκει.
  Το σφαξιμο τ αρνιου και το σημαδεμα των σπιτιων με αιμα αρνιων καποιοι κανουν σταυρους νομιζοντας οτι ειναι χριστιανικο εθιμο ειναι ολα ομως εβραικο εθιμο και ειναι η εξοδος των εβραιων απο την αιγυπτο.
  Κουταμαρα μας σαν λαος να γιορταζουμε τα εβραικα τα εθιμα εγω παντος γιορταζω μονο την ανασταση αρνι εχω να φαω χρονια.

  Εννοειται λιγοτερο κρεας λιγοτερες αρρωστιες αλλα στην εποχη που ζουμε ολα θεωρουνται σχετικα ακομα και τα φρουτα δεν ειναι πια 100% σιγουρο οτι δεν εχουν μεσα φαρμακα.

  Αν εχεις δικο σου μερος και το καλλιεργεις ή ζεις στην υπαιθρο τοτε ναι τρως λιγο πιο υγιεινα..

  Ασωτος

 4. δούλεψε εσυ στην οικοδομή και μην τρως κρέας, φάε σκόρδο και μαύρο ψωμί να δούμε πως γίνεις

  • ΕΣΚΑΒΑ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΠΕΤΡΕΣ ΑΝΕΥ ΚΡΕΑΤΟΣ (ΤΟ ΄ΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ), ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΓΕΝΙΚΑ (ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ) ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ…. ΟΛΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο-Λ-Ο!

  • ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…
   ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ 70 ΑΡΙΔΕΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΥΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ, ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΤΕΣ 100% ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟ 70% ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΝΑ 70 ΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΡΕΑΤΑ)…

  • ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 7.38 ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΑ 2 ΑΤΟΜΑ 44 ΚΑΙ 42
   ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ
   Μ Ο Ν Ο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ

 5. Ειμαι χορτοφαγος εδω και 2 χρονια και νιωθω πιο υγειης,δεν αρρωσταινω πια.Δοκιμαστε αφοβα να βγαλετε το κρεας και ολα τα γαλακτοκομικα απο τη διατροφη σας.

  • ψευτη,φερε μας και μια γενικη αιματος να δουμε τον αιματοκριτη σου,που ολοι οι ..βετζι εχετε ανιαμια και δεν μπορειτε να σταθειτε στα ποδια σας…

  • ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ 5:24 ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ…

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΑΧΛΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ 80 ΥΓΙΗΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥΡΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.
   ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΠΡΙΤΖΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΙ.

 6. δεν διάβασα παρά μόνο τον τίτλο.. δεν χρειάζεται παραπάνω.. έχουμε κυνόδοντες τρώμε κρέας.. το ψημένο κρέας ήταν ο λόγος που αναπτύχθηκε ο εγκέφαλος του προϊστορικού ανθρώπου..

  • ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΩΜΗ ΣΑΡΚΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΟΦΗ…

  • Αστερι μου!!! Μαλλον απο πόλη είσαι γτ αλλιώς θα ειχες δει οτι τα κατσικια και τα προβατα εχουν πιο μεγαλους κοινοδοντες απο εσενα!!! 5 χρονια βιγκαν δουλευω και αντεχω πιο πολυ απο καποιον κρεατοφαγο 39 ετων και ριχνω και 4 στη σειρα αμα λαχη μιλαμε δλδ 2ωρο το λιγοτερο

  • Καλά εσυ ακομη στο παραμύθι του κυνοδοντα ζεις!!!σηκω… αλλαξαμε χιλιετία! !2 χρόνια βεγκαν και οι μυς μου ειναι πιο γραμμωμενοι απο ποτέ.. .για να μην αναφερω ανθεκτικοτητα στις ασθένειες και τα υπόλοιπα οφέλη

 7. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ 70 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΑΣ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΥΤΟΦΑΓΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

 8. Τις παραπανω βλακειες τις εγραψε 40αρα χορτοφαγεσα με εμμονη στα βιολογικα και καθε λογης μοδα(μαστιχες ,γκοτζιλα μπερι,αλατι ιμαλα'ι'ων,ιπποφαες μαυρα σκορδα κι ολες τις μοδοβλακειες που νεοκυκλοφορουν)εχουν ψυχωση με αυτες τις ανοητες θεωριες κι ολη η ζωη τους ειναι μια κολαση με βαση αυτα που πρεπει και δεν πρεπει.
  Το να στερουν απο τον εαυτο τους συστατικα που ειναι απαραιτητα ουτε πιο δραστηριους τους κανει ουτε υγειεστερους αλλα ουτε μακροβιοτερους και φυσικα και ''καλυτερους ανθρωπους'' ,γενικα ολο το αρθρο ειναι μεταφυσικο χαρμανι ηλιθιοτητας και ''μοδας'' που ακολουθουν οι ταχα ''εξυπνοι'' που ειναι ετοιμοι να φανε ακομη και κουτοχορτο!!!!
  ΝΙΚΟΣ

  • ΕΣΥ ΣΑΧΛΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΧΑΒΑΛΕ, ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ @ΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΥΡΤΣΑ. Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΩΦΑΓΙΑ (ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ) ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ…

  • ΣΑΧΛΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ!!!!;;;;;

   ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ;;;;;;;;

   ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!

   ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ!

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ "ΛΙΓΟΙ" Ν΄ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!!

  • Mην κανετε ετσι,χαλατε την ''ερευνα'' (σας κανει καλυτερους ανθρωπους η κουτοχορτοφαγια χα χα)παντως οσους κι οσες γνωριζω χορτοφαγους,βιολογοφαγους,στσφυλοθεραπευμενους μεχρι και κερασοθεραπευτεντες,βρωμανε απο την πεινα και τις ''αναθυμιασεις'' τα χνωτα τους!!!οσο για αντοχες….τρεμουν σαν τους γυφτους!!!
   Απο κλασιμο πως πατε???περδεστε συχνοτατα???Να ξερετε παντως πως η παραταση και η ποιοτητα ζωης δεν ειναι τοσο απλο θεμα,ξερω αρκετους κι αρκετες που ακολουθησαν τετοιες δια(σ)τροφες και ψοφησαν πριν την ωρα τους και φυσικα νηστικοι -ες και αυτοκαταπιεσμενοι…..
   Αληθεια ξερετε απο τι πεθανε ο Γ.Παισιος,βετζετεριαν δεν ηταν????
   ΝΙΚΟΣ

  • Π² γιατι δεν διαβασες Ο-Λ-Ο το αρθρο ???διαβασε την τελευταια παραγραφο,γραφει κατι για αδυναμιες….α μπα φημες!!!
   Ξερεις ο ορθοδοξος μοναχισμος με τη νηστεια και τη κουτοχορτοφαγια ''κατευναζει'' τις σεξουαλικες ορμες,βεβαια το αρθρο γραφει πως σε κανει σεξουλιαρη!!!!
   ΝΙΚΟΣ(ο πρακτωρας που πατενταρησε τον πατσα με σπιρουλινα!!!!)

  • ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ;;;

   ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΙ ΟΤΑΝ ΕΚΡΙΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

   ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΕΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ.

 9. δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς κεφτεδάκια ψάρια παστίτσιο και τόσα άλλα
  άντε να έλεγες αυτές τις θεωρίες στην εποχή της πείνας του πολέμου
  ήταν δηλαδή αχάριστοι οι πεινασμένοι της Αθήνας και δεν τους έφταναν τα χόρτα και θέλαν κρέας για να χορτάσουν;
  η αλήθεια είναι ότι σήμερα τα έχουν μετατρέψει σε χημικές βόμβες για το κέρδος τους
  οι ηγεσίες που νομοθετούν αυτά αυτοί οι καταραμένοι είναι το πρόβλημα μας

  • Εσυ στο αμαξι σου βαζεις λιγο πετρέλαιο λιγο σούπερ λιγο αμολυβη δλδ λιγο απο ολα για ισσοροπια. Συμφωνο οταν λες ισορροπία αλλα το να σκοτώνεις δεν μπορει να το κανεις με ισορροπία

 10. 1) Οι "κυνόδοντες" που έχουμε δεν είναι για κρέας, άλλα χορτοφάγα ζώα έχουν ακόμα μεγαλύτερους κυνόδοντες από εμάς. 2) Πολλοί αθλητές (από άρση βαρών έως υπερ-μαραθώνιους) βελτιώνουν τις επιδόσεις τους όταν σταματάνε την κατανάλωση ζωικών τροφών. 3) Η αποχή από τροφές ζωικής προέλευσης αντιστρέφει καρδιοπάθειες, διαβήτη τύπου ΙΙ και άλλες ασθένειες.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ (ΕΣΣΑΙΟΙ – ΨΑΧΤΕ ΤΟ). ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΑ…

 11. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΛΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ & ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ.
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΨΟΓΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΗΔΕΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ.

 12. ΟΠοιος δεν εχει ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ τη χορτοφαγια κατ αρχην ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ν α εκφερει γνωμη…….

  απλως δειχνει που βρισκεται το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ.

  Σαν να μας λεει καποιος δλδ οτι μπορει να εκφρασει γνωμη για το πως ειναι να εισαι ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΙΛΟΤΟΣ χωρις να το εχει κανει

  ΤΡΙΧΕΣ!!!!

  Αφου ειναι προφανες οτι 1)η γναθος ειναι ΠΛΗΡΩΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ
  2)οι κινησεις της ειναι ΜΟΝΟ χορτοφαγικες
  3)τα εντερα μας μας ειναι ΜΟΝΟ χορτοφαγου ζωου
  4) Οπως και τα οξεα που εκκρινει ο οργανισμος

  το θεμα εχει ξεκαθαρισει απο την επιστημονικη σκοπια….

  Αν καποιος απλως θελει να παραμενει τυφλος επιδη του ΕΙΠΑΝ
  η επειδη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ καλο ειναι πρωτα να ΓΝΩΡΙΣΕΙ με ΠΡΑΞΕΙΣ.

  ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οτι το 88% των ΕΛΛΗΝΩΝ στην πιο σημαντικη αποφαση της ζωης του
  το 2008 (ΤΗΝ ΨΗΦΟ),

  ΝΟΜΙΖΕ ΣΩΣΤΟ

  το πασοκ-νδ

  ΝΟΜΙΖΕ

  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ…..

  Και επειδη οι Ελληνες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ τι ειναι σωστο-λαθος
  αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η παιδεια της ΓΝΩΣΗΣ-ΕΡΕΥΝΑΣ-ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ μεσα τους,

  εξακολουθουν να ΝΟΜΙΖΟΥΝ

  ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥς ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…..

  οταν ομως ζητησεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…….

  98% του αρθρου ειναι σωστο…

  Τα ψαρια εχουν το χειροτερο θανατο απο ολα… ο τρομος τους και
  τα δηλητηρια του θανατου που εκκρινονται ειναι απιστευτα…..

  Ο λογος που η Β12 δεν λειπει απο χορτοφαγικους πληθυσμους παλιους και συγχρονους
  ειναι οτι η Β12 δεν εχει σχεση ουτε με το κρεας ουτε με τα λαχανικα

  παραγεται απο μικροοργανισμους οι οποιοι τρωγονται μαζι με το χωμα απο χορτοφαγα
  ζωα και εμεις ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι το εχουν τα χορτοφαγα ΖΩΑ…..

  γι'αυτο και σε χορτοφαγικους πλυθυσμους πολεων εχουν παρατηρηθει ελλειωεις Β12
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ των ΠΤΩΜΑΤΩΦΑΓΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ…

  Η υστερια της καθαριοτητας ΔΕΝ ειναι φυσικη στον ανθρωπινο οργανισμο

  Οι χορτοφαγικοι οργανισμοι που ειναι στην εξοχη κατα κανονα ΔΕΝ εχουν αυτα τα προβληματα (ασε που ειναι και ΚΤΗΝΟ τροφοι και συνηθως πινουν γαλα (οχι
  το καλο που μας δινουν εδω…το ΑΛΛΟ)

  Ας αναρωτηθει καποιος…απο τα εκατομμυρια μορφων ζωης του πλανητη
  ΠΟΣΑ ΤΡΩΝΕ ΠΤΩΜΑΤΑ???

  μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου αντε δυο χεριων (απο 8.000.000+ ειδη ζωων)
  (Γυπες κτλ) γνωστα και ως ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ της φυσης…

  δλδ εξειδικευμενα ζωα για να μην εξαπλωνονται οι ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ
  των πτωματων

  Πειτε σε εναν να σκεφτει ενα τετοιο ζωο και ΑΜΕΣΩΣ του ερχεται ΑΗΔΙΑ

  ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ την εχει ΜΕΣΑ του ο ανθρωπος…

  ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ (συμπεριλαμβανομενου και του ανθρωπου) ειναι

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ να τρωνε την τροφη ΖΩΝΤΑΝΗ

  ΔΙΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΝΑ Γ@@@@ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΑΙΡ!!!!!!

  ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ

  πρεπει να εχει η ΦΥΣΗ

  ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

  για να τρωνε ολα τα ζωα ΖΩΝΤΑΝΗ την τροφη τους….

  ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ

  ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ………………………

  Απο τα καλυτερα αρθρα που εχουν δημοσιευτει στο ιστολογιο………

  ΥΓ¨:καμια φορα, ΚΑΠΟΙΟΙ απο τη ΜΑΖΑ παιρνουν ως παραδειγμα
  εναν αποτυχημενο χορτοφαγο ο οποιος επαθε το ταδε η του συνεβη το ταδε

  1) Φυσικα κλεινουν για να διακαιολογησουν αυτο που ΝΟΜΙΖΟΥΝ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ) θα που οτι π@π@ρ@ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΘΗΚΕ. Δλδ , οπως οι γυναικουλες στα
  μεσημεριαναδικα, θα ακουσουν κατι και αμεσως θα το κανουν την ΘΕΣΦΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 13. (συνεχεια πο προηγουμενως λογω μεγεθους)

  Θα ακυρωσουν την μεγαλη πλειοψηφια (99%+) που εχουν πετυχει και φυσικα δεν θα εξετασουν (καθως δεν εχουν καμια γνωση) τους παραγοντες που οδηγησαν.
  Δεν θα παρατηρησουν π.χ. οτι ο ταδε χορτοφαγος εκανε π@π@ρες….
  η οτι δεν ετρωγε σωστα…η οτι ειχε ΗΔΗ χαμηλα επιπεδα Β12 απο την προηγουμενο
  ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΚΟ του βιο(?)
  η οτι ΔΕΝ ειναι ολοι οι μηχανικοι ΚΑΛΟΙ, ολοι οι ΠΙΛΟΤΟΙ καλοι, ολοι οι ΓΙΑΤΡΟΙ καλοι

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΧΑΙΝΕΙ
  ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ

  ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ….
  καποιες ομως πεφτουν….

  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ οχι αυτο με το οποιο ασχολουνται…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  μιλατε, ανταλλαξτε γνωσεις κατανοηστε, προσπαθησε, προχωρηστε,

  ΑΦΟΒΑ

  και θα ΔΕΙΤΕ

  με μετρο, με προσοχη, με ΑΓΑΠΗ, με προσπαθεια με ΓΝΩΣΗ, με ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ανακαλυπτουμε και κατι……..

  ΧΩΡΙΣ ΞΙΦΗ, χωρις δογματα (αυτο με την αναπτυξη του εγκεφαλου το ΠΑΡΑΜΥΘΙ
  καποια στιγμη ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ) χωρις αστεισμους και προκαταληψεις

  το συστημα θα κανει τα παντα για να ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ, να μην πειραματιστειτε
  να μην ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ….οτι σας λεει η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ μονο…απο κει θα ενημερωθειτε
  (ακομα και αυτη πηγε στον αγυριστο)

  ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥς ΕΙΔΙΚΟΥΣ…

  ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ……….οτι και αν κανετε η επιτυχια ειναι δικια σας…..
  η αποτυχια ειναι για να καταλαβετε τους παραγοντες που οδηγησαν εκει και να τους
  βελτιωσετε για να φτασετε στην επιτυχια…….

  • ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΕΥΓΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ,

   ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ! ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΩΜΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ.
   ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΛΕΜΕ: ΧΟΡΤΑΣΑ! ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΡΕΑΣΑ!!

 14. Πολυ σωστο το αρθρο.
  Παρατηρωντας οσους μιλησαν θα διακρινουμε (οπως σε ολα τα θεματα) 2 στρατοπεδα

  αυτους που υποστηριζουν τη χορτοφαγια και
  αυτους που ειναι αντιθετοι

  αυτοι που υποστηριζουν τη χορτοφαγια, βλεπουμε οτι μιλανε αφου το δοκιμασαν πανω στον ευατο τους, δηλαδη με εμπειρικη γνωση.

  αυτοι που ειναι αντιθετοι, μιλανε συνηθως με τη γνωμη των αλλων, τι ακουσαν, τι ειδαν
  κτλ.

  Αν καποιος παει για να παρει ενα διπλωμα οδηγησης αληθεια, τι δασκαλο θα επρεπε
  να προσλαβει?καποιον που ακουσε, καποιον πυ του ειπαν για οδηγηση η καποιον
  που ξερει και οδηγει (ασχετως πως οδηγει-ουτως η αλλως ο μαθητης δεν μπορει να κρινει τις γνωσεις του δασκαλου του αφου δεν τις γνωριζει!- ) καποια χρονια?

  Αν ειναι καποιος να παει για μια εγχειρηση, αληθεια,

  εμπιστευεται καποιον που ακουσε για ιατρικη η καποιον που την σπουδασε και την εφαρμοζει χρονια?εσεις ποιον αληθεια εμπιστευεστε?

  ειναι προφανες λοιπον οτι οσοι ακουσαν δεν εχουν καμια υπευθυνη γνωμη και δεν μπορουν οι αποψεις τους να τυχουν καποιας εγκυροτητας

  αυτο ειναι προφανες και σε ολους τους τομεις, ενω και οι αρχαιοι ελληνες αναζητουσαν τους πιο ικανους δασκαλους για την επιμορφωση των παιδιων τους (σε αντιθεση με σημερα που αναζητουμε τους πιο ακριβους δασκαλους)

  επομενως μονο ενας χορτοφαγος μπορει να μιλησει για αυτο το θεμα αφου το εχει γνωρισει
  (ο καθενας στο βαθμμο που το εχει ψαξει με τον εαυτο)

  ειναι αληθεια πολυ ευκολο να υποστηριζουμε τη μια η την αλλη αποψη κ του ασφαλους
  χωρις δηλαδη να εκτεθουμε στην πραγματικοτητα αυτης της αποψης

  ειναι ευκολο να δινουμε τη συμβουλη μας δημοσια θεωρωντας την, ην μοναδικη αληθεια
  που υπαρχει, και προσπαθωντας να επηρεασουμε αλλους. αληθεια, εμεις τι κερδιζουμε οταν
  με τοση μανια υποστηριζουμε μια αποψη για την οποια δεν εχουμε ιδεα?ποιον προστατευουμε?

  οι περισσοτεροι κρεατοφαγοι, ιναι αληθεια, φοουνται να αποχωριστουν το κρεας για 2 κυριους λογους.
  ο ενας εχει να κανει με την προπαγανδα υπερ του κρεατος καθως ζουμε σε μια κοινωνια
  οπου το χρημα (η βιομηχανια) ειναι που δημιουργει την αποψη στους πολιτες.

  αν παρουμε ενα ελληνοπουλο νεογεννητο και το παμε στην Ινδια, ειναι προφανες οτι δεν θα εχει κανενα ενδιασμο να γινει χορτοφαγος αφου εκει η κοινωνια ειναι κυριως χορτοφαγικη.

  επομενως η αποψη των κρεατοφαγων εχει διαμορφωθει απο καποια συμφεροντα, ενω των χορτοφαγων ειναι συνειδητη επιλογη.

  ο δευτερος λογος, ειναι η γευση της καμμενης σαρκας απο το πτωμα του ζωου, που λογω συνηθειας πολλοι δεν μπορουν καν να σκεπτουν οτι μπορει να κοπει το κρεας. π.χ. ενας
  συμπολιτης μας πιο πανω ειπε κανα "σουβλακακι" που και που δεν μπορει να πει οχι.

  ειναι λοιπον η απολαυση του δικου μας λαρυγγα που μας τυφλωνει. οποιος εχει λιγο ασχοληθει με ψυχολογια και γνωριζει πως διαμορφωνονται οι αποψεις μας και για ποιο λογο υποστηριζουμε την ταδε η την αλλη αποψη (παντα χωρις να συμμετεχουμε-εκ του ασφαλους δλδ) καταλαβαινει αμεσωα και τι κρυβεται πισω απο αυτες τις αποψεις
  των πολεμιων της χορτοφαγιας.

  ως παραδειγμα να αναφερθει http://psycheandlife2.wordpress.com/2013/10/12/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BBo%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-brain-distorts-reality/

  δινουμε αυτο το αρθρο με τις νεοτερες εξελιξεις. πολλα απο αυτα μπορει να τα βρει καποιος και αν διαβασει π.χ. Πλατωνα-περι δικαιου (πολιτεια)
  οπου αναγραφονται με καθε λεπτομερεια με τα λογια του Σωκρατη πολλα απο αυτα.

  με αστερισους ειναι ατοφιες οι παραγραφοι απο το αρθρο που εξηγουν με επιστημονικο τροπο, γιατι καποιος που δεν εχει εμπειρια απο ενα θεμα, μια σαφως προσδιορισμενη θεση
  που την εχει κτισει πανω σε εμπειρικο-επιστημονικο υποβαθρο δηλαδη, θα υποστηριξει
  το μια αποψη (πολλες φορες μεχρι τελικης πτωσεως:)

 15. (συνεχεια)

  1)****Η προκατάληψη της επιβεβαίωσης. Έχουμε την τάση να δίνουμε έμφαση σε πληροφορίες που στηρίζουν τα πιστεύω μας, ενώ υποσυνείδητα αγνοούμε ή απορρίπτουμε πληροφορίες που τα αντικρούουν. Από τη στιγμή που τα πιστεύω μας έχουν ενσωματωθεί στο νευρικό μας κύκλωμα, στοιχεία που αντιτίθεται σε αυτά δεν μπορούν πολλές φορές να εισβάλλουν στις υπάρχουσες διαδικασίες του εγκεφάλου.****

  ειναι προφανες για καποιον που ΔΕΝ θελει να κοψει τη γευση του λαρυγγα ποιες ακριβως ερευνες θα κοιταξει, αγνωωντας ακομα και τα συντριπτικα στοιχεια που υπαρχουν υπερ της χορτοφαγιας (με τον ιδιο τροπο που ενας ολυμπιακος και ενας παναθηναικος δεν προκειται ποτε να συμφωνησουν, για να το πουμε με ποιο απλα λογια)

  2)***Η προκατάληψη της οικογένειας. Όλοι μας έχουμε την προδιάθεση να πιστεύουμε αυτόματα τις πληροφορίες που μας παρέχουν μέλη της οικογένειάς μας και στενοί φίλοι. Από τότε που γεννιόμαστε, ο εγκέφαλός μας βασίζεται σε αυτά τα άτομα, γι’ αυτό και τείνουμε να αποδεχόμαστε τον κόσμο χωρίς να ελέγχουμε τα γεγονότα.***

  ειναι προφανες απο το παραδειγμα που δωθηκε παραπανω και με το ελληνοπουλο που το πηγαμε στην ινδια. ενα παιδακι που γεννιεται σε μια χορτοφαγικη οικογενεια θα ακολουθησει τις νορμες αυτης της οικογενειας (και θα μεγαλωσει φυσιολογικα οπως τα αλλα, οπως συνηθιζεται για χιλιαδες γενεες στην ινδια και σε αλλες χωρες) και το αντιθετο.

  ακριβως με τον ιδιο τροπο που εχει διαπιστωθει οτι οταν οι 2 γονεις καπνιζουν , τοτε το 90% των παιδιων καπνιζει και αυτο.

  3)****Η προκατάληψη της εξουσίας. Τείνουμε να πιστεύουμε ανθρώπους που κατέχουν θέσεις ισχύος και γοήτρου. Τους θεωρούμε πιο αξιόπιστους, χωρίς να ελέγχουμε τις πηγές τους.****

  εαν το πει ο δασκαλος οτι τρωγωντας κρεας μεγαλωσε ο εγκεφαλος τοτε προφανως θα ειναι και αληθεια ετσι δεν ειναι?ΛΑΘΟΣ!! διοτι η βιομηχανια καθοριζει τι λεγεται και τι οχι
  (γνωριζεται ολοι τι γινετε με την "ενναλακτικη" ιατρικη και αν μπορει να βγε καποιος να πει κατι για τον καρκινο π.χ. ο δασκαλος λοιπον διαβαζει και παπαγαλιζει ενα βιβλιο που του εδωσαν, που το εγραωαν καποιοι οι οποιοι (σαν ανθρωπινα οντα) καθοδηγουνται απο καποια συμφεροντα. μπορει να ειναι απο μια φιλοδοξια, μεχρι η διαστρεμμενη αποψη να "μειωσουμε τον πλυθυσμο για το καλο του (θυμιζωντας το τραγουδι του μηλιωκα)

  αυτο λοιπον το βιβλιο εχει περασει μεσα απο 2 γεννες και ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ μια αληθεια.

  ΟΜΩΣ

  οι ανθρωποι δεν γνωριζουν τι πραγματικα εχει συμβει και πως "μεγαλωσε" ο εγκεφαλος
  ή πιοιοι ηταν οι λογοι που συνετειναν σε αυτο. ο ΙΔΙΟΣ δασκαλος για παραδειγμα
  λεει στα παιδια για την ινδοευρωπαικη θεωρια και ολοι νομιζω γνωριζετε
  οτι αυτο ειναι απλως ενα αισχρο ψεμα.

  ΟΜΩΣ γιατι οι ανθρωποι δεχονται το ενα ψεμα και οχι το αλλο?στην πρωτη περιπτωση "χτυπιεται" ο πατριωτισμος τους ενω στη δευτερη χτυπιεται ο πατριωτισμος του "λαρυγγα".

  4)****Η προκατάληψη της αυτοεξυπηρέτησης. Σε συνδυασμό με την προκατάληψη της επιβεβαίωσης, εμφανίζουμε επίσης την τάση να συντηρούμε πεποιθήσεις που ευνοούν τα προσωπικά μας συμφέροντα και τους προσωπικούς μας στόχους.****

  ο "λαρυγγας" παλι…ειναι και συνειδητη προσπαθεια καταργησης καθε εννοιας επιμορφωσης των πολιτων απο την πλευαρ της πολιτειας τα χρονα της μεταπολιτυσης. ετσι οι πολιτες δεν ψαχνουν να δουν αν κατι ειναι αληθεια η ψεμα η μιση αληθεια αλλα
  αυτο που τους προσφερεται το πανε κατω "αμασητο" θεωρωντας το αληθεια δυστυχως….

  5)****Η προκατάληψη για άτομα εκτός ομάδας. Γενικά, απορρίπτουμε ή υποτιμούμε τα πιστεύω ανθρώπων που δεν ανήκουν στην ομάδα μας, κυρίως όταν οι πεποιθήσεις τους διαφέρουν αισθητά από τις δικές μας. Επιπλέον, έχουμε τη βιολογική προδιάθεση να αναστατωνόμαστε όταν ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικού εθνοτικού και πολιτιστικού υποβάθρου – έστω κι αν είναι μέλη της ομάδας μας.***

  χορτοφαγοι-κρεατοφαγοι, πασοκ-νδ, παναθηναικος-ολυμπιακος η οπως το εθεσε
  πριν πολλα χρονια ο μεγας χαρρυ κλυν "ΤΕΚΙΛΑ-ΚΡΑΣΙ"

  και γελαγανε ολοι….

 16. (συνεχεια)

  6)***Η προκατάληψη του πλήθους. Αυτή η προκατάληψη αντικατοπτρίζει την τάση μας να υιοθετούμε το σύστημα πεποιθήσεων της ομάδας στην οποία ανήκουμε. Όσο περισσότεροι άνθρωποι μας περιβάλλουν, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να τροποποιήσουμε τα πιστεύω μας για να ταιριάζουν με τα δικά τους.***

  αυτο που ειπαμε πιο πανω για την ινδια. φυσικα αυτο δεν ισχυει για οποιαδηποτε συνειδητη επιλογη που οδηγειτε απο γνωση και αρετη….
  (ουτως η αλλως ειναι ασυμβατοι αυτοι οι 2 τυποι ανθρωπων)

  7)***Η προκατάληψη της αιτίας-αποτελέσματος. Ο εγκέφαλός μας έχει την προδιάθεση να κάνει συνειρμούς ανάμεσα σε δύο γεγονότα, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους. Αν πιεις κάποιο βότανο και σου περάσει το κρυολόγημα, τότε αποδίδεις την ανάρρωσή σου στο βότανο αυτό, έστω κι αν σε αυτό συνέβαλαν στην πραγματικότητα δεκάδες άλλοι άσχετοι παράγοντες.***

  ααααα!!!κοιτα τι επαθε ο χορτοφαγος!!!!ειναι κακη η χορτοφαγια!!!!μην πατε!!!ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΚΡΙΑ!!!

  θα προσεθετα επισης οτι ειναι κακο το ιντερνετ, το σκακι (επειδη καποιος κιμηθηκε την ωρα που σκεπτοταν και το στρατιωτακι του εβγαλε το ματι) τα αυτοκινητα (επειδη καποια τρακαρανε), τα αεροπλανα (γιατι καποια πεφτουν), το φαγητο ΓΕΝΙΚΑ (γιατι καποιοι πνιγονται και αγχωνονται οι διπλανοι τους και τρεχουν να κτυπησουν την πλατη τους),
  τα ασανσερ (γιατι καποιοι εχουν αγοραφοβια), οι σκαλεσ (ξερετε τι λενε για τους γερους)
  ο αθλητισμος (γιατι καποιος στραμπουληξε το ποδι του) κτλ κτλ κτλ

  8)****Η προκατάληψη του τυφλού σημείου. Τελευταία, αλλά πολύ σημαντική, είναι η προκατάληψη που οι επιστήμονες αποκαλούν «προκατάληψη του τυφλού σημείου». Οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πόσες γνωστικές προκαταλήψεις έχουν στην πραγματικότητα ή πόσο συχνά πέφτουν θύμα αυτών τους των προκαταλήψεων. Οι διαφημιστές και οι πολιτικοί έχουν πλήρη επίγνωση αυτών των τυφλών σημείων και στοχεύουν επίτηδες στις δικές μας προκαταλήψεις για να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις ιδέες τους. Ως ένα βαθμό, όλοι μας χειραγωγούμε τους άλλους προκειμένου να τους πείσουμε να ενστερνιστούν τα δικά μας πιστεύω. Το κάνουν οι γονείς με τα παιδιά τους, οι δάσκαλοι με τους μαθητές τους, οι ερευνητές με τους συναδέλφους τους, οι εραστές μεταξύ τους. Δυστυχώς, συχνά το κάνουμε χωρίς να συνειδητοποιούμε τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του άλλου.****

  αληθεια ποσες προκαταληψεις τετοιες εχουμε και δνε το γνωριζουμε?ποσες φορες εχουμε αναπαραγει μια αποψη "χαντακωνοντας" καποιον/α?ποσες φορες το εχουμε κανει
  μεσα σε να μηνα?ποσες στη ζωη μας?παρ'ολα αυτα, οποιον και να ρωτησεις αν ειναι
  υπευθυνος η ανευθυνος θα σου πει οτι ειναι υπευθυνος!!!!
  ολοι ειναι σοβαροι μεχρι αποδειξεως του εναντιου η μηπως τελικα ολοι ειναι ανευθυνοι μεχρι
  αποδειξεως του εναντιου?αυτα που ελεγε ο πυθαγορας πριν κοιμηθει "μηπως πληγωσα κανενα", "μηπως ειπα κατι που δεν επρεπε να πω", "μηπως εκανα κανενα κακο"

  μηπως κολλανε γαντι και δειχνουν την πραγματικη μας αγνοια στο 99% των θεματων?
  οπου με μεγαλη ευκολια αναπαραγουμε οτι διαβαζουμε και οπου το διαβαζουμε θεωρωντας το εγκυρο και χωρια να το ψαξουμε αφου "δεν εχουμε χρονο"?

 17. (συνεχεια)

  και οταν παει καποιος για καφε αρχιζει και λεει επι 2 ωρες συνεχεια πραγματα τετοια?
  και τα θεωρει ολα αληθεια?και τον ευατο του σοβαρο και υπευθυνο?

  γιαιτ αν πηγαινε καποιος για καφε και πργαματικα μιλαγε για αυτα που γνωριζει καλα…
  μαλλον ελαχιστες παρεες θα ανταλλασαν ελαχιστες κουβεντες…οι καφετεριες θα ηταν μουγγες!!!! γιατι η αληθεια ειναι, οτι ΟΣΟ και να το ψαξουμε μας ξεφευγουν ψυγματα αληθειας, ενα πο δεω, ενα κει…

  λενε οτι σημερα ενας κλαδος δεν μπορει να γινει γνωστος σε ενα ανθρωπο ουτε σε ολη του τη ζωη να σπουδαζει…

  δηλαδη η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορει να βρεθει ακομα και σε ολη του τη ζωη…γιατι οσο προχωραει ανακαλυπτει και αλλα πραγματα…σκεφτειτε οταν βγαινει μια παρεα
  που αρχιζει και μιλαει απο πολιτικη, αθλητικα, μοδα, και δεν ξερω και εγω τι αλλο,
  ποσο κοροιδευουν υτους εαυτους τους, οταν για παραδειγμα, εναν και μονο πολιτικο
  να παρεις π.χ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ μπορεις (για να καλυψεις επαρκως το θεμα) να μιλας για ημερες,
  οχι μονο για τις πραξεις και τις παραλειψεις του συγκεκριμενου, αλλα και για τα κινητρα τα ειδη των πραξεων, τη ζωη, τις συνηθειες, κτλ κτλ και παλι το θεμα

  ΔΕΝ θα εχει καλυφθει πληρως….

  καλη ημερα σας και προσοχη σε οτι σας λενε. το καθε θεμα θελει ακομα και χρονια ψαξιμο. αν προτιμησουμε τις "φιλες/ους", τη "διασκεδαση", "να το ριξουμε και λιγο εξω ρε αδερφε", τοτε ναι "δεν θα εχουμε χρονο"…

  αλλα δεν θα εχουμε και αποψη…

 18. ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ….
  ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ……ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ…..
  ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΥΣ ? ΟΧΙ ΚΑΡΠΟΦΥΛΛΟΥΣ? ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ
  ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

  ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

 19. Χθες έφαγα παϊδάκια και μπουτα απο αρνάκι…..έτρεχαν τα λάδια απ τα βυζιά μέχρι στο πάτωμα…..
  Σήμερα θα φάω μόνο σαλάτα…..

 20. Πόσο ελεεινά κάφρος πρέπει να είναι κάποιος να είναι αποκλειστικά χορτοφάγος..εκτός εαν έχει συγκεκριμένα προβλήματα όπως η χοληστερίνη και αυτή σε υπέρτατο βαθμό. Καταρχήν είναι πανεπιστημιακά γνωστό και τεκμηριωμένο πως όσοι είναι στην ομάδα αίματος 0+ & 0- η αποχή από κρέας ειναι βαλβερή στον οργανισμό. Η ομάδα αυτή θεωρείται η παλαιότερη σε DNA από την εποχή των ανθρώπων κυνηγών. Η αποχή από το κρέας οδηγεί τους συγκεκριμένους ανθρώπους σε ψυχική, διανοητική υστέρηση και πάνω από όλα σε γενική εξασθένηση του οργανισμού…και στην τελική ποιός έδωσε το δικαίωμα στους δηθεν χορτοφάγους να στερήσουν την τροφή των ζώων; Η υποκρισία και οι ανυπόστατες μελέτες βλακέντιων χρειάζεται επιτέλους, τέλος! Ήμαρτον !!

  • Αυτή η άποψη περί ομάδων αίματος έχει καταργηθεί εδώ και 15 χρόνια και ήταν λάθος. Έχουμε όλοι ίδιο DNA, ίδια όργανα, ίδια γνάθο, ίδιο πεπτικό σύστημα, δεν έχουμε κυνηγετικά ένστικτα. Επίσης όλα μα όλα τα ζωϊκά προιόντα και παράγωγα έχουν πρόσθετη χοληστερίνη. Το σώμα μας παράγει τη χοληστερίνη που χρειαζόμαστε. Και η φράση ''μέτρον άριστον'' είναι παραμύθι. Αυτό που σημαίνει είναι απ'όλα τα άριστα με μέτρο όχι απ'όλα και με μέτρο. Έτσι μας βόλεψε για να τρώμε απαγορευμένους καρπούς. Δικαιολογίες και για τους φιλόζωους, αφού αγαπάνε μόνο σκυλιά και γάτες. Τι υποκρισία…

 21. Συμφωνώ με τα 5/6 του άρθρου. Προς το τέλος, τα χαλάει κάπως που υποστηρίζει ότι τα ζώα είναι για να εκμεταλλεύονται οι άνθρωποι για υποδήματα, για πειράματα κλπ. Αυτές οι απόψεις είναι σχεδόν αντιφατικές σε σχέση με το υπόλοιπο άρθρο.

  Πάντως χαίρομαι που βλέπω και τόσους άλλους χορτοφάγους να σχολιάζουν! 🙂

  Προσωπικά, πιστεύω πολύ και στην ωμοφαγία. Θεωρώ ότι είναι η διατροφή του μέλλοντος και η πιο κατάλληλη για να βιώνει ο άνθρωπος υγιεία και ευεξία.

 22. Κι αυτή η θεωρία περί ανάπτυξης του εγκεφάλου λόγω κρεατοφαγίας έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό. Άσε που τα λιοντάρια θα ήταν το λιγότερο απόφοιτοι του Χάρβαρντ!

 23. Όλοι αυτοί που βρίζουν τους χορτοφάγους ως ψυχάκηδες, αποτυχημένους που δεν έχουν καταφέρει τίποτα στη ζωή τους, λαλιμένες αγάμητες 40άρες κλπ. το μόνο που αποδεικνύουν είναι το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος που δεν έχει καθαρό, ανοιχτό πνεύμα, διάθεση να ψάξει και να εξελιχθεί.
  Έρευνες υπάρχουν πάμπολλες, επιστημονικές και καραέγκυρες δημοσιευμένες σε παγκόσμιου κύρους επιστημονικά περιοδικά και βιβλία που δείχνουν άμεση σχέση υγείας/χορτοφαγίας.
  Αλλά ούτε μία σοβαρή ανεξάρτητη έρευνα που να δείχνει ότι η κατανάλωση κρέατος καλυτερεύει την υγεία. Αυτό από μόνο του είναι υπερ-αρκετό. Λίγο να ψάξεις, η αλήθεια είναι μπροστά σου. Αν τώρα τρομάζεις στην απώλεια της μπριζόλας σου και προσπαθείς να γελοιοποιήσεις όσους σου λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις συνηθίσει, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
  Αν είσαι τυφλός και κουφός, και ο Θεός ο ίδιος να σου παρουσιαστεί δεν θα τον ακούσεις!
  Αλλά θα κολλήσεις πχ. μέχρι να πεθάνεις στις 1-2 περιπτώσεις που άκουσες ότι κάποιος που ήταν χορτοφάγος έπαθε καρκίνο. Σαν να λέμε να κολλήσεις στο ότι έπαθε μία Mercedes ζημιά άρα οι Mercedes όλες είναι σκάρτες, μακριά! Λογική παιδιού νηπιαγωγείου και ούτε…
  Και μιλάμε εδώ για άτομα που ποτέ δεν δοκίμασαν, αλλά έχουν το θράσος να έχουν το ύφος 1000 επιστημόνων σε αυτά που υποστηρίζουν απέναντι σε άτομα που είναι υγιέστατα (και πιό υγιή από ότι όταν έτρωγαν κρέας) μετά από 5-10, 20 και 30 χρόνια χορτοφαγίας!!!
  Περαστικά τους και καλή όρεξη στη βρώση πτωμάτων…
  Για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να σκεφτουν και να προβληματιστούν, μια ταινία που έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων προς το καλύτερο, ειναι το "Earthlings":

  https://www.youtube.com/watch?v=C3j0LyysECA

 24. Θα μιλησω λιγο πιο απλα και οχι τοσο επιστημονικα.Ας δουμε τους παππουδες μας και τις γιαγιαδες μας,ας τους κανουμε καποιες ερωτησεις,ας δουμε πως μεγαλωσαν.Τοτε το κρεας ηταν προιον μονο για τους πλουσιους,γιατι ηταν ακριβο ,δηλαδη το 10% ειχε τα χρηματα να το αγορασει,οι υπολοιποι ηταν ο φτωχος λαος που δεν ειχε την οικονομικη ανεση να το αγορασει.Τωρα τρωει οποιος θελει γιατι εχει πεσει σε εξευτελιστικη τιμη,αραγε για ποιο λογο;
  Οι παλιοι,οι φτωχοι,τρωγανε μια φορα το χρονο κρεας και αν ειχαν αυτη τη δυνατοτητα.Εφταναν σε ηλικια και τα 100 και ζουσανε υγιεστατα και οι ιδιοι και τα παιδια τους μονο με λαχανικα.Τωρα που ο πληθυσμος τρωει κρεας οποτε θελει ο μεσος ορος ζωης ειναιτα 55,γιατι;
  Οι παλαιοτεροθ δεν ειχαν προβληματα υγειας και μεχρι να πεθανουν εκαναν αμεριμνοι τις βολτες τους με τα εγγονια τους.Σημερα θα τους δειτε καθισμενους σε ενα αναπηρικο καροτσακι κλεισμενους στο γηροκομειο,με αλτσαχαιμερ…
  Ενα σημερινο παιδι παει στον παιδιατρο του λεει να τρωει πολυ κρεας.Το παιδι οταν φτασει τα 50 του,εχοντας φαει τοσο πολυ κρεας,θα παει στο γιατρο και θα του κοψε το κρεας γιατι εχεις πιεση ανεβασμενη και χοληστερινη.Γιατι ξαφνικα να το κοψει;

 25. prota apo ola katigorite to pio sapio kreas pou iparxei kai oxi auto pou eprepe na parei kapios san pardeigma .pos mporeis na milas epeisis gia ena trofimo episis vlavero me tin xrish fitofarmakon.Exo dokimasei diatrofi xoris kreas kai prosopika stin arxi kapos exasa tin dinami mou meta omos edosa pono .paratirisa iremia kai perisoteres stigmes diageias apo oti to sni8ismeno.Kata tin gnomi mou an askeise kalo einai na tros etsi gia na gemizeis ta mikro8reptika stoixeia an vreis kalis poiotitas kreatos ( kai den enow ton xasapi ).epeishs ta auga kai i whey voi8ane afadasta kai ston idio va8mo.Tora gia ili8iotites opos vegan kai dn trow meli giati einai apo melises ta 8eorw gelia eisai o idios an8ropos me autous pou kaigan magises giati 3eran na xrisimopioun votana .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επειδή οι άνθρωποι είναι το άπειρο

Ο ΠΑΠΑΣ- ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ. «ΝΩΤΑ» ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ