Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:30 - 02/01/2021

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19:ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ…

Γράφει ο Τάσος Σαμπάνης

Επειδή τα γεγονότα τρέχουν, και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ανατριχιαστικές ως προς τις συνέπειες τους, καλό θα ήταν να έχουμε μία όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση:

Θα έχετε ίσως ενημερωθεί, οι περισσότεροι φαντάζομαι, ότι η Ισπανία (της συμμαχία Ποντέμος κλπ “Προοδευτικών”;;;) ανακοίνωσε ήδη ότι θα κοινοποιήσει στο Ιερατείο της ΕΕ Λίστα μη Εμβολιασμένων Ισπανών Πολιτών !!!!!!.

Το ίδιο θα ανακοινωθεί και στην Πατρίδα μας πολύ σύντομα. Ήδη η κα Κούβελα-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα εισηγηθεί θετικά στην ΕΕ να στερηθούν το δικαίωμα ταξιδιών για τους δικούς μας μη εμβολιασμένους .

Κατόπιν θα ακολουθήσει το ίδιο μέτρο για την Εστίαση, μετά για το Δημόσιο κλπ.

Καλώς Ήρθατε στην Κόλαση της Δυστοπίας.

Κάποια Ε. Πέτρακα εμφανίστηκε στα κανάλια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας για να διασκεδάσει τις αμφιβολίες πολλών συμπολιτών μας σχετικά με τον εμβολιασμό του φερόμενου ως Πρωθυπουργού και των λοιπών πολιτικών αρχηγών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σειρήνων των “φιλάνθρωπων” εταιρειών της Big Pharma, με την ιδιότητα της ”Νοσηλεύτριας και της Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού αλλά όχι της ιδιότητας της ως Γενικής Συντονίστριας Πειραιά & Νήσων της Ν.Δ.

Η εν λόγω κυρία με “ύφος” χιλίων καρδιναλίων μας είπε, “ότι έχουμε μαύρα μεσάνυχτα” γιατί της θίξαμε τον φερόμενο ως Πρωθυπουργό που της έδωσε θεσούλες και αξιώματα .

Σας επισυνάπτω άρθρο γιατρού (θα δημοσιευθεί ξεχωριστά αύριο διότι είναι εκτενές) που μελέτησε τις οδηγίες της Phizer για το εμβόλιο και υποβάλλει πολλά ερωτήματα, όπως θα διαπιστώσετε μετά από προσεκτική ανάγνωση και καλό θα ήταν να απαντήσουν γιατροί βουλευτές που υποτίθεται ότι όλα αυτά τα έχουν διαβάσει ή μήπως είναι σαν τον κ.Χρυσοχοΐδη (γνωστός και ως Χρυσοαμερικανίδης ) που ψήφιζε τα μνημόνια χωρίς να τα… διαβάσει.!!!

Εάν λοιπόν δεν δώσετε πειστικές απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που θέτει και παρά ταύτα επιμένετε στον Εμβολιασμό με το συγκεκριμένο εμβόλιο θα πρέπει να αναλάβετε και την ευθύνη για αυτή την πράξη σας.

Καλό θα ήταν για πολλούς από εσάς να κατεβάσετε την εικόνα του Ιπποκράτη από τα γραφεία σας και τοποθετήστε τα λογότυπα των εταιρειών η ακόμα καλλίτερα την φωτογραφία του Γ. Μένγκελε γιατί μόνο ένα τέτοιο αρρωστημένο άτομο θα μπορούσε να συναινέσει σε τέτοιες πρακτικές επιβολής, διαχωρισμού και διακρίσεων Πολιτών, που παραβιάζουν ότι έχει απομείνει από το Σύνταγμα της Πατρίδας μας

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από Εσάς γνωρίζετε ότι για την ασφαλή χρήση ενός εμβολίου, ο μέσος όρος είναι πάνω από 10 χρόνια ενώ μερικά χρειάστηκαν 30+ χρόνια όπως της ανεμοβλογιάς (34 έτη).

Της Φυματίωσης το εμβόλιο βγήκε το 1921 και έκαναν πειράματα από το 1885! (σημείωση ακόμα πεθαίνουν σχεδόν 2εκ κόσμος κάθε χρόνο από φυματίωση). Για Εμπόλα, 30 χρόνια πήρε για να εγκριθεί το 1ο εμβόλιο, και μόνο 2 από τα 9 είναι πλέον σε χρήση.

Ελονοσία : 100,000 χρόνια είναι ο ιός μαζί μας, ένα πειραματικό εμβόλιο υπάρχει το οποίο έχει πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα και δεν υπάρχει άλλο στα σκαριά.

Πρόληψη με hydroxychloroquine είναι η καλύτερη λύση από την δεκαετία του 1960. Εξ ού και γελάνε στην Αφρική με την αντίδραση της “Δύσης” για τον SARS2 που έχουμε καταστρέψει τα πάντα.

Της ευλογιάς το χρησιμοποιούσαμε 200 ΧΡΟΝΙΑ (1ο εμβόλιο που έφτιαξε η ανθρωπότητα) για να εξαφανίσουμε μία αρρώστια που μόνο το πρώτο μισό του 20ου αιώνα σκότωσε 300 εκατομμύρια!!!!!

Της ‘’Αγίας Phizer ” μόνο σε 8 μήνες για ένα τόσο ”φονικό’ ‘ιό και μάλιστα ON CONDITION APPROVAL !!!!! Θαύμα, Θαύμα.!!!!!!

Σας επισυνάπτω επίσης τα σχετικά ‘Αρθρα του δικού μας Συντάγματος καθώς και Διεθνών Συνθηκών που παραβιάζονται από μια τέτοια ανατριχιαστική στη σύλληψη και εκτέλεση διάκριση Πολιτών με βάση τον Εμβολιασμό που θα επιχειρηθεί να μετατραπεί σε Υποχρεωτικό με μέτρα Διοικητικού Καταναγκασμού και Εξαναγκασμού.

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας υπενθυμίσω την εδώ και 130 χρόνια ρήση του καγκελάριου της Γερμανικής Αυτοκρατορίας Ότο Φον Μπίσμαρκ, «DreiProfessoren, Vaterland verloren, Καθηγητές τρείς και εχάθη η Πατρίς». Πάντα επίκαιρη.!!!!

Και σε κάθε περίπτωση, προτείνω σε μερικούς ”επίμονους” στα κελεύσματα των σειρήνων, να κρατήσουν τα παρακάτω στοιχεία της Χάγης γιατί ποιος … ξέρει, μπορεί να φανούν πολύ … χρήσιμα !!!!!!! και μάλιστα πολύ σύντομα.!!!!!

ICC (International Criminal Court)

Maanweg, 174

2516 AB, The Hague

The Netherlands

Tel.: + 31 (0)70 515 8515

Fax: +31 (0)70 515 8555

E-mail: pio@icc-cpi.int

Με Εκτίμηση

Τάσος Σαμπάνης
Οικονομολόγος

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ

Α.! Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας , παραβιάζονται :

1. Αρθρο 2 παρ.1 & Αρθρο 5 παρ.2.

2.Κώδικας Ιατρικού Δικαίου Ν .3418/28-11-2005 ,( ΚΙΔ ) Αρθρα 1 & 12.

Β.! Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο , παραβιάζονται :

1. Κώδικας Νυρεμβέργης 1947.

2. Οικουμενική Διακήρυξη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου 10-12- 48.

3. Ευρωπα’ι’κή Σύμβαση για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων & των Θεμελιωδών Ελευθεριών ( ΕΣΔΑ ) της Ρώμης 04-11-1950.

4. Διακήρυξη του Ελσίνκι 18-06-1964.

5. Διεθνής Συμφωνία ΟΗΕ για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα 16-12-1996 .

6. Διεθνής Συμφωνία του Οβιέδο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοιατρική 14-04-1997. ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 2619/1998ΦΕΚ 132/Α/19-6-1998.

Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική.

Ο ανωτέρω νόμος έχει ισχύ άρθρου συντάγματος.

( Στο άρθρο 5 της παραπάνω Συμφωνίας αναφέρεται το εξής : Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνο αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεση του , κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης του.

Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης , καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται . Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει την συναίνεση του.)

7. Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για την Βιοιατρική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα 20-10-2005.

8. Καταστατικό του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας . Αρθρα 7 & 15 .

Μας το έστειλαν με e- mailΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ALEXIS KOULIS 01/02/2021 @ 5:10 ΜΜ

  ΠΡΟΣΟΧΗ:

  Προκαταρτική ενημέρωση από το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγου Λοιμώξεων (το γνωστό CDC). ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ “ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ” ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ B.1.1.7 ΤΟΥ IOY SARS-COV2 (COVID)

  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/more/scientific-brief-emerging-variant.html

  KAI

  ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ HARVARD ΚΑΙ ΤΟ MIT ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ: ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (RNA) ΤΟΥ ΙΟΥ SARS-COV2 (COVID) ΜΕΤΑΓΡAΦΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

  https://

 2. ALEXIS KOULIS 01/02/2021 @ 5:14 ΜΜ

  KAI ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ HARVARD ΚΑΙ ΤΟ MIT ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ: ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (RNA) ΤΟΥ ΙΟΥ SARS-COV2 (COVID) ΜΕΤΑΓΡAΦΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!
  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.12.422516v1
  (Εύλογη απορία: Άραγε θα μπορούσε να συμβαίνει το ίδιο και με το RNA του ιου που περιέχεται στα εμβόλια;)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*