Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:43 - 14/11/2020

Γιατί δεν Γίνονται Διαδηλώσεις στην Ελλάδα (προςτο παρόν);

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί άραγε δεν γίνονται διαδηλώσεις στην Ελλάδα; Τι γίνεται επιτέλους σ αυτή τη χώρα;Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν  στην πατρίδα μας once again!! Η θλίψη των ψυχών μας και η σήψη του Πολιτεύματος προχωράνε κανονικά προς την Αβυσσο και το απόλυτο Μηδέν!!

Μέσα στα όσα ήδη κατασταλτικά μέτρα προστίθενται 2-3 φορές την εβδομάδα, τώρα προστέθηκε και νέο! Τα παιδιά πάνε στο σπίτι τους! Τηλεκπαίδευση υποχρεωτικά από βδομάδα όλη η χώρα! Δεν ρώτησαν όμως τις ασθενέστερες τάξεις αν όλοι διαθέτουν laptop και πληρωμένο ίντερνετ για τα παιδιά τους ενώ δεν έχουν εισόδημα από πουθενά για να πληρωθεί το Ιντερνετ! Δεν ρώτησαν τους εκπαιδευτικούς αν ένα τέτοιο μέτρο μπορεί να παραγάγει οποιαδήποτε εκπαίδευση και παροχή γνώσης, και πόσο μάλλον κριτικής σκέψης. Η κοινωνικοποίηση στο σχολείο είναι πια παρελθόν! Σε λίγο φτάνουμε έναν χρόνο από τότε που τα παιδιά μας, Ελληνόπουλα και Μεταναστόπουλα, κοινωνικοποιούνταν στο Σχολείο και υπήρχε μια ας το πούμε φυσιολογικότερη ζωή απ αυτή που ζούνε τώρα, που τα βάλαμε στα κλουβιά τους μέσα να ζήσουν με τους γονείς, τους παπούδες και τους 4 τοίχους της φυλακής-οικίας τους!!

Η κατάσταση έχει προ πολλού φτάσει στο απροχώρητο! Στα 20 χρόνια που με το λιγοστό φιλοσοφικό μου αισθητήριο παρατηρώ την Κοινωνία στην οποία γεννήθηκα και ζω*1, είναι πια τελείως αγνώριστη. Ανθρωποι με φίμωτρα παντού στο δρόμο, εχεις ξεχάσει πώς είναι τα χείλη, έχεις ξεχάσει πώς είναι να ακούς μία καθαρή φωνή να μιλάει και τα χείλη του ομιλούντος να κουνιούνται καθώς αρθρώνουν τις λέξεις!

Είμαστε ήδη σ ενα άκρως δυστοπικό παρόν γεμάτο δυσοίωνες υποσχέσεις για ένα ακόμα πιο τραγικό μέλλον! Ολα τα δικαιώματά μας έχουν κατασταλεί, ούτε καν περισταλεί! Οι λίγοι που βγαίνουν έξω και διαδηλώνουν τις τελευταίες ημέρες “για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης”*2  προπηλακίζονται και συλλαμβάνονται!

Τα Εξάρχεια δεν κατάφεραν να αλωθούν από το Κράτος εδώ και 40 χρόνια και ήρθε ο Κούλης, ο γιός του Δρακουμέλ και δεν ξέρω ποιανού άλλου Ερπετού, κατάφερε να τσακίσει τα Εξάρχεια μέσα σε λίγους μήνες (βέβαια σ αυτό έχει μεγάλη ευθύνη και ο τελικά πολύ λίγος και δυστυχώς Ορθοπολιτικός ήδη από πριν αναρχικός χώρος).

Και προκύπτει τώρα εκ νέου το “αιώνιο” φιλοσοφικο-πολιτικό ερώτημα: Γιατί δεν εξεγειρόμαστε; Αφού έχουμε δίκιο να επαναστατούμε!! (Jean Paul Sartre)

Απάντηση: 1ον γιατί μας κουμαντάρει η Πολιτική Ορθότητα της πουλημένης Αριστεράς που συμφωνεί με τα Φασιστικά μέτρα του Κούλη. Η Αριστερά που ξέρει να διαδηλώνει καλύτερα απ τον οποιονδήποτε εδώ & 100 χρόνια!!

2ον η κρυφοΝαζιστική προπαγάνδα όλων των προηγούμενων ετών περί μη συνόρων,  μη πατρίδας, απεμπόληση από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, σνομπισμός -ως μη οφείλαμε- στα ιδανικά του Ελληνισμού και στην αγάπη προς την χώρα μας, την Ιστορία μας και στα εκατομμύρια των προγονων που έχασαν το αίμα τους για μένα και για σένα.

Τι σχέση έχει το θέμα του Πατριωτισμού με την Κορωνοκρίση; Γιατί στη μεγάλη διαδήλωση στις 29/8/2020 τα ΜΜΕ έγραψαν στον Τύπο ότι “μερικοί ακροδεξιοί, συνωμοσιολόγοι και αρνητές του Κορωνοιού διαδήλωσαν ενάντια στα μέτρα”*4; Απάντηση: Γιατί όπως ήδη ειπώθηκε η Αριστερά έχει αφομοιωθεί πλήρως από το Φασιστικό δόγμα της Πολιτικής Ορθότητας, ενώ η “Δεξιά” ή καλύτερα ο ανέναχτος κυρίως Πατριωτισμός -με τα παραδοσιακά συντηρητικά προτάγματα του Εθνους, της Θρησκείας και της Οικογένειας, της φύλαξης των Συνόρων και μιας δυνατής και συμπαγούς άμυνας της χώρας- δεν έχει αφομοιωθεί πλήρως από την Π.Ο.! Ευτυχώς!

Γι αυτό και όσοι κατεβαίνουν ενίοτε στις μικρές συγκεντρώσεις είναι ανένταχτοι πατριώτες, που το Σύστημα και τ ΜΜΕ βαπτίζουν ως Ακροδεξιούς προκειμένου φυσικά να τους μηδενίσουν ως άποψη αξιόλογη στα μάτια της “Κοινής Γνώμης” (παλιομοδίτικη και προβληματική έννοια αλλά τη χρησιμοποιώ αναγκαστικά εν προκειμένω).

3ον Ο κομπλεξισμός & η ανοργανωσιά των ηγετών των πατριωτικών κομμάτων αλλά και το συχνό υστερόβουλο των κινήτρων τους μέσα σε μια παραδόπιστη προσωπικότητα*5 , η ντροπή του να δηλώνεις πατριώτης και απ την άλλη πλευρά ο Εθνικισμός που είναι παιδί του Φασισμού αν όχι ο ίδιος ο Φασισμός, μας εμποδίζουν απ το να συγκροτήσουμε έναν στέρεο, αληθινά αντισυστημικό και ενωτικό πατριωτικό πόλο που να μην διασπάται σε 1002 κομμάτια όπως είδαμε στα χάλια των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών του ’19!

4ον η εδώ και δεκαετίες Συστημική & συστηματική καλλιέργεια της απογοήτευσης και της αντικοινωνικής ωστόσο αποχής από τα Πολιτικά δρώμενα και τις Κοινωνικοπολιτικές ζυμώσεις & εξελιξεις! Το αστείο είναι ότι “άνθρωπος φύσει ζώον πολιτικόν & κοινωνικόν” (Αριστοτέλης).

Το ότι απογοητευτήκατε επειδή όντως η Πολιτική των Πωλητικών είναι ένα σιχαμερό βδέλυγμα, και θέλει πολύ γερό στομάχ ινα ασχολείται κανείς με όλη αυτή τη σαβούρα που μας κυβερνά, εν τούτοις όμως δεν έχετε την ωριμότητα την πνευματική τελικά θα έλεγα, να σκεφτείτε ότι “οκ,ζω σ ένα διεφθαρμένο κράτος με μια κουρασμένη και διχασμένη κοινωνία

.Εμένα ποιος είναι ο ρόλος μου σ αυτό το κοινωνικό γίγνεσθαι; Αφού είναι προφανές ότι κάποιος ή κάποιοι θέλουν να απογοητευτώ, να χάσω την πίστη μου στους ανθρώπους και να κλειστώ στο σπίτι μου και στον εαυτό μου.  Τι θα είμαι όμως τότε; Δεν θα είμαι ένα ον antisocial-antipolitical?

Υπάρχει ωστόσο κάτι που να μην είναι πολιτικό με τη φιλοσοφική-πλατωνική έννοια;  Σου αρέσει-δεν σου αρέσει, παρά πολλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σου διαμορφώθηκαν σε αυτό το Κτίριο πίσω απ τον Άγνωστο Στρατιώτη!

Που παραμένει άγνωστος μέχρι και σήμερα γιατί εσύ και οι φίλοι σου που τώρα δεν μπορείτε να πάτε για καφέ γιατί ο Κουλης σας έκλεισε μέσα για το προσωπικό πολιτικό του παιχνίδι και την αυτοηρωοποίησή του*6,  δεν έχετε αγαπήσει την Πατρίδα όσο έπρεπε μέχρι σήμερα, προκειμένου να μην τον παίρνει τον Κούλη και τον κάθε Κουλό που να του κουλαθει το χέρι, να κανει τέτοια πράγματα!”

Απλές σκέψεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όσο μαύρα & όσο σκοτεινά κι αν είναι τα πράγματα, πρέπει να σηκωθείς ξανά, να υψώσεις το ανάστημά σου, να παλέψεις για τα δικαιώματα σου -αφού πρώτα τα μάθεις, αφού η συστηματική απο-πολιτικοποίηση της ζωής μας οδήγησε στην απίστευτη κατάντια να μην γνωρίζουμε τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματά μας! Σε λίγο θα μας φερμάρουν στον ποπό τοξικό εμβόλιο και πολλοί από μας δεν θα μάθουν ποτέ ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται με βάση το Σύνταγμα- και να δεις πώς θα βγει η χωρα απ το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται!

Έχεις ευθύνη και καθήκον τόσο απέναντι στον εαυτό σου να είναι καλά και ψυχικά & πνευματικά υγιής, όσο και απέναντι στο Έθνος, στην Πατρίδα και στην Κοινωνία (όσο κι αν αυτη σε πρόδοσε. Και εσύ την προδοσες, οπότε είμαστε όλοι αθώοι & ένοχοι!)

Εσείς για ποιούς επιπλέον λόγους κρίνετε ότι δεν εξεγειρόμαστε; Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, αλλά δεν τους γράφω για να μη γίνει τεράστιο το άρθρο! Γράψτε μας στα σχόλια παρακαλώ να γίνει συζήτηση!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι Θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και Μουσικός. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.eiselixibooks.gr και τη σελίδα του στο fb και WeMe Πνευματική Ψυχολογία

*2 Διαχείριση της Υγειονομικής Κρίσης: Η πλατφόρμα των επιχειρημάτων που επιτέλους βρήκε η Αριστερά και ο Αντιεξουσιαστικός Χώρος προκειμένου αφενός να κάνουν Αντιπολίτευση και αφετέρου να διαφοροποιηθούν πλήρως από τον Πατριωτικό χώρο στον οποίο εντάσσονται και οι Συνωμοσιολόγοι Χριστιανοί και μη, οι Αντιεμβολιαστές και οι Πατριώτες εν γένει που συνδέουν την Κρίση Covid με όλα τα προηγούμενα γεγονότα, από Μνημόνια μέχρι Συμφωνία των Πρεσπών.

Μην ξεχνάμε ότι η Αριστερά έχει να διαδηλώσει για οποιονδήποτε λόγο σε μαζικό επίπεδο -πέρα από την επέτειο του Ζακ που συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είχε κανένα νόημα αυτή η συγκέντρωση- παίζει από το 2015! Τελικά ο Αλ6ς έκανε στην Αριστερά τρομερή ζημιά που κατά τη γνώμη μου δεν έχει καν επιστροφή!

*3 Συνεπώς μας αρέσει δεν μας αρέσει, η απώλεια της Αριστεράς απ τους αγώνες για την Απελευθέρωσή μας είναι μεγάλη!

Φάνηκε αυτό στις συγκεντρώσεις μας στο Σύνταγμα για τις μάσκες! Ήμασταν παντελώς ανοργάνωτοι, λες και βγήκαμε να διαδηλώσουμε πρώτη φορά στη ζωή μας. Τώρα χρειαζόμασταν όσο ποτέ την 100χρονη εμπειρία της Αριστεράς στις πορείες και στις διαδηλώσεις!*

 

4 ΠΗΓΗ: https://www.capital.gr/diethni/3477155/germania-antiemboliastes-akrodexioi-kai-sunomosiologoi-antepitithentai

*5 Βλέπε Καρατζαφέρη, Κρανιδιώτη, Δημήτρη Καμμένο, Πάνο Καμμένο κλπ. Ο κατάλογοςτων παραδόπιστων “πατριωτών” είναι αχανής!

*6 ΠΗΓΉ: https://www.flogasport.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%B8-%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD/Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Η αριστερά αν ήταν στην εξουσία,θα είχε πάρει πιο σκληρά μέτρα,γιατί θα είχε την φιλολαϊκή προσέγγιση στην κοινωνία και έτσι δεν θα κουνιόταν ούτε κουνούπι. Βλέπε άλλωστε και στην διακυβέρνηση του αλ6 που αναλογικά με άλλες κυβερνήσεις,είχαν γίνει οι πιο λίγες συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Μόνο με την αριστερη κυβέρνηση, υπνωτιζονται οι μάζες και είναι πειθήνιος ο λαός, βλέπε και το παράδειγμα της Κίνας στην πιο ακραία μορφή αριστερής διακυβέρνησης.Εκει έχουν πραγματικά αριστερή Χούντα

    • ΠΕΡΣΕΑΣ ΛΙΓΔΗΣ 11/15/2020 @ 11:48 ΠΜ

      ΣΩΣΤΟ, ΤΟ ΈΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΆΛΛΟ,, ΔΥΟ ΌΨΕΙΣ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ: NA MΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΚΛΑΪΝ!

  2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 11/15/2020 @ 1:15 ΠΜ

    Το ένστικτο του Έλληνα που είναι αλάθητο σε τέτοιες καταστάσεις, του λέει να μην εξεγερθεί γιατί αυτό περιμένει η Παγκόσμια Χούντα για να κατεβάσει τον στρατό και να επιβάλει πλέον στρατιωτικής μορφής Χούντα. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη τώρα! Αλλά όταν έρθει η ώρα θα πέσει πολύ…. γέλιο!!!!!!!!!! Μαζί με τις μάσκες έχουν προβλεφθεί σι παρελθόν και κάτι Ελικόπτερα! Πληροφοριακά το χρέος έχει φτάσει στο 206% του ΑΕΠ, την στιγμή που με 130% πήγαμε σε τρία σκληρά μνημόνια!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*