18:44 - 14/11/2020

Τώρα μπορεί να γελάς εσύ αλλά αύριο θα γελάνε αυτοί

Τώρα γελάς εσύ. Αύριο όμως είναι η σειρά τους.

Οι περισσότεροι , παρόλο που τα μέσα μαζικής αποβλακωσης λένε αλλά, έχουν κατανοήσει το ψέμα του “φονικού” ιού.

Δυστυχώς όμως για ακόμη μια φορά άνθρωπος σκέφτεται το σήμερα μόνο.

Είναι λυπηρό όταν βλέπεις ανθρώπους να χαίρονται που και καλά έκλεψαν το κράτος με το να δηλώσουν ότι πάνε για πάρτι σε sms παίρνοντας έγκριση. Ακόμα και ένα ζευγάρι γράφοντας κάτι ανάλογο, για παροχή βοήθειας, να μπορεί να πραγματοποιήσει μια βόλτα.

Δυστυχώς κανείς δεν σκέφτεται ότι ποιον βολεύει αυτό το σύστημα; Ποιον βολεύει το ότι σου δείχνουν ότι το κράτος δεν μπορεί να σε ελέγξει;

Η απάντηση είναι το ίδιο το κράτος.

Τι νομίζεις ότι θα συμβεί όταν γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο; Τι νομίζεις ότι είναι το “επόμενο” πρόβλημα που θα πρέπει να λύσουν;

Η απάντηση εδώ είναι να βελτιώσουν τον έλεγχο. Πως; Σε πρώτο πλάνο εδώ έρχονται οι νέες ταυτότητες. Μόλις ο δούρειος ίππος “νέες ταυτότητες” κάνει τη δουλειά του και εσύ όπως και οι κάτοικοι της Τροίας τη πάτησες και δεν υπάρχει επιστροφή. Εκείνη τη στιγμή έδωσε το οκ στο κράτος να σε ελέγχει παντού.

Έχεις ήδη δώσει συγκατάθεση να πληρώνεσαι, να πληρώνεις, να αγοράζεις από μια μόνο κάρτα. Να σε ελέγχουν, που είσαι και με ποιους είσαι, καθώς στο έχουν ήδη δηλώσει ότι υπάρχει ενσωματωμένο μικροτσίπ στη νέα αυτή ταυτότητα. Τώρα αν σε φτάνουν στα άκρα αφήνεις όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και με τη ταυτότητα σου που είναι ένα πλαστικό πας έξω και δεν ξέρει κανείς που είσαι. Τότε όμως θα είσαι μέσα στη φάκα.

Στο τελικό στάδιο, που φτάνει σύντομα, μετά από λίγο και για το λόγο οι πρώτοι που θα καταλάβουν το λάθος θα αντιδράσουν και θα “πέσουν” ηρωικά, θα προκύψει πρόβλημα στις κάρτες, όπως ακριβώς σου δείχνει το σύστημα ότι δεν μπορεί να ελέγξει τους πολίτες που δεν πειθαρχούν σήμερα.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στην τεχνολογία η οποία είναι έτοιμη και εσύ θα πρέπει να δεχθείς το χάραγμα-εμφυρευμα για να συνεχίσεις να είσαι φυλακισμένος στο σπίτι , για την ασφάλεια σου από τον “φονικό” ιό και να ζεις από τα επιδόματα του κράτους.

Αν νομίζεις ότι δεν θα κάνουν υποχρεωτικό το εμβόλιο σκέψου τι έχουν καταφέρει σε λιγότερο από ένα χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο με τους ηγέτες πιόνια και τους χρηματισμούς στα ΜΜΕ.

Οι πρώτοι που θα νιώσουν τη θηλιά του εμβολίου είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και έπειτα οι υπόλοιποι. Οι πρώτοι θα απειληθούν με το να χάσουν τη δουλειά τους αν δεν το δεχθούν και οι δεύτεροι να μην πάρουν το επίδομα του κράτους για να ζήσουν, καθώς εκείνους του μήνες μετά από πολύμηνα lockdown θα έχει καταστραφεί ο κάθε ένας μικρομεσαίους επιχειρηματίας.

Το βλέπεις να έρχεται, το νιώθεις και συνεχίζεις να περιμένεις τον ηγέτη; Ποιον; Η λύση είσαι ο κάθε εσύ. Το Μάτριξ και οι νόμοι του δεν θα αφήσουν κανένα στην ησυχία του. Θα αποφασίσουν όλοι αν θέλουν να είναι δούλοι της νέας τάξης ή πολέμιοι της.

Ουδέτεροι δεν υπάρχουν και θα το δουν προσεχώς όλοι οι ουδέτεροι.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Σωτήρης 11/14/2020 @ 7:18 ΜΜ

    Το εμβόλιο ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ υποχρεωτικό από τον Φεβρουάριο, πρώτα με ΠΝΠ και λίγο αργότερα με τον Νόμο 4682/2020.

  2. ΠΕΡΣΕΑΣ ΛΙΓΔΗΣ 11/14/2020 @ 8:30 ΜΜ

    ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ, ΣΤΥΨΙΜΟ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΧΑΛΚΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΝΤΕΦΙΑ ΧΟΡΟΣ ΜΠΙΓΚ ΜΠΡΑΔΕΡ ΚΑΙ ΣΟΡΒΑΪΒΟΡ..

  3. “Το βλέπεις να έρχεται, το νιώθεις και συνεχίζεις να περιμένεις τον ηγέτη; Ποιον; Η λύση είσαι ο κάθε εσύ”

  4. George Tzoles 12/05/2020 @ 7:01 ΜΜ

    Ασε μας βρε παιδι μου στην ησυχια μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh