10:16 - 07/12/2015

Επίθεση με μικροκύματα μέσω της τηλεόρασης – συνέντευξη στρατιωτικού με ειδίκευση σε όπλα ακτινοβολίας

piato doriforikoΕπίθεση με μικροκύματα μέσω της τηλεόρασης – συνέντευξη στρατιωτικού με ειδίκευση σε όπλα ακτινοβολίας

Ανοίγω κι εγώ χτες την τιβι στις 7 μ.μ. για να ακούσω τα εκλογικά αποτελέσματα και τι ακούω; Μια τρελή συχνότητα στο δεξί αυτί μου, κάτι να πάλλεται σε ταχύτητα presto – πάνω από 160. Το νευρικό μου σύστημα να τσιτώνει και να νιώθω άσκημα. Την κλείνω, σταματάει. Την ανοίγω, ξεκινάει. Την πολλοστή φορά τσεκαρίσματος, η τιβί μεταφέρθηκε σε μακρινό δωμάτιο του σπιτιού όπου έγινε ραδιόφωνο, άκουγα μόνο, δεν έβλεπα…

Τεχνολογίες γνωστές ως όπλα DEW (directed-energy weapon- όπλα στοχευμένης ενέργειας) βιολογικά όπλα, όπλα μικροκυμάτων, Sonic όπλα, Infrasonic όπλα, Infra-ηχητικά όπλα, Psychotronic / ψυχοτρόπων όπλα, Nano Technology, Active Denial Τεχνολογίας, λιγότερο θανατηφόρα / μη θανατηφόρα όπλα – οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να δημιουργήσουν…

ΨΕΥΔΗ συμπτώματα οποιουδήποτε τύπου όπως …
κάκωση
ασθένεια
ψυχική ασθένεια

Και ΑΛΗΘΙΝΑ όπως…

καρκίνος
ανεπάρκεια οργάνων – αποβολή εμβρύου
αυτοκτονία

Η χρήση των τεχνολογιών αυτών είναι γνωστά για:
έλεγχο συμπεριφοράς
αλλαγή διάθεσης
αλλοίωση και έλεγχος του νου
εγκεφαλικός εγκλωβισμός
εγχώρια τρομοκρατία / βασανιστήρια
ηλεκτρονικό βασανισμό / παρενόχληση
ηλεκτρονική τρομοκρατία

Ο φυσικός και Βρετανός απόστρατος, Dr Barry Trower, εξειδικευμένος στο θέμα των μικροκυμάτων εξηγεί στο παρακάτω βίντεο τις καταχρήσεις που γίνονται από αξιόπιστους επαγγελματίες. Τα τεστ ή αν θέλετε, η εφαρμογή των όπλων αυτών, γίνονται πάντα σε ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι θα υποστούν φυσικά και τις βλάβες αυτών:

ΑΘΕΜΙΤΑ πειράματα γίνονται από κυβερνητικούς επιστήμονες πάνω στο ανυποψίαστο κοινό …

Αυτό γίνεται με την αόρατη ακτινοβολία αόρατη μικροκυμάτων σε ομάδες ή άτομα, ακόμα και αρχηγούς κρατών! Προκαλώντας ψεύτικη ψυχική ασθένεια, φωνές στο κεφάλι, αυτοκτονικές τάσεις, πόνος οποιασδήποτε σωματικής βλάβης κλπ. Φράση κλειδί:

«Μπορώ να σκοτώσω κάποιον μέσα σε τρεις εβδομάδες»!!!

Το Russia Today με συνεντεύξη του Magnus Olsson, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υπήρξε θύμα, εργάστηκε σκληρά για πολλά χρόνια για να εκθέσει μία από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της εποχής μας – που συνδέει τους ανθρώπους χωρίς τη βούληση τους και γνώση τους σε υπολογιστές μέσω εμφυτευμάτων νανομεγέθους – οδηγώντας σε πλήρη καταστροφή όχι μόνο για τη ζωής και την υγεία τους, αλλά και προσωπικότητας και ταυτότητας.

Η πάνω (ψεκασμένη) φωτογραφία είναι από άρθρο του σκάι με τίτλο Συμφωνία εξαγοράς της DirecTV από την AT&T έναντι 48,45 δισ. δολ. – Η αμερικανική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία AT&T […] Η συγχώνευση της με την DirecTV […] θα ενισχύσει τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικότητας, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης μπλα μπλα μπλα… Και πίσω από τον τεράστιο δορυφόρο… οι γνωστοί χημικοί αεροψεκασμοί.

Εσείς τι θαρρείτε; Ό,τι κάθε μέρα και όλη μέρα το HAARP και το κάθε HAARP παίζει με εμάς; Εν μέρει, δουλεύει, και δουλεύει στα χέρια της DARPA πλέον, αλλά για τα μεγάλα κόλπα. Δεν φτάνει να καλύψει τις… “ανάγκες” όλων των κυβερνήσεων. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται και άλλα τεχνολογικά μέσα της κινητής, της δορυφορικής, του ελεύθερου ίντερνετ, σε λίγο και των έξυπνων μετρητών και η δουλειά γίνεται. Γι’ αυτό και η τόση κωλοπιλάλα για ΤΕΤΟΙΑ ανάπτυξη.

Και σας ρωτάω, και θα σας ρωτάω, και θα σας ξαναρωτάω μέχρι να πάρω ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ – μια απάντηση: Τι μετράει για σένα περισσότερο:

Η υγεία ή ο μισθός;

Η εθνική κυριαρχία ή η σύνταξη; (αυτή η ερώτηση απευθύνεται ειδικά στους ένστολους, εν ενεργεία και απόστρατους)

Ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που θα σου γαζώσει τον εγκέφαλο ή ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που… τη φάρα του μέσα… θα βγει να πει την αλήθεια; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΡΕ!!!!!

Και μετά κάθεστε και παραπονιέστε γιατί ο κόσμος ψηφίζει έτσι κι όχι γιουβέτσι, και τι έπαθαν οι Έλληνες και δεν ξεσηκώνονται, και γιατί τόση κατάθλιψη κι αυτοκτονίες! Αφού μας πυροβολούν όλη μέρα, με όποιο μέσο “κυματιστής” τεχνολογίας γίνεται, γι’ αυτό και ψεκάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον ουρανό!!! Για να περνούν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Χτες το ένιωσα τόσο έντονα όσο καμιά άλλη φορά. Κι επειδή δεν χαμπαριάζω μήπως με πουν και παράξενη, ρώτησα δεξιά αριστερά και δεν ήμουν η μόνη. Η “εκπομπή” κυμάτων τέλειωσε όταν τέλεισαν και οι εκπομπές με τα εκλογικά αποτελέσματα. Εκεί κάπως τα πράγματα ηρέμησαν, παρότι τη νύχτα αρέσκονται να παίζουν με τις ανθρώπινες συχνότητες πάνω μας χαλώντας τις καλές Σούμαν.

Ένα είναι το κλειδί προς την ελευθερία κι αυτό λέγεται: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
Εστιάστε στο κεντρικό πρόβλημα, αν θέλετε να λύστε και τα υπόλοιπα. Τώρα!!! Πριν είναι αργά!

© AllNewz

 

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. …Αν ήταν ΜΟΝΟ στο δεξιό αυτί,καλού-κακού πήγαινε σε έναν Ο.Ρ.Λ.!

 2. Ανώνυμος 12/07/2015 @ 1:26 ΜΜ

  ΤΗΣ Υ.ΕΝ.Ε.Δ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 3. Ανάλογα με την σκέψη που κάνουμε βλέποντας τηλεόραση , βλέπουμε και τα ανάλογα σχήματα…….
  και στην περίπτωση που υπάρχουν και πρόσωπα , βγαίνουν δίπλα χρωματιστά……
  δεν ξέρω για συχνότητες ,
  ξέρω ότι αυτά αποτυπώνονται…

 4. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/07/2015 @ 7:52 ΜΜ

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΚ-ULTRA ΣΗΜΑΙΝΕΙ MIND KONTROL ULTRA ΔΛΔ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ CONTROL ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ C OXI ME K ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ… OI ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ KONTROL ΜΕ Κ… ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

 5. Θέλω να κλάψω

  Θέλω να κλάψω με το άρθρο και τα σχόλια.

  Ένας αχταρμάς από ανθρώπους ημιμαθείς, ή απλά αμαθείς

  Μπερδεμένα ακρωνύμια και τεχνολογίες, σε έναν αχταρμά με σενάρια συνωμοσίας.

  Πόσοι άραγε ξέρετε ότι ένας από τους πατέρες του haarp είναι Έλληνας ?

  Πόσοι ξέρετε ότι το haarp είναι πείραμα χαμηλών συχνοτήτων ? Και πόσο γελοίο είναι να το μπλέκεις όταν μιλάς για μικροκυματικά (υψηλές συχνότητες)

  Όσο ανεβαίνει η συχνότητα, τόσο μικραίνει το μήκος κύματος. Γι’ αυτό οι κεραίες ασυρμάτων είναι λίγες δεκάδες μέτρα όταν πρόκειται για βραχέα, ενώ όταν είναι για vhf είναι ένα κοντάρι μονάχα. Και όταν πρόκειται για το haarp που είναι σε εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (Ultra Low Frequencies) το μήκος κύμματος είναι χιλιόμετρα, και γι’ αυτό στις εγκαταστάσεις του haarp το καλώδιο που δημιουργεί την κεραία, έχει και αυτό μήκος χιλιόμετρα, και είναι τυλιγμένο σε πυλώνες.

  Η δε τηλεόραση, είναι φτιαγμένη για να εκπέμπει διάφορα πράγματα, ήχο στις συχνότητες που ακούει το αυτί (20Hz-20KHz) και μάλιστα λόγο κόστους δεν τους πιάνει όλους. Εκπέμπει φως (μέσα από λάμπες led οι καινούργιες), που περνώντας από την οθόνη εμφανίζεται με διάφορα χρώματα ανάλογα την εντολή που έχει δώσει το κύκλωμα στον φώσφορο. Οι παλιές που ήταν με καθοδική λυχνία, εκπέμπαν και άλλα πράγματα γιατί στην ουσία η λυχνία ήταν ένα κανόνι ηλεκτρονίων που βάραγε την οθόνη.

  Οπότε η τηλεόραση δεν μπορεί να εκπέμπει κάτι που μπορεί να μας επηρεάσει.

  Το θέμα που δείχνει μπορεί να μας επηρεάσει πάρα πολύ, όπως κάνει εδώ και καιρό το ιντερνετ όπου αναμεταδίδει ότι μούφα μπορεί κανείς να φανταστεί, όπως αυτό εδώ το άρθρο.

  Και η επιρροή του μυαλού, είναι μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο.
  Διαβάστε λίγο Γκέμπελς και θα καταλάβετε πολλά, μιας και το διάβασμα είναι το υπέρτατο υπερόπλο.

  Βλάκες.

  • Ιωάννης 01/02/2016 @ 2:52 ΠΜ

   Χαρά στο κουράγιο σου facepalm… Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες μπαρούφες σχετικά με την υποτιθέμενη εκπομπή επικίνδυνων συχνοτήτων από τις τηλεοπτικές συσκευές δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα… Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι αυτοί που το πιστεύουν είναι ανένδοτοι και επιμένουν σε ενοχλητικό βαθμό αναπαράγοντας τέτοιες τραγελαφικές ανακρίβειες.

   Λοιπόν για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτό το θέμα οι τηλεοπτικές συσκευές που έχουμε στα σπίτια μας είναι δέκτες τηλεοπτικού σήματος (μέσω κάποιας κεραίας που είτε είναι εσωτερική, είτε είναι εξωτερική) και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι πομποί (αναφέρομαι μόνο σε ότι αφορά το τηλ. σήμα και όχι σε τυχόν wifi, bluetooth κτλ που ενδέχεται να έχει μια σύγχρονη τηλεοπτική συσκευή). Αυτό που σας λέω δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις για να το αντιληφθείτε… είναι απλώς κοινή λογική!

  • Ιωάννης 01/02/2016 @ 3:00 ΠΜ

   Επίσης, θυμήθηκα ανάλογες μπαρουφολογίες και για τους αποκωδικοποιητές που υποτίθεται πως μας «ανάγκασαν» με τη διακοπή του αναλογικού σήματος να τους βάλουμε στα σπίτια μας σε όσες συσκευές δεν είχαν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, ούτως ώστε να μπορούν να εκπέμψουν διάφορα «καλούδια» μέσα στα σπίτια μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*