ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε από μια γερμανική ιστοσελίδα, δείχνει τον μαρτυρικό για πολλούς πρόεδρο της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ, ο οποίος από το 2011 έχει δεχτεί την λυσσαλέα επίθεση των ισλαμιστών δολοφόνων αλλά και όλης της νεοταξικής Δύσης που είχε μανιάσει γα να τον εξοντώσει, να… οδηγεί μόνος του στους κεντρικούς δρόμους της Δαμασκού.

Αυτός ο ηγέτης δεν διστάζει εν μέσω φρικτών πολεμικών συγκρούσεων στην χώρα του και ενώ η ζωή του είναι σε μόνιμη απειλή, να κυκλοφορεί μόνος του, χωρίς σωματοφυλακές, όταν οι άλλοι ηγέτες στην Δύση έχουν δεκάδες ειδικούς «φουσκωτούς» για να τους φυλάγουν.

Μήπως κάποιοι… ζηλεύουν ???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

3 thoughts on “ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    Αντάξιος ηγέτης, ενός γενναίου λαού. Ο συριακός λαός με όλες τις προϋποθέσεις και τα προγνωστικά εναντίον του, δεν λύγισε στους πληρωμένους φονιάδες της Νέας Τάξης. Η Συρία κατάφερε και άντεξε μόνη της στο πιο κρίσιμο στάδιο μεταξύ Ιανουαρίου 2011-καλοκαιριού 2013. Εκεί που όλοι οι περισπούδαστοι γεωστρατηγικοί «αναλυτές» ξέγραφαν την Συρία προεξοφλώντας την επικράτηση των τζιχαντιστών και της συριακής «αντιπολίτευσης». Κι όμως οι Σύριοι άντεξαν όχι γιατί υπερ-αγαπούσαν τον Άσσαντ, αλλά γιατί είδαν ποια είναι η εναλλακτική που τους περίμενε και συσπειρώθηκαν γύρω από τον ηγέτη τους σε έναν αγώνα – κυριολεκτικά – ΖΩΗΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥ. Όταν το καλοκαίρι του 2013 η βοήθεια της Χεζμπολλάχ και των Ιρανών απέκτησε ουσιαστική μορφή στα πεδία των μαχών, και όταν η Ρωσία αποφάσισε να εμπλακεί άμεσα και ενεργά από τον Σεπτέμβριο του 2015, τότε έγειρε οριστικά η πλάστιγγα του πολέμου. Δόξα και τιμή στην ηρωϊκή Συρία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *