18:52 - 31/05/2018

Εκπομπή ΣΟΚ για τις Νέες Ταυτότητες = ΒΙΟΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πειραϊκή Εκκλησία- Εκπομπή ΣΟΚ για τις Νέες Ταυτότητες

Μέχρι τέλη Σεπτέμβρη 2018 θα είναι έτοιμη η διαδικασία για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων!
Με βάση το αρχικό γράμμα του επιθέτου μας θα παραλαμβάνουμε κατά σειρά τις νέες ταυτότητες.

Μέσα σε 5 χρόνια θα πρέπει να έχει γίνει η άμεση αντικατάσταση!

https://youtu.be/uyNO_xh7Wag

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.

  2. στον κωλο σας βαλτε το τσιπακι και τα προβατακια που θα τρεξουν να παρουν αυτο το πραμα να στειθουν για σφαγη !!

  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ!!

  4. σκλάβους μας θέλει η νέα τάξη των πραγμάτων, πλήρως ελεγχόμενους χωρίς σκέψη χωρίς νόηση χωρίς θέληση, να μας έχει κάτσε σήκω και σήκω κάτσε. Φυσικά όλοι οι υποψιασμένοι γνωρίζουμε ότι είναι το προχάραγμα και θα ακολουθήσει το κανονικό χάραγμα της Αποκάλυψης. Όποιος την πάρει να ετοιμάζεται για το τέλος του…

  5. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ 06/01/2018 @ Ιούνιος 1, 2018 4:01 μμ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΛΟΚΙΝ ΣΩΜΙΣΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*