13:10 - 11/06/2017

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΕΚΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ: «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ». ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: «ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΟ».

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΕΚΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ: «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ». ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: «ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΟ».

Τσίπρας: Η αγάπη είναι αγάπη – Το τρανς παιδί έχει δικαιώματα – Θα διδάξουμε τα δικαιώματα αυτά στα σχολεία.

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια για τον καιρό της κρίσης», δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο περιοδικό ‘antivirus magazine’ που κυκλοφορεί σήμερα, με το εξώφυλλο του αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ φαντάζει ως πολυτέλεια την εποχή της κρίσης, όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά είναι εκ των ουκ άνευ. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια για τον καιρό της κρίσης», τονίζει και αναφέρεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας του φύλου, που βρίσκεται σε διαβούλευση, μετά την ψήφιση του νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, λέγοντας: «Ομόφυλα ζευγάρια περπατάνε μαζί στο δρόμο γιατί νιώθουν πως είναι πια αποδεκτοί και αποδεκτές, πως έχουν περάσει από το σκοτάδι στο φως και δεν θα δεχτούν να γυρίσουν ποτέ πίσω. Οι θεσμικές αλλαγές δημιουργούν μακροπρόθεσμα και κοινωνική νοοτροπία. Και έπειτα απ’ τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αυτό θα είναι ακόμη πιο έντονο. Και ξέρετε, αυτές είναι μεταρρυθμίσεις που ήρθαν για να μείνουν. Δεν μπορούν να ανατραπούν».

«Θεωρώ τον εαυτό μου και φιλοδοξώ, από τη θέση του πρωθυπουργού, να είμαι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα μου. Των ατομικών ελευθεριών και των κοινωνικών δικαιωμάτων που είτε δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμα πλήρως είτε αμφισβητούνται εκ νέου. Κατ’ αυτή την έννοια, να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της νέας μητέρας, του επισφαλώς εργαζόμενου, του τρανς παιδιού, των ηλικιωμένων, των προσφύγων», συνεχίζει ο πρωθυπουργός.

Σε ερώτηση ποιο είναι το μήνυμα του προς τη ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) απαντά ως εξής: «Να είστε υπερήφανοι και υπερήφανες γι’ αυτό που είστε. Και να στέλνετε παντού, με επιμονή κι αποφασιστικότητα, το μήνυμα πως η αγάπη είναι αγάπη, ανεξάρτητα από το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλετική καταγωγή, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις. Και να καλείτε διαρκώς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων, που είναι δίπλα μας, να μην κρύβονται και να μην ντρέπονται για τις επιλογές τους. Έτσι, μπορεί να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κι η κοινωνία μας πιο αληθινή και πιο ανθρώπινη».

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης

Στην ερώτηση πόσο δύσκολο ήταν να περάσει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης, ο Αλ. Τσίπρας απάντησε ότι «αποδείχθηκε ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ πιο μπροστά, απ’ όσο εμείς πιστεύουμε». Και παρατήρησε: «Στο ελληνικό Κοινοβούλιο διαμορφώθηκε μια προοδευτική πλειοψηφία που διέτρεξε οριζόντια τα περισσότερα κόμματα και αντανακλά την πρόοδο που έχει κάνει ολόκληρη η κοινωνία μας. Και, ασφαλώς, πώς με μια νομοθετική ρύθμιση αλλάζουμε τις ζωές τόσων ανθρώπων. Γιατί, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας δεν επιδιώξαμε μονάχα για να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες που μας έφεραν στην πρωτοφανή κρίση των τελευταίων ετών. Στόχος μας να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις ζωές όλων των πολιτών, και στα ‘μικρά’, στα καθημερινά. Να είναι η Ελλάδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα -σε όλα, όχι μόνο στο νόμισμα».

Στην ερώτηση γιατί Σύμφωνο Συμβίωσης και όχι πολιτικός γάμος, όπως και στην ερώτηση για το ζήτημα της παιδοθεσίας ο πρωθυπουργός απαντά ότι η κυβέρνηση επιλέγει ένα βήμα κάθε φορά, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού, βεβιασμένες και απροετοίμαστες, διότι αν κάνει κάποιος πολλά βήματα μαζί υπάρχει και ο κίνδυνος να «μπουρδουκλωθεί» και να πέσει. «Οι «γάμοι της Τήλου» άνοιξαν δρόμους, λέει ο πρωθυπουργός με αναφορά στον αείμνηστο δήμαρχο Τήλου Τάσο Αλιφέρη.

Νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου

Με το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου που κατέθεσε για διαβούλευση η κυβέρνηση κάνει πράξη ένα πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) κοινότητας και κυρίως των τρανς ατόμων, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του, στο περιοδικό ‘antivirus magazine’.

«Με το νομοσχέδιο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας, που δεν αισθάνονται άνετα με το φύλο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννησή τους, να προχωρήσουν σε διόρθωση φύλου, με ελαχιστοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών χωρίς καμία επιβεβλημένη ιατρική επέμβαση ή ψυχιατρική εξέταση», τονίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Όσα άτομα, επίσης, το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν το αναγραφόμενο φύλο στην ταυτότητά τους, μέσω της εκούσιας δικαιοδοσίας. Είναι μία διαδικασία πάρα πολύ διακριτική, εχέμυθη και γρήγορη, και αφορά κάθε Έλληνα πολίτη που θέλει να μεταβάλει κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του, χωρίς να μπορεί ο δικαστής να θέτει κανένα επιπλέον κριτήριο. Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό όσο και στοιχειώδες βήμα εκσυγχρονισμού αλλά και εμβάθυνσης της ισότητας όλων των πολιτών. Ευθυγραμμιζόμαστε έτσι, με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τη Διεθνή Χάρτα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί ευθυγραμμιζόμαστε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση».

Ερωτηθείς για το νόμο για το Σύμφωνο Συμβίωσης και το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση του φύλου, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Δεν τα χρωστούσαμε μόνο στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Τα χρωστούσαμε στους εαυτούς μας, στις ιδέες και στους αγώνες μας για ισότητα και δικαιοσύνη. Και θα έλεγα χρωστούσε η ελληνική πολιτεία και μια συγνώμη στους χιλιάδες πολίτες της, που αντιμετώπιζε για χρόνια άνισα και σε πολλές περιπτώσεις απάνθρωπα. Για αυτό, άλλωστε, ζήτησα και δημοσίως συγνώμη εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας στη Βουλή, τη μέρα της ψήφισης του συμφώνου. Με τη κοινότητά σας θέλουμε να έχουμε μια σχέση ειλικρινή. Όχι πελατειακή. Να δίνουμε μάχες μαζί απέναντι στο συντηρητισμό και τις προκαταλήψεις, αλλά και να δεχόμαστε τη κριτική σας όταν πρέπει ή να διαφωνούμε ανοιχτά, όταν έχουμε άλλη άποψη».
Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Σχετικά με τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ σημειώνει πως «σε θέματα με ιδεολογική βαρύτητα υπάρχουν διαφορές, αλλά υπάρχει κι ανεκτικότητα απέναντι στις ξεχωριστές μας ταυτότητες», υπενθυμίζοντας ότι στην περίπτωση του Συμφώνου Συμβίωσης διαπιστώθηκε ότι κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ υπερψήφισαν.

Διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας

Σε ερώτηση γιατί δεν έχει γίνει ακόμη ο διαχωρισμός του Κράτους από την Εκκλησία ο πρωθυπουργός απαντά ως εξής: «Ορισμένες φορές έχει σημασία η χρήση των όρων. Μπορούμε να μιλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα με όρους που πληγώνουν και με όρους που μπορούν να γίνουν κατανοητοί κι αποδεχτοί. Εγώ, λοιπόν, όταν μιλώ με τον Αρχιεπίσκοπο χρησιμοποιώ των όρο «Διακριτοί ρόλοι εκκλησίας- κράτους», και νομίζω συνεννοούμαστε. Ο σχετικός διάλογος, άλλωστε, έχει ήδη ξεκινήσει με πρωτοβουλία μας και με τη σύσταση της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να μην περιοριστεί μόνο εντός της Βουλής η κουβέντα αυτή και ξεκινήσαμε ευρεία διαβούλευση, ανοιχτή σε κάθε πολίτη και κοινωνικό φορέα».

Τι είναι το Antivirus magazine
Το Antivirus magazine είναι ένα περιοδικό που απευθύνεται στην LGBTQ κοινότητα (δηλαδή ΛΟΑΤΚΙ -Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ άτομα). Στην ιστοσελίδα του αναφέρει: «Ήταν το 2003 όταν πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα περιοδικό που θα απευθύνεται στην LGBTQ κοινότητα της χώρας μας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ενημερωθεί για θέματα που την απασχολούν. Παράλληλα, θέλαμε να δώσουμε ένα βήμα σ΄όλα εκείνα τα άτομα που πολύ συχνά αποκλείονταν από τα mainstream μέσα, λόγω κοινωνικού ρατσισμού».

Την 1η Ιουνίου 2017, το κοινοβούλιο της επαρχίας του Οντάριο, της μεγαλύτερης σε πληθυσμό και οικονομικά πιο ανεπτυγμένης επαρχίας του Καναδά, ψήφισε ένα νόμο, το Νόμο 89, που διαλύει τη θρησκευτική ελευθερία και τα δικαιώματα των γονέων, καθώς δίνει στο κράτος την εξουσία να αφαιρεί παιδιά από οικογένειες που αντιτίθενται στην σκληρή νεοταξική ατζέντα των ΛΟΑΤ και επιτρέπει στις κρατικές υπηρεσίες να απαγορεύουν σε ζευγάρια που διαφωνούν με την ατζέντα αυτή να υιοθετήσουν παιδιά!

Ο νέος νόμος επιτρέπει στην κυβέρνηση να αφαιρέσει βίαια ένα παιδί από τη φροντίδα των γονέων του αν οι γονείς αρνούνται να αποδεχθούν την νέα υστερία που λέγεται «ρευστότητα φύλου». Με άλλα λόγια, εάν οι γονείς δεν αποδέχονται την “ταυτότητα του φύλου” του παιδιού τους (είναι αγόρι και λέει ότι είναι κορίτσι ή είναι κορίτσι και λέει ότι είναι αγόρι), τότε χάνουν τα γονικά τους δικαιώματα.

Ο νόμος έχει το εύηχο όνομα «Νόμος περί Υποστήριξης Παιδιών, Νέων και Οικογενειών του 2017», Bill 89.
Στο νομοθετικό σώμα, ο νόμος ψηφίστηκε με 63 υπέρ και 23 ψήφους κατά, σύμφωνα με την Christian Post.

Πρωθυπουργός του Οντάριο είναι η λίμπεραλ Kathleen O’Day Wynne. Η Wyne έγινε η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη αρχηγός κυβέρνησης στον Καναδά. Είναι «παντρεμένη» με γυναίκα.

Τσίπρας: Η αγάπη είναι αγάπη – Το τρανς παιδί έχει δικαιώματα – Θα διδάξουμε τα δικαιώματα αυτά στα σχολεία.

(Από το Καραβάκι της ιστορίας).

Με ψηφοθηρικά αλλά και με ιδεολογικά κίνητρα, άλλος ένας πρωθυπουργός είπε το ποίημα της νέας, «καλύτερης» κοινωνίας. Δεν υπήρχε αρνητικό στοιχείο που να διέφυγε από τον Αλέξη Τσίπρα. Εκτός από λόγο με επιχειρήματα εκτός λογικής και εντός παραλογισμού, παρουσιάστηκε και ως ένας απλός εκφωνητής που προσβάλλει την υπόσταση και την νοημοσύνη όσων εξακολουθούν να δέχονται πως οι ψυχιατρικά καταχωρημένες διαταραχές δεν αποτελούν πρότυπα προς μίμηση, αλλά περιπτώσεις προς ίαση. Αδιαφορώντας αν ο λόγος του αφορά σε μη νοήμονες, προσπάθησε να πείσει πως ο σεβασμός στην προσωπική επιλογή ταυτίζεται με την υποχρέωση να αποτελέσει το ψυχικό τραύμα ένα κοινωνικό πρότυπο.

Τι να πούμε; Να μιλήσουμε για αντισυνταγματικότητα; Έχει εξαντληθεί κι αυτό το επίπεδο. Η «δημοκρατία» τρομοκρατεί. Συμπεριφέρεται φασιστικά και αντιστρέφει την λογική και τους ρόλους. Δεν είναι η πρώτη φορά. Τα «δικαιώματα του πολίτη / του ανθρώπου» αυτόν τον σκοπό είχαν από την αρχή. Όλη η σατανική δράση στηρίζεται σε δόλια αντιστροφή του λόγου του Θεού. Στην περίπτωση αυτή ο Τσίπρας απευθυνόμενος πρώτα στον παγκόσμιο σεναριογράφο και στον δικό του «Κύριο-Δεσπότη-Άγιο» είπε το δικό του «δίδαξόν με τα δικαιώματά σου, συνέτισόν με τα δικαιώματά σου, φώτισόν με τοις δικαιώμασί σου». Η «δημοκρατία» διδάσκει ιατρική και βιοηθική. Η «δημοκρατία» διδάσκει τι είναι η «αγάπη» και εκφοβίζει όσους έχουν αντίθετη άποψη, για να μη τολμήσουν να την εκφράσουν. Θυμίζει κάτι αυτό;

Όσο για το timing: Athens Pride, νομοσχέδιο διόρθωσης φύλου, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Έμφυλες Ταυτότητες, Ανασκόπηση της Θεματικής Εβδομάδας στην θλιβερά μονομερή ΕΡΤ και ψηφοθηρία έναντι πολιτικών αδιεξόδων. Δείτε -αν δεν το έχετε ήδη κάνει- τι ανακάλυψαν οι Ομπάμα, Τσίπρας, ΕΡΤ, … όλοι σχεδόν οι δημοκρατικά εκλεγμένοι πρωθυπουργοί και τα διεθνή ΜΜΕ. Όλοι όσοι προτρέπουν τον άνθρωπο σε μια εθελοντική, υπερήφανη καταστροφή.

autochthonesellhnes

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (31)

 1. ΑΝΩΝΥΜΗ 06/11/2017 @ 1:40 ΜΜ

  Έλα ρε???? Έτσι είπε ο Τσακαλώτος??? Μια υποψία ότι είναι λούγκρα κραγμένη την έιχα αλλά οκ μου έλυσε τις όποιες απορίες η δήλωσή του. Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Οι άνθρωποι αυτοί γεννήθηκαν έτσι. Οκ να τους σκοτώσουμε??? Όχι. Και ο κουτσός γεννιέται κουτσός αλλά δεν τον σκοτώνεις. ΟΜΩΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Π Ρ Ω Τ Υ Π Α στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΗ αυτοί οι άνθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ. Εδώ δεν είμαστε ούτε Ολλανδία ούτε Αγγλία ούτε θα γίνουμε ποτέ τίποτα απο όλα όσα οραματίζεστε εσείς να μας κάνετε. έτσι για να ξέρουμε τι λέμε. Στην δράση πάντα θα υπάρχει κ αντίδραση. Στο ποσοστό που μου αναλογεί ως εκπαιδευτικός έχω ήδη μιλήσει στους μαθητές μου για το πως έχει το πράγμα. Το ίδιο πρέπει να κάνουν κ οι γονείς. Έκκληση προς γονείς: Oσο κουρασμένοι και να είστε (κατανοώ πως όσοι δουλεύετε ακόμη ίσως δουλεύετε και όλη μέρα να τα βγάλετε πέρα) παρακαλώ ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και μιλήστε τους επικοινωνήστε μαζί τους. Τα παιδιά πλέον είναι όλη μέρα πάνω από ένα τηλέφωνο και ένα facebook. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει υποχρεωτική την εκπαίδευση από τα 4 ξεχάστε το έχετε χάσει τα παιδιά σας. Δεν τα γράφω έτσι. Βλέπω με την πάροδο του χρόνου τι γίνεται. Η κριτική ικανότητα ακι σκέψη μειώνεται δραματικά και εκεί που πριν το ΄μαθημα άκουγες φασαρία φωνές παιδιών κτλ τώρα σιωπή. Είναι όλα πάνω από ένα κινητό. Αυτά…..

 2. ΝΤΙΝΤΙΣ 06/11/2017 @ 2:14 ΜΜ

  ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ?? ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ!!!
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ Κ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !! ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ Κ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ! ΚΡΥΦΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΛΟΙ!ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ….?

  • Νικητας 06/11/2017 @ 5:59 ΜΜ

   χαχαχαχα….και διαδηλωνουν για το δικαιωμα τους να …ΤΟΥΣ ΔΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ !!!….’που φτασαμε ρε’; που φτασαμε; (Αυλωνιτης)

   • Σε τι διαφέρει -εκτός απ’ την γελοιότητα- απ’ την απεργία πείνας του “αντεξουσιαστή”-“επαναστάτη” (χαχα) Ρωμανού για το “δικαίωμά” του να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι εντοπισμού; Και τότε ο τσύριζα έκοβε φλέβες για το “δικαίωμα”… Θυμάσαι;

 3. Δεν υπαρχει ισοτητα αν καποιος γεννηθηκε ανδρας και αυτοπροσδιοριστει γυναικα.Ποια η ισοτητα με τις πραγματικες γυναικες;Και το αντιθετο.Βρειτε αλλο φυλο,αυτοπροσδιριστειτε ως ουδετερα η και ως μουλαρια δεν μας ενδιαφερει.Οτιδηποτε αλλο ειναι ανισοτητα για τα πραγματικα φυλα.

 4. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 06/11/2017 @ 2:31 ΜΜ

  Αντε…να κανω μοκο για τους γκέι που δεν ειναι κουνιστοι και για τις λεσβιες που δεν πανε να μου την βγουν σαν καουμπόη. Αλλά τα τραβελια είναι σχιζοφρενή άτομα με διχασμένη προσωπικότητα. Πρέπει να νιώθουν και περήφανες γι αυτό? Πρέπει κι εμείς να νιώθουμε περήφανοι που επιτρέπουμε όλο αυτό το χαλί? Τσίπρα νικησες, με ή χωρίς σάλιο μας έκανες κοτούλες..

 5. ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ 06/11/2017 @ 2:49 ΜΜ

  Ολη αυτη ιστορια εχει να κανει με μια πολυ συγκεκριμενη αποκρυφιστικη ατζεντα που προβλεπει την τεχνητη πολωση και η μοναδικη λυση ειναι ο Δικεφαλος Αετος. https://www.youtube.com/watch?v=Qxzt6Kn6r0k

 6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 06/11/2017 @ 3:06 ΜΜ

  Να και μια εκπαιδευτικός που μιλά,μιλά κυρά δασκάλα,δεν είσαι μονη σου.Ρε ερπετά της κακίας ώρας,ρε σαπιασμενοι λαζαρειολεπριτες,που θέλετε και την ΕΛΛΑΔΑ,πατρίδα σας,ρε καναγιες του κέρατα,ρε κοπρες του Αυγεία,ποιον ρωτησατε ρε αιδειοπανα και αποφασιζετε για τα παιδιά μας;την λουγκρα τον σορος;την λουγκρα τον Κίσινγκερ;σας έχουμε κάτι μπουν ίδια μαζεμένα,κοχλαζουμε καριολια,ουτε κρέμασμα,στα σκυλοψαρα,γαμω τον κατασκευαστή σας,γαμω τις τρουπες σας γεμάτες ερπετικη κακαραντζα,λινατσες και νενεκοι,μαύρος βορβορος θα σας πνιξη,σκατιαρη τσίπρα,βρες τρύπα να κρυφτης,οπου και να πας θα σε βρούμε απο την μποχα σου και σένα και τα τσολια της νεοταξιτικης λερας σου,γιδογαμηδες των κοπαδιων, ΟΥΣΤ ρε!ΑΕΡΑ!!!!!!!!!!

 7. Ανώνυμος 06/11/2017 @ 3:11 ΜΜ

  Το 1995 ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Κ. Διακογιάννης εκδίδει ένα ακόμα βιβλίο του, ο τίτλος του είναι “Οι Σάπιοι”. …”Έχετε γεμίσει τις ελληνικές τηλεοράσεις gay επαγγελματίες και ερασιτέχνες, εξειδικευμένους έκφυλους, τους πριμοδοτείτε, τους προπαγανδίζετε, τους προβάλλετε ώστε να έχουν τις υψηλότερες ακροαματικότητες και τηλεθεάσεις και τους στέλνετε επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε κάθε ελληνικό σπιτικό να σαπίσουν την ελληνική οικογένεια! Να τη σαπίσουν όχι μόνο με το αισχρό θέαμα, αλλά κυρίως με το δολοφονικό ακρόαμα, μ’ αυτά που ξερνάνε συνεχώς οι gay του κερατά, τα ξενικά, τα παραμορφωτικά, τα διαβρωτικά, τα διαλυτικά της ελληνικής γλώσσας! Γιατί η ελληνική γλώσσα ενοχλεί και «πονάει» αυτούς που δίνουν εντολές από τις Βρυξέλλες, γιατί όσο αυτή η γλώσσα αντέχει, επιβιώνει ο Ελληνισμός. Έρχονται οι εντολές από ειδικούς διαύλους, γίνονται θάνατος, και το γνωρίζετε αλλά δεν το σταματάτε, γιατί οι αφέντες των Βρυξελλών σας κρατάνε στην εξουσία κι εσάς και τους προηγούμενους ομοίους σας εναλλάξ, διατηρούντες και προσέχοντες όλους σας ως κόρην οφθαλμού! Γνωρίζετε καλά ότι η σήψη, ο εκφυλισμός, η κτηνωδία που διοχετεύονται συνεχώς μέσα στην ελληνική οικογένεια, τα όσα ακούγονται στις πορνοταινίες, των οποίων επίσης το εμπόριο σκανδαλωδώς διευκολύνετε, όλα αυτά αποτελούν τον προθάλαμο ψυχολογικής προετοιμασίας, ηθικής υποβάθμισης των νέων για να πάρουν το δρόμο προς το λευκό θάνατο!”… http://www.antibaro.gr/article/10712 Αυτά.

  • Νικητας 06/11/2017 @ 6:11 ΜΜ

   Ετσι ειναι ‘αυτα’ ….ΕΤΣΙ οπως τα αναφερεις !!!!….Δεν πρεπει να εχουμε τον νου μας ΜΟΝΟ στα οικονομο στρατηγικα της χωρας ,που στο κατω -κατω της γραφης αφορουν ναι μεν την υπαρξη μας σε εναν γεωγραφικο χωρο…ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ …ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!!!! Αρα…ανωτερη προταιρεοτητα τα του ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ηθους κλπ) !!! …..ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!!…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ !!!!

   • Ανώνυμος 06/11/2017 @ 9:33 ΜΜ

    Το έχω γράψει αρκετές φορές, θα το γράψω ακόμα μια… προσκυνημένοι, υποτακτικοί, έκφυλοι και δειλοί, είναι το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, από αυτούς είναι όπου οι πολιτικοί, αντλούν την ισχύ και την δύναμη για να πράττουν όσα πράττουν! Ποιος σου είπε, ότι το διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι το οικονομικό, η έστω το στρατηγικό κ.λ.π.; Το διαχρονικό πρόβλημα των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, ήταν και είναι στο πνευματικό μέρος! Δεν υπάρχει νόηση, δεν υπάρχει πνεύμα, δεν υπάρχει κοινός λόγος. Από το πνευματικό μέρος ξεκινάει η όλη κατάσταση και εξαπλώνεται σε όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους. Εάν οι μισοί από τους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων σκεφτόντουσαν στο περίπου όπως ο κ. Διακογιάννης, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει… οπωσδήποτε θα έρθουν χειρότερες καταστάσεις, μιας και δεν είμαστε κάτι το καλό για να αξίζουμε κάτι το καλύτερο. Αυτά. Υγ. Το gay parade, που αποτελείται από “ανθρώπους” και από ζώα… αποτελεί μια εκδοχή των αρχέγονων εορτών της Κρόνιας περιόδου… αλλά αυτό δεν είναι κάτι που ενδιέφερε, η ενδιαφέρει των μέσω κάτοικο της χώρας των Ελλήνων.

    • Νικητας 06/11/2017 @ 11:54 ΜΜ

     Αν και συμφωνω με το οτι η δυναμη των πολιτικων, και των λοιπων προσκυνημενων ,αντλειται απο τους πολλους που τους ψηφιζουν……ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ (στο σημειο αυτο) ΚΑΘΕΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! Διαφωνω στο οτι ΝΑΙ ΜΕΝ ειναι ‘πολλοι’ αυτοι (λαος) που τους υποστηριζουν (προσκυνημενους)….ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ‘ΠΟΛΛΟΙ’ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ (μορφωση δεν ειναι η εξειδικευση).., ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΛΕΙ !!!!…ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ…ΣΙΓΟΥΡΟΣ…!!! εν αντιθεσει με εσενα που δεν το πιστευεις !!!! Εκει ειναι και η διαφωνια μας (κυριως) σε ομοριζα θεματα , και η διαφορα αυτη ,καταληγει αλλου για αλλου τα ζητουμενα και τις …προθεσεις του καθενος μας !!!! ΑΥΤΟΙ που υποστηριζουν τους προσκυνημενους ..,αυτοι ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ !!!!!…..ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ !!!!

 8. Ανώνυμος 06/11/2017 @ 3:15 ΜΜ

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  Εκατομμυριούχος αντικαπιταλιστής, «αγανακτισμένος» επενδυτής σε ξένα fund αρπακτικών, Υπουργός στην εξουσία αγαπητός των ξένων τοκογλύφων, η σύζυγος στην Τράπεζα της Ελλάδας … αλλά για να παραμείνει στην εξουσία πρέπει να υπηρετήσει την ατζέντα του σιωνισμού.

  Και μπορεί να πεινάνε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα … αλλά για τους πράκτορες προέχει να «χτυπήσουν» το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών … Έμμισθοι διαδηλωτές και βολεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτόκλητοι υπερασπιστές των gay. Όπως βλέπουμε έχουν άλλες προτεραιότητες οι υπηρέτριες των τοκογλύφων.

  Γδέρνουν τους Έλληνες και τους καταστρέφουν οικονομικά…αλλά νιώθουν τύψεις που δεν μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά …τα 3 ζευγάρια των gay που έκαναν σύμφωνο συμβίωσης…
  Αγωνίζονται να περάσει η τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια …

  Να μην ξεχνάμε ότι πολύ περισσότεροι από τους gay που θα ήθελαν να υιοθετήσουν είναι οι αρρωστημένοι κι ανώμαλοι της Ελίτ που αντί να «ψωνίζουν» παράνομα ανήλικους αλλοδαπούς από την Ομόνοια… θα τους υιοθετούν, θα τους βιάζουν …με τη θέλησή τους πάντα… και μετά θα τους παντρεύονται όπως έκανε ο διανοούμενος Woody Allen.

  Ε.
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις

 9. Ανώνυμος 06/11/2017 @ 3:24 ΜΜ

  Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ

  Όταν συλληφθεί ένας οποιοσδήποτε παιδόφιλος η Δικαιοσύνη και ο Τύπος είναι αμείλικτοι απέναντί του. Αν ο παιδόφιλος είναι σιωνιστής …η Δικαιοσύνη παθαίνει συνεχείς «κράμπες» και δεν προχωράει τίποτα. (βλέπε Epstein, Polanski).

  O σκηνοθέτης Polanski …βίασε μία 13χρονη κοπελίτσα , έμεινε μόνο 42 μέρες στη φυλακή και μετά όχι μόνο δεν μπήκε στο περιθώριο αλλά αναδείχτηκε και προωθήθηκε από τις κινηματογραφικές εταιρίες που ελέγχει ο Σιωνισμός στην Ευρώπη. 40 χρόνια πάλευε το θύμα να δικαιωθεί και έφτασε πλέον να παρακαλάει τη Δικαιοσύνη να σταματήσει … γιατί τελικά περισσότερο ταλαιπώρησαν το θύμα παρά τον ανώμαλο Polanski. Ο Polanski φυσικά βρέθηκε στην Χώρα των Τοκογλύφων την Ελβετία …η οποία εννοείται ότι αρνήθηκε να τον εκδώσει στις ΗΠΑ για να δικαστεί όπως όλοι οι κοινοί θνητοί.

  Και παρόλο που δεν του κόστισε το παραμικρό το έγκλημα που διέπραξε, παρόλο που συνέχισε να δουλεύει ανενόχλητος υπό την προστασία του Σιωνιστικού Λόμπι … βρίζει την Αμερικάνικη Δικαιοσύνη και την αποκαλεί απόλυτα διεφθαρμένη!
  Πάγια τακτική του «Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης» …Την είδαμε να εφαρμόζεται κι από έναν Ισραηλινό έμπορο όπλων με 500.000.000 στη Λίστα Λαγκάρντ … που αντί να συλληφθεί … κατηγόρησε όσους τον στοχοποίησαν ως … ρατσιστές…παρόλο που δεν τόλμησε κανείς να τον ακουμπήσει.

  Ε.

  ———————–

  ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

  Ρωτά η κόρη :

  -Άγιε πατέρα, ποιoς ο λόγος να έρθουμε εδώ στη γη, μέσα σε αυτό τον πόνο και αυτή την δυστυχία;

  -Ο Θεός παιδάκι μου, ποιo είναι το πρώτο πράγμα που δημιούργησε;
  -Πατέρα μου, οι γραφές το λένε,”εν αρχή εποίησε τον ουρανό και τη γη ”
  -Όχι κόρη μου, τα πάντα δια του Λόγου γίνονται και χωρίς τον Λόγο δεν γίνεται τίποτα.
  Όπως τότε μίλησε ο Θεός και γέννησε το φως, και χώρισε το φως από το σκοτάδι, έτσι κι εσύ σήμερα ρωτάς μέσα από το σκοτάδι σου να μάθεις το φως.

  Και ιδού σε ρωτάω, αν δεν ερχόσουν εδώ στη γη μέσα στην αμαρτία, θα γνώριζες τι σημαίνει η λέξη αναμάρτητος;
  Αν δεν γεννιόσουν σε αυτή τη θνητή ζωή, θα εκτιμούσες ποτέ τη λέξη αθανασία;
  Αν δεν ερχόσουν από τον ουρανό εδώ στη γη να διδαχθείς τους 24 πρεσβύτερους της αλφαβήτας μας, τους φθόγγους και τα φωνήεντα, θα μπορούσες να γνωρίζεις τις λέξεις και τις ουσίες τους, ώστε εμείς στο τώρα μας να μπορούμε να μιλάμε και να επικοινωνούμε;

  Για αυτό παιδί μου, εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος ην προς τον Θεόν και Θεός ην ο Λόγος.
  -Ναι γέροντά μου, πραγματικά, είμαστε σταγόνες της βροχής και ο Θεός είναι το νερό.
  -Ναι παιδί μου έτσι είναι, μα όπως το νερό που μένει στάσιμο και γεμίζει βατράχια και νερόφιδα, έτσι και το πνεύμα των ανθρώπων στο σήμερα είναι γεμάτο από τον φθόνο, το ψεύδος και την κακία.

  Μα δεν φταίνε οι θνητοί, αλλά του κόσμου τούτου οι ποιμένες που απέκρυψαν το άλας της ζωής από την γνώση των ανθρώπων, κι έτσι κρατούν τους ανθρώπους στην άγνοια = Άδης.

  Μπορεί παιδί μου να συμφωνούν και οι ποιμένες πως είμαστε σταγόνες της βροχής, αλλά οι αποστάτες δεν τολμούν να σας πουν πώς όλες αυτές οι σταγόνες είμαστε απλωμένες στο λιβάδι του Θεού, από ποιμένες του ναού του Σολομώντα σταυρωμένες, και τρέμουν του Ιησού Χριστού των Ελλήνων την Ορθοδοξία μας.
  Το Άγιο βάπτισμά μας και τα Θεία Μυστήριά μας, είναι ο ήλιος που φέγγει σε όλες τις σταγόνες την Ανάστασή τους, γι’αυτό μας λέει και ο Κύριος γνώσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς.

  Την αλήθεια κόρη μου οι ουρανοί και όλα τα σύμπαντα την ονομάζουν ΕΛΛΑΣ.

  -Μα πατέρα μου οι Έλληνες ήταν είδωλο λάτρες, πίστευαν στους 12 θεούς.
  -Μην ακούς ψυχή μου την ψεύτικη διδασκαλία των σολομώντειων μασόνων, οι πατέρες μας είδαν το όλον και το λάτρεψαν γι’αυτό τους ονόμασαν είδωλο λάτρες.
  Σκέψου κόρη μου, ότι οι 12 θεοί είναι τα 12 πάθη της ψυχής του ανθρώπου, και όποιον πατέρα και να μελετήσεις ο Θεός είναι ένας και Τριαδικός, πάρε για παράδειγμα την Αγία Αικατερίνη την μεγαλομάρτυρα, που όταν οι 150 ρήτορες-θεολόγοι πήγαν να την δικάσουν, συμφώνησαν μαζί της πως δεν κηρύσσει αίρεση, αλλά τον αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.
  Άλλωστε μην ξεχνάμε τον όσιο Σόλωνα, την προφήτιδα και ιέρεια Σίβυλλα, τον όσιο Πλάτωνα, τον όσιο Θουκυδίδη, τον Αριστοτέλη μας και άλλους τόσους πολλούς πατέρες-φωστήρες της ανθρωπότητας.

  Ένα το Άγιο Πνεύμα και όλοι μας αυτό ποθούμε, μα τι είναι αυτό που από το Ένα μας χωρίζει;
  Αυτό που φταίει είναι το μητρικό γάλα της παιδείας που γαλούχησαν οι διδάσκαλοι του ναού του Σολομώντα, στων ανθρώπων τα μυαλά.
  Έχτισαν με δαιμόνια την γνώση του θανάτου και της αμαρτίας.
  -Και πώς το κάνανε αυτό;
  -Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει το γνωρίζει.
  Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει το ξέρει.
  Ό,τι γνωρίζεις είναι ο φύλακας άγγελός σου. Ό,τι ξέρεις ο δαίμονάς σου.
  Για δες… ποια είναι αυτά που γνωρίζεις και ποια αυτά που ξέρεις;
  Αναρωτήθηκες ποτέ;
  Γι αυτό, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος είναι η ταπείνωση, και να δεχθεί την ήττα του από την Σοφία του Ιησού Χριστού.
  Όπως σε ένα ποτήρι που είναι βρώμικο δεν βάζεις νερό να πιεις, έτσι δεν γίνεται να αγαπήσει ο άνθρωπος τον Λόγο που αγαπά την ψυχή του, όταν ο άνθρωπος στο μυαλό του μέσα αγαπά τους 12 θεούς του.
  Για αυτό πρέπει να γίνει η νίψη του μυαλού, μελετώντας τα Ορθόδοξά μας τα γεροντικά και η νίψη της ψυχής με την ιερή εξομολόγηση.

  Μελέτη του Αγίου Ευαγγελίου μόνο στο αρχαίο κείμενο, στη μητρική σας γλώσσα, και ποτέ την μετάφραση η οποία είναι η άποψη του μεταφραστή και όχι η ουσία του Λόγου.
  Να εκκλησιάζεστε τακτικά και να έχετε πάντα στην καρδιά σας την ευχούλα: Ιησού Χριστέ μου Σ’αγαπώ.
  Υπεραγία Θεοτόκε φώτισέ με τα Χριστούγεννα του Υιού Σου στην καρδιά μου, και άγγελο να μου έχεις στην ματιά μου, για να μπορώ να γίνω και εγώ στην αγκαλιά σου παιδί σου αγαπητό.

  Με τις ευλογίες του γέροντα Ιωάννη να έχουμε καλή Ανάσταση

 10. Επιτέλους έγιναν τόσο βήματα μπροστά στην Ελλάδα ως προς αυτό το θέμα. Η Κυβέρνηση μπορεί να γέμισε ψέματα τους πολίτες και να μην τήρησε το πρόγραμμά της, όμως τουλάχιστον υποστηρίζει την ομοφυλοφιλία και τα δικαιώματά μας! Μέσα στα χίλια άκυρα που κάνει, πράττει και μερικά σωστά. Ε ναι λοιπόν, είμαστε λεσβίες και σε όποιον αρέσουμε! Να δείτε στη Θεσσαλονίκη που πήγαμε στο PRIDE τι χαμός έγινε!

  • Τα κολεόπτερα, δεν φορολογούνται (προς το παρόν) 06/11/2017 @ 8:16 ΜΜ

   Κοπέλ-(ι)-(α) μου,allien ή ό,τι άλλο θες, βγάλε τα ματάκια σου, ποσώς με ενδιαφέρει, αρκεί να μην με ενοχλείς, ούτε να μου τo επιβάλεις.Γκέγκε;Κι εγώ ένα μικρό κολεόπτερο είμαι και πασχίζω να γραφτεί στην ταυτότητά μου.

  • Original Straight 06/11/2017 @ 9:47 ΜΜ

   Και μας τι μας νοιάζει βρε κοπελιά αν θέλεις να γλύφεις το παγωτό;;; Καλή απόλαυση! Πάντως για να πω τη κακία μου… κάτι σας λείπει όταν κάνετε σεξ! Χωρίς πλαστικά βοηθήματα δεν μπορείτε οι λεσβίες! χαχαχα!!! Άντε πήγαινε λοιπόν στο πλησιέστερο Sex Shop της γειτονιάς σου και καλή διασκέδαση με τη γυναίκα σου! 😉

 11. ορθοδοξος ελληνας 06/11/2017 @ 4:23 ΜΜ

  Τελικα οι χειροτεροι φασισιστες ειναι ολοι αυτοι οι ανωμαλοι.που θελουν και δημοκρατια και δικαιωματα.εμεις οι υπολοιποι τι υπομενουμε,που γινεται τοοοοοσος ντορος για το τι θα κανει ο καθενας τον κ@λο του.κι εγω λοιπον θα ομολογησω την “ανωμαλια” μου δημοσια:μ’αρεσουν οι γυναικες.ειμαι παντρεμενος και μου αρεσει το ωραιο φυλλο.τι πρεπει να κανω τωρα δηλαδη;;;;;να παρω τη γυναικα μου παραμασχαλα,να αρχισω να φιλιεμαι,να χουφτωνομαι στο δρομο και να κανω straight pride;;;;;;τι δηλαδη,δεν εχω το δικαιωμα;;;;;μαλλον οχι.δεν το επιτρεπει ο πουστηριζα.θα με πανε μεσα για “επικινδυνα ανωμαλο”.ενταξει παιδια,δεν το ξανακανω.θα κοιταξω να μπω στον “ισιο” δρομο.εχω αρχισει τωρα τελευταια και γλυκοκοιτιεμαι με ενα λαμπραντορ ενος γειτονα.σκεφτομαι συντομα να παρω διαζυγιο και να ζητησω το χερι-ποδι,της σκυλιτσας απο τον ιδιοκτητη της.πρεπει να βιαστω πριν πεσει η κυβερνηση,γιατι αμα πεσει ο τσιπρας ερθει ο μπιρμπιλοματης θα απαγορεψει ειπε τους γαμους με τους σκυλους γιατι ειναι ανηθικο.θα δωσει εγκριση για γαμους με γιδες.κι εγω δεν εχω ελπιδες για γιδα,γιατι τις πηδηξαν ολες οι γερμανοι και οι σουηδοι και οι αγγλοι και οι αλβανοι και οι πακιστανοι και οι αφρικανοι “καλεσμενοι”μας στη χωρα μας!!!!!

 12. Ανώνυμος 06/11/2017 @ 4:56 ΜΜ

  Πρώτη φωτογραφία αριστερά. Είναι αυτό που λέμε το γέλιο της αρκουδας

 13. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 06/11/2017 @ 5:04 ΜΜ

  Σας χρησιμοποιούνε και με πολύ άσχημο τροπο,εσάς εξευτελίσουν,τις σεξουαλικές επιθυμίες κρατήστε τις στα ιδιαίτερα σας,ουτε μπορεί κάθε Βρωμερή σιωνιστική κυβερνηση,να μας επιβάλλει να βλέπουμε το πουτί σας τους κόλπους και οτι άλλο,μαντρωθειτε στα ιδιαίτερα σας και βγαλτε τα ματια σας,αλλά οχι που θέλουν σωνει και καλά ντε,οτι είναι φυσιολογικό,νόμιμο ,δημοκρατικό και αλλά ενετικά,δεν επικρατούν και είστε τυχεροί γιατί μετα θα σας έτρωγαν ζωντανούς,όταν θα έβγαζαν τα υβρίδια(πολλά τα έχουν έτοιμα),δεν εχεις καταλάβει τι τέρατα κρύβονται απο πίσω.Σε πόιους τρεχετε;ποιους ακολουθατε;όλα είναι ενα βρωμερό σχεδιο για την πληρη απαξίωση της φυσιολογικής λειτουργιας του πλανήτη,φάτε και μεταλλαγμένα να βγαλετε και ουρά,αυτους ακολουθατε,μας δείχνεις την βιση,ποια; την μασονοσατανιστρια,αυτους ακολουθατε;εαν ναι,τοτε ετοιμάσου,γιατί είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα και αφού έχετε και τσαγανο,πηγαίνετε να τα κάνετε στο τελ αβιβ!

 14. ΟΥΣΤ ΡΕ 06/11/2017 @ 6:31 ΜΜ

  Μας ρώτησες μωρή πούστρα αν θέλουμε εμείς τέτοια κοινωνία; Είστε πούστηδες, βρωμιάρηδες, σιχάματα τις κοινωνίας που μέσα από τις ανασφάλειες, τα κόμπλεξ που δεν τα έχετε βρει με τον εαυτό σας επειδή δεν ξέρετε τι ακριβώς είστε απλά δηλώνετε “υπερήφανοι” τάχα μου τάχαμου, είστε σαν τους μαύρους που για να δείξουν ότι σπάσανε τα δεσμά του σκλάβου φορούν 100 κιλά χρυσαφικό νομίζοντας ότι ανεβαίνουν κοινωνικά ή είναι βασιλιάδες. Να πάτε στο διάλο όλοι σας αριστερά σκουπίδια, αδερφές ήσασταν, είστε και θα είστε μέχρι να πεθάνετε και σκατόψυχοι άνθρωποι πάνω απ όλα.

 15. Ανώνυμος 06/11/2017 @ 7:09 ΜΜ

  ΘΕΕ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΒΑΨΕΙΣ ΟΛΕΣ [ ΤΙΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ]…ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ BΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ…FINGER SPINΝER …. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ [ ΣΕ GAY ] ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ…ΧΑ ΧΑ ΧΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

  • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 06/11/2017 @ 8:51 ΜΜ

   Tυμπανιστές με ακριβά τύμπανα και ομοιόμορφα μπλουζάκια, περίπτερα, στάμπες και κατωχηρωμένα λογότυπα και και και….
   ΠΩΩΩ ΡΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗ ΧΑΖΟΚΟΙΝΩΝΙΑ,
   ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ,…ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΥΔΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΝΤΙΚΑ ΤΡΕΛΛΕΣ ΜΚΟ/ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ: http://gamatotv.me/group/sense8-2015

 16. ΣΩΤΗΡΙΑ 06/11/2017 @ 7:28 ΜΜ

  κι ενώ γύρω μας και στη χώρα μας και αλλού καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι από πείνα, κατάθλιψη-αυτοκτονία, πολέμους, εγκλήματα, τροχαία, ανίατες ασθένειες κλπ. αυτοί οραματίζονται….μια κοινωνία δίχως φύλα…κάτι σαν απρόσωπο πολτό όπου η λέξη άτομο δε θα υπάρχει καν…μάλιστα….οι τρελοί κυκλοφορούν εκεί έξω και μας κυβερνούν…οι υπόλοιποι θα μπούμε στο τρελάδικο για να μη βλέπουμε τη μούρη τους και να γλιτώσουμε από δαύτους!

 17. Ανώνυμος 06/11/2017 @ 8:31 ΜΜ

  Επιζητουν την ΙΣΟΤΗΤΑ αλλα επικαλουνται την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!! Τελικα θελουν να ειναι ισοι, η οχι? Θελουν ισα δικαιωματα, η αλλα (πχ δικαιωμα να κακοποιουν ,να δερνουν, να ειναι παιδεραστες, να κυκλοφορουν γυμνοι στο δρομο ,να εκμεταλλευονται σεξουαλικα τους υπαλληλους τους για ανελιξη στο χωρο της δουλειας,να εκμεταλλευονται την φτωχεια και να αγοραζουν παιδια),αποποινικοποιωντας ολες αυτες τις παρανομες πραξεις????

 18. Στη συναυλια εμφανιστηκαν Φουρειρα, Μποφιλιου, Μαρινα Σαττι!!! ενω το παρων εδωσαν Παπαριζου, Ηβη Αδαμου, και πολλοι αλλοι. Καποιοι ακομα αναρωτιουνται γιατι τα ραδιοφωνα τους παιζουν ασταματητα,και γιατι η Σαττι με το δηθεν ηπειρωτικο εγινε φιρμα σε μια βραδια,με ολες τις ιστοσελιδες να την στηριζουν……

 19. Ανώνυμος 06/11/2017 @ 10:36 ΜΜ

  Σε αυτες τις διαδηλωσεις γιατι δεν πανε οι κουκουλοφοροι αναρχικοι οεο? Γιατι δεν τις σαμποταρουν οπως τις διαδηλωσεις κατα των μνημονιων,ριχνοντας καπνογονα? Γιατι δινει λεφτα η περιφερεια αττικης και ο δημος αθηναιων, απο εκεινα τα χρηματα που φουσκωνουν τον λογαριασμο της ΔΕΗ?

  • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΥΤΗ Η ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ;ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΑΡΑΓΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΑ Η ΑΦΥΛΛΑ;ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ…..

 20. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
  ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΚΑΙΥ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

 21. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 06/12/2017 @ 9:04 ΠΜ

  Η αλήθεια της αρχαιότητας… Μυθολογικά ο έρωτας από τους αρχαίους Έλληνες θεωρείτο υιός της Αφροδίτης και δέσποζε σε ολόκληρη την φύση ακόμα και στα ζώα και στα φυτά. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι διαχώριζαν την έννοια της λέξης «συνουσία» που σήμαινε την ένωση δύο αντίθετων ουσιών, του αρσενικού και του θηλυκού που προϋπόθετε ερωτική δραστηριότητα, από την έννοια της λέξης έρωτας που σήμαινε την ψυχική αγάπη κάποιου, όχι μόνον για ανθρώπους (π.χ. ερασιτέχνης, αυτός που αγαπά με πάθος την τέχνη την οποία ασκεί, εραστής + τέχνη). Επομένως αυτό αποδεικνύει ότι η σχέση μεταξύ των δασκάλων-μαθητών στην αρχαιότητα ήταν καθαρά και αυστηρά ψυχικές. Αυτό αποδεικνύεται, άλλωστε, και από τους αυστηρούς νόμους περί αυτού που έχουν γίνει γνωστοί σε εμάς, όπως αυτός του Σόλωνα που λέει ότι «αν κάποιος νιώσει έρωτα (με την σημερινή του έννοια) ή παρενοχλήσει παιδί, τότε να μηνυθεί από τον κηδεμόνα του ο οποίος θα πρέπει να αναφέρει την ποινή που ζητά και τότε να παραδοθεί στους «Θεσμοθέτες» να δικαστεί και αν καταδικαστεί να θανατωθεί αυθημερόν.» Το ίδιο, όπως αναφέρει ο Πλάτων στον Νόμο 636, ίσχυε και για την ομοφυλοφιλία, αναφέρει ο μεγάλος μας φιλόσοφος «είναι κατανοητό ότι η φύση ωθεί τα αρσενικά σε ένωση με τα θηλυκά, ενώ η επαφή-ένωση αρσενικών με αρσενικά και θηλυκών με θηλυκά είναι ενάντια προς αυτήν (παρά φύσιν)», έτσι δια στόματος Πλάτωνος καταρρίπτεται το στημένο παραμύθι περί αποδοχής της ομοφυλοφιλίας από τους αρχαίους Έλληνες. Για την Σπάρτη ο Αιλιανός στο τρίτο βιβλίο του έργου του «Ποικίλη Ιστορία» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κανείς Σπαρτιάτης δεν επιθυμούσε ερωτικά κάποιον άλλον του ιδίου φύλου γιατί τότε πρόσβαλλαν την Σπάρτη και στην καλύτερη περίπτωση εξορίζονταν από την πόλη δια βίου και στην χειρότερη θανατώνονταν». Ανάλογη είναι και η μαρτυρία του Μάξιμου του Τύριου στο έργο του «Διαλέξεις»: «Η ερωτική απόλαυση μεταξύ των ανδρών στην Σπάρτη προέρχεται από την Ύβρι και είναι απαγορευμένη μεταξύ τους με αυστηρούς νόμους. Στις μέρες μας γίνεται μία σκόπιμη παρανόηση των όρων «εραστής» και ερωμένος» που στην αρχαιότητα που η μεν πρώτη δήλωνε την ψυχική και πνευματική αγάπη του δασκάλου προς τους μαθητές τους οποίους δίδασκε και η δεύτερη επίσης τον θαυμασμό και τον σεβασμό των μαθητών προς τους δασκάλους τους, οποιαδήποτε παρέκκλιση απαγορευόταν φυσικώς, ηθικώς και νομικώς. Όσο για τις διάφορες αναπαραστάσεις σε αγγεία αυτές αναπαριστούν, σύμφωνα με ερευνητές, Σάτυρους, Σειληνούς και Μαινάδες οι οποίοι είναι Διονυσιακές μορφές, και υποδηλώνουν, πάντα σύμφωνα με τους ερευνητές, ότι εάν ένας άντρας έχει ροπή προς την ομοφυλοφιλία πέφτει στο επίπεδο των γυναικών. Και η πλαστογραφία του Σήμερα Αυτά αλλά και πληθώρα άλλων επιχειρημάτων, κατευθείαν μέσα από τις αρχαίες πηγές και μαρτυρίες η διεθνής και εγχώρια προπαγάνδα τα αποσιωπά, άλλοτε εντέχνως και άλλοτε με τον αποκλεισμό και την κατασυκοφάντηση όσων τα αναφέρουν, με απώτερο σκοπό να κάνουν αποδεκτές από τις σύγχρονες κοινωνίες του Δυτικού, κυρίως, Κόσμου συμπεριφορές που μέχρι κάποιες …

  Διαβάστε περισσότερα http://www.elkosmos.gr/i-archei-ellines-i-omofilofilia-ke-i-skopimi-parapliroforisi/ © http://www.elkosmos.gr

 22. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 06/12/2017 @ 9:14 ΠΜ

  Χρειάζονται δίκαιοι για να μην καταστραφεί ο κόσμος. Επειδή τα πάθη είναι ψυχοφθόρα, οι άνθρωποι δεν είναι εύκολο να ξεφύγουν από αυτά, όταν λείπει το καλό παράδειγμα της ζωής και του λόγου των δικαίων. Και επειδή την κρίσιμη σημασία της ύπαρξης δικαίων στην κοινωνία αποκάλυψε ο ίδιος ο Θεός στον Αβραάμ, γι’ αυτό τονίζει, ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΣΥΡΟΣ: «Μακαρία η χώρα, μακαρία η πόλη, μακαρία η γενεά η έχουσα μέσα της πλήθος δικαίων. Μακαριότεροι δε μάλλον αυτοί οι δίκαιοι, για τους οποίους ο κόσμος σώζεται. Διότι μακαρισμοί και έπαινοι πρέπουν στους δικαίους».

  Αλλά οι άνθρωποι ξεχνιούνται εύκολα. Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος (1706-1790) από τους πρωτοστάτες της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, που πρωτοστάτησε (ανεπιτυχώς όμως) και για να καθιερωθεί η Ελληνική Γλώσσα ως επίσημη γλώσσα των Αμερικανών (και έγραψε γι’ αυτούς Ελληνική γραμματική με Ελληνικό αλφάβητο!), προειδοποιούσε τους Αμερικανούς για το ότι ξέχασαν τον Θεό, τον οποίο όμως επεκαλούντο συχνά στον πόλεμο κατά των Άγγλων. Επίσης τους θύμισε το προφητικό «αν ο Κύριος δεν φυλάξει την πόλη μάταια αγρύπνησαν αυτοί που φυλάνε» (ἐὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων)… Και τους συνιστούσε, όπως εξιστορεί ο γέροντας Θεόκλητος ο Διονυσιάτης (1916-2006), την προσοχή στο πνευματικό αυτό θέμα, μήπως διαφορετικά σκεπτόμενοι, χωρίς Θεό, φτιάξουν μία νέα Βαβέλ, που βέβαια θα έχει ανάλογη τύχη με την παλιά. Φαίνεται όμως να υπάρχει, τώρα, τεράστια διαφοροποίηση στην κρατούσα νοοτροπία, ως προς αυτήν των ιδρυτών του Αμερικανικού κράτους. Link

  Όλα αλλάζουν, και οι πολιτικοί συνήθως επαγγέλλονται αλλαγή: CHANGE, που ήταν και το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα. Όμως με τον Ομπάμα η κατάσταση δεν άλλαξε προς το καλύτερο, αλλά συνέχισε να χειροτερεύει διεθνώς, από τους αλλεπάλληλους πολέμους στους οποίους μπλέχτηκε η Αμερική.

  Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν το επισημαίνει, σε ομιλία του, όπως και το γεγονός ότι πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν ο ανθρώπινος πόνος από τις επεμβάσεις που κάνει για τα υποτιθέμενα συμφέροντά της η Ουάσινγκτον. «Γενικά θα ήθελα να πω ότι αυτοί που σχεδιάζουν τις δράσεις της εξωτερικής πολιτικής στις ΗΠΑ -αυτό δεν είναι πρόσφατη διαπίστωση, αλλά αφορά τα τελευταία 10-15 χρόνια- διεξάγουν μια επιθετική εξωτερική πολιτική, και όπως το βλέπω, μάλλον αντιδεοντολογική. Διότι από οτιδήποτε κάνουν υπάρχουν προβλήματα παντού. Απλώς κοιτάξτε: Υπάρχουν προβλήματα στο Αφγανιστάν, διαλύεται το Ιράκ, διαλύεται η Λιβύη. Αν ο στρατηγός Ελ Σίσι δεν ανελάμβανε τη διοίκηση της Αιγύπτου, η Αίγυπτος θα ήταν σε αναταραχή επίσης. Στην Αφρική υπάρχουν προβλήματα σε πολλές χώρες. Άγγιξαν την Ουκρανία και υπάρχουν προβλήματα και εκεί επίσης… Ο λαός που σπρώχνει άλλες χώρες σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα έπρεπε ποτέ να ξεχνάει ότι το αίμα των στρατιωτών στον τακτικό στρατό, το αίμα των πολεμιστών της αντίστασης, και οι πολίτες πρώτα και κύρια, είναι στα χέρια τους, καθώς είναι και τα δάκρυα των μητέρων των χηρών και των ορφανών. -Είναι (βάρος) στην συνείδησή τους»… Για την Συρία, στους G8, ο Βλαδίμηρος Πούτιν ρώτησε τους Δυτικούς: Θέλετε να προμηθεύσετε όπλα σε άτομα που τρώνε τα όργανα των εχθρών τους; Link

  Ο πρόεδρος Πούτιν δεν είναι εχθρός της παγκοσμιοποίησης, μάλιστα η Ρωσία συμμετέχει ακόμα στους μηχανισμούς της, από τους οποίους υποφέρουν η Ελλάδα και η Κύπρος. Ήρθε όμως προειδοποίηση εξ ουρανού (15 Φεβρ. 2013) με την πτώση του μετεωρόλιθου στο Chelyabinsk, για να γίνει αντιληπτό ότι η τεχνητή ευφορία από την συμμετοχή της Ρωσίας στο φιλοπόλεμο και αρπαχτικό σύστημα των Νεοταξιτών θα τερματιζόταν απότομα. Η ισχύς της έκρηξης του μετεωρόλιθου στην ατμόσφαιρα ήταν πολλές φορές (30) μεγαλύτερη από την βόμβα της Χιροσίμα σύμφωνα με την NASA.

  Οι προειδοποιήσεις γίνονται για να ανορθωθεί πνευματικά η ζωή των ανθρώπων, επειδή αυτοί εύκολα λησμονούν πως αποτελούνται εκτός από θνητό σώμα, και από αθάνατη ψυχή. Επειδή «ο Θεός αγάπη εστί» δεν θέλει οι ψυχές να ταλαιπωρούνται από πάθη για να μην συνεχίσουν να βρίσκονται μακριά από τη χάρη του στην αιωνιότητα, όταν το σώμα πεθάνει. Γι’ αυτό καλεί σε μετάνοια με διάφορους τρόπους, απειλώντας να διακόψει απότομα τη ζωή αυτών που καλλιεργούν κακίες αντί αρετές. «Εάν δεν επιστρέψετε (στην αρετή) την ρομφαία Αυτού θα δείξει γυαλιστερή εναντίον σας. (Ψαλμ. 7,13). Απειλητικός ο λόγος οδηγεί στην επιστροφή όσους βραδύνουν να μετανοήσουν (κοινώς να αλλάξουν μυαλά)».

  Τώρα προσπαθούμε να μιμηθούμε την εμπάθεια των Σοδομιτών. Και μάλιστα μετά την αναγνώριση των σαρκικών αμαρτημάτων σαν ωφέλιμων, ο Ομπάμα εκπροσωπώντας την “υψηλή” Αμερικανική κοινωνία εισάγει και την υπερηφάνεια (Pride) που επισφραγίζει την αμετανοησία γι’ αυτά. Καυχάται ότι για πρώτη φορά διοργάνωσε τελετή υπερηφάνειας των LGBT στον Λευκό Oίκο! Την ημέρα της εορτής των πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου (29 Ιουνίου) το 2009 ο Ομπάμα ευαγγελίζεται την διά της σαρκός απώλεια ως σωτηρία! Οι πολλές προσφορές στους LGBT του Ομπάμα ως προέδρου, απεικονίζονται στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου περικλεισμένες μέσα σε ένα τεράστιο πολύχρωμο φίδι, διότι και χωρίς ίσως να το θέλουν προφητεύουν τίνος νοητού δράκοντα βορά γίνονται όσοι ακολουθούν τα αντίθετα προς τον λόγο του Θεού παραγγέλματα των αρχόντων.

  Με τη “δημοκρατική” μέθοδο του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», δηλ. με διάταγμά του (Executive Order), και όχι μέσω του Κογκρέσσου, ο Ομπάμα δίνει τόσα προνόμια στους LGBT, κατά είδηση της 21ης Ιουλίου 2014 (FOX), που πιστεύεται ότι «καταργούν τα δικαιώματα όλων των άλλων – συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών δικαιωμάτων»!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*