«Σε μια προσπάθεια να βάλουν περισσότερα παιδιά να πίνουν επεξεργασμένο γάλα, η συμβατική βιομηχανία γαλακτοκομικών πιέζει την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να αλλάξει τον ίδιο τον ορισμό του γάλακτος και να επιτραπεί η διακριτική προσθήκη τοξικών τεχνητών γλυκαντικών ουσιών όπως η ασπαρτάμη.
Σύμφωνα με μια αναφορά που υπέβαλε στο Federal Register (επίσημο περιοδικό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών) στίς αρχές του χρόνου, ο στόχος της γαλακτοβιομηχανίας είναι να αλλάξει το «πρότυπο της ταυτότητας” για το γάλα, έτσι ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί περαιτέρω και να γλυκαθεί για να προσελκύει περισσότερους νέους καταναλωτές.
Είτε αυτό οφείλεται σε αύξηση των αλλεργιών ή σε μια απλή αποστροφή για τη μεταποιημένη γεύση του, οι συμβατικές πωλήσεις γάλακτος έχουν μειωθεί περίπου 25 τοις εκατό στις ΗΠΑ από το 1975, και τα πρότυπα κατανάλωσης συνεχίζουν να μειώνονται σε όλη τη χώρα.
Έτσι, η Εθνική Ομοσπονδία Παραγωγών Γάλακτος και η διεθνής ένωση γαλακτοκομικών τροφίμων υποβάλλουν αναφορές να επαναπροσδιορίσουμε απλώς τη λέξη “γάλα” περιλαμβάνοντας άλλα πράγματα, όπως τεχνητά αρωματικά σοκολάτας και ροφήματα σοκολάτας με φράουλα.
Η ασπαρτάμη, η οποία είναι ίσως η πιο γνωστή τεχνητή γλυκαντική ουσία στον κόσμο, έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι προκαλεί χρόνιους πονοκεφάλους, νευρολογικές βλάβες, καρκίνο και, ναι, ακόμη και αύξηση του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας, τα ίδια πράγματα που διατίθενται στην αγορά ως δήθεν οτι τα καταπολεμούν.
“Η ασπαρτάμη είναι ένα επικίνδυνο χημικό πρόσθετο τροφίμων, και η χρήση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και από τα παιδιά είναι μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες, “λέει η Δρ Janet Starr Hull, συγγραφέας του βιβλίου Γλυκό δηλητήριο: Πώς η παγκόσμια δημοφιλής τεχνητή γλυκαντική ουσία μας σκοτώνει.
Γάλατα πλέον δεν υπάρχουν! Η γεύση του γάλακτος καλύπτεται απο τις καρκινογόνες χημικές γλυκαντικές ουσίες ώστε να επιτευχθεί ένας αργός θάνατος που θα βοηθήσει στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.
Δείτε το βίντεο
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ = ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΑ !
ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ "ΛΙΠΑΡΑ = ΜΗΔΕΝ"
ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΥΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΩ ????
Πόσοι γνωρίζουν (πέρα απο το άρθρο αυτό για την ασπαρτάμη) ότι η διαδικασία ομογενοποίησης του γάλακτος, καταστρέφει το μοναδικό ένζυμο που ενεργοποιεί τον οργανισμό, για να αρχίσει την πρόσληψη του ασβεστίου απο το γάλα, με αποτέλεσμα, όσο γάλα και να πίνουμε, η πρόσληψη ασβεστίου να είναι αμελητέα?
Μόνο ΜΙΑ εταιρεία μικρή, διαθέτει γάλα στην αγορά ΧΩΡΙΣ να είναι ομογενοποιημένο. Πρός το παρόν σε Σκλαβενίτη και Βερόπουλο, λίγα μπουκάλια, και συνηθως "κρυμμένα" πίσω απο τα φανταχτερά brands…. Βρείτε τα!
http://www.youtube.com/watch?v=lBQ7AXxtM2w
γάλα Γάλα γαλακτοκομικά Κωνσταντίνος Μουρούτης υγεία Αμινοξέα πρωτεΐνη κρέας βρεφικό τροφή καρκίνος Alzheimer's οστά λαχανικά σωστή διατροφή δημητριακά κυτταρική ιατρική θηλασμός δίαιτα μεταβολισμός βιοχημεία απορρόφηση βιταμίνες