11:22 - 21/07/2017

Αποκάλυψαν τον τρόπο παγκόσμιας υποταγής – Ακόμα και στα σχολεία

Αποκάλυψαν τον τρόπο παγκόσμιας υποταγής – Ακόμα και στα σχολεία

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Εφαρμογή που ξεκίνησε στον Καναδά και αναμένεται να εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη, δίνει «αμοιβή-καρότο» σε όποιον πολίτη κάνει τις «σωστές» επιλογές, σύμφωνα με αυτά που υπαγορεύονται παγκοσμίως.

Εξαφανίζοντας το μαστίγιο και αφήνοντας μόνο το καρότο, η εφαρμογή, η οποία χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση επιβραβεύει με πόντους-χρήματα τους «καλούς και υπάκουους πολίτες», εν προκειμένω εκείνους που ακολουθούν πιστά όσα υπαγορεύονται από την Ατζέντα 2030 της Νέας Τάξης.

Η νέα καινοτόμα εφαρμογή, που προωθεί «αυτό που πρέπει», θυμίζει, κατά πολλούς, τα ιερατεία του Μεσαίωνα, τα οποία επιβράβευαν τους καλούς τυπολάτρες και υποτακτικούς «πιστούς», με τους πολίτες σήμερα να συμμορφώνονται με κέρδη προς τις υποδείξεις της όποιας εξουσίας.

Αργότερα, στην εποχή του παγκόσμιου ηγέτη, το κέρδος για μια καλή και υπάκουη ζωή θα είναι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε συνδυασμό με την «αναβάθμιση» της ζωής που θα προσφέρει η τεχνολογία.

Η εφαρμογή απευθύνεται στην «οικολογική συνείδηση και συμπεριφορά» και δίνει πόντους σε εκείνους, οι οποίοι κάνουν «υγιεινές και οικολογικές επιλογές» βάσει των προτύπων που έχουν δοθεί.

Θα χρησιμοποιείται ακόμα και σε σχολεία για την «ορθή συμπεριφορά»των μαθητών.

Ήδη έχει δεχθεί τα «πυρά» πολιτικών και πολιτών πως προωθεί μία οργουελιανή κοινωνία του «Μεγάλου Αδερφού».

Το πρόγραμμα ονομάζεται AIR MILES for Social Change (πόντοι για την κοινωνική αλλαγή) και συνιδρυτής τους είναι ένας Έλληνας.

Όπως αναφέρεται, τα προγράμματα αυτά στοχεύουν παγκοσμίως στην παρότρυνση για έναν οικολογικό και υγιή τρόπο ζωής και οδηγούν σε ένα «αναδυόμενο μοντέλο κοινών αξιών».

Το πρόγραμμα και οι ιδρυτές τους, τονίζεται, αναγνωρίζονται, από ηγετικές μορφές κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ οι υπέρμαχοί του έχουν εκαιδευτεί από τον πρώην Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και βραβευμένο με Νόμπελ Al Gore.

Καλώς ήρθατε στο μέλλον!

prisonplanet.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 21 Ιουλίου 2017 @ 18:28
  4
  0
  ΠΟΛΛΗ ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΜΗΛΑ [ΔΑΓΚΩΜΕΝΑ], ΚΑΡΟΤΑ ……. ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. https://1.bp.blogspot.com/-MjGf1jhzidg/VhoOSiuIy4I/AAAAAAAAKJw/4ZWGJlcdnuM/s1600/aris.3mnimonio.jpg ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ;
 2. 0
  0
  Αυτό που περιγράφει το άρθρο και είναι άγνωστο στην Ελλάδα ονομάζεται αξιοκρατία! Το αντίθετο του είναι να πληρώνεται αυτός που δεν εργάζεται το ίδιο με αυτόν που εργάζεται και ονομάζεται κομμουνισμός! Δηλαδή η πληρωμή με βάση την πίστη στο κόμμα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί