Θα επιβιώση η πόλη σας σε οικονομική κατάρρευση, εμφύλιο πόλεμο ή φυσική καταστροφή;

Θα επιβιώση η πόλη σας σε οικονομική κατάρρευση, εμφύλιο πόλεμο ή φυσική καταστροφή;

Από τον Mike Adams

Σαν συντάκτης του Natural News, ένα πράγμα που συνειδητοποιώ πλήρως είναι ότι το παράθυρο της ευκαιρίας, για αξιοπιστία χρήσης του διαδικτύου, για τη δημοσίευση πληροφοριών κλείνει γρήγορα.

Η εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που απολαμβάνετε σήμερα μέσω του Διαδικτύου, δεν θα
λειτουργεί πάντα όπως συμβαίνει τώρα. Η λογοκρισία της αστυνομίας, οι αποτυχίες του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος, τα όπλα EMP, ο εμφύλιος πόλεμος, η συστηματική οικονομική κατάρρευση και οι ηλιακές εκλάμψεις απειλούν τη συνέχεια των online πληροφοριών και θα μπορούσαν να σπάσουν αμέσως το Διαδίκτυο όπως το γνωρίζετε σήμερα.

Καθώς δημοσιεύουμαι ηχητικά podcasts και ειδησεογραφική κάλυψη ειδήσεων σχετικά με την επιβίωση και την ετοιμότητα, σας προτρέπω να κατεβάσετε τα αρχεία και να τα αποθηκεύσετε στον τοπικό σας υπολογιστή. Μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία ήχου από την ιστοσελίδα του Health Ranger Report και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα βοηθητικά προγράμματα καταγραφής βίντεο YouTube για να τραβήξετε αρχεία βίντεο από το κανάλι μου Health Ranger Youtube.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν χρησιμοποιείτε τη νέα εφαρμογή Natural News διαθέσιμη για Android και iPhone, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ιστορίες για περιήγηση εκτός σύνδεσης. Αναφέρω επίσης σε ένα άλλο σημαντικό άρθρο και βίντεο, γιατί αν δεν χρησιμοποιείτε την OPTICAL αποθήκευση, μπορεί να χάσετε τα πάντα σε μια επίθεση EMP ή πυρηνικό πόλεμο:

Ο κόσμος μας φθάνει πραγματικά σε ένα σημείο θραύσης σε διάφορα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου μιας επίθεσης EMP από τη Βόρεια Κορέα:

Προσέξτε για ψευδείς ή κακές πληροφορίες σχετικά με το Iώδιο. Γνωρίστε τα γεγονότα σχετικά με το σε τι μπορεί να βοηθήσει το ιώδιο (και τι δεν μπορεί):

Γιατί ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου είναι τώρα ΥΨΗΛΟΣ για την Αμερική:

Εδώ γιατί δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την Αμερική για να αναζητήσετε καταφύγιο σε κάποια άλλη χώρα:

Επίσης, εάν θέλετε να μάθετε πώς να επιβιώσετε από μια έκρηξη πανδημίας ή μια έκπληξη superbug, θα θέλετε να ακούσετε τις συνεντεύξεις των εμπειρογνωμόνων στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής για την Άμυνα που σας διδάσκει όλα σχετικά με τα φυσικά αντιβιοτικά φάρμακα, την ανοσοπροστασία, την επιβίωση superbug και πολλά άλλα .

Μείνετε ασφαλείς, ο καθένας! Περνάμε σε πολύ ασταθείς καιρούς με μεγάλη αβεβαιότητα. Θα εργαστώ σκληρά για να παραμείνω στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν περισσότερο, μέσω του ερχόμενου χάους, της λογοκρισίας και του πιθανού εμφύλιου πολέμου.

Is your city SURVIVABLE in a collapse, civil war or natural disaster?

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko

Loading...

6 thoughts on “Θα επιβιώση η πόλη σας σε οικονομική κατάρρευση, εμφύλιο πόλεμο ή φυσική καταστροφή;

 1. ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΣ says:

  Μόνο αν αναλάβεις τον έλεγχο και σιγουρευτείς πως έχεις φέρει τάξη και οργάνωση στην περιοχή και υπό την προυπόθεση πως όλους θα τους ενώνει ένας κοινός στόχος και σκοπεύουν όντως να συνεργαστούν μα πάνω απ όλα, να εργαστούν γι αυτόν τον σκοπό, επειδή θα το θέλουν πραγματικά και θα λάβουν σοβαρά το ζήτημα.
  Προυποθέσεις:
  Αρκετές ομάδες σε περιοχές κλειδιά, ας είναι και μικρές, εξ άλλου θα βρείτε κι άλλους, χώροι κατασκευών πάσης φύσεως οπλισμού, πυρομαχικών, οχημάτων, εκπαίδευσης, παραγωγής πρωτογενών υλών, τροφής, υγείας, ενέργειας κπα.
  Προυποθέσεις γι όλ αυτά:
  Να κάνεις ειδική παραγγελία στον καθέναν, για να ξεκουνηθεί και ν ασχοληθεί σοβαρά με τ αντικείμενο, ακόμα και στους υπεραφυπνησμένους, γιατί βαριούνται που ζούνε και προτιμούν απλά να λένε το τι πρέπει να γίνει και ότι θα το κάνουν αλλά »με ποια προετοιμασία ακριβώς;»
  Προυπόθεση για να πετύχει:
  Να μην πέσουν στην παγίδα του όποιου ψευτοσωτήρα του συστήματος, η συσχετιζόμενο με το σύστημα η με κινήματα θα τους καλέσει, διότι έτσι ακριβώς καπηλεύτηκαν οι ξένες δυνάμεις την επανάσταση του 21. Έτσι ακριβώς, χάνουν την ευκαιρία οι λαοί, μέσ απ τα χέρια τους, να διεκδικήσουν τον έλεγχο της πατρίδας τους, με αποτέλεσμα να τους ξανακυβερνάνε πάντα, κάποιοι ψευτοαριστοκράτες και με αποτέλεσμα να έχουν πάλι τον έλεγχο επιροής, ξένες δυνάμεις… Έτσι θα ξαναγίνει και τώρα δυστυχώς…
  Προυπόθεση για να μην πέσουν στην παγίδα:
  »Όταν μιλάς να μη σ’ακουν μόνο τα ντουβάρια»
  Συμπέρασμα:
  Γίνονται όλ αυτά; »ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ!»

  • ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΣ says:

   Επομένως, κάνε όλα τα προαναφερόμενα αλλά για σένα, τον εαυτό σου. Ασχολήσου με τον εαυτό σου μόνο… Δεν θέλουν να οργανωθούν σοβαρά; Δε πειράζει, οργανώσου εσύ, σίγουρα έστω και ένας να σαι, περισσότερα μπορείς να κάνεις απ αυτούς τους τεμπέλιδες και ανεύθυνους που δεν έχουν θέληση και όρεξη ν ασχοληθούν και έχουν την απαίτηση, να βγει κάποιο δημόσιο πρόσωπο να τους καλέσει… Λες και γίνεται δημόσιο πρόσωπο να το κάνει αυτό, δίχως να τα χει κάνει »τάτσι μίτσι κότσι» με κάποιον πολιτικό χώρο, ο οποίος ούτως η άλλως συνεργάζεται με ξάνα συμφέροντα, η έστω συμβιβάζεται μ αυτά…
   Θέλει πολύ σοφία! Αλλά πιστεύω πως δεν είναι θέμα μυαλού αλλά ότι τα θέλουμε όλα έτοιμα, όπως θέλει ο κόσμος επανάσταση, τουλάχιστον έτσι λέει αλλά επανάσταση, δίχως να ναι διωκώμενος… Γίνονται αυτά τα πράγματα;
   Οπότε συνέλληνα, κοίτα τον εαυτό σου κι αν »τύχει» να μην έχεις πέσει σε γνωστούς που κάνουν ακριβώς αυτά τα λάθη που προανέφερα και είναι σαν και σένα, τότε έχει καλώς…

   • ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΣ says:

    Και ξεχάστε τα δόγματα, πράσινος – μπλέ, δεξιός – αριστερός, χριστιανός – δωδεκαθειστής και όλες αυτές τις βλακείες, γιατί πολλοί που έχουν θέληση για τα προαναφερόμενα, δεν τα βρίσκουν ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, επειδή κι ο ένας κι ο άλλος είναι κολλημένος με ιδεοληψίες. Εδώ ο κόσμος καίγεται και… »την ξέρετε την συνέχεια της ρήσης» (Μετά συγχωρήσεως)

     • ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ says:

      Νεοεποχίτης ένας εθνικιστής; Τ’ακούσαμε κι αυτό… Πάνε πέστο στην Πατριωτική κίνηση Θεσσαλονίκης και στην Τ.Ο της Χρυσής Αυγής που με γνωρίζουν να σκάσουν απ τα γέλια!
      Ρε δε με παρατάτε με τα κεριά και τα λιβάνια και τα καντήλια σας! Σώθηκε το έθνος ποτέ από ψαλμούς; Η από παλικαριά και τα τουφέκια; Ε; Όρεξη έχεις βραδυάτικα;
      Πάνε κάνε κανα τάμα μπας και σε σώσει η παναγία και άσε μας εμάς ν ασχολούμαστε με πρακτικά πράγματα.

 2. DImitris D says:

  Στην Ελλάδα περιμένουμε με βάση τις προφητείες, πείνα και επιστράτευση. Οπότε αν είσαι ως 40 και κάτι, πας στρατό και δεν μπορείς να προετοιμαστείς για τίποτα! Αν ζεις κοντά στα σύνορα περιμένεις μετακινήσεις πληθυσμών, οπότε ξανά χωρίς προετοιμασία. Αν ζεις σε μεγάλη πόλη, ξανά μετακίνηση πληθυσμών ή θάνατο από την πείνα.
  Άρα οι γυναίκες πρέπει να προετοιμαστούν να ζήσουν στην επαρχία ως αγρότισσες και οι άντρες 50+ χρονών πρέπει να φροντίσουν για την ασφάλεια. Κέντρο της κοινότητας θα είναι η ενορία-εκκλησία που θα φροντίσει για την διανομή των προϊόντων και για την ψυχική ισορροπία της κοινότητας, που δεν μπορεί κανένας άλλος οργανισμός να την εξασφαλίσει για αυτό την μισούν οι ξένοι και η ΝΤΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *