09:06 - 27/09/2021

Ανοίγει ο δρόμος για το «ΥΠΕΡΜΒΟΛΙΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ»;

Γοργά τα βήματα της επιστήμης!!! Θέλουν να δώσουν κάτι… καλύτερο στην ανθρωπότητα!

Ερευνητές έχουν αναπτύξει ένα νέο έμπλαστρο μικροβελόνων που αντέχουν για 30 μέρες όπως λένε σε θερμοκρασία δωματίου για να αντικαταστήσουν τα εμβόλια που χρειάζονται ψύξη και δεν μπορούν να παραδοθούν εκεί που δεν υπάρχουν κατάλληλες υποδομές και προσωπικό! To έμπλαστρο αυτό, όπως θα δείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζει το el.gr, θα παραδίδει το εμβόλιο DNA COVID-19 στο δέρμα.

Θα μπορούσε μία εξέλιξη αυτού του εμβολίου να είναι το ΥΠΕΡΜΒΟΛΙΟ ΧΑΡΑΓΜΑ;;; (ΕΔΩ και ΕΔΩ)

ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τα περιβόητα «ψηφιακά πιστοποιητικά» (που δεν έχουν σχέση με τα εμφυτεύσιμα τσιπάκια) που αναφέρονται ως «QUANTUM-DOT TATTOOS» είναι εμφυτεύσιμα και περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελόνων με βάση τη ζάχαρη όπου θα εμπεριέχεται το εμβόλιο καθώς επίσης και φθορίζουσες κβαντικές κουκκίδες με βάση τον χαλκό.

Τι είναι οι κβαντικές κουκίδες (quantum dots)

Πρόκειται για πάρα πολύ μικρούς νανο-κρυστάλλους, από ημιαγώγιμα υλικά (όπως το πυρίτιο κτλ). Έχουν την ιδιότητα, όταν πέφτει πάνω τους το λευκό φώς, να το απορροφούν επιτρέποντας μόνο ένα χρώμα να διαθλαστεί και να περάσει από μέσα τους. Όσο πιο μεγάλοι οι μικροκρύσταλλοι, τόσο μεγαλύτερο μήκος κύματος (και επομένως μικρότερη συχνότητα ) φωτός επιτρέπουν να τους διαπεράσει. Οι μεγάλοι επιτρέπουν να περνάει από μέσα τους το κόκκινο φως και οι πιο μικροί το μπλε. Τα ενδιάμεσα μεγέθη επιτρέπουν να περάσουν τα υπόλοιπα χρώματα.

Οι φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες θα περιλαμβάνονται σε μικροσκοπικές βελόνες από ζάχαρη, έχοντας σαν βάση χαλκό. Οι βελόνες αυτές θα περιέχουν ή κάποιο εμβόλιο, όχι απαραίτητα μόνο του κορωνοϊού, ή κάποιο φάρμακο ελέγχου της γονιμότητας των γυναικών, σύμφωνα με τις εξαετείς μελέτες που έκανε το Ίδρυμα Bill Gates σε συνεργασία με το ίδρυμα Rockfeller και άλλα “ευαγή ιδρύματα”, κάποιων άλλων μεγάλων “φιλανθρώπων” , στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ

Το διαχωρίσιμο έμπλαστρο μικροβελώνων, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί για περισσότερες από 30 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου, βρέθηκε ότι προκαλεί ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις σε κύτταρα και ποντίκια.

Όπως αναφέρεται, στο EPR (Ευρωπαϊκή Αξιολόγηση Φαρμάκων):

«Μέχρι σήμερα, περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19. Ωστόσο, υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ των ποσοστών εμβολιασμού στις ανεπτυγμένες και αναδυόμενες χώρες. Ενώ η Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και μέρη της Ευρώπης έχουν εμβολιάσει περίπου το 70 τοις εκατό του πληθυσμού τους, άλλες χώρες με περιορισμένους πόρους δυσκολεύονται να εμβολιάσουν το 10 τοις εκατό. Αυτά τα έθνη δεν μπόρεσαν να κάνουν εμβόλια, εν μέρει επειδή στερούνται εγκαταστάσεων αποστολής και αποθήκευσης ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Τα εμβόλια για τον COVID-19 που έχουν εγκριθεί για χρήση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC) πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο ή κατεψυγμένα, γεγονός που περιορίζει τη διανομή τους σε απομακρυσμένες περιοχές ή περιορισμένους πόρους. Επιπλέον, πρέπει να χορηγούνται από εκπαιδευμένο υγειονομικό προσωπικό μέσω ενδομυϊκής ένεσης.

Ωστόσο, τα ανοσοκύτταρα δεν κατανέμονται πυκνά στους μυς, έτσι οι επιστήμονες ερευνούν διάφορες μεθόδους για την χορήγηση εμβολίων στο δέρμα, το οποίο περιέχει άφθονα κύτταρα που παρουσιάζουν αντιγόνα (APCs) και θα μπορούσε επομένως να προκαλέσει ισχυρότερη ανοσοαπόκριση. Σε αυτό το πνεύμα, οι Yin et al . δούλεψε για να δημιουργήσει ένα έμπλαστρο μικροβελώνων που παρέχει αποτελεσματικά ένα εμβόλιο COVID-19 κάτω από το δέρμα, προκαλώντας ισχυρή και ανθεκτική ανοσία χωρίς την ανάγκη για κρύα αλυσίδα ή ενέσεις.

Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο ACS Nano , η ομάδα παρουσίασε λεπτομερώς ένα εμβόλιο DNA που παραδόθηκε μέσω ενός διαχωρίσιμου επιθέματος μικροβελώνων. Διάλεξαν ένα εμβόλιο με βάση το DNA επειδή είναι ευκολότερο να παραχθούν από αυτά που βασίζονται σε RNA ή πρωτεΐνες και είναι πιο σταθερά από τα εμβόλια RNA. Ωστόσο, τα εμβόλια DNA έχουν δείξει περιορισμένη αποτελεσματικότητα σε κλινικές δοκιμές επειδή, σε αντίθεση με το RNA ή την πρωτεΐνη, το DNA πρέπει να εισέλθει στους πυρήνες των κυττάρων για να λειτουργήσει. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι, με τη χορήγηση ενός εμβολίου DNA στο δέρμα πλούσιο σε APC και όχι στους μυς, θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα το DNA να εισέλθει στους πυρήνες των κυττάρων και έτσι να προκαλέσει μια ανοσολογική απόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Bill Gates: «Θα χρησιμοποιηθεί μικροτσίπ για την καταπολέμηση του κορωναϊού»

Το σύστημα δημιουργήθηκε με συνημμένες αλληλουχίες DNA που κωδικοποιούν είτε το SARS-CoV-2 (ο ιός που προκαλεί τον COVID-19) Spike (S) είτε την πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου (n) στην επιφάνεια μη τοξικών νανοσωματιδίων που περιέχουν ένα ανοσοενισχυτικό για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης. Στην συνέχεια επικάλυψαν ένα διαχωρίσιμο έμπλαστρο μικροβελώνων με αυτά τα νανοσωματίδια εμβολίου. Το μικρό ορθογώνιο έμπλαστρο περιείχε 100 βιοδιασπώμενα μικροβελόνες που θα μπορούσαν να διεισδύσουν ανώδυνα στην επιδερμίδα του δέρματος ή στο εξωτερικό στρώμα».

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Επιπλέον, ερευνητές του UNC (Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας) δημιούργησαν τρισδιάστατα εκτυπωμένα έμπλαστρα εμβολίων! «Αυτό θα είναι το μέλλον των εμβολίων;;;», αναρωτιούνται.

Δείτε το έμπλαστρο:

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Περικλής 09/27/2021 @ 10:11 ΠΜ

    Θα λένε θεραπευουν απο καρκίνο απο τι γρίπη απο απο απο και τι δε θα λένε για να ψαρέυουν το κόσμακι

  2. Έλληνας 09/27/2021 @ 10:19 ΜΜ

    Mου θυμίζει αυτό…

    thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/blog-post_102.html

    Από την ώρα που το διάβασα δεν μου βγαίνει από τον νου… Γιατί η απαίτηση να γίνεται τακτικά – μόνο για κερδοσκοπικούς λόγους; Σύνεση και προσοχή καλύτερα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*