Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

17:31 - 02/05/2023

Αν τα «τσιμπήματα» για την C-0vid-19 είναι βιοόπλο, τότε τι ρόλο θα έχει το 5G;

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Εξάλειψη των παρασίτων με έλαιο κάνναβης
Δοκιμάστε το έλαιο κάνναβης για να καθαρίσετε το σώμα σας
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Οι στρατιωτικές δυνατότητες της τεχνολογίας μικροκυμάτων είναι γνωστές και έχουν αναπτυχθεί από τις δεκαετίες του ’40 και του ’50 από τον στρατό σε όλο τον κόσμο, ωστόσο εμείς το κοινό δεν ξέραμε τίποτα σχετικά. Σύμφωνα με τον Barrie Trower, οι πληροφορίες και τα στοιχεία για τον κίνδυνο αυτής της τεχνολογίας αποκρύπτονται σκόπιμα…

Οι κυβερνήσεις μας δεν έχουν πλέον τον έλεγχο, αν τον είχαν ποτέ. Η βιασύνη για την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας υποδηλώνει ότι οι υπερεθνικές δυνάμεις που ελέγχουν τη «Μεγάλη Επαναφορά» προσπαθούν να κλιμακώσουν τους όρους της υποδούλωσής μας πριν είναι πολύ αργά…για αυτές.

Άρθρο της Dr. Tess Lawrie, MBBCH, PHD

Η κατασκευασμένη «πανδημία» της Covid-19 ξεκίνησε σε ένα έμπιστο και ανυποψίαστο κοινό το 2020. Ως εκ τούτου, φαίνεται συνετό να επανεξετάσουμε τις υποθέσεις για την Covid που διαψεύδονται σθεναρά από τις υγειονομικές αρχές και τα εταιρικά τους μέσα ενημέρωσης. Ακριβώς αυτές οι αδημοσίευτες, αντικρουόμενες και γελοιοποιημένες – οι λεγόμενες “συνωμοσίας” – θεωρίες είναι που φέρουν το χαρακτηριστικό της αλήθειας, τρία χρόνια μετά.

Από πού να ξεκινήσει κανείς; Όταν ξέσπασε για πρώτη φορά η Covid-19, πολλοί ανεξάρτητοι επιστήμονες και σχολιαστές επεσήμαναν την ταυτόχρονη ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G στη Γουχάν και αλλού, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να συνέβαλε στην επικράτηση της Covid-19 και θα έπρεπε να διερευνηθεί. Αυτές οι προτάσεις σχετικά με την προέλευση της Covid-19 συντρίφθηκαν γρήγορα από τους ελεγκτές δεδομένων. Το ίδιο άρθρο που καταρρίπτει αυτήν την εναλλακτική υπόθεση συνεχίζει να δηλώνει έγκυρα ότι “ο σημερινός κορωνοϊός είναι ένας ζωονοσογόνος ιός… δηλαδή μεταδίδεται από τα ζώα στους ανθρώπους”, παραθέτοντας την έκθεση της κοινής αποστολής ΠΟΥ-Κίνας που έχει επιβεβαιωθεί ως μη αληθής.

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

Αναμφισβήτητα πιο εύλογες είναι οι αποκαλύψεις από τη μαρτυρία του Δρ. Ρέντφιλντ σχετικά με την πιθανότητα ότι η επιδημία του κορωνοϊού προήλθε από μυστική έρευνα κέρδους λειτουργίας που διεξήχθη από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, σε συνεργασία με ιδιωτικούς παράγοντες. Σύμφωνα με αυτήν την υπόθεση τότε, το κατασκευασμένο παθογόνο του κορωνοϊού μπορεί να είχε διαρρεύσει από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, όπου διεξαγόταν η έρευνα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Αυτό θέτει το ερώτημα, θα ήταν μια τέτοια διαρροή τυχαία ή εσκεμμένη; Λαμβάνοντας υπόψιν τα άψυχα πρόσωπα του Anthony Fauci (“Είμαι η Επιστήμη”) του NIH και του Klaus Schwab του WEF (“Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι”), τείνω να πιστεύω ότι θα ήταν το δεύτερο.

Έτσι, μου φαίνεται ότι ακόμη και η τελευταία υπόθεση μπορεί να αποσπά την προσοχή από τη μεγαλύτερη απειλή – μια τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί ταχύτερα από την αστραπή και αναμφισβήτητα ταχύτερη από τα ίδια τα επικίνδυνα γενετικά “εμβόλια”.

Σκεφτείτε εκείνες τις πρώιμες και τρομακτικές εικόνες που παίχτηκαν στο BBC και σε άλλα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, ανθρώπων να πέφτουν νεκροί επιτόπου από αυτό το θανατηφόρο παθογόνο και αναφορές ότι η Γουχάν μετατράπηκε σε “Χώρα των Ζόμπι”. Ταιριάζει αυτό με μια ιογενή αναπνευστική νόσο; Θα έλεγα όχι. Στο στοχασμό μου, αυτές οι εικόνες φαίνονται να είναι καθαρή και απλή προπαγάνδα.

Έτσι, εάν η Covid διέρρευσε σκόπιμα από το εργαστήριο της Γουχάν για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των ενέσεων Covid-19 ως βιολογικού όπλου, όπως προτείνουν πολλοί αναλυτές “συνωμοσίας”, ποια είναι τότε η διάθεση του 5G στο “Εγχειρίδιο του Μεγαλομανούς”; Είναι πράγματι το 5G μόνο για την επιτήρηση και τον έλεγχο, το “Διαδίκτυο των σωμάτων” και την ψηφιακή υποδούλωση ή υπάρχει περισσότερη δύναμη σε αυτή την τεχνολογία από ό,τι είμαστε έτοιμοι να σκεφτούμε;

Αυτή την εβδομάδα άκουσα μια συνομιλία μεταξύ του Γερμανού δικηγόρου Reiner Fuellmich και του Barry Trower, ενός συνταξιούχου στρατιωτικού και ειδικού στον πόλεμο μικροκυμάτων. Συγκλονίστηκα όταν άκουσα ότι οι στρατιωτικές δυνατότητες της τεχνολογίας μικροκυμάτων είναι γνωστές και έχουν αναπτυχθεί από τις δεκαετίες του ’40 και του ’50 από τον στρατό σε όλο τον κόσμο, ωστόσο εμείς το κοινό δεν ξέραμε τίποτα σχετικά. Σύμφωνα με τον Barrie Trower, οι πληροφορίες και τα στοιχεία για τον κίνδυνο αυτής της τεχνολογίας αποκρύπτονται σκόπιμα.

Έχω γράψει προηγουμένως για τις ομοιότητες στις ρυθμιστικές αποτυχίες μεταξύ των πειραματικών ενέσεων για την Covid-19 και των τεχνολογιών WiFi και 5G.

Ο Barry Trower αποδίδει την αποτυχία των αρχών στην πονηριά ενός Αυστραλού καθηγητή που συνδέεται με τηn ICNIRP (Διεθνής Επιτροπή για την Προστασία από τις Μη Ιονίζουσες Ακτινοβολίες). Αυτός ο ιδιωτικός οργανισμός που συνδέεται με τη βιομηχανία, έθεσε τα αρχικά πρότυπα ασφαλείας για την ακτινοβολία μικροκυμάτων κινητών τηλεφώνων στη δεκαετία του ’80, με βάση τις θερμικές επιδράσεις σε ένα ανδρείκελο – μοντέλο ενηλίκων – που μετρήθηκαν για 6 λεπτά. Συνεχίζει να αγνοεί τα σημαντικά στοιχεία βλάβης από μη θερμικές επιδράσεις, λόγω της διατύπωσης στην καθοδήγηση που προστατεύει την ICNIRP από τη λογοδοσία.

Με αυτόν τον τρόπο, η ICNIRP έχει πετάξει έξυπνα την ευθύνη για την μη ασφαλή ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας στους ώμους κάθε δημοσίου υπαλλήλου που εγκρίνει την εγκατάστασή της. Επομένως, όσοι δεν διαβάζουν τις οδηγίες της ICNIRP και λαμβάνουν αποφάσεις που οδηγούν σε δημόσια βλάβη, είναι πλήρως υπεύθυνοι για τις ζημίες που προκαλούνται. Απλώς δεν φαίνεται να το ξέρουν – ακόμα. Αλλά με εμπειρογνώμονες όπως ο Barrie να εμφανίζονται, η ευαισθητοποίηση του κοινού είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί και αυτοί οι αξιωματούχοι στις επιτροπές του δημοτικού συμβουλίου που είναι υπεύθυνοι για την υπογραφή αυτής της μη ασφαλούς τεχνολογίας, είναι πιθανό να βρεθούν σε… καυτά νερά πολύ σύντομα. Παρακαλώ βοηθήστε να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία!

Ο Barrie περιγράφει πώς η ακτινοβολία μικροκυμάτων μπορεί και έχει χρησιμοποιηθεί για να δημιουργεί φαινόμενα σύγχισης στους ανθρώπους, να προκαλέσει στειρότητα στους απογόνους μας, ακόμη και για να προκαλέσει νεκρούς (πιθανώς όπως στη Wuhan στην αρχή της Covid). Δεδομένων των δισεκατομμυρίων ανδρών, γυναικών και παιδιών που συνδέονται με τα κινητά τους τηλέφωνα 24 ώρες το 24ωρο, αυτή η συνέντευξη αξίζει την πλήρη προσοχή μας, καθώς και την ανοιχτή συζήτηση μεταξύ μας και όλων όσοι υποτίθεται ότι μας υπηρετούν, ηγούνται ή μας εκπροσωπούν στις κοινότητές μας, τις πόλεις και τα ιδρύματά μας.

Ποια είναι λοιπόν η σύνδεση, εάν υπάρχει, μεταξύ της κυκλοφορίας της πειραματικής ένεσης Covid-19 και της κυκλοφορίας του 5G; Ενώ οι πόλεις και τα προάστια ήταν κλειδωμένα, οι δρόμοι σκάφτηκαν και τα καλώδια τοποθετήθηκαν. Οι πύργοι εγκαταστάθηκαν σε σχολικές παιδικές χαρές, καμπαναριά εκκλησιών, κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων και σε πολυκατοικίες, χωρίς αξιολόγηση ασφάλειας ή δημόσια διαβούλευση. Ενώ οι τρομοκρατημένοι άντρες και γυναίκες αποσπώνταν από τη θανατηφόρα προπαγάνδα της Covid, για να είναι σε θέση να το παρατηρήσουν.

Με βάση τη συνέντευξη αυτού του βετεράνου, βλέπω να προκύπτουν πολλά ερωτήματα. Για αρχή:
Αναπτύσσεται το 5G σε ολόκληρες πόλεις για να ελέγχει, να υποτάξει και ίσως ακόμη και να σκοτώσει;
Είναι οι νέες ειδοποιήσεις γραπτών μηνυμάτων της κυβέρνησης μέρος μιας στρατιωτικής επιχείρησης;

Μπορούν αυτές οι νέες κυβερνητικές ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένου να χρησιμοποιηθούν για να μας βλάψουν;
Δικαιούμαστε να κάνουμε ερωτήσεις, έτσι δεν είναι;

Κατά τη γνώμη μου, οι κυβερνήσεις μας δεν έχουν πλέον τον έλεγχο, αν τον είχαν ποτέ. Η βιασύνη για την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας όπλων υποδηλώνει ότι οι υπερεθνικές δυνάμεις που ελέγχουν τη “Μεγάλη Επαναφορά” προσπαθούν να κλιμακώσουν τους όρους της υποδούλωσής μας πριν είναι πολύ αργά (για αυτές).

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την αδυσώπητη και παράλογη ώθηση για τη χορήγηση τοξικών γενετικών ενέσεων στα αγόρια, τα κορίτσια και τα πολύτιμα μωρά μας, θα μπορούσε κάποιος από εμάς να εξακολουθεί να μην έχει ιδέα;

Όχι πλέον ανυποψίαστοι, είμαστε βαθιά καχύποπτοι και έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε!

Ως εκ τούτου, όλα όσα γίνονται χωρίς τη συγκατάθεσή μας και τη ρητή άδειά μας, απαιτούν απαντήσεις…

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 
Ανακουφίστε τον πόνο της αρθρίτιδας
Στο 99% των περιπτώσεων, αποκαθιστά τους ιστούς των κατεστραμμένων αρθρώσεων! Σταματά τον πόνο μέσα σε 10 λεπτά.
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ηρακλής 05/02/2023 @ 8:55 ΜΜ

    όταν θα γίνεται μαζικά, πολλοί θα το πιστέψουν.
    Αν όμως καταλάβει κανείς οτι θελουν να τον θάψουν ζωντανό την ωρα που πεφτουν πάνω του οι φτιαριές (και όχι πιο πριν), μάλλον ειναι κάπως ΑΡΓΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*