Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
19:45 - 19/11/2016

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΟΣ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με έναν Αμερικανό ερευνητή, τον Anders, σε ένα δημοσίευμα του στις 15 Νοεμβρίου στην εφημερίδα “The Times of Israel” αποκαλύπτει πως η εβραϊκή τάξη των Σανχεντρίν ήταν αυτή που συνέβαλε καθοριστικά στην εκλογή του Τραμπ.

Η επιδίωξη των Σανχεντρίν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Πούτιν, (???) να βοηθήσουν τους Εβραίους στην οικοδόμηση του ναού του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ, το αρχαίο αυτό όνειρο που ακολουθεί τους Εβραίους εδώ και 2000 χρόνια.

Όπως αναφέρεται από την εβραϊκή παράδοση η ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος θα σημάνει την οριστική παντοκρατορία των σιωνιστών και θα ανοίξει τον δρόμο για την εμφάνιση του Μεσσία των Εβραίων, δηλαδή τον Αντίχριστο.

Οι Σανχεντρίν είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα Φαρισαίων στο ανώτατο ιερατείο των Εβραίων και είναι αυτοί που κατά την παράδοση πρωτοστάτησαν στην σταύρωση του Ιησού Χριστού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Anders, ο Τραμπ θεωρήθηκε ως ο πιο κατάλληλος σαν πρόεδρος των ΗΠΑ για να υποστηρίξει το σχέδιο τους με τις φιλοισραηλινές του θέσεις. Για αυτό και τον στήριξαν αποφασιστικά για να εκλεγεί.

Όπως υποστηρίζουν οι συνομωσιολόγοι ο Πούτιν θα απουσιάσει λιγο καιρό από τις καθημερινές του επαγγελματικές ενασχολήσεις για να συμβάλλει στις εργασίες ανοικοδόμησης του ναού του Σολoμώντα, (???), στην γνωστή τοποθεσία του Αλκαζ τζαμί σήμερα. Κατά πόσο έγκυρες είναι βέβαια αυτές οι πληροφορίες αυτό θα αποδειχτεί από τα γεγονότα.

Θα αγιάσετε το πεντηκοστόν αυτό έτος και θα διακηρύξετε εις την χώραν σας ελευθερίαν εις όλους τους κατοίκους της. Ετος αφέσεως, έτος δηλαδή ελευθερίας θα είναι το νόημα του σαλπίσματος. Ο καθένας από σας θα επανέλθη ως κύριος εις την ιδιοκτησίαν του, κάθε δούλος θα επανέλθη ελεύθερος εις την φυλήν του. Λευ. 25,11

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Breaking Israel News, το Συνέδριο Σανχεντρίν καλεί τον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν τον «βιβλικό» ρόλο τους ξαναχτίζοντας τον Ιουδαϊκό ναό στην Ιερουσαλήμ!!!

trumpnetanyahu

Ο ραβίνος Χιλέλ Βάις, ομιλητής του Συνεδρίου Σαχεντρίν, εξήγησε ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ συνέβαλλαν αρκετά στην δυνατότητα να πραγματοποιηθεί τελικώς το αιώνιο αυτό Ιουδαϊκό όνειρο.

Στο Συνέδριο Σανχεντρίν δηλώνουν πως είναι έτοιμοι για την επανοικοδόμιση του ναού. Σε επιστολή του Σανχεντρίν αναφέρεται πως η απρόσμενη νίκη του Τραμπ είναι λόγω της στήριξής του προς την Ιερουσαλήμ και υπενθυμίζει στον Τραμπ την προεκλογική του υπόσχεση να μεταφέρει την Αμερικανική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ , αναγνωρίζοντας έτσι αποτελεσματικά την πόλη ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ήδη με το νομοσχέδιο της Πρεσβείας των Ιεροσολύμων το 1995 είχαν αρχίσει οι προσπάθειες για μεταφορά της πρεσβείας, αλλά είχε τελικώς αυτό ακυρώθηκε από όλους τους Αμερικανούς προέδρους που πέρασαν από τότε. Σήμερα, με την προεδρία του Τραμπ, το Σανχεντρίν τον καλεί να ανακαλέσει αυτήν την ακύρωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ακόμη το Σανχεντρίν υπενθύμισε στην επιστολή του τη σχέση του Πούτιν με τον Ναό καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, (???), ο ίδιος στο τρίτο επίσημο ταξίδι του στο Ισραήλ το 2012, επισκέφτηκε το Δυτικό Τείχος προσευχόμενος διαβάζοντας ψαλμούς από εβραιορωσικό προσευχητάριο.
trump-putin-temple

Ένας Ισραηλινός πλησίασε τότε καλωσορίζοντας τον Πούτιν και εξηγώντας του τη σημασία του Όρους του Ναού και του Ιουδαϊκού Ναού. Σύμφωνα με μια Εβραϊκή ενημερωτική ιστοσελίδα, την “Χαντρέι Χαρεντίμ”, ο Πούτιν αποκρίθηκε λέγοντας «αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ, να προσευχηθώ για την επανοικοδόμιση του Ναού», (???).

Ύστερα από αυτήν την αξιοσημείωτη συνάντηση, το Συνέδριο Σανχεντρίν καλεί σε επιστολή του τον Πούτιν να εκπληρώσει την προσευχή του αυτή. Συγκεκριμένα, ο ραβίνος Βάις εξηγεί πως: «οι ηγέτες της Ρωσίας και της Αμερικής μπορούν να οδηγήσουν τα έθνη όλου του κόσμου σε παγκόσμια ειρήνη με το χτίσιμο του Ναού, την πηγή της ειρήνης. Αυτό θα αντισταθμίσει τις επαίσχυντες αποφάσεις της UNESCO οι οποίες αποτελούν τη ριζική αιτία της αυξανόμενης βίας και του τρόμου». Όπως φαίνεται η φιλοδοξία των Εβραίων φτάνει σε τέτοιο σημείο που γίνονται προσπάθειες προσέγγισης όλων των ισχυρών ηγετών προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.

israel-temple

Οι ρίζες της Νέας Τάξης πηγαίνουν βαθιά στο παρελθόν, στους Ταλμουδιστές και Φραγκισκανούς Σατανιστές και παρακλάδι τους είναι η οικογένεια Ρόθσιλντ που ακολουθεί πιστά τις εβραϊκές παραδόσεις προς μια σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

Ένα άλλo ιστορικό παρακλάδι των Ταλμουδιστών Σιωνιστών είναι οι Ιησουίτες, το πιο πονηρό και σατανικό τάγμα στην ιστορία της ανθρωπότητας που σχετίζεται με πολλές παράνομες και σκοτεινές υποθέσεις. Η αρχή των Ιησουιτών και ο δημιουργός τους είναι το Βατικανό των Παπικών, μέσω του οποίου λειτουργεί ο ίδιος ο Αντίχριστος.

Το επόμενο μεγάλο βήμα στην παγκοσμία επικράτηση του Αντίχριστου είναι το ίδιο το Ισραήλ, για αυτό δημιουργήθηκε. Εκεί με την καθοδήγηση των Ταλμουδιστών ραβίνων θα ανοικοδομηθεί ο ναός του Σολομώντα που θα σημαίνει την έναρξη της παγκοσμίας σιωνιστικής δικτατορίας.

Στο κομβικό ,οως αυτό σημείο της οικοδόμησης του ναού του Σολομώντος, υπάρχει μια εσωτερική διαμάχη για τις συνέπειες που θα έχει μεταξύ των Ασκεναζίμ Εβραίων με τον θρησκευτικό τους αρχηγό David Lau και του υψηλού ιερατείου των Χασιδίμ Εβραιών. Η διαμάχη αυτή έχει και ιστορική διάσταση καθώς οι Χασιδίμ ορμώμενοι από τις ιερές εβραϊκές αρχές, δεν συμπαθούν τους Ασκεναζίμ που προέρχονται από την Γερμανία, μια χώρα καταραμένη για τους Εβραίους, που πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Προϋπόθεση όπως που θέτουν οι σιωνιστές για την οικοδόμηση του ναού του Σολομώντος είναι η πλειοψηφία του εβραϊκού πληθυσμού να κατοικεί στην πατρώα γη του Ισραήλ, κάτι όμως που δεν έχει πραγματοποιηθεί και γι’ αυτό εντείνεται μια μεγάλη εκστρατεία επαναπατρισμού τους με όλα τα μέσα ακόμα και με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των Εβραιών της διασποράς.

Το πρόβλημα εδώ που παρουσιάζεται είναι ότι υπάρχουν διισταμένες απόψεις στο ζήτημα ότι για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος πρέπει να υπάρχει στο Ισραήλ ένας βασιλιάς, σύμφωνα με το εδάφιο του Ιεζεκιήλ, (40: -44), για το οποίο όμως διάφορες ερμηνείες δεν συμφωνούν μεταξύ τους.

Πάντως, η τοποθεσία του ναού του Σολομώντος θεωρείται γενικά από όλους τους Εβραίους ως η αφετηρία του ανθρώπινου γένους και του εκλεκτού λάου του θεού που είναι οι Εβραίοι.

Χαρακτηριστικό είναι εδώ ότι οι μαϊμονίδες Εβραίοι δίδασκαν πώς ο ναός του Σολομώντος θα ανοικοδομηθεί από τον ίδιο τον Μεσσία των Εβραίων ως σημάδι της μεσσιανικής του ιδιότητας. Από την άλλη, υποστηρίζεται ότι ο ναός του Σολομώντος θα εμφανιστεί έτοιμος ως θεία παρέμβαση με όλη την αίγλη και την λαμπρότητα του εβραϊκού γένους.
Οι αρθρώσεις σας θα σταματήσουν να πονούν με αυτή τη θεραπεία! Οι αρθρώσεις σας θα σταματήσουν να πονούν με αυτή τη θεραπεία!

Σπιτική συνταγή για να χάσεις 11 kg σε 7 μέρες! Πάρε 2 κουταλιές… Σπιτική συνταγή για να χάσεις 11 kg σε 7 μέρες! Πάρε 2 κουταλιές…

Η άξια του ναού του Σολόμωντος περιγράφεται από τον Ιεζεκιήλ όπου αναφέρει ότι ο Θεός του έδωσε την εντολή να πάει να τους διδάξει για την μεγάλη ιερότητα του Οίκου του που θα ήταν αυτός ο ναός.

king-solomon-discusses-plans-for-the-temple-detail-from-the-lid-of-a-picture

Μεγάλη σημασία έχει εδώ αυτό που αναφέρει ο Ωσιέ για τους Εβραίους, ότι μεγαλύτερη σημασία έχει, από τα τυπικά των θυσιών που είναι φαρισαϊσμοί, η πραγματική πίστη της αληθινής θρησκείας, δηλαδή αυτήν που θα διδάξει ο Ιησούς Χριστός στους Εβραίους.

Διότι εγώ προτιμώ την προς εμέ αγάπην σας και οχι τας τυπικάς θυσίας, την επίγνωσιν του θείου θελήματος περισσότερον από τα ολοκαυτώματα Ωσ. 6,6

Όπως ξέρουμε το μεγαλύτερο εμπόδιο για να προχωρήσει η ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος είναι το μεγάλο τέμενος του Ομάρ που έχει κτιστεί στο ίδιο μέρος και είναι ιερός τόπος προσκυνήματος για τους απανταχού μουσουλμάνους γιατί σύμφωνα με την παράδοση, από εκεί ανελήφθη ο Μοχάμεντ στον ουρανό.

5theories

Το απόκρυφο σχέδιο προβλέπει την πρόκληση μικρών τοπικών σεισμών στην αρχή και στην συνεχεία ενός μεγάλου σεισμού, (θυμηθείτε το μεγάλο σεισμό το 1999 στην Τουρκία για τον οποίο έχουν γραφτεί πολλά σχετικά), από τον οποίο θα καταρρεύσει το τέμενος και θα προβληθεί σαν θεϊκό σημάδι. Έτσι θα απελευθερωθεί ο χώρος για τα σχέδια των σιωνιστών. Οι μουσουλμάνοι φαίνεται να γνωρίζουν καλά τα σχέδια και αντιδρούν, δείτε τα βίντεο παρακάτω.

Και τώρα ας έρθουμε στον Ντόναλτ Τραμπ: ένα περίεργο και σύναμμα σημαντικό στοιχείο των ιδεολογικών και θρησκευτικών του πεποιθήσεων, είναι η έντονη παρουσία του αρχαίου ελληνικού θεού Απόλλωνα στα προσωπικά του διαμερίσματα στον ουρανοξύστη Τραμπ στο 66ο όροφο.

Η παρουσία του θεού Απόλλωνα σχετίζεται και με πολλές ιστορικές προσωπικότητες της Ευρώπης όπως ο βασιλιάς της Γαλλίας Λουδοβίκος ο XVI που ονόμαζε τον εαυτό του βασιλιά του Ήλιου. Ακόμα και σήμερα στα ανάκτορα των Βερσαλλιών υπάρχει ένα δωμάτιο που είναι αφιερωμένο στο θεό Απόλλωνα που είναι ο Θεός Ήλιος.

le-roi-soleil

Επανερχόμαστε πάλι στον Τραμπ όπου, όπως αναφέρεται από μια υψηλόβαθμη υπάλληλο του την Barbara Res, ο Τραμπ έχει πολλές περίεργες ιδιαιτερότητες-αντιλήψεις, όπως ότι μπορεί να… περπατάει πάνω στο νερό και ακόμη, πιστεύει ότι είναι ο ίδιος ο… Μεσσίας. Με λίγα λόγια θεωρεί ότι είναι αυτός που περίμεναν εδώ και καιρό, αυτός που θα εφαρμόσει τον…..τραμπισμό, δηλαδή αυτός που θα αλλάξει τα πάντα.

p1000112

Είναι χαρακτηριστικό πώς ο Τραμπ ποτέ δεν αναφέρεται σε κάτι που έχει σχέση με τον χριστιανισμό, ενώ σε μια ομιλία του είχε ο ίδιος απορρίψει τους προφήτες της Βίβλου ακόμα και τον ίδιο τον Ιησού Χριστό με τους αποστόλους.

Όπως αναφέρεται, είναι αυτός που απέφυγε να πολεμήσει στο Βιετνάμ ενώ τα τελευταία χρόνια απέφυγε να καταβάλει φόρους στο ομοσπονδιακό κράτος και σήμερα θέλει να ηγηθεί των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς θεωρεί τον εαυτό του σαν τέρας μορφώσεως.

Μια χαρακτηριστική παρομοίωση του βασιλιά Σολομώντα που αναφέραμε παραπάνω, ο οποίος μάζευε όλη την ζωή του χρυσάφι για να κτίσει σαν ηγέτης τον ναό του Σολομώντα, θεωρείται πώς είναι ο Ντόναλτ Τραμπ, μεγάλος λάτρης του χρυσού με το οποίο έχει επενδύσει ακόμα και τις τουαλέτες του.

the_tabernacle-1

Η χλιδή του Σολομώντα πατομοιάζεται με την χλιδή του Τραμπ: Στη Βίβλο η πρώτη αναφορά για το 666 είναι για τα τάλαντα χρυσού που ο βασιλιάς Σολομώντας συνέλλεγε κάθε χρόνο.

Ο δε χρυσός, ο οποίος κάθε έτος εισήρχετο στο ταμείον του Σολομώντος ήτο εξακόσια εξήκοντα εξ τάλαντα χρυσού. Γ Βασ. 10,14

Το βάρος του χρυσίου, το οποίον εφέρετο κάθε έτος στον Σολομώντα, ήτο εξακόσια εξήντα εξ τάλαντα, Β Παραλ. 9,13

Οι απόγονοι του Αδωνικάμ εξακόσιοι εξήκοντα εξ. Β Εσδ. 2,13

Ο Τραμπ ως γνωστόν λατρεύει το χρυσάφι ενώ η αντιστοιχία είναι χαρακτηριστική και για πολλούς δείχνει ποιος θα συμβάλλει καθοριστικά στον καινούργιο ναό του Σολομώντα.

Έτσι εξηγείται και η λατρεία του Τραμπ για το Ισραήλ και μια από τις πρώτες δηλώσεις του ήταν ότι για αυτόν η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα των Ευρωπαίων, εκεί δηλαδή που θα κτιστεί ξανά ο μεγάλος αυτός ναός.

kingsolomonstemplemodel

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ανώνυμος 11/19/2016 @ 8:22 ΜΜ

  ΟΥΑΟΥ!!!!!! Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ!!!!

 2. Ανώνυμος 11/19/2016 @ 11:12 ΜΜ

  Κάποιοι έχουν μπερδέψει το έθνος κράτος του Ισραήλ, με μια προφητεύομενη πιθανή πραγματικότητα που αφορά όμως την παγκοσμιοποίηση – ομογενοποίηση. Ακόμα και αν ηττηθούν όλοι οι μουσουλμάνοι του πλανήτη, και τα Ιεροσόλυμα γίνουν κάποια στιγμή παγκόσμια πρωτεύουσα κ.λ.π. αυτό σημαίνει αυτομάτως, ότι δεν θα ανήκουν στο κράτος κράτος του Ισραήλ! Θα πρέπει να αναρωτηθείτε, αν αυτό το θέλουν πρώτιστα οι Ισραηλινοί, που αγαπάνε την πατρίδα τους. Αυτά.

 3. Οι αρθρώσεις σας θα σταματήσουν να πονούν με αυτή τη θεραπεία! Οι αρθρώσεις σας θα σταματήσουν να πονούν με αυτή τη θεραπεία!

  Σπιτική συνταγή για να χάσεις 11 kg σε 7 μέρες! Πάρε 2 κουταλιές… Σπιτική συνταγή για να χάσεις 11 kg σε 7 μέρες! Πάρε 2 κουταλιές…

 4. O ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ 11/22/2016 @ 9:02 ΜΜ

  ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ! ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΚΟΥ!!
  ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!.

 5. Ο Κωστής Στεφανόπουλος στο Μουσείο Ολοκαυτώματος των Εβραίων στο Ισραήλ.
  Η σχέση του με τον Διεθνή Σιωνισμό.
  Δείτε εδώ φώτο, αποκαλύψεις…

  Ο Κ. Στεφανόπουλος στο Μουσείο Ολοκαυτώματος των Εβραίων στο Ισραήλ. Η σχέση του με τον Διεθνή Σιωνισμό.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*