Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:45 - 18/05/2018

Αδιανόητη φρίκη:Ξεσκέπασαν την μεγαλύτερη εταιρία εκτρώσεων! Πουλάει ανθρώπινα μέλη για ενισχυτικά γεύσης και καλλυντικά! Ποια είναι η σχέση της με τα Ελληνικά σχολεία…

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Μία πρώην διευθύντρια της Planned Parenthood (της μεγαλύτερης εταιρίας παροχής αμβλώσεων στην Αμερική) την χαρακτηρίζει ως ‘δαιμονική’, προσθέτοντας ότι «Δεν υπάρχει άλλη λέξη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό που λαμβάνει χώρα εκεί!»

Η Ramona Trevino διεύθυνε υποκατάστημα ‘παραπομπής αμβλώσεων’ της Planned Parenthood στο Sherman του Τέξας. [Δηλαδή κάτι σαν ενδιάμεσο κατάστημα που προωθεί τους ενδιαφερόμενους στις κλινικές αμβλώσεων της εταιρίας.]

«Ήξερα ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος» είπε η Trevino σε συνέντευξη στην Daily Caller News Foundation (DCNF), αλλά «χρειάστηκε μερικά χρόνια να εργαστώ στην Planned Parenthood για να κατανοήσω τον ρόλο που έπαιξα στις αμβλώσεις έστω και ως διαμεσολαβητής.»

Η Trevino δεν είναι η μόνη που αποκαλύπτει τη σχέση μεταξύ της έκτρωσης και του δαιμονικού κακού. Ο Zachary King, ένας πρώην υψηλόβαθμος μάγος της ‘εκκλησίας’ του σατανά, ο οποίος επέστρεψε στον Χριστιανισμό, έχει εκθέσει λεπτομερώς το πως η άμβλωση χρησιμοποιείται ως μια «σατανική θυσία» για να κερδίσει την εύνοια του διαβόλου. Ο γνωστός συντάκτης του Εξορκιστή, Peter Blatty περιέγραψε και αυτός την διαδικασία της έκτρωσης ως ‘δαιμονική’.

Παρά το γεγονός ότι οι αμβλώσεις δεν έγιναν στο χώρο εργασίας της Trevino, η ίδια συνειδητοποίησε ότι έχει μερίδιο ευθύνης για τις αμβλώσεις που προωθούσε για να γίνουν σε άλλο υποκατάστημα της εταιρίας στην οποία δούλευε, την Planned Parenthood. Και επιπλέον, άρχισε να αναγνωρίζει και άλλα προβλήματα με τον τρόπο που η επιχείρηση των αμβλώσεων λειτουργεί, ειδικά με τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις έφηβες μητέρες οι οποίες έρχονταν στο γραφείο της για να τις πείσει να κάνουν έκτρωση.

Συγκλονίστηκε από τον αριθμό των 12, 13, και 14χρονων κοριτσιών που έρχονταν στην κλινική για τις προτείνουν μεθόδους αντισύλληψης ή να τις ωθήσει προς την άμβλωση. Και αναφέρει ότι ήταν «σοκαρισμένη από τον αριθμό των νεαρών γυναικών που έρχονταν στην κλινική και ανέφεραν ότι είχαν πολλαπλούς συντρόφους αλλά και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα», σύμφωνα με την έκθεση DCNF.

Τα νεαρά κορίτσια (που επισκέπτονταν το γραφείο της) «τα προετοιμάζουν ως πιθανές μελλοντικές μητέρες που θα επιθυμούν την άμβλωση, γιατί η Planned Parenthood προωθεί ουσιαστικά τον έκφυλο βίο», δήλωσε η Trevino. «Δεν τους αποθαρρύνουμε να κάνουν σεξ σε νεαρή ηλικία. Έχουμε μηνιαία ποσοστά που πρέπει να πιάσουμε. Είναι απλοί αριθμοί.»
Ως αποτέλεσμα, «αναγκάστηκα να εξετάσω τις δικές μου πεποιθήσεις και ενέργειες. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να είμαι αδιάφορη», είπε στη συνέντευξη στο DCNF. «Άρχισα να συνδέω τις κουκίδες και συνειδητοποίησα ότι όλα έχουν αυτά κάποια σχέση», είπε.

«Ήταν μία αγωνιώδη προσπάθεια επειδή ένιωσα ότι η Planned Parenthood αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν ζώα-αγελάδες», εξήγησε η Trevino σε βίντεο της LiveAction. […] «Γυναίκες απλώς περνούσαν», είπε. «Δεν υπήρχε καμία προγεννητική φροντίδα, δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στις έγκυες γυναίκες» εκτός από την άμβλωση, σύμφωνα με την Trevino.

Σε μία συνέντευξη στο LifeSiteNews που διεξήχθη λίγο μετά την παραίτησή της, η Trevino εξιστόρησε πως η δυσφορία της μεγάλωσε όταν οι LilaRose και LiveAction διέδωσαν μυστικά βίντεο που δείχνουν στελέχη της Planned Parenthood να βοηθούν διακινητές του σεξ παιδιών να κάνουν αμβλώσεις αλλά και άλλα πράγματα στις ανήλικες ιερόδουλές τους.
Μετά την διάδοση αυτών των βίντεο, κλήθηκε συνάντηση για όλους τους τοπικούς διευθυντές της Planned Parenthood. Η Ramona λέει ότι περίμενε η συνάντηση να αφορά στο πως να εντοπίζονται περιπτώσεις προώθησης της παιδικής πορνείας και κακοποίησης. Αντιθέτως αφορούσε στο πως να καταλαβαίνουμε αν μας καταγράφουν, ή είμαστε ‘θύμα’ μιας επιχείρησης εναντίον μας. Μετά από αυτήν την συνάντηση είπε, «Θυμάμαι να επιστρέφω και να λέω στον συνάδελφό μου, ‘Έχω τελειώσει. Αυτό ήταν. Πρέπει να βρω κάτι άλλο!’»

Αλλά το ποτήρι ξεχείλισε αργότερα εκείνο το έτος, κατά τη διάρκεια της περιόδου της Σαρακοστής, κατά την πρώτη εκστρατεία ακτιβιστών 40 Days for Life που πραγματοποιήθηκε έξω από την κλινική που εργαζόταν η Ραμόνα. Καθώς πλησίαζε η Σαρακοστή, η Ramona αποφάσισε να κάνει την προσπάθεια να πάει στην εκκλησία κάθε εβδομάδα, όπου η παρουσία της έγινε αντιληπτή, και να αρχίσει να διαβάζει την Αγία Γραφή και να προσεύχεται. […]

Η Planned Parenthood είναι ο μεγαλύτερος πάροχος αμβλώσεων της Αμερικής. Πρόσφατες μυστικές έρευνες αποκάλυψαν παράνομες πωλήσεις μελλών παιδικών σωμάτων από αμβλώσεις. Η Trevino συμβουλεύει όσους εξακολουθούν να εργάζονται για πάροχους αμβλώσεων να αρχίσουν να θέτουν σοβαρά ερωτηματικά στον εαυτό τους! […]

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Planned Parenthood (της οποίας μεγαλοχορηγός είναι και ο γνωστός αρχιμαγίστρος της Νέας Τάξης ο Τζώρτζ Σόρος) είναι αυτή που προωθεί παγκοσμίως το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία ακόμη και σε παιδιά δημοτικού, με απώτερο σκοπό την αύξηση των ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων και τις εκτρώσεις από τις οποίες πωλούνταν τα ανθρώπινα μέλη έναντι αδράς αμοιβής. Τα ανθρώπινα μέλη χρησιμοποιούνται ως ενισχυτικά γεύσης αλλά και για κατασκευή καλλυντικών από πασίγνωστες πολυεθνικές κολοσσούς.

Ενισχυτικά γεύσης περιέχουν ενδεικτικά: Pepsi, Ocean Spray, Frappuccino, Lipton tea, Nescafe, Gatorade, Tropicana. Προϊόντα της Nestle: Σούπες, Κύβοι Maggi, Κέτσαπ, Νούντλς. Προϊόντα της Kraft και Cadbury: Bubbaloo, Clorets, Dentyne, Trident, Original Gummies, Certs, Halls.Μάρκες καλλυντικών που περιέχουν κύτταρα από παιδιά εκτρώσεων: Neocutis, Journee Bio-Gel Prevedem, Bio-Serum Lumiere, Bio Restorative Skin Cream. Παιδικά εμβόλια περιέχουν επίσης κύτταρα από παιδιά εκτρώσεων: MMR II (Merck), ProQuad (MMR + varicella – Merck), Varivax (Varicella – Merck), Pentacel (DTaP Polio + Hib + – Sanofi Pasteur), Vaqta (Hepatitis-A – Merck), Havrix (Hepatitis-A – Glaxo SmithKline), Twinrix (Hepatitis-A and B combo – Glaxo), Zostavax (Shingles – Merck), Imovax (Rabia – Sanofi Pasteur). Άλλα φάρμακα:Pulmozyme (cystic fibrosis – Genetech), Enbrel (rheumatoid arthritis – Amgen), Fountain. Τα παραπάνω προϊόντα είναι κάποια από αυτά που έχουν ελεγχθεί αλλά λίστα η είναι πολύ μεγαλύτερη…

Η Planned Parenthood έχει πιθανότατα σχέση και με το μάθημα των Έμφυλων Ταυτοτήτων στα Ελληνικά σχολεία αφού έχει διαπιστωθεί ότι παρέχει το ‘διδακτικό υλικό’ στις χώρες που διδάσκεται το συγκεκριμένο μάθημα. Καθηγητές που έλεγξαν το διδακτικό υλικό των Έμφυλων Ταυτοτήτων έμειναν εμβρόντητοι από το πόσο καλά οργανωμένες είναι οι σημειώσεις ενώ ταυτόχρονα δόλια περνάνε το μήνυμα ότι οι σαρκικές σχέσεις (ετεροφυλικές και ομοφυλοφιλικές) είναι κάτι το φυσιολογικό σε κάθε ηλικία! Αυτή η άποψη προωθείται έντεχνα όχι τυχαία από την Planned Parenhood όπως διαπιστώνει και η κυρία Ramona παραπάνω. Τέλος δεν είναι τυχαίο ότι οι εκτρώσεις συμβάλλουν καθοριστικά στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, μία από τις κύριες επιδιώξεις της νέας τάξης και των οργάνων-υποχείριών της όπως η Planned Parenthood!

Επιμέλεια – μετάφραση από τον Κ.Ι.Κ.
i-epikaira.blogspot.com

makeleio.gr

thesecretrealtruthΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. αυτα να τα ακουν και να τα βλεπουν ολοι οσοι βαζουν στα μουτρα τους και οχι μονο κομματια απο εμβρυα , μωρα , τραχηλους , μητρες ,πλακουντες και ολα τα αλλα…

 2. ΑΓΝΩΣΤΗ 05/18/2018 @ 2:25 ΜΜ

  ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ? ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝ?! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

  • Μολοσσίς Απειρωτάν 05/18/2018 @ 6:33 ΜΜ

   Αυτή η τακτική είναι γνωστή από το ’90 για τις εταιρείες που χρησιμοποιούν έμβρυα από εκτρώσεις για ενισχυτικά γεύσεις και από τότε σταμάτησα να αγοράζω προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών και σύντομα σταμάτησα να αγοράζω γενικά από πολυεθνικές και το γύρισα ΜΟΝΟ στα Ελληνικά προϊόντα που είναι και τα καλύτερα.

   Όταν ανέφερα τα παραπάνω δεδομένα κανείς δεν με πίστευε και με αντιμετώπιζαν ως εξωγήινο και με κορόιδευαν γιατί τότε δεν υπήρχαν αποδείξεις από βίντεο όπως τώρα. Πέρα από την χρήση τους ως ενισχυτικά γεύσης που επίσημα είναι η δικαιολογία, έχει να κάνει με σατανιστική τελετή και την ανθρωποθυσία που ως μέλος επιβάλλεται να καταναλώσεις.
   Όλοι υπήρξαμε θύματα και μέλη αυτών των ανθρωποθυσιών χωρίς να το γνωρίζουμε, ευτυχώς για εμένα για πολύ λίγο.

 3. να πω και εγω τη σκεψη μου με απλα λογια..ενα αντιστοιχο αθρο ειχα δει το 2010…πρεπει να καταλαβουμε πως ο εγκεφαλος μας και το στομαχι συνεργαζονται αμεσα για την διασπαση των τροφων( σε ολα τα ζωα),πρωτεινων-υδαταθρακων-αμινοξεων-βιταμινων κτλ για το σωστο καταμερισμο αυτων στον οργανισμο μας και αυτο γινετε χιλιαδες χρονια!!!….παμε τωρα μερικα χρονια πισω στις γλυκες μας αγελαδιτσες,ολοι ξερουμε για τη νοσο των τρελων αγγελαδων και απο που προεκυψε,απο τα αλευρα νεκρων αγελαδων που τις ταιζαν ετσι?γιατι απλα ο εγκεφαλος της αγελαδιτσας ”καταλαβε” οτι δεν τρωει χορταρακι αλλα κανιβαλιζει μια αλλη αγελαδα, ουπς!!..παμε τωρα σε μας παλι,οταν εγκεφαλος μας και γενικα ο οργανισμος μας καταλαβει οτι η πρωτεινη π.χ δεν ειναι απο κοτοπουλακι η’ φυτικη αλλα εχει κανιβαλισει, τρωει ενα ισχυρο ΣΟΚ.. και απο που το καταλαβαινει?μα απο το DNA μας.Η αντιδραση του οργανισμου μας σε ολο αυτο το ΣΟΚ ειναι, αλτσχαιμερ (σε μεγαλη αυξηση τα τελευταια χρονια παγκοσμιος,πλεον και σε μικροτερες ηλικιες)-αυτοανοσα(αν προσεξετε καλα τα ποιο πολλα νοσηματα ειναι για εκφυκισμο του εγκεφαλου)-χρονια νοσηματα κτλ…τωρα,το περιστατικο με τις αγελαδες ηταν τυχαιο,αλλα τους “εκατσε” ??μηπως ηταν καποιο πειραμα εν αγνοια πολλων ??η μηπως δεν ειναι τυχαιο ΠΛΕΟΝ οτι μας βαζουν και κανιβαλιζουμε εν αγνοια μας??απλα η σκεψη μου… για σκεψη

 4. κατερινα βορεαδου 05/18/2018 @ 5:13 ΜΜ

  Είναι αδύνατον να διανοηθεί κάποιος ότι μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα αισχρά πράγματα, τρελαίνομαι και μόνο να σκεφτώ σαν αληθινή την πληροφορία αυτή.

 5. Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*