Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:45 - 25/09/2011

Νέα Τάξη και Μνημόνιο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Mε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αποκρυσταλλώνεται πλήρως το σχέδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για την χώρα μας όπως το λέγαμε εδώ και αρκετό καιρό . Το σχέδιο είναι η καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της κοινωνίας μας που είναι η μεσαία τάξη και η εξαγορά των πάντων. Αυτό είναι το σχέδιό τους. Τα πάντα ιδιωτικά και φυσικά στα χέρια λίγων μεγάλων εταιρειών ξένων και ελληνικών.  Ως λαός έχουμε την τάση να μην βλέπουμε παραέξω από τον δικό μας μικρόκοσμο, η πραγματικότητα όμως είναι ότι όλα αυτά που ζούμε τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας με το μνημόνιο έχουν ξεκινήσει εδώ και είκοσι χρόνια και είναι το σχέδιο των κυρίαρχων του κόσμου για την καταστροφή των εθνών και την παγκόσμια κυβέρνηση.
              

Η «σχολή του Σικάγο» από την οποία προέρχονται όλοι οι μαθητευόμενοι μάγοι των οικονομικών καθώς και αυτοί της «τρόικας» μισεί την μεσαία τάξη και την μικρή ατομική ιδιοκτησία, περιφρονεί επίσης τους λαούς και την δημοκρατία και αν δεν φοβόντουσαν τις λαϊκές εξεγέρσεις θα είχαν καταργήσει το δημοκρατικό πολίτευμα.


Αφήνουν όμως μια επίφαση δημοκρατίας να υπάρχει ώστε να κοροϊδεύουν τους λαούς ενώ ταυτοχρόνως εξαφανίζουν το στήριγμα της Δημοκρατίας που είναι η μεσαία τάξη. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας λέγεται και «προλεταριοποίηση» και είναι η μετατροπή των μικρών και μεσαίων ιδιοκτητών σε «προλετάριους», άνθρωποι χωρίς ιδιοκτησία δηλαδή.


Πράγματι σε αυτό μοιάζουν πάρα πολύ ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός και τα δύο συστήματα καταλήγουν στο ίδιο τέρμα .Σου αφαιρούν την ιδιοκτησία .Στον κομμουνισμό το συγκεντρωτικό κράτος σου απαλλοτριώνει την ιδιοκτησία στον δε Καπιταλισμό στα παίρνουν όλα οι τράπεζες! Το αποτέλεσμα είναι ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.


ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΩΠΑ


Έχουμε λοιπόν την παγκόσμια επίθεση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σε πέντε μέτωπα
Α. Στην οικονομία. Από την δεκαετία του 80 άρχισαν οι νεοφιλελεύθεροι να εφαρμόζουν όλοι τους την ατζέντα. Με την άνοδο στην εξουσία ( με δημοκρατικό τρόπο) των Ρήγκαν και Θάτσερ γνήσιοι οπαδοί των θεωριών του Μίλτον Φρίντμαν άρχισαν και οι περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, σε κεκτημένα με αίμα δικαιώματα δεκαετιών στο κοινωνικό κράτος ,παντού…
Με την πτώση του ανατολικού μπλοκ οι νεοφιλελεύθεροι ένιωσαν ότι οι ιδέες τους δικαιώθηκαν και ξεκίνησαν την παγκόσμια σταυροφορία της επιβολής του καπιταλισμού παντού. Αγόρασαν ό,τι πουλιόταν, άλωσαν ολόκληρες χώρες, συντρίψανε περήφανους λαούς και φέρθηκαν με περισσή αλαζονεία διατυμπανίζοντας το «τέλος της ιστορίας”.


Αλλού επιτεθήκανε ανοιχτά με πρόφαση την «Δημοκρατία « και τα «Ανθρώπινα δικαιώματα» όπως έγινε στην Σερβία και στο Ιράκ και αλλού με πρόσχημα τα χρέη και την δημοσιονομική εξυγίανση όπως στην Αργεντινή στον Ισημερινό και πρόσφατα στην χώρα μας. Τώρα πάνε να βάλουν στο χέρι και άλλες χώρες της ευρωζώνης ακόμα και τις πιο ισχυρές. Αν τους αφήσουμε θα τα πάρουν όλα όπως έγινε και στην Χιλή του Πινοσέτ και θα πούμε το ψωμί ψωμάκι και το νερό νεράκι!


Β. Στό κοινωνικό μέτωπο. Εδώ με πολιορκητικό κριό τα «Ανθρώπινα δικαιώματα» εφαρμόζουν την ατζέντα του λιμπεραλισμού, δηλαδή την καταστροφή της οικογένειας και της ηθικής προκρίνοντας καθετι διεστραμένο ως φυσιολογικό. Πρόσφατα μάλιστα εισηγήθηκαν ως και την απάλειψη τών όρων «πατέρας «μητέρα» και την αντικατάστασή τους με το «ελευθεριακό» γονέας α και γονέας β.


Γ. Στο μέτωπο της μετανάστευσης εφαρμόζεται η τακτική της εσωτερικής άλωσης των εθνών. Ή αλλιώς εποικισμός. Αυτό που ζούμε και στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια με την είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων υπεργόνιμων και σε παραγωγικές ηλικίες από την Ασία και την Αφρική, άνθρωποι με διαλυμένες και αυτοί τις πατρίδες τους από την νεοφιλελεύθερη οικονομική επέλαση.


Δ. Στον τομέα της κοινωνικής μηχανικής. Ακολουθούνε τεχνικές ΣΟΚ, ανάλογες με αυτές που χρησιμοποιούν έμπειροι ανακριτές. Βασίζονται στην ψυχιατρική επιστήμη και στην παρατήρηση πώς ένας άνθρωπος σε κατάσταση ΣΟΚ είναι πολύ εύκολο να δεχτεί ο,τιδήποτε αφού βρίσκεται σε μια φάση συνειδησιακού «μουδιάσματος» Αυτές οι ίδιες τεχνικές χρησιμοποιούνται και στην κοινωνία με τα αλλεπάλληλα οικονομικά μέτρα να προκαλούν σοκ και με την τρομοκράτηση της κοινής γνώμης από τα ΜΜΕ ώστε να είναι έτοιμοι πλέον οι πολίτες να δεχτούν πράγματα που μέχρι χθες ήταν αδιανόητα.


Ε. Στον τομέα της γενετικής μηχανικής. Όπου εκεί οι νεοταξίτες παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια. Μεταλλαγμένα τρόφιμα αλλα και φήμες για κλωνοποίηση ειδών ακόμα και φήμες για δημιουργία ζωντανών «παιχνιδιών» κυκλοφορούν…και τέλος ο περίφημος codex alimentarious…που είναι η προσπάθεια ελέγχου της διατροφής πλέον ολόκληρου του ανθρώπινου είδους …


Ζούμε την ολομέτωπη επίθεση των νεοταξιτών. Μας απειλούν με επιστροφή σε έναν φεουδαρχικό κόσμο οπού τα πάντα θα ανήκουν σε λίγους πανίσχυρους και οι υπόλοιποι θα είναι οι δουλοπάροικοί τους. Αν επικρατήσει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα πρέπει να ξεχάσουμε τον κόσμο όπως τον ξέραμε και ίσως θα πρέπει να ξεχάσουμε και το είδος όπως το ξέραμε.


Στην χώρα μας η ΝΤΠ βρήκε τον εκφραστή της και αυτό είναι το «Σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ . Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παύει να διακηρύττει την ανάγκη για μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Εδώ και ενάμιση χρόνο δεχόμαστε επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Στην οικονομία με μνημόνιο 1 μνημόνιο 2 και μεσοπρόθεσμο και εφαρμοστικο και πρόσφατα χαράτσι ακινήτων.


Όλα αυτά αντισυνταγματικά από μία κυβέρνηση που έχει χάσει πλέον τον ελληνικό λαό αλλά έχει τους δανειστές. Και την ώρα της πιο άγριας οικονομικής λαίλαπας βρίσκει την ευκαιρία να περνάει με νομοσχέδια όλη την νεοταξίτικη ατζέντα (ιθαγένεια, γάμοι ομοφυλόφιλων εικόνες στα σχολεία, τζαμί κλπ).


Αυτή ειναι η αλήθεια για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ .. Πλασάρεται με λογια ειρήνης και αδελφοσύνης των λαών αλλά σημαίνει την ομογενοποίηση των λαών μέσα σε ένα παγκόσμιο χωνευτήρι. Πλασάρεται με όρους οικονομικούς για ανάπτυξη και ευημερία και οδηγεί μόνο σε φτώχεια και παρακμή για τους πολλούς και κέρδη τεράστια μόνο για τους λίγους.


Αν αφήσουμε τους νεοταξίτες να επικρατήσουνε θα μας τα πάρουνε όλα .Η χώρα μας θα μεταβληθεί σε προτεκτοράτο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και η Δημοκρατία θα λειτουργεί υποτυπωδώς και μόνο με κόμματα που θα συμπορεύονται με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Στο τέλος θα μας πτωχεύσουνε αφού πρώτα μας πάρουν όλο τον δημόσιο πλούτο. Το μυστικό είναι ο καθένας μας να κάνει την προσωπική του αντίσταση.


Αν οι φόροι δεν εισπράττονται τότε το όλο σύστημα θα καταρρεύσει. Έχουμε κάθε δικαίωμα να απειθήσουμε σε νόμους αντισυνταγματικούς, ούτως η άλλως το κοινωνικό συμβόλαιο έχει καταργηθεί από την ίδια την κυβέρνηση και όλοι αυτοί οι φόροι που εισπράττονται πάνε στις πληρωμές των ξένων τοκογλύφων.


Αν υπήρχε μια πραγματικά ΕΘΝΙΚΗ κυβέρνηση θα είχε προ πολλού κάνει στάση πληρωμών στους ξένους τοκογλύφους. Η νεοταξική όμως κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου προτιμάει να κάνει στάση πληρωμών στον λαό.


Το ερώτημα που μας απασχολεί όλο αυτό το διάστημα του μνημονίου είναι τι γίνεται παρακάτω. Μπορεί να προκύψει λύση μέσα από το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα που μάς έχει οδηγήσει εδώ; Η ιστορία θα απαντήσει άλλωστε σύμφωνα με τη γνωστή ρήση του Μαρξ «Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»…

Του Γιώργου Σταφυλά

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*