Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:00 - 25/04/2012

Ἡ συμμορία τῶν ἰχθυοσαύρων.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πόσο φοβισμένο κορόϊδο τέλος πάντων θεωρεί στο σύνολό της την Λευκή Φυλή, αυτή η Εγκληματική Συμμορία Ιχθυόσαυρων;

Η προϊστορία και η ιστορία που μαθαίνουν τα παιδιά μας είναι ψέμα γιατί είναι γραμμένη από την Συμμορία όπως την συμφέρει.
Αυτό συμβαίνει και για την νομιμοποίησή της και για να μην μαθαίνονται τα εγκλήματά της του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Ψέμα είναι και η καθημερινή ‘ενημέρωση’.
Επομένως οφείλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας την πραγματική προϊστορία και την πραγματική ιστορία, και να τα μάθουμε να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και πώς να ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα, την επιστήμη από τα παραμύθια, την γνώση από την αντιγνώση.
Να μάθουν ότι η πανούκλα του Πλανήτη, είναι αυτή η Ληστοσυμμορία και οι συνεργάτες της.
Να μάθουν ότι από το -150 μέχρι σήμερα, οι Άνθρωποι της Ευρώπης εξολοθρεύονται και λεηλατούνται από μία Συμμορία Παράσιτων, Υπανθρώπων και Κανίβαλων.
Η Ελεύθερη Σκέψη, η Φυσιοκρατική και Κοσμοκεντρική Αντίληψη του Κόσμου καθώς και η Αυτογνωσία, που μετατρέπουν τα Ζωντανά σε Ανθρώπους, είναι ο υπ’ αριθμόν ένας εχθρός της Συμμορίας και κατά συνέπεια η Ελληνική Κληρονομιά και Γλώσσα καθώς και ο Ελληνικός Πολιτισμός και Ανθρωπισμός ήταν, είναι και θα είναι ο υπ’ αριθμόν ένας εχθρός της.
Για τον λόγο αυτό μέχρι σήμερα τον κρύβουν, τον διαβάλλουν με την προστυχιά που τους διακρίνει και τον πολεμούν με κάθε τρόπο και μέσο, και γι’ αυτό τον αφάνισαν στο παρελθόν και τον συκοφαντούν και τον απαξιώνουν σήμερα.
Η άνθιση των ιδεών του Ελληνικού Πολιτισμού, Ανθρωπισμού, Φιλοσοφίας, Επιστήμης και Τέχνης, καθώς και η ανάκτηση της Γλώσσας και της Ιστορικής Μνήμης της Λευκής Φυλής, σε πρώτη φάση θα τους αφαιρέσει την εξουσία, σε δεύτερη τα κλοπιμαία, και σε τρίτη θα τους παρουσιάσει απογυμνωμένους και φρικαλέους όπως ήταν, είναι και θα είναι, αν τους δοθεί και άλλη ευκαιρία.
Αυτά που πραγματικά εξασφαλίζουν την επιβίωση και την διαιώνιση της συμμορίας είναι το διαίρει, κατέστρεφε, βασίλευε και λήστευε μέσω της τοκογλυφίας.
Αυτές οι πρακτικές εφαρμόζονται τόσο στους ορνιθοποιημένους δούλους, όσο στα μέλη της συμμορίας.
Πρόκειται για μία κατάσταση μόνιμου ολοκληρωτικού πολέμου προς κάθε κατεύθυνση στην οποία χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, σε καθημερινή βάση.
Αυτό το περιβάλλον είναι κατάλληλο και ευνοϊκό μόνο για πολύ επιτήδειους ιχθυόσαυρους.
Αυτός είναι ο κόσμος της Συμμορίας.
Βέβαια ένα τέτοιο σύστημα δεν παράγει πολιτισμό, αλλά μόνο δυστυχείς ορνιθοποιημένους, ψυχικά διαταραγμένους και άρρωστους ανθρώπους, αλλά και χαρούμενους και ευτυχισμένους Ιχθυόσαυρους που απολαμβάνουν την κουλτούρα τους και την ανάλωση των ορνιθοποιημένων.
Η ισχύς της Συμμορίας στηρίζεται στην τρομοκράτηση, στην αδρανοποίηση, στην αποβλάκωση, στην οπαδοποίηση, στην κοπαδοποίηση και στην εξαθλίωση των Ανθρώπων καθώς και κυρίως στην ληστεία τον έλεγχο και την περιοδική συντριβή της Πραγματικής τους Οικονομίας.
Στηρίζεται κατά συνέπεια στην καταστροφή της Ιστορικής Μνήμης των Ανθρώπων της Λευκής Φυλής.
Επομένως και κυρίως, στην καταστροφή της Ελληνικής Ιστορικής Μνήμης και των Μνημείων του Ελληνικού Πολιτισμού, (και των Προ Κατακλυσμιαίων που βρίσκονται περίπου μέχρι 200 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Θάλασσας και ανήκουν στην περίοδο από το -40.000 έως το -9.600, και αυτών που βρίσκονται επί της ξηράς). Στηρίζεται κατά συνέπεια και στον συνεχή και διαχρονικό αφανισμό και αφελληνισμό των Ελλήνων, και στην απόκρυψη, διαστρέβλωση, κατασυκοφάντηση και θάψιμο του Ελληνικού Πολιτισμού.
Η Συμμορία είναι θανάσιμος εχθρός της Διανοητικής, Ψυχικής και Σωματικής Νοημοσύνης, της Αισθητικής και του Πολιτισμού των Ανθρώπων και επιδιώκει παραδοσιακά και διαχρονικά τον αφανισμό και την λήθη της Φυσιοκρατικής, Επιστημονικής, Κοσμοκεντρικής, Συμβιωτικής και Ανθρωπιστικής Αντίληψης του Κόσμου.
Άλλωστε, ακριβώς με την επίτευξη αυτών των στόχων κατάφερε και έχει καβαλήσει και τους Ευρωπαϊκούς λαούς επί 2.150 χρόνια.
Η Συμμορία κατέχει εδώ και 3.360 χρόνια την Παγκόσμια Πατέντα της άμεσης Γενοκτονίας Πληθυσμών σε καιρό ειρήνης στην Φοινίκη, την οποία εφαρμόζει έκτοτε σε κάθε ευκαιρία.
Επίσης εδώ και 1.650 χρόνια κατέχει και την Παγκόσμια Πατέντα των Στρατόπεδων Συγκέντρωσης, Βασανιστηρίων, Δηλητηρίασης, Δολοφονίας και Γενοκτονίας του άμαχου πληθυσμού των Ελλήνων και της ισοπέδωσης χιλιάδων Ελληνικών πόλεων και οικισμών σε καιρό ειρήνης.
Τα παραπάνω ταλέντα τα άσκησαν παλαιότερα στην Φοινίκη με την γενοκτονία και Εβραιοποίηση των Ελλήνων Κρητών και τα καλλιέργησαν το +117 , όπου την ίδια χρονιά σε καιρό ειρήνης, έσφαξαν 220.000 στην Κυρηναϊκή, 240.000 στην Κύπρο και το μεγαλύτερο τμήμα του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.
Η ταυτόχρονη σφαγή σε καιρό ειρήνης, ενός εκατομμυρίου άμαχου πληθυσμού Ελλήνων σε τρία τόσο απομεμακρυσμένα γεωγραφικά σημεία του τότε Ελληνιστικού Κόσμου φανερώνει:
(α) το επίπεδο οργάνωσης και συντονισμού που είχε ήδη κατακτήσει η Συμμορία των Ρωμαίων Φασιστών και των Τοκογλύφων,
(β) το επίπεδο συνεργασίας τους και
(γ) το είδος της ‘Ρωμαϊκής Ειρήνης’
Για να πετύχει και για να μονιμοποιηθεί η κυριαρχία της Συμμορίας, εκτός από την φυσική εξόντωση των διανοούμενων αντιπάλων που ξέρουν, καταλαβαίνουν, αντιδρούν και βοηθούν τους λαούς (λόγου χάριν ο Προμηθέας, ο Πυθαγόρας, ο Πλάτων, ο Αισχύλος, ο Αρχιμήδης κλπ, κλπ.), απαιτούνται τέσσερις βασικές προϋποθέσεις:
α) Η διαρκής Εξαθλίωση και Εξαχρείωση των Λαών
β) Η διαρκής Αποβλάκωση και Κοπαδοποίηση των Λαών
γ) Η διαρκής Τρομοκράτηση, Συντριβή και Γενοκτονία των Λαών και
δ) Η συνεχής ληστεία της Πραγματικής του Οικονομίας και η συντριβή της όταν
ξεπερνά κάποια όρια ή όταν αυτό το επιβάλλει η επιβίωση της Τοκογλυφικής
Οικονομίας και της Συμμορίας, σύμφωνα με την αρχή της ‘Μηδενικής Ανάπτυξης’.
Αυτό ακριβώς το έργο βίωναν οι πρόγονοί μας επί 2.150 χρόνια και αυτό το έργο βιώνουμε και εμείς σήμερα με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (NEW WORLD ORDER) και την Μοναδική Παγκόσμια Κυβέρνηση (ONE WORLD GOVERNMENT) που έχουν επιβάλλει, η οποία στο πέτρινο μνημείο στην Τζώρζια των ΗΠΑ μας πληροφόρησε για την πρόθεσή της να γενοκτονήσει το 90% του πληθυσμού του Πλανήτη, χωρίς να αντιδράσει κανείς !
Αυτή είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη (Ν.Π.Τ.=N.W.O.) που οραματίζονται οι Συμμορίτες.
Η Ισοπέδωση των Εθνών και Θρησκειών, η Μαζικοποίηση, η Κοπαδοποίηση και Δουλοποίηση των Λαών και η Κατάργηση της Οικογένειας, της Ατομικής Ιδιοκτησίας και των Συνόρων ήταν και είναι πάγια επιδίωξη της Συμμορίας των Φασιστών και Τοκογλύφων, είτε με την μάσκα των Αυτοκρατόρων, Βασιλέων, Φεουδαρχών, Ευγενών και Θρησκευτικών Αρχηγών, είτε με την μάσκα των Ανωνύμων Εταιριών, των Καπιταλιστών και των Πολυεθνικών, είτε με την μάσκα των Σοσιαλιστών, είτε με την μάσκα των Κομμουνιστών, είτε με την μάσκα του Κομματικού Κοινοβουλευτισμού.
α) Οι Πρωταγωνιστές
Οι αυτοδιορισμένοι, οι αυτόκλητοι εκπρόσωποι του Θεού της Συμμορίας επί της Γης: ο Πάπας, ο Πατριάρχης, ο Μωάμεθ, ο Αρχιραβίνος, ο Ιεχωβάς και οι συνεργάτες τους, οι Αρχάγγελοι, οι Άγγελοι, τα Χερουβείμ, τα Σεραφείμ, οι Προφήτες, οι Άγιοι, οι Όσιοι, ο Ιερεμίας, ο Καζαμίας κ.λ.π., κ.λ.π.
Αυτοί είναι οι μοναδικοί που γνωρίζουν την αλήθεια εξ αποκαλύψεως.

Σ’ αυτούς οφείλουμε την ‘γνώση’.

Όπως λόγου χάριν, ότι μία γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος αν μυρίσει ένα κρίνο, και ότι η Γη κινείται, όπως μας αποκάλυψε ο Πάπας το +1.992 ! , κ.λ.π.
Πίσω τους κρύβεται το Πραγματικό Αφεντικό, ο Πραγματικός Σκηνοθέτης και Παραγωγός του Έργου. Η Συμμορία.
β) Ο Θίασος
Οι παπάδες, οι ιερείς, οι μοναχοί, οι μουλάδες, οι μάγοι του Βουντού, οι πρεσβύτεροι, οι ιεροφάντες, οι αρχιερείς, οι αφρικανοί μάγοι, οι αββάδες, οι μοναχές, οι ιεραπόστολοι, οι ιεροκήρυκες, οι ιεροδιάκονοι, οι καλόγεροι, οι χατζήδες, οι αρχιμανδρίτες, οι μουεζίνηδες, οι βραχμάνοι, οι θαυματουργοί θεραπευτές, οι εξομολογητές, οι εξορκιστές, οι καρδινάλιοι, οι πατέρες, οι αρχιεπίσκοποι, οι προσκυνητές, οι προφήτες, οι ιμάμηδες, οι κληρικοί, οι επίτροποι, οι εφημέριοι, οι επίσκοποι, οι ηγούμενοι, οι καθοδηγούμενοι, οι στρατιωτικοί ιερείς, οι προηγούμενοι, οι βαϊοφόροι, οι πατριάρχες, οι βουδιστές, οι αναχωρητές, οι άποροι Αγιατολάχ, οι πρεσβύτεροι, οι πρωτοπρεσβύτεροι, οι αγροτικοί ιερείς, οι πωλητές ψαλμών, οι αρχιδιάκονοι, οι ιεράρχες, οι μεθοδιστές, οι ευαγγελιστές, οι ιεχωβάδες, οι πεντηκοστιανοί, οι παλαιοημερολογίτες, οι ορθόδοξοι, οι καθολικοί, οι προτεστάντες, οι εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι, οι εκκλησιαστικοί σύμβουλοι, οι θεολόγοι, οι δόκιμοι, οι ιεροδιδάσκαλοι, οι γκουρού, οι πρωτοψάλτες, οι ψάλτες, οι καντηλανάφτες, οι εκκλησιάρχες, οι φακίρηδες, οι νεωκόροι, οι αιδεσιμότατοι, οι πανιερώτατοι, οι ‘διαφωτιστές’, οι κοινοβιάτες, οι ισόβιοι, οι σχολικοί ιερείς, οι αναγνώστες, οι βικάριοι, οι πάστορες, οι ραβίνοι, οι ουλεμάδες, οι ιεροφύλακες, οι δερβίσηδες, οι αναγνώστες ιερών βιβλίων, οι επιτηρητές εκκλησιών, οι γερόντισσες, οι ιερομόναχοι, οι τοποτηρητές, τα παπαδάκια, οι σούφιδες, οι μουφτήδες, οι κατηχητές, οι θαυματοποιοί, κ.λ.π., κ.λ.π. (Ambrose Bierce, 1842-1913, σελ. 41, και ο γράφων) …
γ) Οι Οργανώσεις της Γειτονιάς
Οι αστρολόγοι, οι καφετζούδες, οι γύφτισσες, οι μάγοι, οι φακίρηδες, τα μέντιουμ, η κυρά Μαρία, η κυρά Κατίνα, η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα, οι καφενόβιοι, οι μπαρόβιοι, οι αποβλακωμένοι με άποψη, οι ξερόλες κ.λ.π. κ.λ.π.
δ) Οι Κυβερνητικές Οργανώσεις Αποβλάκωσης, Εξαθλίωσης και Παραπλάνησης
Οι πολιτικοί και τα κομματικά κελύφη του καπιταλισμού, του σοσιαλισμού, και του κομμουνισμού, όλα Αυγά του Φιδιού. Όλα προϊόντα εβραϊκής προέλευσης και κατασκευής, όπως άλλωστε ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και ο Μουσουλμανισμός.
Όλα απ’ έξω κούκλες και μέσα πανούκλες.
Όλα κατάλληλα μόνο για μάζες και οπαδούς, όλα με στόχο την αποβλάκωση, την διαίρεση, και την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για εξωτερικούς και εσωτερικούς εμφύλιους αδελφοκτόνους πολέμους.
Και στα δύο είδη πολέμων η Συμμορία έμενε και μένει πάντοτε αμέτοχη, χωρίς απώλειες, και πούλαγε και πουλάει όπλα και χρήμα σε όλες τις αντιμαχόμενες παρατάξεις, που αυτή η ίδια δημιουργεί και φανατίζει, υποδαυλίζοντας τους πολέμους, εντείνοντας την μισαλλοδοξία, και εξαπατώντας τους πάντες. Μονίμως βάζει τους φτωχούς να σκοτώνονται μεταξύ τους.
ε) Οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις Αποσύνθεσης, Απορρύθμισης, Αδρανοποίησης, Αποβλάκωσης, Κατασκοπίας και Καταστροφής.
Οι Μασόνοι, η Αρχαία Συμμορία της Άκ-κα-μπα και του Όσιρη, οι Ιππότες του Αδάμ, οι Οραματιστές της Εμφανούς Βλακείας, το Αρχαίο Τάγμα των Μοντέρνων Τρωγλοδυτών, Ο Σύνδεσμος της Ιερής Απάτης, η Χρυσή Φάλαγγα των Φαλαγγιστών, η Υψηλή Κοινωνία των Λογοκριμένων Βανδάλων, η Μυστική Συμμαχία των Παρασήμων του Αγ. Γεωργίου, οι Ιππότες και οι Κυρίες του Κίτρινου Σκύλου, το Ανατολικό Τάγμα των Υιών της Δύσης, η Αδελφότητα των Ανυπόφορων Μπλαμπλάδων, το Διαχρονικό Αδελφάτο των Κουνιστών, το Ιερό Τάγμα των Παιδεραστών, οι Μαχητές του Μεγάλου Τόξου, οι Φύλακες της Μεγάλης Κουτάλας, η Σπείρα των Κτηνών, το Τάγμα των Αμετανόητων Φονιάδων, η Θαυμάσια Λεγεώνα των Κραυγαλέα Εξαίσιων, η Συντεχνία των Χαρούμενων Δολοφόνων, το Ιερό Τάγμα του Συρφετού των Φρικαλέων Ιεροεξεταστών, οι Λάτρεις των Επιμεταλλωμένων Λαρνακών και της Καύσης των Μαγισσών, οι Απαστράπτοντες Απρόσιτοι, οι Μπαμπούλες της Μεγάλης Τρομάρας, οι Γενίτσαροι του Παραφουσκωμένου Παγωνιού, τα Πλουμιστά Εξαμβλώματα του Μαγικού Ναού, η Μεγάλη Κλίκα των Σφριγηλών Αραχτών, ο Σύνδεσμος Θεοτήτων του Εμπορίου Βουτύρου και Λευκής Σαρκός, ο Κήπος των Εντελώς Άγαρμπων, η Φιλόστοργος Αδελφότητα των Αθεράπευτα Ελαττωματικών, οι Απαστράπτοντες Εκπληκτικοί, οι Κυρίες του Τρόμου, η Ένωση των Φάντιδων Μπαστούνιδων, οι Δούκες της Εδέμ, τα Προσκοπάκια της Κρυφής Πίστης, οι Νικηφόροι Ιππότες του Κατοικίδιου Σκύλου, οι Σκύλοι του Κυρίου, η Μεγάλη Αγέλη των Ιησουϊτών, οι Ανένδοτοι Αισιόδοξοι, η Αρχαία Αδελφότητα των Αφιλόξενων Γουρουνιών, οι Ηνωμένοι Ηγεμόνες του Ψεύδους, οι Δούκες Φύλακες του Μυστικού Βόθρου, η Ένωση για την Αποτροπή της Διάδοσης, οι Βασιλείς της Μπέκρας, η Ευγενής Ομοσπονδία των Μεγαλόσχημων Κυρίων, η Υψηλή Κοινωνία των Χαμηλής Υποστάθμης, οι Ένστολοι Ψοφόγατοι, το Μυστικό Τάγμα της Ακατάληπτης Περγαμηνής, οι Μονάρχες του Πλούτου και της Λιγούρας, οι Γιοι του Νοτίου Αστέρος, οι Αρχιερείς της Βίβλου στη Λεκάνη, οι Ναΐτες Ιππότες-τα Ρεμάλια Ήρωες, οι Λάιονς του Μεταξωτού Καναπέ και της Παχουλής Μοκέτας, οι Μελανοχίτωνες Ροδόσταυροι, οι Καθαροί Ακάθαρτοι, οι Πεφωτισμένοι Σκοταδιστές, οι Σταυροφόροι της Ρεμούλας, οι Θεοσεβούμενοι, Εξομολογούμενοι και Συγχωρούμενοι Εβδομαδιαίως Μαφιόζοι, οι Ευσεβείς Πορνοπαραγωγοί του Βατικανού, οι Διάσημοι Βαρώνοι της Ντρόγκας και της Πορνείας, οι Φλογεροί Εραστές του Ευτελούς Πάθους, η Εταιρία Λογοτεχνών του Κενού, κ.λ.π. (Ambrose Bierce, 1842-1913, σελ. 86, και ο γράφων) …
Πίσω τους κρύβεται το Πραγματικό Αφεντικό, ο Πραγματικός Σκηνοθέτης και Παραγωγός του Έργου. Η Συμμορία.
στ) Οι Ειδικές Δυνάμεις Αποβλάκωσης, Κοπαδοποίησης, Καταστολής και Τρομοκράτησης.
Τα Μ.Μ.Ε., ο αποχετευτικός αγωγός του Hollywood ( Holly-arse-hole ), τα κόμικς, ο ημερήσιος τύπος, τα περιοδικά, τα πορνοπεριοδικά, ολόκληρη η ‘καλλιτεχνική, λογοτεχνική και μουσική’ βόθρο παραγωγή για τις μάζες κ.λ.π.
Η Αποβλακωτική Κρατική Παιδεία και των τριών βαθμίδων. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Αποβλάκωσης. Η Αποβλακωμένη Ακαδημία Αθηνών. Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία Αποχαύνωσης των Πιστών, κ.λ.π.
Οι Μυστικές Υπηρεσίες, τα Τάγματα Ασφαλείας, το Παρακράτος, οι Μυστικοί, οι Φανεροί, οι Αγανακτισμένοι Πολίτες, οι Προβοκάτορες, οι Εντεταλμένοι Αναρχικοί, οι Έμποροι Ναρκωτικών, κ.λ.π., κ.λ.π.
Η οποιαδήποτε άλλη Συμμορία που γνωρίζετε, Ένστολη ή όχι, που έχω παραλείψει λόγω άγνοιας, παραδρομής ή επιπολαιότητας.
Τώρα τελευταία στην πλύση εγκεφάλων για την εξαπάτηση, τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία των Ανθρώπων έχει περιληφθεί η σχετική παραφιλολογία με ΟΥΦΟ, εξωγήινους, γκρίζους, πράσινους και μπλέ…κόκκους.
ζ) Τα Όπλα Μαζικής Καταστροφής, Συντριβής και Εξόντωσης.
Η βλακεία, η αποβλάκωση, η εξαθλίωση, η εξαχρείωση, τα ναρκωτικά, η διαφθορά, η πορνεία, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, οι χημικές ουρές, τα βιολογικά όπλα, τα χημικά όπλα, τα πυρηνικά όπλα, τα κλιματολογικά όπλα, τα σεισμικά όπλα, τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα, οι μολυσματικές ασθένειες, η συσσώρευση ολόκληρων κρατών σε τερατουπόλεις, οι τοπικοί πόλεμοι, οι εμφύλιοι πόλεμοι, οι παγκόσμιοι πόλεμοι, οι τράπεζες κ.λ.π., και κυρίως η Αγία Τοκογλυφία…
η) Οι Επιστημονικοί Συνεργάτες – Πριμαντόνες και Τενόροι
Ο Αριστοτέλης, Νεύτων, ο Βολταίρος, ο Αδάμ Σμίθ, ο Ρικάρντο, ο Μαρξ, ο Φρόιντ, ο Μπέρτραν Ράσελ, ο Αϊνστάιν, ο Κέϋνς, ο Τσόμσκι, ο Φρήμαν, κλπ., κλπ.
θ) Οι Εγκληματικοί Πράκτορες
Ναπολέων, Τρότσκυ, Λένιν, Στάλιν, Χίτλερ, Μουσολίνι κλπ., κλπ.
Τι περιθώρια Ελεύθερης Σκέψης υπάρχουν;
Αν δεν φοβάσαι και νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν από τους παραπάνω και επιμένεις να θέλεις να σκέπτεσαι ελεύθερα, τότε αυτό μπορείς να το κάνεις άνετα μόνος σου, με τον εαυτό σου, γιατί δημόσια είναι άκρως επικίνδυνο.
Άλλωστε όλοι οι δημόσιοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι και πλατείες είναι κατειλημμένοι από Εκκλησίες, Τράπεζες, Πορνεία, Κομματικά Καφενεία, Νταβατζήδες, Διαπλεκόμενους, Πράκτορες Μυστικών Υπηρεσιών, Απατεώνες, Κομματόσκυλα, Θρησκόληπτους, Έμπορους Ναρκωτικών, Νταβατζήδες, Βαποράκια, Εισαγόμενους Μετανάστες, Ρουφιάνους, Ναυάγια της ζωής, Βλάκες, Αποβλακωμένους με Άποψη, Χαζοχαρούμενους, κ.λ.π.
Επομένως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με κανέναν.
Αλλά μην απογοητεύεσαι, υπάρχουν ακόμη οι κορυφές των βουνών, οι απάτητες χαράδρες, τα ερημονήσια, ο θαλάσσιος βυθός, η Ανταρκτική, η Ζούγκλα του Αμαζονίου, το Έβερεστ, η Αφρικανική Σαβάνα, η Σαχάρα, η Σιβηρία, και μελλοντικά η Σελήνη και το Διάστημα.
Εκεί μπορείς να σκέπτεσαι ελεύθερα, να επικοινωνείς με όλους όσους συναντάς και να μιλάς ανενόχλητα.
Δηλαδή χωρίς να ενοχλείς την Συμμορία και χωρίς να κινδυνεύεις!
Όταν τα έλεγες ή τα λες αυτά, οι Συμμορίτες μέχρι το 1860 σε σκότωναν καίγοντάς σε ζωντανό, τώρα σε απαξιώνουν χαρακτηρίζοντάς σε συνωμοσιολόγο, ενώ είναι τεκμηριωμένα από μόνα τους γιατί αποτελούν την καθημερινότητά μας.
Αν είσαι άσημος σε απαξιώνουν και σε εξαθλιώνουν οικονομικά.
Αν είσαι διάσημος σε σκοτώνουν με κάμποσες σφαίρες ή σου προκαλούν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο ή καρκίνο.
Λένε επίσης. Αν δεν σου αρέσει κλείσε την τηλεόραση.
Υπονοώντας φυσικά. Τι σε νοιάζει εσένα, άσε μας να κάνουμε την δουλειά μας και μην μας ενοχλείς.
Βλέπετε, το να σκοτώνεις τον εγκέφαλο και το σώμα με ηρωίνη έχει τυπικά ποινικοποιηθεί, αλλά όλοι οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών κυκλοφορούν ελεύθεροι, γιατί είναι Πράκτορες της Συμμορίας.
Αντίθετα το να διαφθείρεις τους νέους, και να σκοτώνεις τον ψυχισμό και την νόηση τους και να μετατρέπεις τους ανθρώπους σε χυδαία και εξαχρειωμένα ζωντανά κατάλληλα για το κοπάδι, επιβάλλεται, νομιμοποιείται και επιτρέπεται πανηγυρικά, και οι επώνυμοι δράστες κυκλοφορούν καταξιωμένοι, θαυμαζόμενοι, πλούσιοι, και χειροκροτούμενοι φανερά από το κατεστημένο, όπως ακριβώς και οι μεγαλέμποροι των ναρκωτικών, που θαυμάζονται και χειροκροτούνται στα κρυφά, γιατί είναι Πράκτορες της Συμμορίας.
Είναι δυνατόν αυτή η κατάσταση να βολεύει τις Ανθρώπινες Κοινωνίες και τις Εθνικές Κυβερνήσεις των Κρατών;
ΟΧΙ.
Άρα, δεν υπάρχουν Εθνικές Κυβερνήσεις και έχουν καταστραφεί οι Ανθρώπινες Κοινωνίες.
Είναι δυνατόν κάποιες Οικονομικές Ολιγαρχίες που αποτελούν μέλη της Πραγματικής Οικονομίας της Λευκής Φυλής να μην αντιλαμβάνονται τι πρόκειται να πάθουν από την Συμμορία;
ΝΑΙ.
Άρα, δεν διδάχτηκαν τίποτα από την ιστορία και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η κατάσταση βολεύει μόνο την Συμμορία.
Πόσο φοβισμένο κορόϊδο τέλος πάντων θεωρεί στο σύνολό της την Λευκή Φυλή, αυτή η Εγκληματική Συμμορία Ιχθυόσαυρων;
Γιάννης Κατσούλης.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*