Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:06 - 23/06/2012

Ἡ κάρτα τοῦ πολίτου καὶ οἱ ἰδιοκτῆτες ὀνείρων.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
H ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ «ΟΝΕΙΡΩΝ»
Στην τραγελαφική εποχή που ζούμε, εάν κάποιος τολμήσει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, οι δήθεν ακροατές του προσάπτουν τίτλους όπως: «Αναιδής, βλάσφημος, ρατσιστής, ανθέλληνας, φασίστας, ανώριμος» κλπ, κλπ.
Φαντάζομαι λοιπόν μία εικόνα με 10.000 ακροατές στην εξέδρα και κάποιον ομιλητή να ανεβαίνει στο σημείο που είναι το μικρόφωνο. Ξαφνικά βλέποντας όλους αυτούς, αναφωνεί:
«Πώωωω ρε πούστη μου, τί λαοθάλασσα μη αναιδών, μη βλασφήμων, μη ρατσιστών, μη ανθελλήνων, μη φασιστών και μη ανωρίμων είναι αυτή; Τί δουλειά έχω εγώ εδώ, ο αναιδής, βλάσφημος, ρατσιστής, ανθέλληνας, φασίστας και ανώριμος; Παρακαλώ, ελάτε όλοι εσείς στο μικρόφωνο, να πάω εγώ στην εξέδρα. Ύπουλοι, που πήγατε να με ξεφτιλίσετε βάζοντάς με στο μικρόφωνο να διακρίνομαι σαν την μύγα μεσ’ το γάλα κι εσείς από κάτω να με χλευάζετε. Ελάτε εδώ στο μικρόφωνο, να με διδάξετε. Θέλω να γίνω «Τέλειος» σαν κι εσάς».
Αν λοιπόν νομίζετε ότι είστε «τέλειοι», παρακαλώ σταματήστε να διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Γιατί αν συνεχίσετε να τις διαβάζετε θα πρέπει να αναγκάσετε τον εαυτό σας να «σκεφτεί» και ίσως αυτό να είναι λιγάκι κουραστικό για όσους έχουν συνηθίσει στην μασημένη τροφή, στον μπαμπά που τους έκανε δώρο εκείνο το αμάξι, στην δουλειά στο δημόσιο που τους έβαλε ο βουλευτής παιδικός φίλος του μπαμπά κι ας μην είχανε τις απαιτούμενες γνώσεις, ή στα λεφτά που τους λαδώνει η μαμά για να μην του αποκαλύψουν ότι πηδιέται με τον βουλευτή παιδικό φίλο του μπαμπά. ( Έχουν γνώση οι φύλακες )
Η σκέψη που σας δίνω εδώ, είναι τζάμπα. Ο μόνος που αληθινά κουράστηκε είμαι εγώ, που έγραψα αυτές τις γραμμές. Αν σε αυτό ειδικά το κείμενο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αληθινά ονόματα, ίσως να οφείλεται στο ότι στην πραγματικότητα δεν θέλω κι όχι στο ότι δεν μπορώ. Σας λέω όμως τα πράγματα με το επώνυμο της γιαγιάς τους. Πιαστείτε από εκεί και ίσως βγάλετε άκρη.
Πριν μπω στο θέμα, θα πρέπει πρώτα να αποδείξω το γεγονός ότι η ΒΛΑΚΕΙΑ στον άνθρωπο είναι ανίκητη.
        Τον Ιούνιο του 2011 μέχρι και λίγο προς τα μέσα Αυγούστου, καθημερινά συγκεντρώνονταν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Διαμαρτυρόμασταν μέσα στα πολλά, για τις μειώσεις των μισθών μας από εκείνους που ήταν μέσα στην Βουλή και δεν είχαν το θάρρος αφού ήταν τόσο άντρες (μηδέ εξαιρουμένων των γυναικών ή γύναιων) και υπέγραψαν τις καταδίκες μας και των παιδιών μας, να βγουν έξω να πάνε στα σπίτια τους με αμάξι.
Καθημερινά υπέγραφαν την καταδίκη μας απουσία ημών και μετά καλούσαν ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ και τους έσωζε/έπαιρνε από την ταράτσα της Βουλής.

Υπάρχουν σχετικά βίντεο για του λόγου το αληθές. Σε τόσα ύψη έχει φτάσει η θρασυδειλία και η ψευτομαγκιά των υπερελλήνων βουλευτών μας. Όταν παίρνεις μισθό το λιγότερο 10 με 15.000 ευρώ τον μήνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα και με επιδόματα «έγκαιρου ξυσίματος αρχιδιών», δεν μπορείς να αισθανθείς το τί σημαίνει φτώχια και να τρως από τα σκουπίδια. Αυτό που με λυπεί εκτός του ότι ίσως κάποτε να μην υπάρχουν ούτε σκουπίδια, είναι το ότι οι αστυνομικοί απέναντι στο πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος και σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας, ΔΕΝ γνωρίζουν πρόσθεση και αφαίρεση.

Στο σχολείο μάθαιναν όπως φαίνεται το: «Φουσκώνω – Ξεφουσκώνω το ποντίκι» και το: «Πάνω χέρι κάτω χέρι, τίνος είν’ το πάνω-πάνω».
Δηλαδή, κάποιες χιλιάδες Έλληνες απέναντι διαμαρτύρονταν έντονα που τα κυβερνητικά λαμόγια τους αφαίρεσαν με το «έτσι θέλω» 300 ευρώ για να τα πληρώσουμε με το ζόρι στην Ευρώπη ενώ οι ίδιοι μας κατέκλεψαν και μας τα φόρτωσαν. ΚΑΙ κερατάς ΚΑΙ πηδηγμένος. 700 ευρώ μείον 300 = 400 ευρώ μηνιαίος μισθός. Με αυτόν, άντε να πληρώσεις ενοίκιο, ρεύμα, κάρτες, νερό, τηλέφωνο, και προπάντων….. φαγητό. Ξαναδηλαδή,…. Διαμαρτυρόμασταν επειδή η κυβέρνηση έκλεψε  και τον δικό τους μισθό.
Δεν κατεβαίνει μόνο ο μισθός του πολίτη, κατεβαίνει και του αστυνομικού. Και αυτοί οι ανεγκέφαλοι μας έσπαζαν στο ξύλο και μας έστελναν στο νοσοκομείο σε κώμα, επειδή εμείς φωνάζαμε και διαμαρτυρόμασταν έντοναπου κατέβηκαν οι μισθοί τους. Τί γνώμη έχετε για αυτό το γεγονός; Το θεωρείτε ΥΓΙΕΣ;;;
Δεν νομίζω ότι ένας Έλληνας αστυνομικός που είναι κι ο ίδιος μέσα στα σκατά που οι πολιτικοί τον έριξαν, θα τολμούσε ποτέ να χτυπήσει έναν άλλον Έλληνα, έναν συνάνθρωπό του. Μόνο να τον χαϊδέψει και να τον προστατεύσει θα μπορούσε, όχι να του ανοίξει το κεφάλι στα δύο. Αυτό το άνανδρο και απάνθρωπο πράγμα, ΜΟΝΟ ένας ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ψεύτικος αστυνομικός θα μπορούσε να το κάνει !!! Τίποτα λοιπόν δεν μας εμποδίζει να σκεφτούμε ότι μας έχουν εισάγει ΞΕΝΟΥΣ, γνωστής εθνικότητας ξένους, άλλωστε αρκετές φάτσες έχουν αναγνωριστεί από το διαδίκτυο. Εάν όμως κάποιοι από δαύτους είναι Έλληνες, τότε ντροπιάζουν την μάνα που τους γέννησε.
Ίσως η επόμενη φορά που θα συναθροιστεί κόσμος στο Σύνταγμα να είναι καθοριστική. Ίσως και να μην σεβαστούν όσους δεν τους σέβονται και να θελήσουν να προελάσουν πάνω από τα πτώματα και τις πλαστικές διαφανείς ασπίδες τους. Κι αυτό επειδή θα έχουν νοιώσει μέσα στην ψυχή και στο πετσί τους ότι η ελευθερία ΠΟΤΕ δεν κερδήθηκε με λόγια αλλά πάντα με αγώνα.
Όταν αυτός που έχεις μπροστά σου, οχυρωμένος σαν αστακός, με ασπίδες, κράνη, όπλα, γκλομπ, δακρυγόνα, χειροβομβίδες έρχεται μαινόμενος προς εσένα, τον εντελώς άοπλο και μάλιστα προκαλώντας σε, τότε θα πρέπει να είσαι και ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ εάν δεν προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να τον ξαπλώσεις κάτω, να τον αφοπλίσεις, να τον δέσεις και να τον σύρεις έπειτα μαζί με τους άλλους ομοίους του σε δικαστήρια. Επειδή στην περίπτωση αυτή, υπάρχει μαζική επίθεση ΕΝΟΠΛΩΝ σε παντελώς ΑΟΠΛΟΥΣ. Οι οποίοι άοπλοι πληρώνουν τον μισθό αυτών των πάνοπλων αστακών. Κάθε δακρυγόνο που σκάει, είναι κι ένα ποσοστό από την τσέπη των χιλιάδων αόπλων. Μετά θα έχουν το θράσος να τους βάλουν να το πληρώσουν για να αντικατασταθεί η απώλειά του.
Μέχρι εδώ, ελπίζω να κατάφερα να–αποδείξω ότι η βλακεία είναι ανίκητη. Λυπάμαι, που οι αστυνομικοί υποτίθεται ότι διαθέτουν αρκετή δόση εξυπνάδας μας απέδειξαν πολλάκις το αντίθετο. Όχι μόνο χτυπώντας μας αλύπητα, αλλά και βάζοντας δικούς τους μεταμφιεσμένους να ξεκινούν επεισόδια.
Σας παρακαλούμε, την επόμενη φορά που θα χτυπάτε την μάνα και τον πατέρα μας, να αφαιρέσετε την λέξη «Ελληνική» από το «Αστυνομία» καθώς και την Ελληνική σημαία από το έμβλημα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΤΕ !!! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το τρις; Το τετράκις; Το πεντάκις; Το εξάκις;
         Άλλη μία τρανή ατράνταχτη απόδειξη του ότι η βλακεία είναι ανίκητη, είναι τα αποτελέσματα των εκλογών του 2012, της 6ης Μαΐου και 17ης Ιουνίου.
Να χέσω εγώ κάτι «Αγανακτισμένους» που φασκέλωναν στο Σύνταγμα τους υπουργούς, επειδή λέει, τους έκοψαν τα λεφτά από τις συντάξεις και από τους μισθούς. Να υποθέσω ότι διαδήλωναν επειδή προτιμούσαν να μην τους χαρατσώνει το ΠΑΣΟΚ αλλά η ΝΔ; (πανίβλακα Έλληνα)
         Και μιάς κι αρχίσαμε τις φιλοσοφικές φράσεις, ας μην ξεχάσουμε και την πιο βασική: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».
Επειδή όμως το σκοτάδι είναι αναπόφευκτο, όσο αυτό διαρκεί κάποιοι μπορούν και κρύβονται. Πάντα όμως ξημερώνει. Κι άμα σε πάρει ο ύπνος πάνω σε μια ακτίνα του ήλιου, μπορεί να σε ψήσει και να μην το πάρεις χαμπάρι. Όταν θέλεις να κάνεις κάποιον να αποκτήσει ανοσία σε μία λέξη ή φράση, αρκεί να του την λες συνεχώς. Μετά θα χάσει το νόημά της. Ακόμη και τ’ όνομά του θ’ ακούει και δεν θα γυρίζει να δει ποιός τον φωνάζει. –
Επί παραδείγματι, αν μας λέγανε συνεχώς ότι η Κύπρος προδόθηκε ή ότι φταίει η χούντα, εμείς πλέον ότι κι αν ακούγαμε θα — πέρναγε απαρατήρητο, ακόμη κι αν -μας αποκάλυπταν (λέμε τώρα) την αλήθεια η οποία θα ήταν ας πούμε ότι 2 ιστορικά πρόσωπα της εποχής ήταν να υπογράψουν συμφωνία ένωσης Ελλάδας – Κύπρου και να γίνουν εξορύξεις πετρελαίου στον Ελλαδικό και Κυπριακό χώρο. Όπως γνωρίζουμε, ήδη έγιναν γεωτρήσεις πριν αρκετά χρόνια στην Θάσο, βρέθηκε πετρέλαιο και εμείς δεν παίρνουμε φράγκο, τα παίρνουν όλα άλλοι. Ξαφνικά, (υποθετικώς πάντα) 2 μέρες πριν την υπογραφή της συμφωνίας τα 2 ιστορικά μας πρόσωπα βρίσκονται μπροστά από έναν εκβιασμό. Κάποια καλά γνωστά παιδιά που είχαν συμφέρον να μην έχουμε δικό μας ορυκτό πλούτο, πασάρουν μερικά μικρά παιδάκια στους 2 ηγέτες, τα πηδάνε κανονικά οι κρυφο-παιδόφιλοι ηγέτες μας και τα γνωστά καλά παιδιά τραβάνε βίντεο εν αγνοία των άλλων δύο. Την ημέρα της υπογραφής, τους δείχνουν τα βίντεο κι αρχίζει ο εκβιασμός, η ένωση με την Ελλάδα χάνεται, τα πετρέλαια πάνε σε άλλα χέρια και έρχεται κι ένας πόλεμος για να επισφραγίσει τον εκβιασμό. (Λέω εγώ τώρα ρε παιδάκι μου, λέω. Υποθέσεις κάνουμε)
Αν ας πούμε μας έλεγε κάποιος όλα αυτά, τα δικά μας αυτιά θα άκουγαν μόνο τις λέξεις προδοσία και χούντα. Τίποτα άλλο. Οπότε κι αν είναι αλήθεια, γιατί να αξίζει τον κόπο να χάσει τον χρόνο του κάποιος μαζί μας εφόσον δεν θέλουμε να δούμε μπροστά από την μύτη μας και τ’ αυτιά μας έχουν μαρμελάδα;
Ή,… (ας κάνουμε λίγες ακόμα υποθέσεις) κι αν ακόμη μας έλεγε κάποιος ότι εδώ στην Ελλάδα ΗΔΗ υπάρχουν ένα εκατομμύριο αλλοδαποί μαυριδεροί μουσουλμάνοι πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένοι στρατιώτες δολοφόνοι, με ένα τατουάζ μικρής μαργαρίτας στο χέρι για να αναγνωρίζονται και την δεδομένη στιγμή θα δημιουργήσουν επεισόδια και θα χυθεί αίμα, εμείς θα κατονομάζαμε «Γραφικό» όποιον μας το έλεγε.
Επειδή έχουμε πάθει ανοσία στις λέξεις κι επειδή έχουν βγει ουκ ολίγοι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΩΛΕΣ και λένε διάφορα τέτοια για να σας μουδιάσουν το μυαλό και να ρομποτοποιηθούμε. Θα κατονομάζαμε Γραφικό τον οποιονδήποτε, χωρίς καν να σκεφτούμε το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι ΛΑΘΡΟ, που δήθεν ξεβράζονται από την θάλασσα, είναι όλοι τους ίδιας ηλικίας. Κι έτσι, έχουμε την πληροφορία και την πετάμε στα σκουπίδια σαν καλά ρομπότ αλλά και σαν καλοί ψηφοφόροι του οποιουδήποτε ΜΑΛΑΚΑ, γνωρίζει άριστα την ξύλινη γλώσσα και μας χαϊδεύει τα αυτιά. Κι άμα μας πει κάποιος και ΠΟΥ στο διάολο κρύβουνε τα όπλα, θα τον ξεχέσουμε και θα τον πούμε — φαντασιόπληκτο. Ακόμη και UFO να περάσει από δίπλα μας, θα νομίσουμε ότι είναι το Candid Camera. Τόση ρομποτοποίηση έχουμε πάθει. Γι’ αυτό είμαστε έτσι, επειδή απωθούμε με τον τρόπο μας τον καθένα που ίσως πάει να μας δώσει μία πληροφορία. Δεν είναι ανάγκη να μας την δώσει όπως είναι, μία ζωή την έχει. Άμα τον φάνε πάει στο καλό. Το αξίζουμε όμως να πεθάνει κάποιος για την πάρτη μας; Εγώ νομίζω ότι δεν το αξίζουμε.
Επειδή όπως είπε ο Δ. Σολωμός: «Σαν μισούνται ανάμεσά τους, δεν τους πρέπει λευτεριά».
 
Τολμώ λοιπόν να φτάσω στο κυρίως θέμα, που είναι η Κάρτα του Πολίτη, ή αλλιώς η μάλλον νέα μας ταυτότητα που λέγεται ότι θα προσπαθήσουν να μας φέρουν και να μας εκβιάσουν να την δεχτούμε, μέσα στο 2012-13. 
Δηλώνω ότι δεν είμαι χριστιανός, γούστο μου και καπέλο μου, δεν ενοχλώ κανέναν. Ούτε μουσουλμάνος ούτε Βουδιστής ούτε 12θεϊστής. Είμαι απλά: ΕΓΩ !!!
Κι επειδή ζω πάνω σε αυτόν τον πλανήτη όπου έχω δει πανάγρια ζώα να συμπεριφέρονται στα θύματά τους με σεβασμό και να τα χαϊδεύουν όταν δεν είναι η ώρα της τροφής, έχω υποχρέωση πριν κρίνω κάποιον να μελετήσω το τί έχει πει και το πώς συμπεριφέρεται. Έτσι, απορρίπτοντας την χριστιανική βίβλο σε ΟΛΑ όσα γράφει, κράτησα στην άκρη του μυαλού μόνο μερικά σημεία που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. ΚΑΙ λόγω εποχής αλλά ΚΑΙ επειδή αν θέλω να νικήσω τον εχθρό μου θα πρέπει πρώτα να μάθω τον τρόπο που σκέφτεται.
Κράτησα λοιπόν μονάχα αυτές τις ηλιθιότητες περί 666 και έλευσης του αντίχριστου. Τα έτη 2011-2012 είναι δύο χρονιές που έγιναν και θα γίνουν πολλά άσχημα στην Ευρώπη και μάλιστα χωρίς την αμέριστη βοήθεια των Αμερικάνων. Μονάχα ένα μικρό σπρωξιματάκι, τίποτα άλλο. Βλέπετε, μάθαμε να βγάζουμε τα μάτια μας και μόνοι μας. Όλα όμως είναι προκανονισμένα για να γίνουν. Οτιδήποτε, δεν γίνεται τυχαία αλλά κατόπιν ωρίμου υπογείας μελέτης και τεσταρίσματος αντοχών. Όπως μας τεστάρησαν πριν 4 χρόνια που κατέστρεψαν την Αθήνα ολόκληρη(αλλοδαποί ήταν… θυμάστε;) και σκότωσαν και τον πιτσιρικά. Όπως έγινε και με την δήθεν καταστροφή του Κορανιού από δήθεν αστυνομικό πέρσι που οι μουσουλμάνοι έκαψαν την Αθήνα και ο Τσίπρας τους υποστήριζε. Και άλλα πολλά. Φέτος μετά από τις εκλογές θα φάμε το μεγαλύτερο τεστάρισμα όλων των εποχών. Κι εκεί θα δείξει το εάν έχουμε μυαλό και τσαγανό μέσα μας. Θα κάτσουμε να μας αφανίσουνε και να καθορίζουν τις ζωές μας και τις κινήσεις μας ή θα αντισταθούμε με τίμημα την ίδια μας την ζωή;
Αυτό το τεστ δεν θα είναι ένα απαλό χάδι όπως τα προηγούμενα, θα είναι πιστόλι στον κρόταφο. Κι ΑΝ τελικά ΔΕΝ είμαστε ΑΒΟΥΛΟΙ και ΜΑΛΘΑΚΟΙ, θα τους σταματήσουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τους σταματήσουμε. Η θρησκεία δεν έχει καμία θέση στο παρόν θέμα, παίζεται μονάχα η προσωπικότητά μας και οι ανθρώπινες ελευθερίες μας.
Θα μας πασάρουν με το ζόρι την κάρτα του πολίτη, η οποία μέσα στις άλλες χρήσεις της θα είναι και ταυτότητα μαζί, ίσως και διαβατήριο. Θα κάνουμε αγορές στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς μας ή στον Νότιο Πόλο και θα γνωρίζουν ΠΟΥ ακριβώς βρισκόμαστε, τί φάγαμε, πότε κλάσαμε, πότε ήπιαμε καφέ και τί μάρκα καπότες αγοράσαμε, αν είναι με ραβδώσεις ή με γεύση μπέικον.
Ανά πάσα στιγμή που θα μας κάτσουν στον λαιμό, θα μπορούν να μου προσθαφαιρούν στοιχεία με αυτά που συμφέρει εκείνους.
Εκείνοι, θα ΕΧΟΥΝ πρόσβαση στην κάρτα μου, εγώ όμως…. ΟΧΙ.
Εκείνοι, θα μπορούν επειδή ο χειριστής του τερματικού είναι δικό τους άτομο, να φαίνεται ότι δεν αγόρασαν τίποτα κι ότι φυτοζωούν, εγώ όμως θα φαίνομαι ότι συνεχώς ξοδεύω. Κι έτσι θα με φορολογήσουν ανάλογα και θα μου πούνε και ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!! Όποτε γουστάρουν θα μπορούν να μου προσάψουν καταχρήσεις, εγκλήματα, φυλακίσεις που ΔΕΝ έφαγα ποτέ μου κι αντε εγώ μετά να ξεμπερδέψω.. Θέλω να ταξιδέψω στο εξωτερικό; Στο αεροδρόμιο ο αστυνομικός θα βλέπει στην κάρτα μου ότι έχω συλληφθεί ή καταζητούμαι κι ας μην έχει συμβεί αυτό, ότι είμαι φυγόδικος, ότι είμαι επικίνδυνος, ότι πάω κόντρα στο σύστημα, ότι πρέπει να με παρακολουθούν, κλπ, κλπ.
Εγώ όμως, γιατί να μην έχω πρόσβαση σε ΟΛΑ τα στοιχεία της κάρτας μου; Κι αν υποθέσουμε ότι σκάει μια βόμβα μέσα στο τερματικό και χάνονται όλα τα αρχεία, αυτό σημαίνει ότι όλοι εμείς είμαστε ανύπαρκτοι;
ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ/ΔΕΧΤΟΥΜΕ τις νέες ταυτότητες. Τόσα χρόνια με τις παλιές ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ποιοι ήμασταν και μας αναγνώριζαν. Τώρα θα πρέπει να γίνουμε ψηφιακοί; ΟΧΙ !!!
Το θέμα δεν έχει καμία σχέση με τις Χ.Ο. «μαλακίες» περί αντιχρίστου.
Είναι απλά κοινωνικό, καταπατά τις ανθρώπινες ελευθερίες και αξίες και αντί για όνομα είσαι απλά ένα ψηφίο σε κάποιο τερματικό της κυβέρνησης.
Ας μην είμαστε βλάκες, δεν χρειάζεται να μας χαράξουνε τίποτα στο χέρι. Αφού μπορούν κάλλιστα να μας το δώσουνε στο χέρι να το κουβαλάμε μόνοι μας στο πορτοφόλι, στην τσέπη, στο σακάκι, οπουδήποτε.
ΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΜΟΝΩΣ. Θα μας φτύνουν τα παιδιά μας μεθαύριο.
Όπως κι εσάς που ξαναψηφίσατε τους ίδιους σε αυτές τις εκλογές και ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ τις ζωές τους, άχρηστοι θρασύδειλοι καλοπερασάκηδες ταξερόλες νέο-έλληνες γονείς, βολεμένοι καναπεδιάρηδες του κερατά.
ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ τα παιδιά σας. ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!! 
Ας απευθυνθώ μόνο σε όσους κατόρθωσαν να μην ψηφίσουν την επαναφορά του δημίου στην Βουλή των Ελλήνων: 
       «Η βότκα με πάγο καταστρέφει τα νεφρά… Το ρούμι με πάγο χαλάει το συκώτι… Το ουίσκι με πάγο βλάπτει την καρδιά… Το τζιν με πάγο κάνει κακό στον εγκέφαλο… Η Cola με πάγο χαλάει τα δόντια…
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ,….. προφανώς κάνει κακό.
Αν δεν ψηφίσουμε το κόμμα της ΝΔ θα πάθουμε διάφορα κακά, Αν δεν ψηφίσουμε το κόμμα του Πασόκ θα πάθουμε περισσότερα, Αν δεν ψηφίσουμε το κόμμα του Τσίπρα, το κόμμα του Καμμένου, το Κόμμα του τάδε και του δείνα, θα μας κλαίει η μάνα μας, κλπ, κλπ.
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Βάλτε επιτέλους μία ΤΕΛΕΙΑ στα κόμματα, γιατί…. προφανώς κάνουν ΚΑΚΟ !!!»
Και λίγο ακόμη πιο κατανοητά, αλλά ακραία:
      «Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε και να εμπεδώσουμε ότι αυτό το όνειρο ανήκει σε εμάς και μόνο σε εμάς. Το όνειρο αυτό είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ, καταδικό μας. Και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ιδιοκτήτες του ονείρου μας, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
Οτιδήποτε παρεισφρέει μέσα στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ όνειρο, είναι ξένο σώμα και ΠΡΕΠΕΙ να το απομακρύνουμε οπωσδήποτε, εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στο δικό μας όνειρο και να μην «ρουφηχτούμε» μέσα στο όνειρο ενός άλλου. Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας πάρει το όνειρο μαζί του, ΕΜΕΙΣ είμαστε που πρέπει να οδηγήσουμε το δικό μας όνειρο στην έκβαση που επιθυμούμε αυτό να έχει.
Στην περίπτωσή μας, είμαστε το όνειρο της μάνας μας. Της Ελλάδας. Αν τιμούμε την μάνα μας, τότε ας γίνουμε οι τιμονιέρηδες στο όνειρό της, αφού κι εμείς την ίδια ονειρευόμαστε. ΕΜΕΙΣ είμαστε που θα πάμε την μάνα μας εκεί που αυτή θέλει. Μπορούμε; ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Αρκεί να εστιάσουμε ΟΛΟΙ στο ίδιο όνειρο, στον ίδιο ονειρικό δρόμο, στον ίδιο στόχο.
Κι αν μας πουν ότι ονειρευόμαστε, θα τους ξυπνήσουμε απότομα για να διαπιστώσουν την «πραγματικότητά μας».
Αυτό το όνειρο είναι δικό μας, ο κομματικός φασισμός πρέπει να εμποδιστεί με κάθε μέσον, απέχουμε από κόμματα, χρώματα κι εθνοσωτήρες, δεν πιστεύουμε κανένα ΜΜΕ, δεν ρομποτοποιούμε το μυαλό μας, σταματάμε να τρώμε κουτόχορτο κι ότι μας πασάρουν για βρώσιμο ενώ στην πραγματικότητα κρύβει μέσα του δηλητήριο. Δεν μπορούν 300 καλοζωϊσμένοι και καλοπληρωμένοι να καθορίζουν την πορεία του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟΥ !!!
Ουτοπικό;;; ΟΧΙ. Αρκεί να το θέλετε/θέλουμε. Κάποτε πρέπει να αρχίσετε να δίνετε οντότητα στα «ΘΕΛΩ» σας. Είναι στο χέρι σας να ελευθερώσετε την μάνα σας ή την αγαπημένη σας και να την έχετε και πάλι για πάντα δική σας. Μόνο, αυτή την φορά φροντίστε να την έχετε πάντα αγκαλιά. Οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ακόμη συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Χρησιμοποιήστε την λέξη: «Αδύνατον», με την μεγαλύτερη δυνατή «Προσοχή».
Διότι:«ΟΥΤΟΠΙΑ δεν σημαίνει ακριβώς ΟΥ-ΤΟΠΟΣ, δηλαδή Τόπος Ανύπαρκτος, αλλά ένα μεγάλο ΟΥ, ένα ΟΧΙ που λέτε όλοι εσείς καθημερινά στον εαυτό σας κι έτσι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τον ΤΟΠΟ. Ουτοπία δεν είναι αυτό που δεν υπάρχει αλλά αυτό που εσύ δεν το αφήνεις να υπάρξει.
Και δεν θα υπάρξει ποτέ Ευημερία, εάν εμείς δεν πιστέψουμε στην δύναμη της φωνής μας, στην δύναμη της θέλησής μας, στην δύναμη της δικαιοσύνης που έχει γενέτειρα την Ελλάδα.

ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΣ.

 

ΤΩΡΑ !!!!



Συγγραφέας – Υβριστής, Ανεγκέφαλος & Ανθέλλην. 

Δεν πηδιόμεθα λέω εγώ )

filonoi

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*