Ω. ναί! Μας ψεκάζουν ανυποψίαστε και καλοπροαίρετε άνθρωπε! Βίντεο

Να σας συστήσω τη Γεωμηχανική, ΤΕΧΝΗΤΗ διαμόρφωση κλίματος, ως λύση για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ναί, έτσι είναι για ένα μή υποψιασμένο κοινό, αλλά στο παρασκήνιο δημιουργείται μια ολόκληρη βιομηχανία και μάλιστα κερδοφόρα! Κι εδώ θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ: ~ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, με επιστημονικά στοιχεία~ Λοιπόοον, οι κυβερνήσεις (παίζοντας τους Θεούς και εφαρμόζοντας τη γεωμηχανική παντού) εφαρμόζουν ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ψεκασμών,με τοξικά-βαρέα μέταλλα τα οποία πέφτουν επάνω στα φυτά, στα δέντρα, στον ωκεανό, και ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.

Συνεχιζονται οι αποκαλύψεις για τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται από αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προέλευσης αεροπλάνα. Χημικούς αεροψεκασμούς που θα έπρεπε να ανησυχούν όχι μόνο τους Ελληνες, αλλά και άλλους λαούς που τους υφίστα­νται.
Σύμφωνα με έρευνες σε διάφορα σημεία του πλανήτη, κάποια από τα ψεκαζόμενα στοιχεία είναι το αλουμίνιο που προκαλεί Αλτσχάιμερ (συσσώρευση αλουμινίου στα εγκεφαλικά κύτταρα) και το βάριο που προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ. Τα οποία είναι καταστροφικά για τον πλανήτη και ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
Ψεκαζόμαστε και είναι άκρως αληθινό γεγονός.
Μας αποβλακώνουν και μας αρρωσταίνουν…
~Ανατρέξτε στο βίντεο του πρώτου συνεδρίου στο Βέλγιο που πραγματοποιήθηκε για τα chemtrails, αλλιώς αεροψεκασμοί, για να ενημερωθείτε σχετικά.~
Οι άνθρωποι λοιπόν που είναι στη εξουσία, ελέγχουν την αγορά, εμάς και τον καιρό, και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για πολεμικές εφαρμογές. ΠΡΟΣΟΧΗ και πάλι, γιατι θα θίξω το εξής: Μέρος του σχεδίου τους είναι να αναντικαταστήσουν τους φυσικούς βιολογικούς πόρους με μεταλλαγμένους σπόρους που θα επιβιώνουν στην παρουσία αλουμινίου. Και, ναί! Υπάρχουν εταιρείες που φτιάχνουν μεταλλαγμένους σπόρους. Οι έρευνες το πιστοποιούν, κι όχι εγώ.
Να σας υπενθυμίσω πως το Μάιο του 2009 έγινε στο Μανχάταν μια συνάντηση χαμηλής δημοσιότητας. Σε μια διακριτική συνεδρία 14 δισεκατομμυριούχοι και πανίσχυροι παράγοντες της Αμερικής συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν την ανησυχία τους για τη ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και τους τρόπους επιβράδυνσής της… Τα συμπεράσματα θα τα αφήσω για σας. Θα σας δώσω μόνο τα ονόματα των 3 συνδιοργανωτών: Μπιλ Γκέιτς, Γουόρεν Μπάφετ, Ντέϊβιντ Ροκφέλερ! Να σας ενημερώσω επίσης για την Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων Svalbard, ένα ιδαίτερα ασφαλές θησαυροφυλάκιο σπόρων, ΠΡΟΣΟΧΗ, οπού φυλάγονται σε πολική κατάψυξη κάθε είδους σπόροι, παρθένοι ή γενετικά τροποποιημένοι! Συμμετέχει και το ίδρυμα Ροκφέλερ… έλεγχος και παγκόσμιας τροφής λοιπόν!
Και κλείνοντας τον κύκλο ναί, ψεκαζόμαστε, κι αν προσθέσουμε κι άλλες τοξίνες στο περιβάλλον θα αυθηξούν τα κρούσματα καρκίνου, της μάστιγας του αιώνα. Τί πιο σημαντικό να βγαίνεις και να εισπνέεις έναν αέρα, χωρίς βαρεά και τοξικά μέταλλα τα οποία ρίχνουν τα αεροπλάνα; Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, να ξέρετε, αλλά συνεχίζετε, γιατί κανείς δεν σταματά τις κυβερνήσεις, επειδή έχουν τα τεχνολογικά μέσα και θέλουν ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κι αυτό με εξοργίζει, γιατί αυτοί είναι αδίστακτοι εγκληματίες και αρρωστημένα μυαλά.
(Είναι πολύ αποκαλυπτική η συντρι­βή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των Η­ΠΑ, που αναμφισβή­τητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, τα οποία εί­ναι άγνωστης σύνθεσης και πιστεύεται ότι στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζονται, με σκοπό να επηρεάσουν το νευρικό τους σύστημα, την ψυχολογία τους και γενικά την υγεία τους.)
Πολύ λυπηρό… σας μιλώ απο καρδιάς… Καλύτερα να αντιστέκομαι, παρά να δέχομαι ό,τι μου σερβίρουν!

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...