«Χημικές ουρές»: Συνωμοσία στον ουρανό

Μυστηριώδεις χημικές ουσίες στον ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό εναέριο χώρο ανησυχούν τους ανθρώπους. Προφανώς πολλά κράτη ή μυστικές οργανώσεις ψεκάζουν χημικές ουσίες στην επιφάνεια της Γης. Θα μπορούσαν Τούρκοι πράκτορες να ψεκάσουν με αυτές τις χημικές ουσίες την Ελλάδα;

Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτόν τον ισχυρισμό; Είναι αυτές οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τους ανθρώπους στείρους, αντιπαραγωγικούς;Εάν πληκτρολογήσουμε τη λέξη «CHEMTRAILS» στη μηχανή αναζήτησης του google, θα έχουμε περί τις 9 εκατομμύρια καταχωρήσεις σήμερα, ενώ κάθε μέρα αυξάνονται οι καταχωρήσεις για αυτό το ουράνιο μυστήριο. Εν τω μεταξύ, το θέμα ανήκει σήμερα μαζί με τα ΑΤΙΑ [UFO] και τα εξωγήινα πλάσματα στις περισσότερο αγαπημένες θεωρίες παγκόσμιας συνωμοσίας. Δικαιολογημένα:
Τα τελευταία χρόνια, νύχτα και μέρα παρατηρούμε στον ουρανό να πετούν αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος και να αφήνουν πίσω τους άσπρες γραμμές, σε τέλεια γεωμετρικά σχήματα, τα οποία δεν εξαφανίζονται, αλλά καταλήγουν σε ένα λευκό, γαλακτώδες μείγμα. Αυτά τα σχήματα σκεπάζουν τον ουρανό, και είναι για μέρες ορατά. Τα σύννεφα αυτά είναι γνωστά με την ονομασία CHEMTRAILS [CHEMICAL TRACES] που μεταφράζεται «Χημικά Ίχνη».
Μυστηριώδεις χημικές ουσίες στον ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό εναέριο χώρο ανησυχούν τους ανθρώπους. Προφανώς πολλά κράτη ή μυστικές οργανώσεις ψεκάζουν χημικές ουσίες στην επιφάνεια της Γης.
Κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει συγκεντρωθεί σε μια από αυτές τις περιοχές το νερό της βροχής για να εξεταστεί σε εργαστήριο. Πράγματι, βρέθηκαν δείγματα από ύποπτες χημικές ουσίες. Για παράδειγμα, το αλουμίνιο, και τα ιδιαίτερα τοξικά μέταλλα κάδμιο και βάριο – αλλά σε ποσότητες τόσο περιορισμένες ώστε οι τιμές ήταν περίπου 250 φορές κάτω από τα επιτρεπτά όρια. Αλλά κάτω από το μικροσκόπιο, οι ειδικοί ανακάλυψαν πλαστικές ίνες για τις οποίες δεν υπήρξε καμία εξήγηση.
Τι ακριβώς είναι τα «CHEMTRAILS»;
Είναι κάτι σαν τις κακές αδερφές των «CONTRAILS» [CONDENSATION TRAILS] μήπως; Αυτές οι «χημικές ουρές» είναι πράγματι τα ίχνη των κινητήρων των αεροπλάνων στον ουρανό. Μερικές ημέρες, τα «contrails» αποτελούν λεπτές γραμμές που διασχίζουν το σύνολο του ουρανού, ορισμένες μέρες είναι συμπυκνωμένα, άλλες μέρες είναι πολύ μικρότερα, και μερικές φορές δεν υπάρχουν καθόλου. Η μορφή των «contrails» προέρχεται από τα συστατικά των καυσαερίων του κινητήρα τζετ -ένα εξ αυτών είναι το νερό. Το καύσιμο του τζετ είναι φτιαγμένο από άνθρακα και υδρογόνο. Όταν καίγεται το καύσιμο των αεριωθούμενων με το οξυγόνο, τα περισσότερα από τα καυσαέρια αποτελούνται από CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) και Η2Ο (νερό). Το νερό είναι γενικά ένα αόρατος ατμός.
Όταν εκπνέουμε, η αναπνοή μας περιέχει αόρατους υδρατμούς. Ορισμένες ημέρες το χειμώνα, η εκπνοή μας φαίνεται σαν ένα συμπυκνωμένο. Το καλοκαίρι, ωστόσο, δεν βλέπουμε την αναπνοή μας. Το ίδιο συμβαίνει όταν ένα κινητήρας τζετ «εκπνέει». Αν η θερμοκρασία, ο άνεμος και η υγρασία δημιουργήσουν στην ανώτερη ατμόσφαιρα τις κατάλληλες συνθήκες, τότε το αποτέλεσαμ της εξαγωγής των κινητήρων τζέτ είναι ορατό.
Κατά τη διάρκεια κρύων ημερών, χωρίς άνεμο, αυτά τα σχήματα μποεύν να καλύψουν έως και το 10% της ουράνιας έκτασης της Ευρώπης, και να διατηρηθούν στον αέρα έως και 17 ώρες. Ορισμένες από αυτές τις συμπυκνώσεις γίνονται με τη βοήθεια του ανέμου έως και 20 χιλιόμετρα σε πλάτος. Οι επιστήμονες πιστεύον ότι αυτές οι συμπυκνώσεις δυναμώνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Τα «CHEMTRAILS» είναι επίσης τέτοιες συμπυκνώσεις, αλλά περιέχουν χημικές ουσίες. Τα περισσότερα χημικά ίχνη που έχουν βρεθεί σε αυτές τις συμπυκνώσεις προέρχονται από τις πρόσθετες ουσίες που υπάρχουν κυρίως μέσα στο αεροπορικό καύσιμο, το οποίο χρησιμοποιείται μέσα στα σύγχρονα αεροπλάνα και στα μαχητικά αεροσκάφη. Τα χημικά συστατικά μέσα στο καύσιμο είναι απραίτητα για να διατηρηθεί το καύσιμο σε υγρή μορφή στα μεγάλα ύψη που πετούν τα αεροπλάνα. Όλα αυτά τα χημικά όμως, είναι επικίνδυνα. Στις περισσότερες Πολεμικές Αεροπορίες στον κόσμο, μία έγκυος γυναίκα δεν επιτρέπεται να έρθει κοντά σε κεροζίνη. Ο Αμερικανός επιστήμονας της Ιατρικής, Marc L. Witten από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, εξηγεί μετά από μια μεγάλη σειρά πειραμάτων με ζώα ότι δεν έχει ξανασυναντήσει παρόμοιες χημικές ουσίες οι οποίες σβήνουν κυριολεκτικά τον μηχανισμό άμυνας του οργανισμού ενός ζώου.
Οι θεωρητικοί της συνωμοσίας πιστεύουν ότι πίσω από τις χημικές ουσίες κρύβονται πολλά περισσότερα
Οι θεωρητικοί της συνωμοσίας πιστεύουν ότι πίσω από τις χημικές ουσίες κρύβονται πολλά περισσότερα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ στέλνει αεροπλάνα, ειδικά για ψεκασμούς από μεγάλα ύψη, όπως και πολιτικά αεροπλάνα με ειδικές εγκαταστάσεις, τα οποία με τη βοήθεια των χημικών ουσιών επηρεάζουν το κλίμα.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ στέλνει αεροπλάνα, ειδικά για ψεκασμούς από μεγάλα ύψη, όπως και πολιτικά αεροπλάνα με ειδικές εγκαταστάσεις, τα οποία με τη βοήθεια των χημικών ουσιών επηρεάζουν το κλίμα. Τι υποδηλώνει αυτόν τον ισχυρισμό; Οι Αμερικανοί έχουν καταλάβει ότι ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις αρνητικές συνέπειες του θερμοκηπίου, αλλά δεν είναι έτοιμοι να αλλάξουν τον τρόπο ζωή τους. Αντί να μειωθεί το διοξείδιο του άνθρακα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ψεκάζει με χημικά τον αέρα, τα οποία αντανακλούν το φως του ηλίου, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations) – μια αμερικανική δεξαμενή σκέψης, στην οποία συναθροίζουν πολλά μέλη των κυβερνήσεων των ΗΠΑ – έχουν ζητήσει επίσημα τη γεωμηχανική.
Τι είναι η γεωμηχανική
Μέσα σε αυτό το κλίμα ακόμη και ιδέες οι οποίες ως τώρα εθεωρούντο «γραφικές» ή επικίνδυνες – όπως η σκίαση του πλανήτη με κάτοπτρα στο Διάστημα ή ο βομβαρδισμός της ατμόσφαιρας με σωματίδια τα οποία θα αντανακλούν το φως του ηλίου – έχουν αρχίσει να εξετάζονται υπό νέο πρίσμα. Οι περισσότερες από αυτές υπάγονται σε έναν τομέα ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστός ως «γεωμηχανική» (Geo-Engineering). Αποτελούν μεγάλης, αν όχι τεράστιας, κλίμακας τεχνικές παρεμβάσεις οι οποίες έχουν ως στόχο να επιτρέψουν τον τεχνητό έλεγχο της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων λέει: «Παρά την αβεβαιότητα και τις αρνητικές επιπτώσεις της γεωμηχανικής, είναι αναγκαία για την πρόληψη χειρότερων, δραματικών αλλαγών στο παγκόσμιο κλίμα». Η Εθνική Εταιρεία Επιστημών (National Society of Sciences), αναφέρει συγκεκριμένη εφαρμογή αερολυμάτων στη στρατόσφαιρα, όπως το διοξείδιο του θείου ή νανοσωματίδια από οξείδιο του αργιλίου. Οι αεροψεκασμοί είναι να μειώσουν την παγκόσμια γεννητικότητα.
Τι υποδηλώνει αυτόν τον ισχυρισμό; Η ταχεία αύξηση του γήινου πληθυσμού είναι μια παγκόσμια απειλή. Πίσω από αυτό το μέτρο της αντιμετώπισης της αύξησης του πληθυσμού είναι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και άλλες κυβερνήσεις. Στα κατά πρέπει να αναφερθεί ότι οι δορυφορικές φωτογραφίες που παρουσιάζονται δείχνουν τα «CHEMTRAILS» κυρίως στον ουρανό της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, δηλαδή δύο περιοχές που πλήττονται από υπογεννητικότητα.
Οι αεροψεκασμοί δημιουργούν ένα αδιαπέραστο πέπλο συννέφων, για να αποκρυφτούν στρατιωτικές κινήσεις στον ουρανό. Τι υποδηλώνει αυτόν τον ισχυρισμό; Η τακτική της δημιουργίας ενός αδιαπέραστου για το γυμνό μάτι πέπλου στον ουρανό έχει βρει για πρώτη φορά πρακτική εφαρμογή την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα τέτοιο σύννεφο παρατηρήθηκε το 2005 στις ακτές της Ολλανδίας. Το σύννεφο αυτό μεγάλωσε εντός λίγων ωρών σε ένα μέτωπο καταιγίαδας εύρους 300 χλμ., το οποίο δε ήταν ορατό με το γυμνό μάτι αλλά μόνο με το ραντάρ. Μια μετέπεια έρευνα έδειξε ότι το σύννεφο ήταν «CHEMTRAILS», αποτελούμενο από ένα στρατιωτικό υλικό, το οποίο έπεφτε στο έδαφος με ταχύτητα 0,72 χλμ/ώρα.
Για αυτό το σκοπό ψεκάζονται μεταλλικά οξείδια στην ατμόσφαιρα: Οι θεωρητικοί της συνωμοσίας επικαλούνται για αυτή την κατηγορία έναν ανώνυμο επιστήμονα, ο οποίος είναι γνωστός στους κύκλους των συνωμοσιολόγων ως «Deep Shield». Αυτός θέλει να έχει αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιεί χημικές ουσίες για να σώσει την ανθρωπότητα από τις μεγάλες αλλαγές του παγκόσμιου κλίματος. Ο ίδιος αναφέρει το μέταλλο βάριο, και λυπάται που αυτό το συστατικό είναι διαθέσιμο μόνο σε μικρή ποσότητα, και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για να σφραγίσει τρύπες του όζοντος.
fox2magazine

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *