Το οργανωμένο σχέδιο της Παγκόσμιας Συνείδησης…

Πειράματα πρόθεσης πραγματοποιούνται σε όλον τον κόσμο, υπό την αιγίδα οργανισμών, όπως το Οργανωμένο Σχέδιο Παγκόσμιας Συνείδησης..


Τα Ο.Σ.Π.Σ. είναι μια διεθνείς προσπάθεια στην οποία συνεργάζονται ερευνητές από αρκετούς οργανισμούς και χώρες, σκοπός του οποίου είναι να διερευνήσει εάν η κατασκευή της αλληλοσυνδεόμενης συνείδησης μπορεί να αξιολογηθεί επιστημονικά μέσω αντικειμενικής μέτρησης.

Το σχέδιο βασίζεται σε… εξαιρετικά πειράματα που διεξάγονται τα τελευταία 35 χρόνια σε ορισμένα εργαστήρια, δείχνοντας ότι η ανθρώπινη συνείδηση αλληλεπιδρά με γεννήτριες τυχαίων γεγονότων, με αποτέλεσμα, προφανώς να παράγουν μη-τυχαία μοντέλα..


Τα πειραματικά αποτελέσματα δείχνουν σαφώς ότι μια ευρύτερη εξέταση αυτού του φαινομένου είναι δικαιολογημένη.


Σε ένα πρόσφατο έργο, πριν από το Οργανωμένο Σχέδιο Παγκόσμιας Συνείδησης, μια διάταξη τυχαίων γεγονότων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, έδειξε μη-τυχαία δραστηριότητα κατά τη διάρκεια κοινών εμπειριών, στα πλαίσια γεγονότα ευρείας συμμετοχής.


Για παράδειγμα, η νεκρώσιμη ακολουθία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ναγκάνο της Ιαπωνίας, δημιούργησαν κοινά συναισθήματα και μία συνοχή συνείδησης, η οποία φαίνεται ότι σχετίζεται με τη δομή τυχαίων, υπό διαφορετικές συνθήκες δεδομένων..


Στο σχέδιο, το οποίο ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ένα δίκτυο εργαστηριακών ανιχνευτών γεννητριών τυχαίων γεγονότων που απλώνεται σε όλον τον κόσμο, συνδέεται με υπολογιστές που λειτουργούν με λογισμικό συλλογής δεδομένων, τα οποία στέλνουν σε έναν κεντρικό διακομιστή μέσω Διαδικτύου.


Αυτό το δίκτυο είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να τεκμηριώνει και να παρουσιάζει οποιεσδήποτε ανεπαίσθητες, αλλά άμεσες συνέπειες που προέρχονται από την αντίδραση της συλλογικής μας συνείδησης σε Παγκόσμια Γεγονότα….


Η υπόθεση της έρευνας προβλέπει την εμφάνιση συνοχής και δομής στα δεδομένα που μεταδίδονται σε Παγκόσμιο Επίπεδο και τα οποία συλλέγονται κατά την διάρκεια ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ , στα οποία συμμετέχει ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ…..


Υπεύθυνος υλοποίησης του Οργανωμένου Σχεδίου της Παγκόσμιας Συνείδησης, είναι ο Διευθυντής του Σχεδίου, Ρότζερ Νέλσον και συλλέγονται δεδομένα από τις παγκόσμιες γεννήτριες τυχαίων γεγονότων από το 1998, με 65 δικτυακές τοποθεσίες που λειτουργούν με κατάλληλο λογισμικό, το οποίο μπορεί να αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες που προέρχονται από τις γεννήτριες τυχαίων γεγονότων, καταγράφοντας μία πληροφορία 2000 μπιτ ανά δευτερόλεπτο.


Τα δεδομένα αυτά μεταφέρονται στη συνέχεια σε ένα διακομιστή στο Πρίνστον, του Νιού Τζέρσευ για ανάλυση..


Και το ερώτημα είναι: Μήπως ολόκληρη η ανθρωπότητα είναι αυτή τη στιγμή ένα πείραμα; Και είναι προφανές γιατί επέλεξαν τους Έλληνες…. Γιατί από εδώ ξεκίνησαν τα ΠΑΝΤΑ για τους ανθρώπους σε αυτόν τον ΠΛΑΝΗΤΗ…..

diaggeleas

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *