Τι σημαίνει το 15 και τι σκόπο έχει;

Μετά από μιά μικρή μας ερεύνα που κάναμε για το αριθμό «15» τι σημαίνει; Πριν ξεκινήσω την θεωρία της ερεύνας που κάναμε, να θυμήθειτε ποτέ έγινε το Μαΐο με τους «αγανακτισμένους»; 15 Μαΐού. Και θα γίνει παγκόσμιος ξεσηκωμός για την «αλλαγή» και πάλι με το «15», 15 Οκτωβρη. Ο αριθμός αυτός προέρχεται απ’ την Μασωνία που είναι ο δικός τους αριθμός, διαβάστε:

«FIFTEEN

A sacred number symbolic of the name of God, because the letters of the holy name YOD HE, Jah, are equal, in the Hebrew mode of numeration by the letters of the alphabet, to fifteen; YOD is equal to ten, and HE is equal to five. Hence, from veneration for this sacred name, the Hebrews do not, in ordinary computations, when they wish to express the number fifteen, make use of these two letters, but of two others, which are equivalent to nine and six.» ==> πήγη


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μέσω GOOGLE:
«ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ

Ένας ιερός αριθμός που συμβολίζει το όνομα του Θεού, επειδή τα γράμματα του ιερού ονόματος YOD HE, Jah, είναι ίσες, στη λειτουργία εβραϊκή αρίθμηση από τα γράμματα της αλφαβήτου, σε δεκαπέντε? YOD είναι ίσο με δέκα, και είναι ίση με πέντε. Ως εκ τούτου, από τη λατρεία για αυτό το ιερό όνομα, οι Εβραίοι δεν έχουν, κατά τη διάρκεια τακτικής υπολογισμούς, όταν θέλουν να εκφράσουν τον αριθμό δεκαπέντε, κάνουν χρήση αυτών των δύο επιστολές, αλλά και από δύο άλλες, οι οποίες ισοδυναμούν με εννέα και έξι»


Σας προκαλούν να φέρετε έναν δικό τους ΘΕΟ της Νέας Τάξης και να διώξετε την πλέον ΔΙΕΦΘΑΡΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ και ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΟΡΟ όλη της γης. Το μεγάλο κόλπο (εφαρμόζετε τουλάχιστον εδώ και δύο αιώνες, από το χάος στην τάξη). 
Αυτά είναι τα βασικά συνθήματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αυτά πράττουν : 
ΔΡΑΣΗ (Σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο) : 
1. Πόλεμοι 
2. οικονομικά κραχ 
3. Τρομοκρατικές ενέργειες 
4. Αύξηση της εγκληματικότητας 
5. Αμφισβήτηση της ιστορίας 
6. Αμφισβήτηση των Θρησκειών 
7. Μόλυνση του περιβάλλοντος 
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (κατά αντιστοιχία) 
1. Παγκόσμια ειρήνη 
2. Παγκόσμιο νόμισμα (βιοτσίπ) 
3. Αναστολή των νομίμων δικαιωμάτων 
4. Ενίσχυση της αστυνομίας 
5. Δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους με νέα ιστορία 
6. Δημιουργία μιας νέας θρησκείας 
7. Οικολογικό κίνημ

Επίσης και τέλος, αν έχετε το χρόνο διαβάστε το (ΕΔΩ) και μελετήστε, αξίζει και όποτε έχετε το δικό σας προσωπικό χρόνο. Και είναι δική σας επιλογή τι πιστεύετε ή όχι. Εμείς προσπάθουμε να ερεύνησουμε όσο μπορούμε τι κρύβονται όλα απ’ αυτά οι συμβολισμοί και οι αριθμοί της ΜΑΣΩΝΙΑΣ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, όπως το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ για δήθεν «ΑΛΛΑΓΗ».

http://asimpiestos.blogspot.com/2011/10/15-15.html
Από το listonplace
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *