Τι εννοεί ..με… κάθε τρόπο η παλιοσαβούρα της Μπιλντεμπερκ

Όταν μια εντεταλμένη της Μπιλντεμπερκ έχει τόσο θράσος να λέει…. με κάθε τρόπο, ξεχνώντας το …ΝΟΜΙΜΟ, όλα έχουν τελειώσει .Να μην περιμένουμε τίποτα από ξεφτιλισμένους, ξετσίπωτους, και τρισάθλιους που μας έχουν καθίσει στην πλάτη, και απειλούν μάλιστα, ξεχνώντας τον νόμο.

Όσο για την ..εικόνα της χώρας που είπε, αυτή με τους προδότες κυβερνητικους συνεργάτες της την διέσυραν, και όχι οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, ανεξαρτήτως εάν έχουν δίκιο η άδικο.


Μετά την απόφαση της ΠΝΟ για 48ωρη απεργία τη Μεγάλη Εβδομάδα η κ. Διαμαντοπούλου δείχνει το δρόμο στον οποίο προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Η κ. Διαμαντοπούλου επισήμανε ότι, η ΠΝΟ «κρατά όμηρους τους Έλληνες πολίτες, απειλεί την τουριστική περίοδο και προκαλεί ζημιά στην οικονομία και την εικόνα της χώρας».


Σε αυστηρούς τόνους διαμήνυσε ότι, η Πολιτεία «οφείλει να προστατεύσει όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες καθώς και το γενικό συμφέρον» και θα το κάνει, όπως είπε, «με κάθε τρόπο».
http://ixnos.blogspot.com/

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_241.html
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *