Τι είναι το μικροτσιπ, VeriChip, RFID chip…..Προπομπός του VeriChip, RFID είναι η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη που μας ετοιμάζει η σιωνιστική κυβέρνηση των προθύμων..

Όλα είναι στημένα, στόχο έχουν να σε κάνουν να δεχτείς με ανακούφιση την νέα παγκόσμια διακυβέρνηση και να γίνεις ένα τσιπαρισμένο ζώο στον στάβλο της παγκοσμιοποίησης.
Αλήθεια δεν αναρωτηθήκατε ποτέ σε ποιόν χρωστάει όλος ο πλανήτης?

Πως είναι δυνατόν να χρωστάνε όλες οι χώρες?
Το λογικό δεν είναι κάποια χώρα να έχει πλεόνασμα? Χρωστάμε λέει στις αγορές, ποιες είναι αυτές και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να κατέχουν το χρήμα όλων των λαών?
Πως μπορεί να χρωστάει μια χωρά σε ιδιώτες?
Ξυπνήστε ψαχτείτε μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που σας σερβίρουν μέσα από τα ΜΜΕ.
Το μυαλό μας θέλουν να καθυποτάξουν και να ελέγξουν εάν αυτό το καταφέρουν τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για αυτούς.
Θυμηθείτε όλα αυτά τα παγκοσμοιοποιιμενα παιχνίδια που μας σερβίρουν τα τελευταία χρόνια, σκοπό έχουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους λαούς και να κατευθύνουν την σκέψη τους.
Κλείστε την τηλεόραση από εκεί μας κυβερνούν για σκεφτείτε ποσό δύσκολο θα ήταν για αυτούς να κυβερνούν χωρίς αυτή.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *